B&B het netwerk voor vrouwelijke ondernemers waar je deelt, straalt, leert én lekker eet.

 

Wat krijg je voor het lidmaatschap? 

 

SHARE:

1.  Toegang tot alle netwerkdiners van Bites & Business, zowel in je eigen regio, als in de andere regio’s. Altijd volledig verzorgd. Je stelt je altijd voor aan de groep ondernemende vrouwen. Met de enveloppen-methode voorzien we elkaar elke avond weer van kennis, advies, feedback, ideeën en contacten.

2.  Gratis deelname aan B&B Vakgenoten: online sparringgroepjes van leden door het land die in hetzelfde vakgebied of dezelfde sector werken, Deze meeting wordt door B&B opgezet en gefaciliteerd, het vervolg wordt zelf georganiseerd

 

SHINE:

3.  Elk lid kan zichzelf laten zien met een foto, logo en profiel op de website van Bites & Business.

4.  Elk lid kan gratis een blogpost aanleveren voor op de site van Bites & Business. Dit heeft een waarde van €50.

5.  Elk lid kan genomineerd worden door een coördiantor voor een interview van ca, een half uur voor de B&B Podcast. Elke twee weken is er plek voor een lid. Dit heeft een waarde van €75.

6. Elk lid kan haar zakelijke workshops, trainingen, webinars en events op de agenda laten plaatsen

7. Elk lid kan een online les verzorgen in de Online Classroom. 

8. Elk lid kan een product in de B&B etalage zetten, zichtbaar voor alle bezoekers van de website.

9.  Mogelijkheid tot deelname aan de succesrecepten. Jouw succesrecept op 500 kaarten en onder de aandacht in alle B&B-vestigingen tegen een aantrekkelijk tarief

10. 50% korting op een vermelding op Professionalista.nl, de online etalage voor vrouwelijke, zelfstandige professionals. Dit heeft een waarde van €45 tot €105.

 

GROW:

11.  Deelname tegen ledentarief aan de workshop in jouw regio (of online) door B&B-oprichter, Marijke Krabbenbos. Er is keuze uit: Creatief Denken, In 7 stappen van Idee naar actie en de workshop Netwerken. Elke workshop wordt gehouden in een regio met ca. drie vestigingen samen. Op een middag of avond. Dit heeft een waarde van €75

12. Gratis toegang tot de Online Classroom met online lessen van leden. Je kunt ze live bijwonen en later terugkijken.

13. Gratis toegang tot allerlei inspirerende content in het members-only deel van de website (boekentips, filmtips, handige werkbladen, TED-talk-tips)

14.  20% ledenkorting op deelname aan de landelijke evenementen (De Kracht van netwerken, Strategiedagen, weekenden) en de internationale netwerktrips van Bites & Business

 

BONUS:

15. Gratis lidmaatschap van PZO, de belangenbehartiger voor ZZP-ers. Je krijgt korting op diverse diensten, je krijgt toegang tot gratis kennislunches in het land en je steunt de lobby richting de politiek. Dit heeft een waarde van €135.

16. Leden kunnen profiteren van diverse leden-aanbiedingen. We worden steeds vaker benaderd door andere partijen met leuke deals

17.  Directe toegang tot het grote netwerk en het meedenkvermogen van Marijke. Je kunt haar gerust bellen, ze kent ontzettend veel mensen en vindt het altijd leuk om met een concrete vraag van een lid mee te denken.

 

Voor dit hele pakket om jezelf op vele manieren te laten zien, te profiteren van alle denkkrachten, alle contacten van de andere vrouwen en voor alle groeimogelijkheden, betaal je €120 per jaar, dus slechts €10 per maand!

 

Ja, ik word lid!

Praktische zaken:

1. Je kunt één keer vrijblijvend kennismaken en deelnemen. Je betaalt dan alleen de kosten van een netwerkavond. Daarna beslis je of je lid wordt van Bites & Business. In de agenda vind je alle data voor B&B avonden in de komende twee maanden waar je je voor kunt aanmelden.

2. Het lidmaatschap kost €10 per maand, dat is €120 per jaar excl. BTW. Dit is €145,20 incl. BTW. Hiervoor krijg je toegang tot alle netwerkavonden (ook in andere steden) en de LinkedIn-groep. Ook krijg je maandelijks de centrale nieuwsbrief toegestuurd, krijg je een gratis vermelding incl. bedrijfslogo op de site, kun je mee met de netwerktrips en mag je deelnemen aan andere activiteiten. Je hebt als lid de mogelijkheid om een gratis blogpost aan te leveren en tegen leden-tarief te adverteren in de centrale nieuwsbrief en op de site. 

3. Je betaalt altijd voor een heel jaar (365 dagen), ongeacht wanneer je lid wordt. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig opzegt, een maand voor aflopen van je contributiejaar. 

4. Opzeggen als lid doe je zelf in je online account. Let op: mondelinge opzeggingen of opzeggingen per mail worden NIET behandeld. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je ontvangt een bevestigingsmail van je opzegging. Als je opzegt na die datum, ben je helaas te laat en ben je betalingsplichtig voor de contributie en kun je nog een heel jaar genieten van het B&B-lidmaatschap.

Ja, ik word lid!

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -