Drechtsteden


Bites & Business Drechtsteden is sinds september 2022 weer een begrip in de regio. Angela Kouwenhoven-de Waardt en Ilse Nagy coördineren deze vestiging. En zij doen hun uiterste best om toffe activiteiten door de hele regio te organiseren.

"Een steeds wisselende samenstelling van de groep tijdens het diner (of andere activitiet), zorgt voor een mooie afwisseling, met regelmatig aanwezige leden als basis."

Onze vestiging is niets zonder ondernemende vrouwen uit de regio. Jou dus! Ben je nieuwsgierig? Kom gewoon eens een keertje - of twee - kijken. Bedenk daarna of je je bij onze Drechtstedense vestiging wilt versterken. Wees welkom!

Agenda


Mei 2024

Netwerkdiner Bites & Business Drechtsteden


Bites & Business Drechtsteden
't Waaltje, Heerjansdam

Schrijf je in voor een zakelijke me-time avond!

Geniet van een avond vol heerlijke sushi en sharing gerechten bij 't Waaltje in Heerjansdam. Kom samen met andere ondernemende vrouwen om te netwerken in een ontspannen en gezellige setting. Onder het motto "Good food creates a good mood" bieden we een perfecte mix van zakelijk netwerken en culinair genieten.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Juli 2024

VrijMiBo Bites & Business Drechtsteden


Bites & Business Drechtsteden

September 2024

Netwerkdiner Bites & Business Drechtsteden


Bites & Business Drechtsteden

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Oktober 2024

Netwerkdiner Bites & Business Drechtsteden


Bites & Business Drechtsteden
Du bistro, Zwijndrecht

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

November 2024

Netwerkdiner Bites & Business Drechtsteden


Bites & Business Drechtsteden

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Drechtsteden zijn:

Angela Kouwenhoven-de Waardt

2be-have.nl

spreker - trainer - coach

Wat leuk dat je dit leest! Ik ben Angela, life en lifestylecoach voor ondernemers en leiders vanuit 2Be-Have. Ik ben getrouwd, moeder en mijn sterrenbeeld is Tweelingen.

Mijn kracht zit in het personaliseren van de verschillende programma’s en trajecten. Ik begeleid jou tijdens jouw persoonlijke zoektocht. Dit kan zowel uitgebreid voorbereid naar aanleiding van een intakegesprek zijn, maar ook spontaan ontstaan tijdens een traject. Ik geloof sterk in de verbinding tussen een mentale, emotionele en fysieke aanpak en dat deze drie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Mijn eigen programma, de 5 elementen lifestyle, is mijn creatie waarin alles samen komt. Door bewust aandacht te besteden aan: balans, rust, invloed, energie & focus - kun jij een lifestyle creëren die jou brengt wat jij nodig hebt. De aandacht komt op jou en wat jij belangrijk vindt, de waan van de dag komt op de achtergrond. Kun jij je voorstellen hoe jij in slaap valt als jij elke avond vol trots terugkijkt op jouw dag? Dat gevoel van succes èn ontspanning is mijn doel voor jou.
Ilse Nagy

leafsupport.nl

Projectlover - verbinder - marketing & communicatie

Stel je voor: de projecten in jouw bedrijf lopen soepel. Daardoor ervaar je minder stress, je slaapt zelfs beter, en er is tijd om je te concentreren op wat je echt belangrijk vindt en dat wat je energie geeft. Dat is waar ik voor zorg voor bedrijven en ondernemers met een warm hart voor Sustainable Development Goals (SDG), vooral die bezig zijn met duurzaamheid, onderwijs en in het sociale domein.

Wat je van mij kunt verwachten? Een bak ervaring natuurlijk. Maar ook: een frisse blik en kritische vragen die je aan het denken zetten. En een hands-on mentaliteit om dingen gedaan te krijgen. Ik ben die projectcoördinator die zorgt voor overzicht, rust en een frisse blik in en op jouw project. Welk project heeft voor jou nog een open eind?

Je klopt bij mij aan als je hulp nodig hebt om een doel, welk doel dan ook, te bereiken. Ook als je een stok-achter-de-deur nodig hebt of wil klankborden, kun je bij mij terecht. Love it when your project comes together!

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Drechtsteden en krijg de uitnodigingen vanzelf in je mailbox!

Onze leden:


Stress-end, voor totale ontspanning Français Facile

Monique Diemers

Krimpen aan den IJssel

stress-end.nl www.francaisfacile.nl

Stress-end therapeut en docent Frans

Logo Stress-end, voor totale ontspanning Français Facile
Als Stress-end therapeut begeleid ik jou,
als ZZP-ster (40+),
naar minder stress in lijf en leven.

Zodat je op alle fronten winst gaat behalen:
Meer energie, betere gezondheid en meer voldoening.

Als hardnekkig ervaringsdeskundige begeleid ik jou van OVERleven naar BEleven.
Happy M

Melanie Kruis-Matschos

Ridderkerk

happym.eu

Coach voor persoonlijke ontwikkeling en (werk-)geluk

Logo Happy M
Hoi, Ik ben Melanie en ik heb in 2021 mijn baan als HR professional opgezegd en mijn bedrijf Happy M opgericht om mijn passie te volgen namelijk mensen begeleiden op hun persoonlijke ontwikkelingsreis naar een gelukkig (werk-)leven. Dit doe ik middels Coaching zowel online als live. Verder kunnen bedrijven bij mij terecht voor workshops & trainingen over verschillende onderwerpen zoals werkgeluk, bedrijfscultuur, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling.

Na me bijna een burn-out ingewerkt te hebben en lang aan verwachtingen van anderen te hebben voldaan, heb ik mijn leven anders ingericht en leef ik ondertussen een leven op mijn voorwaarden en stap ik elke ochtend met een dikke vette glimlach uit bed.

En dat gun ik jou ook!

Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie over mijn ontwikkelingstrajecten en volg mij op instagram (@happy_m_elanie) voor happiness inspiratie :-)

Ik ben 41 jaar jong en woon samen met mijn man Dennis en onze 3 katten in Ridderkerk.
Goed met Geld en Taal & Verbindende taal

Agnes van Merwijk

Ridderkerk

goedmetgeldentaal.nl

Verbinder, docent Nederlands en NT2, taaltrainer voor bedrijven

Logo Goed met Geld en Taal & Verbindende taal
Welkom bij Goed met geld en taal & Verbindende taal - met Agnes

waar echte verbinding centraal staat,
ingewikkelde teksten stom zijn
en begrijpelijke taal de norm is

voor een gezamenlijk belang:
dat iedereen kan meedoen en groeien
Kates Fashion Art

Karin Brouwer

Barendrecht

katesfashionart.com

Illustrator/ Grafisch Vormgever

Logo Kates Fashion Art
Hypnotherapie Kloens

Catharine Kloens

Dordrecht

hypnotherapiekloens.nl

Hypnotherapeut

Logo Hypnotherapie Kloens
JE PROBLEEM VOORBIJ IN HYPNOSE BIJ MIJ!

Ik ben Catharine Kloens, in het leven naast werk getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd speel ik contrabas bij de Orchest-Vereeniging in Dordrecht. Verder hou ik van knutselen, lezen, fotografie en film en sta ik af en toe andersom, op mijn handen.

Ik ben bijna 30 jaar werkzaam in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht op de afdeling Klinische Neurofysiologie. Ik doe daar nog 2 dagen per week onderzoek bij patiënten met klachten van de hersenen of het zenuwstelsel om de arts te helpen een diagnose te stellen.

Toen ik met hypnose in aanraking kwam ontdekte ik dat de hersenen ook op een totaal andere manier te benaderen zijn. Ik wilde hier meer van weten en besloot een opleiding te volgen. Ik ontdekte dat hypnose en hypnotherapie mensen snel kan helpen met mentale problemen. Het was daarna een logische stap om een praktijk Hypnotherapie te beginnen, want het is mijn passie om mensen te helpen.
Jouw Mind Coach

Iris de Does - Wilke

Dordrecht

jouwmind.nl

Mindset & Manifestatie Coach

Logo Jouw Mind Coach
Hey ik ben Iris, ik ben Mindset en Manifestatie coach en ik begeleid ondernemende vrouwen die fantastisch zijn in hun vak, maar dit niet van zichzelf durven roepen, waardoor zichtbaarheid best een dingetje is en ze daardoor onbewust de remmende factor zijn in hun bedrijf. Dat vind ik zo zonde!

Herkenbaar?

Ik help jou in jezelf geloven. We nemen afscheid van je belemmerende overtuigingen, zodat jij je niet meer laat leiden en tegenhouden door angst, waardoor je puur en authentiek zichtbaar durft te zijn.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw zielsmissie, zodat je stopt met twijfelen en gaat doen waar je echt stik gelukkig van wordt. Vervolgens stappen we in de beste versie van jezelf, zodat je die succesvolle onderneming gaat aantrekken en je zo succesvol wordt als je zelf wil.

Ik doe dit door middels van hypnotherapie, soulkey therapie en Quantum hypnose.
Moniek Nelissen Advies & Coaching

Moniek Nelissen

Dordrecht

monieknelissen.com

Finance business coach

Logo Moniek Nelissen Advies & Coaching
Ex-Strategy&Transformation-consultant; sinds 2019 zelfstandig coach en adviseur op gebied van doelen stellen èn bereiken.

Ik help (project)managers van beleid naar budget, en resultaat!
en ik coach ZZP-ers die al een tijdje bezig zijn, op gebied van financieel management. Niet alleen je zaken goed regelen voor barre tijden, maar ook snappen hoe je bedrijf financieel in elkaar steekt en het sturen op doelen.

Mijn onderwerpen zijn #businesscase, #businesswaarde, #managementinformatie
#organisatieontwikkeling en #financieelprojectmanagement.

Op mijn website vind je meer info over e-learnings over business case en business waarde en op LinkedIn geef ik elke week tips.

Heb Brabantse roots en lang in Utrecht gewoond maar voor de liefde naar de Dordrecht gekomen. Moeder van Rosalie (2021). Als ik niet werk, doe ik aan yoga, sport ik (hardlopen, roeien) of lees ik een goed boek. Kan van alles zijn; van 7 zussen tot 7 habits.
Pancake District

Caroline Versluis

Dordrecht

pancakedistrict.nl

Ondernemer

Logo Pancake District
Ik ben 42 jaar en sinds oktober 2021 eigenaresse van Pancake District. In mijn vorige baan was ik docent Nederlands op een ROC.
Psychodynamisch therapeut Marian Verhaaltjes - Enzo

Marian van Pelt

Dordrecht

verhaaltjes-enzo.nl

Psychodynamisch therapeut en schrijfster van kinderverhalen

Logo Psychodynamisch therapeut Marian Verhaaltjes - Enzo
Ik ben Psychodynamisch therapeut in opleiding. Als psychodynamisch therapeut help ik mensen, jong en oud op holistische wijze met ontdekken waar de oorsprong ligt van hun psychische klachten. Het is dynamisch, door de diverse therapieën die ik in kan zetten, zoals o.a. NLP, systemisch werk, regressie, hypnotherapie, EMDR, innerlijk kind werk, Bio-energetica, mindfulness e.a. en het bij elke cliënt anders is hoe we waar terecht komen. Dat maakt het voor mij zo'n mooi vak!
Mijn site is opkomst. Een mooie uitdaging voor mijzelf via Wordpress? en ook dat vindt ik erg leuk om te doen en ontdekken.

Ook ben ik schrijfster van kinderverhalen die ik op meerdere ansichtkaarten heb laten drukken om het verhaal in stukjes op te sturen aan o.a. langdurig zieke kinderen. Een prentenboek, maar dan in een stapeltje ansichtkaarten per post op te sturen.

Hiernaast doe ik vrijwilligerswerk als secretaris bij een stichting die niet-westerse jongeren helpt te re-integreren in de maatschappij.
Danielle Davelaar Virtual Professional

Danielle Davelaar

Dordrecht

danielledavelaar.nl

Virtual Professional

Logo Danielle Davelaar Virtual Professional
Werken met mij is als het vinden van een geheime bureaula vol mogelijkheden!

Van het optimaliseren van je team tot het lekker laten lopen van alle facetten binnen je bedrijf. Laat mij je financiële zorgen wegnemen en je marketingstrategie een boost geven. Zo creëren we samen een super fijn bedrijf waarin alles vloeiend verloopt.

Het is mijn missie om jou als ondernemer rust en vrijheid in je bedrijf te geven, waardoor jij je kunt focussen op dat waar jij het liefste aandacht aan geeft.

Werkgeluk is een van de kernwaarden die centraal staat in mijn aanpak. Jouw team verdient niet alleen een veilige werkcultuur, maar ook een plek waar je medewerkers zich gezien, gehoord en welkom voelen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en laten we samen bouwen aan een bedrijf dat niet alleen succesvol is, maar waarin werkgeluk de drijvende kracht is.
2Be-Have Bouw aan jezelf!

Angela Kouwenhoven-de Waardt

Dordrecht

2be-have.nl

spreker - trainer - coach

Logo 2Be-Have Bouw aan jezelf!
Wat leuk dat je dit leest! Ik ben Angela, life en lifestylecoach voor ondernemers en leiders vanuit 2Be-Have. Ik ben getrouwd, moeder en mijn sterrenbeeld is Tweelingen.

Mijn kracht zit in het personaliseren van de verschillende programma’s en trajecten. Ik begeleid jou tijdens jouw persoonlijke zoektocht. Dit kan zowel uitgebreid voorbereid naar aanleiding van een intakegesprek zijn, maar ook spontaan ontstaan tijdens een traject. Ik geloof sterk in de verbinding tussen een mentale, emotionele en fysieke aanpak en dat deze drie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Mijn eigen programma, de 5 elementen lifestyle, is mijn creatie waarin alles samen komt. Door bewust aandacht te besteden aan: balans, rust, invloed, energie & focus - kun jij een lifestyle creëren die jou brengt wat jij nodig hebt. De aandacht komt op jou en wat jij belangrijk vindt, de waan van de dag komt op de achtergrond. Kun jij je voorstellen hoe jij in slaap valt als jij elke avond vol trots terugkijkt op jouw dag? Dat gevoel van succes èn ontspanning is mijn doel voor jou.
Leaf Support

Ilse Nagy

Zwijndrecht

leafsupport.nl

Projectlover - verbinder - marketing & communicatie

Logo Leaf Support
Stel je voor: de projecten in jouw bedrijf lopen soepel. Daardoor ervaar je minder stress, je slaapt zelfs beter, en er is tijd om je te concentreren op wat je echt belangrijk vindt en dat wat je energie geeft. Dat is waar ik voor zorg voor bedrijven en ondernemers met een warm hart voor Sustainable Development Goals (SDG), vooral die bezig zijn met duurzaamheid, onderwijs en in het sociale domein.

Wat je van mij kunt verwachten? Een bak ervaring natuurlijk. Maar ook: een frisse blik en kritische vragen die je aan het denken zetten. En een hands-on mentaliteit om dingen gedaan te krijgen. Ik ben die projectcoördinator die zorgt voor overzicht, rust en een frisse blik in en op jouw project. Welk project heeft voor jou nog een open eind?

Je klopt bij mij aan als je hulp nodig hebt om een doel, welk doel dan ook, te bereiken. Ook als je een stok-achter-de-deur nodig hebt of wil klankborden, kun je bij mij terecht. Love it when your project comes together!
ChickenPicks guitar picks

Jolanda Franken-Roest

Dordrecht

chickenpicks.com

Producent gitaarplectrums

Logo ChickenPicks guitar picks
Ruim 25 jaar bij een bank gewerkt, de laatste jaren op gebied van zakelijke dienstverlening, procesmanagement en projectmanagement. Sinds 13 jaar internationaal ondernemer in de muziek instrumenten branche.
Mo's coaching

Monique Pijl

Sliedrecht

mo-kindercoaching.nl

coach voor kinderen en volwassenen

Logo Mo's coaching
Ik ben Monique, getrouwd, moeder van 2 prachtige jongens met elk hun eigen rugzakje!
Echtgenoot van de leukste man op aarde!
Passievol, vrolijk, gedreven, enthousiast, positief ingesteld zijn eigenschappen die bij mij horen!

Mo's coaching is de praktijk voor Faalangst, coaching en Reiki. Ik begeleid kinderen tussen de 6 en 18 jaar die willen leren dat je van Falen naar Stralen kan gaan.

De lotusbloem in mijn logo (ontwikkeld door 1 van mijn kinderen) staat dan ook voor herboren worden, opnieuw ontdekken, en met wat hulp van mij loop jij weer stralend mijn praktijk uit, (de zonnestralen) en dan is de cirkel weer rond.

Omdat het ook belangrijk is dat jij als volwassene alle ballen in de lucht kan houden, ben je welkom bij mij voor 1 op 1 coaching of een Reiki behandeling waarvan je helemaal ontspannen thuis komt.

Een reiki behandeling is ook geschikt voor kinderen!

Wil je hier meer over weten? stuur een mail naar: contact@mo-kindercoaching.nl voor een gratis advies gesprek.
Toko Y-von

Vera Andreas

Dordrecht

Zelfstandige