Kennismaken?


In januari 2007 is Bites & Business gestart in Amsterdam. 
Nu zijn er in ruim 25 steden en regio's B&B netwerkavonden.

Klik op het kaartje hieronder om naar de vestiging van jouw regio te gaan.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je mailbox. 
Je mag altijd een keer meedoen om te kijken hoe het is, voor je beslist om lid te worden ;-). 

 

Basisinformatie netwerkavonden


1. Bites & Business netwerkdiners vinden één keer per 1 à 2 maanden plaats op een wisselende avond in de week, op een besloten en wisselende locatie in een stad of regio. Ze worden georganiseerd door de (city)coördinatoren.

2. In de praktijk komen er vooral 30-ers, 40-ers en 50-ers die ondernemend in het leven staan op professioneel en sociaal vlak. Vrouwen buiten deze leeftijdscategorie zijn uiteraard ook van harte welkom.

3. De kosten voor een netwerkavond bedragen €40,17 excl. BTW. (€45,00 incl. BTW) per persoon. Hiervoor krijg je een volledig verzorgde netwerkavond, inclusief een vast 3-gangendiner, wijn, water en koffie/thee.

4. Als je je inschrijft via de site, ben je betalingsplichtig. Je betaalt vooraf via iDEAL. Je ontvangt direct een factuur. Als het niet mogelijk is om met iDEAL te betalen, kan je overschrijven. Dit kost €1,50 extra, omdat wij hier werk aan hebben. Op Facebook of Linkedin zeggen dat je komt, is dus niet gelijk aan een inschrijving.

5. Je kunt tot twee dagen van te voren, 12.00 uur ‘s middags (tenzij anders aangegeven) kosteloos annuleren. Meld je je na dat tijdstip af, dan is er geen teruggave mogelijk. Bij tijdige afmelding ontvang je je geld terug. 

6. Inloop is in principe vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we aan tafel. Soms wordt hiervan afgeweken. per mail ontvang je altijd de details. Er is geen echte eindtijd, maar reken op minimaal 22.00 uur.

7. Je kunt één keer vrijblijvend kennismaken en deelnemen. Je betaalt dan alleen de kosten van een netwerkavond. Daarna beslis je of je lid wordt van Bites & Business. In de agenda vind je alle data voor B&B avonden in de komende twee maanden waar je je voor kunt aanmelden.

 

Mis je jouw stad?


Nog niet heel Nederland is gedekt. Mis je jouw stad? En heb je interesse om zelf een lokaal B&B netwerk op te zetten? Leuk! Er ligt een conceptbeschrijving en een uitgebreid startpakket klaar. Maar eerst (telefonisch) kennismaken is wel zo leuk. Check hier waar we coördinatoren zoeken.

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -