B&B Achterhoek


 

“Bites & Business Achterhoek is voor mij dé plek om met ondernemende vrouwen onder elkaar te zijn en van elkaar te leren en open te praten over dat wat je op je pad tegenkomt!”

“Ik ben heel enthousiast over Bites & Business omdat het erg bij mij past om in een ongedwongen sfeer, lekker aan tafel met heerlijk eten en een wijntje, ondernemende dames te leren kennen.  De enveloppenmethode vind ik een goed middel om net die vraag te stellen die je van tevoren had bedacht en waar je aan tafel niet meer aan hoeft te denken. En waarop je aan het eind van de avond toch een antwoord hebt."

 

Voor de coordinatie van B&B Achterhoek zoeken we twee nieuwe dames!

Hou jij van organiseren, lekker eten, ken je de Achterhoek en ben je een avondmens? Wellicht is die rol dan op je lijf geschreven. Je doet het altijd met zijn tweeën. Hier vind je meer info

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business B&B Achterhoek en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Co÷rdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business B&B Achterhoek zijn:

Er zijn geen registraties (meer) gevonden.

Agenda


De agenda van Bites & Business B&B Achterhoek ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

Onze leden:


Bianca Both

's-Heerenberg

Psychodynamisch therapeut

Logo Bianca Both
1Door Mediation & Coaching Uit liefde voor je kind

Renata Vermeulen

Ulft

uitliefdevoorjekind.nl

Mediator en Scheidingscoach

Logo 1Door Mediation & Coaching Uit liefde voor je kind
Als scheidingsmediator, ouderschapscoach en auteur van het boek 'In 10 stappen klaar met je ex' begeleid ik ouders als de invulling van het ouderschap complex wordt.

Voor alles kunnen en moeten we soms lessen volgen. Autorijles, paardrijles, vakonderwijs etc. Het ouderschap is het ultieme terrein van amateurs. Hier zijn geen lessen in te volgen. Op het moment dat het complex wordt is het voor ouders heel fijn om begeleid te worden bij zowel de juridische en 'zakelijke' vragen rondom scheiding of het nieuwe gezin als bij de emotionele kant. Extra aandacht hierbij vraagt de begeleiding van de kinderen door hun eigen- en stiefouders.

Het uitgangspunt is om als ouders samen invulling te blijven geven aan het ouderschap. Maar soms is dit echt niet mogelijk en is parallel ouderschap een goed alternatief. in alle gevallen is het belangrijk dat ouders de regie nemen over hun eigen ouderschap en rust vinden voor zichzelf en de kinderen.
YCM Interim Management

Yvonne Hamelink

Vaassen

ycm.nl

interim manager

Logo YCM Interim Management
Specialisatie:

- Stevige peoplemanager binnen sterk veranderende Shared Service Centers HR of grotere personeels- en salarisadministraties.
- Ruime ervaring met implementatie van E-HRM trajecten (ADP Workforce, Pims en Youpp van Centric, Beaufort en Youforce van Raet, Peoplesoft etc)
- Ervaring met aanbesteding nieuw E-HRM systeem.
- Gefocused op procesverbetering met respect voor de mens die verandering ondergaat en tot stand brengt.
- Verbindingen leggen op het snijvlak van ICT/FINANCE en HR.
Anita Bon

Oosterhout

zenssage.nl

Holistische massagetherapeut