We go glamping! Een niet te missen netwerkdiner

Locatie:
Camping Ganspoort
Helling 87
3523 CB  Utrecht

https://www.campingganspoort.nl
Aanvang:
Woensdag 15 december 2021 19:15 uur
Einde:
Woensdag 15 december 2021 22:00 uur

Een glampingnetwerkdiner? Wat is dat nou weer?! Nou, ik zou zeggen: meld je aan en laat je verrassen! We zijn deze avond te gast bij Camping Ganspoort. Camping?! Nee, je kunt hier niet kamperen. Wel ontbijten, lunchen, dineren en (flex)werken. Camping Ganspoort is al enige tijd één van de hotspots op Rotsoord. En wij gaan hier deze avond in het café-restaurant genieten van een 2-gangen Glampingdiner. Schuif je die avond gezellig aan?

Inloop: tussen 19.15 - 19.30 uur
Glampingdinertime: 19.30 - 22.00 uur
Verwacht einde: 22.00 uur

Op het menu die avond een 2-gangen glampingdiner (incl. 2 drankjes per persoon te weten: fris, huiswijn of bier) met ter afsluiting een rondje koffie/thee. Bij je aanmelding graag aangeven waaruit jouw glampingmenu die avond bestaat. De keuze is uit:

Voorgerecht: 

- 1e keuze volgt zsm

- 2e keuze volgt zsm

- 3e keuze volgt zsm

 

Hoofdgerecht:

-

- 1e keuze volgt zsm

- 2e keuze volgt zsm

- 3e keuze volgt zsm


Ben je vegan, vegatarisch? Eet je gluten-, lactosevrij of iets anders? Geef dit dan ook meteen door bij de keuze van jouw glampingmenu. 

Tot uiterlijk maandagmiddag 13 december 12.00 uur kun je kosteloos annuleren door je via de website schriftelijk af te melden (na inloggen met je eigen B&B-account kun je via Account > Inschrijvingen > je deelname aan deze avond annuleren door op het kruisje voor de datum te klikken). Daarna is dat helaas niet meer mogelijk daar we het restaurant definitief moeten reserveren. 

We hopen natuurlijk tegen die tijd geheel C-beperkingsloos te kunnen dineren, maar mocht dit niet het geval zijn, dan verneem je uiteraard wat de richtlijnen zijn.

 

 

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen, de eerste keer hoef je nog geen lid te zijn. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we aan tafel.

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -