B&B Podcastserie


Beluister inspirerende verhalen en leer van andere vrouwen

Bites & Business maakt sinds september 2016 een podcast-serie! Dit zijn audio-interviews met leden van Bites & Business. De interviews van ca. 30 minuten gaan deels over werk en deels over het leven in het algemeen. Rustige, eerlijke gesprekken met interessante vrouwen. Immers, iedereen heeft een interessant verhaal waar je wat van kunt opsteken. 

Afleveringen

Hieronder staan de links naar de afleveringen. Je kunt ze hier luisteren of je abonneren vanuit je podcast-app op je telefoon of tablet. Dan komen ze vanzelf naar je toe en kun je ze luisteren als jij er tijd voor hebt! Ze duren ca. 30 minuten.

Geen idee wat een podcast is? Lees dan onder de afleveringen verder.


 

 

podcast

Wat is een podcast?

Een podcast is een stuk audio, muziek of tekst. Je kunt het beluisteren op internet of op je telefoon. Op elke smartphone kun je podcasts zoeken in een podcast-app. Iphones hebben zo’n app er standaard op zitten, op Adnroid-toestellen moet je eerst een gratis app downloaden. Daarna kun je zoeken in een grote bibliotheek van podcasts. Veel radio-stations hebben podcasts, zoals Radio1 en BNR, maar ook TED, De Correspondent en de Volkskrant.

Een podcast bestaat uit afleveringen. De luisteraar kan ze één voor één downloaden en dan off-line luisteren of je kunt je abonneren op een podcast, dan krijg je de afleveringen vanzelf in je lijstje “niet-afgespeeld” van je podcast-app.

Ik luister ze als ik onderweg ben in de auto en tijdens mijn dagelijkse 30 minuten wandeling.

Ondernemers gebruiken podcasts als een soort gesproken blog, dus om hun expertstatus te verhogen. Soms praten ze zelf, soms interviewen ze iemand. Hieronder wat Nederlandse voorbeelden die ik zelf beluister:

podcast

De interviews komen in podcast-bibliotheken zoals iTunes te staan. Uiteraard zijn de afleveringen dan ook op de site van de maker vindbaar, bijvoorbeeld zo:

podcast

 

Lees hier mijn podcasthandleiding voor beginners. 

 

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -