B&B Eindhoven


Bites & Business Eindhoven staat sinds september 2020 onder leiding van Karin Eijsink en Mariët Elshof. Voor Mariët zoeken we een vervanger. Iets voor jou? 
Neem contact op met de coördinator van B&B Eindhoven.

Bites & Business Eindhoven organiseert netwerkbijeenkomsten voor ondernemende vrouwen uit de regio. Op steeds wisselende en verrassende locaties in de omgeving Eindhoven, of online. Na afloop ga je naar huis met inspirerende aanbevelingen en tips. Je ontmoet steeds nieuwe mensen. 

De netwerkavonden in Eindhoven zijn op wisselende avonden door de week om deelnemers met vaste sport- of cursusavonden tegemoet te komen. We kiezen iedere keer weer een ander restaurant/unieke locatie uit uit het enorme aanbod in Eindhoven en omstreken. Bijkomend voordeel is zo dat je ook de stad en zijn diverse mogelijkheden beter leert kennen. Je mag ons ook altijd een tip voor een leuke locatie doorgeven. 

In de Corana-tijd zijn we creatief en roeien we met de riemen die we hebben. 

Wil je kijken wie er al lid is? Scroll naar beneden voor de ledenlijst. Graag tot op één van onze volgende avonden!

Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Eindhoven!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Eindhoven zijn:

Karin Eijsink
karineijsinkconsultancy.nl
Bedrijfskundig Adviseur
Ik help ondernemers om hun administratieve processen te verbeteren en easy IT te gebruiken zodat zij tijd krijgen om bezig te zijn met de groei van hun bedrijf.

Ik kan je bijvoorbeeld helpen met een data analyse om inzicht te krijgen wat je meest winstgevende producten of klanten zijn of inzicht geven in je voorraadniveau. Of ik kan je helpen je financiële administratie verder te automatiseren en vergemakkelijken.

Op mijn website https://karineijsinkconsultancy.nl/ vind je meer informatie.

Wil je meer weten over wat Karin Eijsink Consultancy voor jou kan betekenen? Of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Dan hoor ik graag van je!

Agenda


De agenda van Bites & Business Eindhoven ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

Onze leden:


OrangeBlossom
Ester Bolkestein
Boxtel
orangeblossom.nl
Tekstschrijver & webdesigner
Logo OrangeBlossom
Ik ben Ester Bolkestein en werk al 20+ jaar als communicatieadviseur. Sinds 2019 ben ik de trotse eigenaar van OrangeBlossom. Mijn passie is reizen dus ik werk regelmatig vanuit het buitenland. Mijn tweede passie: ambitieuze (online) ondernemers, zoals jij, helpen bij het vergroten van hun online zichtbaarheid. Je kunt bij mij terecht voor een strategische website waar jouw persoonlijkheid in straalt. Ook schrijf ik kick-ass teksten voor je website of blog. Natuurlijk SEO geoptimaliseerd, zodat jij goed vindbaar bent in Google.

Wil je liever je social media uitbesteden en wil je advies over je social media strategie? I’m your woman!

Je hoeft als ondernemer niet alles zelf te doen. Samen is effectiever en bovendien veel leuker. Focus jij je op jouw talenten, dan zorg ik dat jij online scoort.

Laten we snel een ‘virtuele’ kop koffie drinken.
Josanne Toussaint
Veldhoven
trainingsburowijs.nl
(non-verbaal) communicatie expert. Trainer stem-spraak en performance
Logo Josanne Toussaint
Ik ben expert op het gebied van non-verbale communicatie, stem, spraak en persoonlijke performance. Als trainer, coach en spreker laat ik met veel passie jou de kracht van je stem, spraak, houdingen adem zien, voelen en horen.
Niet wát je zegt, maar hóe je het zegt bepaalt of ze luisteren. Tijdens onderhandelingen, acquisitie, presentaties en vergaderingen. Jij bepaalt zelf je impact!
AM advocatuur
Annemiek Machielse
Veldhoven
amadvocatuur.nl
Advocaat
Logo AM advocatuur
Ik, Annemiek Machielse, ben gespecialiseerd in huurrecht en verbintenissenrecht. Naast advocaat, ben ik ook afgestudeerd Neerlandica, waardoor ik snel complex juridisch taalgebruik kan verhelderen voor mijn klanten. Die unieke combinatie van Rechten én Nederlands komt vaak goed van pas. In de rechtszaal, tijdens onderhandelingen, in overleg met klanten, bij het schrijven van (pittige) brieven naar de wederpartij of bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. „Met de wet als leidraad en taal als wapen ga ik altijd voor maximaal resultaat.”

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem dan zeker contact op!
Muskens Fundraising
Linda Muskens
Eindhoven
muskensfundraising.nl
adviseur fondsenwerving
Logo Muskens Fundraising
Ik help goede doelen, culturele en maatschappelijke organisaties met het werven van financiële middelen voor de uitvoering van hun mooie projecten. Zo kunnen we samen de wereld een beetje mooier maken.
Voor zowel advies als uitvoering fondsenwerving kun je bij mij terecht. Ben jij op zoek naar fondsen voor jouw project of organisatie? Of wil je meer weten over nalatenschappenwerving? Ik hoor het graag!
Force
Anke Derks
Eindhoven
forcecoaching.nl
Eigenaar Force Coaching
Logo Force
Stroom Communicatie
Angelique van de Wiel
Eindhoven
Interim communicatieadviseur
Karin Eijsink Consultancy
Karin Eijsink
Geldrop
karineijsinkconsultancy.nl
Bedrijfskundig Adviseur
Logo Karin Eijsink Consultancy
Ik help ondernemers om hun administratieve processen te verbeteren en easy IT te gebruiken zodat zij tijd krijgen om bezig te zijn met de groei van hun bedrijf.

Ik kan je bijvoorbeeld helpen met een data analyse om inzicht te krijgen wat je meest winstgevende producten of klanten zijn of inzicht geven in je voorraadniveau. Of ik kan je helpen je financiële administratie verder te automatiseren en vergemakkelijken.

Op mijn website https://karineijsinkconsultancy.nl/ vind je meer informatie.

Wil je meer weten over wat Karin Eijsink Consultancy voor jou kan betekenen? Of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Dan hoor ik graag van je!
Steengoed Geregeld
Marieke Steenbakkers
Geldrop
steengoedgeregeld.nl
Online Business Manager & Coach
Logo Steengoed Geregeld
Stylistic
Conny Postma-Smit
Geldrop
stylistic.nu
Stijlspecialist
Logo Stylistic
Roept jouw kledingkast eerder frustratie op dan een gevoel van blijheid? Het past niet goed bij je, je weet niet hoe te combineren, je koopt steeds weer hetzelfde en mist kleur in je garderobe omdat je daar simpelweg niet voor durft te kiezen.

Door alle verschillende adviezen die je online kunt vinden, zie je door de bomen het bos niet meer. Want wat is nou van toepassing op jóu? Jij bent niet standaard, dus standaard adviezen werken ook helemaal niet.....

Hoe fijn zou het zijn als je in één keer je hele garderobe perfect op jou kunt afstemmen? Samen gaan we jouw persoonlijke stijl vorm geven. Ik neem je mee langs alle facetten van je garderobe, van kleur tot stijl en combinaties. Ik luister zorgvuldig naar wat je wilt uitstralen, welke kleding je leuk vindt en wat bij je past. Vanuit een eerlijk advies bouwen we samen aan een sprankelende garderobe. Jouw dag begint voortaan zelfverzekerd in de juiste outfit.

Be your stylistic self!
Marcella Barella
Best
marcella-barella.nl
Fiscaal adviseur zelfstandig ondernemer
Logo Marcella Barella
Ontzorgen door te ontcijferen!
Het verzorgen van de boekhouding is méér dan alleen het afgeven van een paar ordners. Het betekent ook advies geven over financiële beslissingen. Hierdoor kun je als ondernemer beslissingen nemen en je bedrijf laten groeien. Mijn ervaren, kritische blik op je bedrijfskosten levert geld op.
Ons kantoor maakt je privé en zakelijke financiële huishouding inzichtelijk. Je krijgt een helder overzicht over wat je maandelijks kan opnemen voor privé. Je financiële en fiscale zaken zijn in goede handen. Je staat er niet alleen voor!
Bedrijfseconomisch adviseur voor MKB en ZZP | Ontzorgen door te ontcijferen | FA Fiscaal Adviseur | NOAB gecertificeerd
Claro Organizing
Judith Konings
Best
ClaroOrganizing.nl
Organiseer coach / Professional Organizer
Logo Claro Organizing
>>>Wat kan ik voor je betekenen <<<
Je geniet van je werk als ondernemer én je zou willen dat er meer uren in een dag zitten. Je bent altijd aan het haasten. Je krijgt stress van je to-dolijst. Je hebt weinig tijd voor jezelf, je gezin, je familie en je vrienden.

Herken jij je hierin?

Verlang je naar meer grip op je tijd en rust in je hoofd? Door slimmer én efficiënter te werken hou je meer tijd over voor je klanten en jezelf. Je bedrijf kan groeien en jij hebt meer vrijheid. Wil jij dat ook, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je met plezier!

Ik help als organiseer coach vrouwelijke ondernemers om focus en overzicht te krijgen in hun bedrijf. Dit doe ik door coaching en het geven van trainingen en workshops over plannen en timemanagement. Voornamelijk online. Ik ben ook time management expert bij de Online Tool Academy.

>>> Wie ben ik <<<
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je bezig bent met werk waar je enthousiast van wordt, je één van de grootste sleutels tot succes in handen hebt. Focus houden op de doelen waar je blij van wordt is als ondernemer je grootste uitdaging, omdat je als ondernemer omringd wordt door oneindig veel kansen en je kostbare tijd snel door je handen glipt.

Voordat ik als virtual professional organizer begon, heb ik jaren in de IT gewerkt. De technieken om werk te organiseren die ik daar geleerd heb, pas ik nu in mijn eigen bedrijf toe. Als werkende moeder heb ik ervaring met het slim omgaan met mijn tijd en een goede balans houden tussen werk en thuis.
VER-AN-DER-LICHT
Anneke Graven
Son en Breugel
(Team)coach, moderator, change agent
Logo VER-AN-DER-LICHT
Vanuit mijn bedrijf VER-AN-DER-LICHT houd ik me bezig met het coachen en begeleiden van teams in tijden van verandering. Hierin combineer ik mijn kennis en interesse in verandermanagement met het werken met mensen, met teams. Stimuleren doelen te bereiken, antwoorden boven water te krijgen. Het beste naar bovenhalen en eventuele belemmeringen bespreekbaar maken. Met bewustwording van interactiepatronen.
Samen kijken naar “de ijsberg”, ontdekken wat er onder de waterlijn speelt. Van een team een echt team maken in plaats van een groep met individuen.
Daarnaast richt ik me ook op individuele (loopbaan)coaching, waarin ik coachees help de weg te vinden in hun toekomstige dromen of loopbaan.
Immers "ouder worden gaat vanzelf, persoonlijke groei is een keuze".
POWER to BLOSSOM
Mariska van der Meulen
Malaga (ES)
powertoblossom.nl
Bewustmaker, coach en trainer
Logo POWER to BLOSSOM
Ik ben Maris van der Meulen. Bewustmaker, coach en de eigenaar van Power to Blossom. Ook ik leef volgens mijn waarden en verlangens. Daarom ben ik begin 2018 naar Zuid-Spanje verhuisd.

Vanuit hier begeleid ik ondernemende vrouwen (met een baan of eigen bedrijf) om je eigen leven te leiden, een lícht leven. Om vanuit je innerlijke kracht te werken en te leven. Om zelf de regie te nemen in plaats van je te laten (af)leiden door anderen, de situatie waar je in zit of die criticus in je eigen hoofd. Om krachtige keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen.

Het resultaat van onze samenwerking? Je ervaart vrijheid en innerlijke rust. En kiest voor jezelf zonder egoïstisch te zijn. Van geleefd worden naar grip hebben op je leven. Precies zoals het bij jou past.

Lees op www.BlossominSpain.nl alles over het Blossom in Spain Retreat, waar je in een week samen met een groep gelijkgestemde vrouwen je persoonlijke en/of professionele leven blijvend verandert. Met als resultaat innerlijke rust, terugkomen bij jezelf, krachtige keuzes maken en je eigen leven leiden (zonder egoïstisch te zijn).

Liever mijn begeleiding privé, alle aandacht voor jou? Lees alles over doorbraak coaching in Spanje op www.PowertoBlossom.nl/coaching.

Wie weet tot in Spanje, je bent helemaal welkom! Hasta luego
Praktijk Monique Wanders
Monique Wanders
's-Hertogenbosch
moniquewanders.nl
Thermograaf & Biontoloog
Rabobank Eindhoven-Veldhoven
Suzanne Schoolmeesters
Eindhoven
rabobank.nl
Assistent Accountmanager Private Banking
Angelique van Bree
Mierlo
Bedrijfsarts

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -