B&B Eindhoven


Bites & Business Eindhoven zoekt twee nieuwe cooördinatoren! Hou jij van organiseren en breng je graag ondernemende vrouwen in Eindhoven e.o. bij elkaar? Dan is deze rol wellicht iets voor jou. 
Neem contact op met Marijke Krabbenbos, oprichter Bites & Business.

Bites & Business Eindhoven organiseert netwerkbijeenkomsten voor ondernemende vrouwen uit de regio. Op steeds wisselende en verrassende locaties in de omgeving Eindhoven, of online. Na afloop ga je naar huis met inspirerende aanbevelingen en tips. Je ontmoet steeds nieuwe mensen. 

De netwerkavonden in Eindhoven zijn op wisselende avonden door de week om deelnemers met vaste sport- of cursusavonden tegemoet te komen. We kiezen iedere keer weer een ander restaurant/unieke locatie uit uit het enorme aanbod in Eindhoven en omstreken. Bijkomend voordeel is zo dat je ook de stad en zijn diverse mogelijkheden beter leert kennen. Je mag ons ook altijd een tip voor een leuke locatie doorgeven. 

Wil je kijken wie er al lid is? Scroll naar beneden voor de ledenlijst. Graag tot op één van onze volgende avonden!

Agenda


De agenda van Bites & Business Eindhoven ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

Co÷rdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Eindhoven zijn:

Er zijn geen registraties (meer) gevonden.

Uitnodiging ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Eindhoven en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Onze leden:


Stroom Communicatie

Angelique van de Wiel

Eindhoven

Interim communicatieadviseur

Stylistic

Conny Postma-Smit

Geldrop

stylistic.nu

Stijlspecialist

Logo Stylistic
Roept jouw kledingkast eerder frustratie op dan een gevoel van blijheid? Het past niet goed bij je, je weet niet hoe te combineren, je koopt steeds weer hetzelfde en mist kleur in je garderobe omdat je daar simpelweg niet voor durft te kiezen.

Door alle verschillende adviezen die je online kunt vinden, zie je door de bomen het bos niet meer. Want wat is nou van toepassing op jˇu? Jij bent niet standaard, dus standaard adviezen werken ook helemaal niet.....

Hoe fijn zou het zijn als je in ÚÚn keer je hele garderobe perfect op jou kunt afstemmen? Samen gaan we jouw persoonlijke stijl vorm geven. Ik neem je mee langs alle facetten van je garderobe, van kleur tot stijl en combinaties. Ik luister zorgvuldig naar wat je wilt uitstralen, welke kleding je leuk vindt en wat bij je past. Vanuit een eerlijk advies bouwen we samen aan een sprankelende garderobe. Jouw dag begint voortaan zelfverzekerd in de juiste outfit.

Be your stylistic self!
Power to Blossom

Maris van der Meulen

Haarlem (ES)

powertoblossom.nl

(Zelf)leiderschapscoach en -mentor

Logo Power to Blossom
Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik sinds 1999 vrouwen op senior- of directieniveau (adviseurs, ondernemers, leidinggevenden, CEO's) die voelen dat ze geleefd worden, die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, stagneren op bepaalde gebieden in hun leven of niet weten wat de volgende stap is.

Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit innerlijke rust, ruimte en energie in je drukke leven.

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intu´tie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence.
De Versimpelaar

Pauline Neefs-Franke

Eindhoven

deversimpelaar.nl

Zelfstandige, Versimpelaar, Content- en Communicatiespecialist, Zakelijk Tekenaar

Als De Versimpelaar maak ik het leven graag wat makkelijker voor je. En het liefst ook leuker! Met eenvoudige teksten en met tekeningen.

Een paar voorbeelden van wat ik voor jou kan betekenen:

Tekst:
- Jouw teksten makkelijker (B1) en persoonlijker maken
- Je leren hoe je dit zelf doet (Training B1 taalgebruik)
- Content-projecten co÷rdineren
- Schrijfwijzer ontwikkelen en invoeren?

Tekeningen:
- Jouw boodschap simpeler, sterker en leuker maken met een tekening?
- Je leren hoe je dit zelf doet (Training Zakelijk Tekenen)

Ook behoefte aan een mooie versimpelslag? Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Kijk voor meer informatie op mijn website www.deversimpelaar.nl