B&B het netwerk voor vrouwelijke ondernemers waar je deelt, straalt, leert én lekker eet.

 

Wat krijg je voor het lidmaatschap? 

 

SHARE:

1.  De mogelijkheid om deel te nemen aan alle netwerkdiners van Bites & Business, zowel in je eigen regio, als in de andere regio’s. Deze betaal je per keer. Altijd volledig verzorgd. Je stelt je altijd voor aan de groep ondernemende vrouwen. Met de enveloppen-methode voorzien we elkaar elke avond weer van kennis, advies, feedback, ideeën en contacten.

2.  Gratis deelname aan B&B Vakgenoten: online sparringgroepjes van leden door het land die in hetzelfde vakgebied of dezelfde sector werken, Deze meeting wordt door B&B opgezet en gefaciliteerd, het vervolg wordt zelf georganiseerd

 

SHINE:

3.  Elk lid kan zichzelf laten zien met een foto, logo en profiel op de website van Bites & Business.

4.  Elk lid kan gratis een blogpost aanleveren voor op de site van Bites & Business. Dit heeft een waarde van €50.

5. Elk lid kan haar zakelijke workshops, trainingen, webinars en events op de agenda laten plaatsen

6. Elk lid kan een product in de B&B etalage zetten, zichtbaar voor alle bezoekers van de website.

7.  Mogelijkheid tot deelname aan de succesrecepten. Jouw succesrecept op 500 kaarten en onder de aandacht in alle B&B-vestigingen tegen een aantrekkelijk tarief

 

GROW:

8.  Deelname tegen ledentarief aan de workshop in jouw regio (of online) door B&B-oprichter, Marijke Krabbenbos. Er is keuze uit: Creatief Denken, In 7 stappen van Idee naar actie en de workshop Netwerken. Elke workshop wordt gehouden in een regio met ca. drie vestigingen samen. Op een middag of avond. Dit heeft een waarde van €75

9. Gratis deelname aan co-workshops, online workshops waarbij je samen met andere B&B-leden iets gaat uitzoeken, leren, ontwikkelen. Voor je bedrijf. Samen bereid je de workshop voor, samen doe je de workshop.

10. Gratis toegang tot allerlei inspirerende content in het members-only deel van de website (boekentips, filmtips, handige werkbladen, TED-talk-tips)

11.  20% ledenkorting op deelname aan de landelijke evenementen (De Kracht van netwerken, Strategiedagen, weekenden) en de internationale netwerktrips van Bites & Business

 

BONUS:

12. Gratis deelnemer van de Werkvereniging, De Werkvereniging is het enige belangenplatform met een nieuwe visie op de arbeidsmarkt. De Modern Werkende staat centraal, niet de contractvorm. Als deelnemer heb je toegang tot allerlei kennissessies, word je mening gevraagd en gebruikt en kun je meepraten. Bovendien worden voorzieningen en producten voor Modern Werkenden voor je langs de Deuglat gelegd.

13. Leden kunnen profiteren van diverse leden-aanbiedingen. We worden regelmatig benaderd door andere partijen met leuke deals

14.  Directe toegang tot het grote netwerk en het meedenkvermogen van Marijke. Je kunt haar gerust bellen, ze kent ontzettend veel mensen en vindt het altijd leuk om met een concrete vraag van een lid mee te denken.

15. Member gets member-regeling: Als dankzij jou iemand anders lid wordt en ze vermeld je naam, dan krijg je een maand lidmaatschap kado

 

Voor dit hele pakket om jezelf op vele manieren te laten zien, te profiteren van alle denkkrachten, alle contacten van de andere vrouwen en voor alle groeimogelijkheden, betaal je €120 per jaar, dus slechts €10 per maand!

Ja, ik word lid!

 

Praktische zaken:

1. Je kunt één keer vrijblijvend kennismaken en deelnemen. Je betaalt dan alleen de kosten van een netwerkavond. Daarna beslis je of je lid wordt van Bites & Business. In de agenda vind je alle data voor B&B avonden waar je je voor kunt aanmelden.

2. Het lidmaatschap kost €10 per maand, dat is €120 per jaar excl. BTW. Dit is €145,20 incl. BTW. Hiervoor krijg je toegang tot alle netwerkavonden (ook in andere steden) en de LinkedIn-groep en Facebookgroep. Ook krijg je maandelijks de centrale nieuwsbrief toegestuurd, krijg je een gratis vermelding incl. bedrijfslogo op de site, kun je mee met de netwerktrips en mag je deelnemen aan andere activiteiten. Je hebt als lid de mogelijkheid om een gratis blogpost aan te leveren en tegen leden-tarief te adverteren in de centrale nieuwsbrief en op de site. 

3. Je betaalt altijd voor een heel jaar (365 dagen), ongeacht wanneer je lid wordt. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig opzegt, een maand voor het aflopen van je contributiejaar. 

4. Opzeggen als lid doe je zelf in je online account. Daar zie je tot hoe wanneer je lidmaatschap loopt. Let op: mondelinge opzeggingen of opzeggingen per mail worden NIET behandeld. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je ontvangt een bevestigingsmail van je opzegging. Als je opzegt na die datum, ben je helaas te laat en ben je betalingsplichtig voor de contributie en kun je nog een heel jaar genieten van het B&B-lidmaatschap.

Ja, ik word lid!