B&B Eindhoven


Bites & Business Eindhoven zoekt twee nieuwe cooördinatoren! Hou jij van organiseren en breng je graag ondernemende vrouwen in Eindhoven e.o. bij elkaar? Dan is deze rol wellicht iets voor jou. 
Neem contact op met Marijke Krabbenbos, oprichter Bites & Business.

Bites & Business Eindhoven organiseert netwerkbijeenkomsten voor ondernemende vrouwen uit de regio. Op steeds wisselende en verrassende locaties in de omgeving Eindhoven, of online. Na afloop ga je naar huis met inspirerende aanbevelingen en tips. Je ontmoet steeds nieuwe mensen. 

De netwerkavonden in Eindhoven zijn op wisselende avonden door de week om deelnemers met vaste sport- of cursusavonden tegemoet te komen. We kiezen iedere keer weer een ander restaurant/unieke locatie uit uit het enorme aanbod in Eindhoven en omstreken. Bijkomend voordeel is zo dat je ook de stad en zijn diverse mogelijkheden beter leert kennen. Je mag ons ook altijd een tip voor een leuke locatie doorgeven. 

Wil je kijken wie er al lid is? Scroll naar beneden voor de ledenlijst. Graag tot op één van onze volgende avonden!

Agenda


De agenda van Bites & Business Eindhoven ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Eindhoven zijn:

Er zijn geen registraties (meer) gevonden.

Uitnodiging ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Eindhoven en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Onze leden:


AM advocatuur

Annemiek Machielse

Veldhoven

amadvocatuur.nl

Advocaat

Logo AM advocatuur
Ik, Annemiek Machielse, ben gespecialiseerd in huurrecht en verbintenissenrecht. Naast advocaat, ben ik ook afgestudeerd Neerlandica, waardoor ik snel complex juridisch taalgebruik kan verhelderen voor mijn klanten. Die unieke combinatie van Rechten én Nederlands komt vaak goed van pas. In de rechtszaal, tijdens onderhandelingen, in overleg met klanten, bij het schrijven van (pittige) brieven naar de wederpartij of bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. „Met de wet als leidraad en taal als wapen ga ik altijd voor maximaal resultaat.”

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem dan zeker contact op!
Muskens Fundraising

Linda Muskens

Eindhoven

muskensfundraising.nl

adviseur fondsenwerving

Logo Muskens Fundraising
Ik help goede doelen, culturele en maatschappelijke organisaties met het werven van financiële middelen voor de uitvoering van hun mooie projecten. Zo kunnen we samen de wereld een beetje mooier maken.
Voor zowel advies als uitvoering fondsenwerving kun je bij mij terecht. Ben jij op zoek naar fondsen voor jouw project of organisatie? Of wil je meer weten over nalatenschappenwerving? Ik hoor het graag!
Stroom Communicatie

Angelique van de Wiel

Eindhoven

Interim communicatieadviseur

Stylistic

Conny Postma-Smit

Geldrop

stylistic.nu

Stijlspecialist

Logo Stylistic
Roept jouw kledingkast eerder frustratie op dan een gevoel van blijheid? Het past niet goed bij je, je weet niet hoe te combineren, je koopt steeds weer hetzelfde en mist kleur in je garderobe omdat je daar simpelweg niet voor durft te kiezen.

Door alle verschillende adviezen die je online kunt vinden, zie je door de bomen het bos niet meer. Want wat is nou van toepassing op jóu? Jij bent niet standaard, dus standaard adviezen werken ook helemaal niet.....

Hoe fijn zou het zijn als je in één keer je hele garderobe perfect op jou kunt afstemmen? Samen gaan we jouw persoonlijke stijl vorm geven. Ik neem je mee langs alle facetten van je garderobe, van kleur tot stijl en combinaties. Ik luister zorgvuldig naar wat je wilt uitstralen, welke kleding je leuk vindt en wat bij je past. Vanuit een eerlijk advies bouwen we samen aan een sprankelende garderobe. Jouw dag begint voortaan zelfverzekerd in de juiste outfit.

Be your stylistic self!
POWER to BLOSSOM

Mariska van der Meulen

Malaga (ES)

powertoblossom.nl

Transformatie en leiderschapscoach

Logo POWER to BLOSSOM
Ik ben Maris van der Meulen, Transformation & Leadership coach met 23 jaar ervaring in coaching & training van professionals (vrouwen en mannen) met een drive om te groeien.

In die jaren heb ik duizenden professionals geďnspireerd en begeleid naar een meer vervullend, succesvol en gelukkig leven, door te leven op hun eigen voorwaarden en het maken van een shift op identiteitsniveau. Door zowel te werken op bewust als op onderbewust niveau bereiken we een blijvende transformatie.

Ook ik leef mijn fijnste leven vol vervulling, dat doe ik sinds begin 2018 in Malaga. Daar ontvang ik vrouwen en mannen uit Nederland voor VIP Coaching in Spanje en verbind ik me met mijn klanten voor online coaching.

Ik begeleid je naar innerlijke rust, ruimte en energie in je drukke leven. Naar balans. En ik help je om bewust je meest vervullende leven te creëren door te zien wie je werkelijk bent en voor jezelf te kiezen. Door te leven op jouw voorwaarden, privé en werk.

Dat doe ik met de bewezen Power to Thrive methode. Ik werk trouwens niet met een vaste techniek, ik geloof erin dat het gaat om oprechte diepe transformatie vanuit onze samenwerking, om doen wat jij nodig hebt. Niet om technieken of trucjes.

Wie weet tot in Spanje, je bent helemaal welkom! Hasta luego ??