Onze spelregels


Wat leuk dat je interesse hebt in Bites & Business!

Lees onderstaande informatie goed door.
Wil je eerst een keer vrijblijvend meedoen? Dat kan! Meld je dan nog niet aan als lid, maar meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan de uitnodigingen van jouw regio vanzelf in je mailbox.

Je wordt altijd lid van een bepaalde stad/streek, maar je krijgt tevens toegang tot het hele netwerk en de netwerkavonden in alle steden. Na een keer vrijblijvend kennismaken, beslis je of je lid wordt van Bites & Business.

De voordelen van een lidmaatschap van Bites & Business zijn:

 1. Deel kunnen nemen aan de inspirerende, laagdrempelige en informele netwerkdiners van Bites & Business in meer dan 20 vestigingen in Nederland.
 2. De gelegenheid hebben om jezelf elke avond zichtbaar te maken aan de andere deelnemers, zowel op de deelnemerslijst als bij het voorstelrondje.
 3. Concrete tips, suggesties, ideeën, feedback, ingangen en leads van de andere deelnemers. Tijdens een netwerkavond leg je met de enveloppenmethode™ jouw vraag voor aan de hele groep.
 4. Inspiratie en veel nieuwe contacten. Door de variëteit aan deelnemers uit verschillende branches, in dienstverband èn zelfstandig. We hanteren geen beroepsbeperking, iedereen kent immers weer andere mensen.
 5. Toegang tot het landelijke netwerk van ondernemende vrouwen middels de LinkedIn-groep en Facebook-groep waar je vrijelijk oproepjes en mededelingen kan plaatsen.
 6. De mogelijkheid om gratis een vermelding te krijgen van je bedrijfsnaam en logo op de site.
 7. De mogelijkheid om 1 x per jaar gratis een blogpost te laten plaatsen op de website.
 8. De mogelijkheid tegen een laag tarief te adverteren op de site en in de landelijke nieuwsbrief.
 9. De mogelijkheid om deel te nemen aan de aanbiedingen die Bites & Business samen met partners aan leden aanbiedt
 10. De mogelijkheid om deel te nemen aan de netwerk- en inspiratietrips die we enkele keren per jaar organiseren naar een Europese stad.
 11. Deelname aan andere activiteiten die alleen voor leden zijn, lunches, workshops, magazine, e.d.
 12. Je ontvangt gratis het e-book "effectiever en efficiënter werken" met 27 korte en praktische artikelen geschreven voor leden van Bites & Business.
 13. Je ontvangt gratis de on-line training "Effectief netwerken" t.w.v. €40.

Over het lidmaatschap:

1. Je kunt één keer vrijblijvend kennismaken en deelnemen. Je betaalt dan alleen de kosten van een netwerkavond. Daarna beslis je of je lid wordt van Bites & Business. Wil je dit, geef je dan nog niet als lid op, maar meld je eerst aan voor een avond.

2. Lidmaatschap kost €60 excl. BTW per jaar, €72,60 incl. BTW. Hiervoor krijg je toegang tot alle netwerkavonden (ook in andere steden) en de LinkedIn-groep. Ook krijg je maandelijks de centrale nieuwsbrief toegestuurd, een gratis vermelding en gratis blogpost op de site, kun je mee met de netwerktrips en deelnemen aan andere activiteiten.

3. Je betaalt altijd voor een heel jaar lidmaatschap, ongeacht op welke datum je lid wordt. Het lidmaatschap loopt door tot wederopzegging.

4. Opzeggen als lid doe je in je account. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. De opzegging dient dus 1 maand voor einde van je lidmaatschapsdatum binnen te zijn voor het jaar erop. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van je opzegging. Als je opzegt na die datum, ben je helaas te laat en ben je betalingsplichtig voor de contributie.

Zie ook de spelregels.

 Ja, ik wil lid worden! 

 

- advertentie -