B&B Haarlem e.o.


Graag stellen wij ons aan je voor: Mariska en Barbara, de coördinatoren van Bites & Business voor Haarlem e.o. Vol enthousiasme organiseren wij tweemaandelijkse netwerkdiners voor ondernemende vrouwen in de regio Haarlem onder de paraplu van het landelijke netwerk Bites & Business. Lekker eten en drinken combineren met goede gesprekken, maar laagdrempelig en zonder verplichtingen. Klinkt dat goed? Lees dan vooral verder!

Bites & Business Haarlem e.o.
Mariska en Barbara zijn als coördinatoren voor Haarlem e.o. verantwoordelijk voor het organiseren van de netwerkdiners in deze regio. Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van deze netwerkdiners. Ondernemende vrouwen onder elkaar, lekker eten en ontspannen netwerken. Nooit een spreker, want we hebben genoeg zelf te vertellen. Je neemt allemaal een vraag mee, je krijgt van de andere deelnemers input middels de inmiddels beroemde enveloppenmethode.

Keertje uitproberen?
Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je uiteraard eerst eens uitproberen of dit netwerk bij jou past! De eerste keer mag je altijd zonder lidmaatschap aanhaken bij een evenement. Pas daarna besluit je of het voor jou toegevoegde waarde oplevert om je aan te sluiten.

Eerstvolgende evenement
Alle data vind je hieronder bij AGENDA. Daar kun je je ook voor de evenementen inschrijven.

Mariska Eijsten en Barbara Ammerlaan
Coördinatoren Bites & Business Haarlem e.o.

0619425380 (Mariska Eijsten)
0647143967 (Barbara Ammerlaan)

haarlem@bitesenbusiness.nl
www.bitesenbusiness.nl

Bites & Business Haarlem e.o. is actief sinds april 2009. Haarlem was de eerste officiële vestiging van Bites & Business na Amsterdam.

De netwerkavonden zijn op wisselende avonden in de week. Dit doen we bewust om zoveel mogelijk onze B&B dames met vaste sport- of andere bezigheden in de avonduren tegemoet te komen. We kiezen iedere keer weer een ander restaurant uit het enorme aanbod in Haarlem.

Agenda


De agenda van Bites & Business Haarlem ziet er als volgt uit:

Juli 2024

Netwerklunch Bites & Business Wandelen (met gids) met aansluitende lunch Brasserie Beeckestijn

Bites & Business Haarlem

Netwerken, nieuwe ondernemers ontmoeten, wandelen, mooie natuur en een heerlijke lunch. Geef je op voor de netwerkwandeling in de prachtige natuur bij buitenplaats Beeckestijn in Velsen Zuid. Ook krijgen we tijdens de wandeling uitleg van een gids.

Na de wandeling staat er een lekkere gezonde lunch op ons te wachten.

We verzamelen om 12.00 uur bij Brasserie Beeckestijn en wandelen tot 13.00 uur. Daarna gaan we lekker lunchen tot 14.30 uur.

Er is plaats voor maximaal 15 personen, dus geef je snel op.

Sta je open voor nieuwe contacten en ben je bereid je kennis, ideeen en je netwerk te delen met andere ondernemende mensen? Wees welkom bij Bites & Business. 

September 2024

Netwerkdiner Bites & Business + boekenbeurs en verloting

Bites & Business Haarlem
Restaurant aan t Plein, Haarlem

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Oktober 2024

Op bezoek bij... / Elevate your idea (woensdag 9 oktober of woensdag 16 oktober 2024)

Bites & Business Haarlem

November 2024

Netwerkdiner Bites & Business + verloting

Bites & Business Haarlem
Restaurant aan t Plein, Haarlem

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

December 2024

Eindejaarsborrel met hapjes (Alleen voor leden) + duurzame giftwrap

Bites & Business Haarlem
Vigh Wijnbar Haarlem, Haarlem

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Haarlem zijn:

Barbara Ammerlaan

bamosconcepts.nl

Fotograaf & Adviseur Fondsenwerving

Dare to be YOU

Hebben je website en socials een level up nodig? En weet je diep in je hart dat fotografie het verschil gaat maken? Wil je ook zo graag een fotoshoot waar je superblij van wordt? Maar houdt iets je tegen? Sta je niet graag in de spotlights? Had je ooit een fotoshoot waar je niet razend enthousiast over was? Weet je niet goed wat je aan moet? Hoe je moet poseren? Of voel je je er ongemakkelijk of onzeker bij? Gooi dan al je argumenten overboord.

Ik geloof dat iedere vrouw het geboorterecht heeft om te stralen. Dat je je echte zelf mag zijn en jezelf mag laten zien. Elke vrouw is mooi en uniek! Ik fotografeer en style jou in een veilige setting, waardoor jij volledig jezelf durft te zijn voor de camera. Ik kijk, ik luister en coach je. Met als resultaat een prachtige beeldbank waar je eindeloos uit kunt putten.

Lieve groet, Barbara
Mariska Eijsten

eenwebsitevoorjou.nl

Wordpress websites ontwikkelen voor vrouwelijke zzp-ers - Persoonlijke websites - Online zichtbaarheid - Betaalbaar en op maat

Mariska Eijsten van Eenwebsitevoorjou.nl:
Ik ontwikkel persoonlijke websites voor vooral vrouwelijke (startende) ZZP-ers en adviseer bij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Heb je nieuwe website nodig voor je eigen nieuwe bedrijf?
Of is je website echt toe aan een nieuwe en professionele lay-out?

Laat mij je helpen met een persoonlijke website. Ik ontwikkel al vanaf 2012 websites in WordPress voor vrouwelijke ZZP-ers zoals freelancers en coaches. Jouw persoonlijke presentatie en jouw unieke USP's wil ik graag laten zien in je website. Dus geen standaard website, maar een website die echt bij jou past, die goed aanvoelt en de juiste uitstraling heeft om jouw ideale doelgroep aan te spreken.

Ik hou zelf van websites die persoonlijk zijn, maar ook duidelijk, professioneel en helder zijn, met een goede boodschap. Daarom vind ik het leuk om je ook echt te leren kennen, zodat we jouw wensen concreet kunnen maken. Ik werk snel (gemiddeld duurt het 3 weken voor je site live kan) en hanteer scherpe tarieven.

Meer weten? Kom langs voor een gratis kennismaking. Kijk alvast even rond naar de websites die ik al ontwikkeld heb op https://www.eenwebsitevoorjou.nl/portfolio/

Tot ziens, Groet Mariska

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Haarlem en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Onze leden:


Jehan - Mediator & Advocaat

Jehan Edriouch

Aalsmeer

jehan.nl

Advocaat & Mediator

Logo Jehan - Mediator & Advocaat
Advocaat arbeidsrecht, mediator en vertrouwenspersoon
Fem's Business

Femke Brendel

Zaandam

femsbusiness.com

Business Support Professional

Logo Fem's Business
Tien jaar werk ik inmiddels als zelfstandige voor allerlei verschillende ondernemers.
Zo sta ik met een mantelpakje op een beurs, en zo weer met mijn roze veiligheidsschoenen al werkend in een riool.

Ik houd van afwisselingen en uitdagingen.

Momenteel ben ik een geheel nieuw avontuur begonnen in de e-commerce business. Ik hoop bij bites en business kennis uit te kunnen wisselen over branding en e-commerceprocessen.

De profielbeschrijving van mijn CV geeft een goede beschrijving van wie ik ben en waar ik goed in ben, Dus die heb ik maar even hier overgenomen. ;)

Sociaal, gedreven, creatief, flexibel, leergierig, oplossingsgericht.
Ik ben een positief ingesteld persoon, die gemakkelijk en respectvol
met mensen van verschillende achtergronden contact kan maken.

Door mijn doorzettingsvermogen en aanstekelijke enthousiasme,
weet ik iedereen altijd zeer goed te motiveren. Ik kan goed
samenwerken in team verband, maar ik ben individueel ook sterk.

Ik weet met mijn organisatietalent iedere chaos overzichtelijk te
maken en met mijn leergierigheid en flexibiliteit pak ik ieder project
met veel plezier aan.

Bites & Business... wat een geweldig initiatief, ik heb zin om andere onderneemsters te ontmoeten en kennis en ervaring uit te wisselen.
Papieren Zaken

Marieke van de Pol

Beverwijk

papierenzaken.nl

Handboekbinder, grafisch ontwerper

Logo Papieren Zaken
Boeken en dozen om herinneringen in te bewaren.

Met mijn handgemaakte boeken en dozen wil ik me ontfermen over onze herinneringen. De mijlpalen van onze levens een intiem monument bieden.

Handgemaakt betekent: alle tijd en aandacht om van de boeken iets unieks te maken.

Omdat ik grafisch ontwerper ben besteed ik zorg aan de vormgeving. Buitenkant en onderwerp zie ik als één concept. Formaat, kleur, materiaal, inhoud en foto’s: alles hoort bij elkaar.

Er is in een boek zoveel meer mogelijk dan tekst en foto’s: gescande brieven, diploma’s, toegangskaartjes, stukjes stof en andere memorabilia maken de verhalen invoelbaar en levendig. De oplage kan bestaan uit 1 of 100 exemplaren en alles daartussen.

Verder werk ik zoveel mogelijk met hergebruikt materiaal. Regelmatig koop ik een restpartij papier bij drukkerijen. Of ik gebruik linnen dat al een leven achter de rug heeft. Als ik nieuw papier of linnen koop let ik op dat het duurzaam geproduceerd is.
Mind Detective Manon | Coaching, Therapie & Training

Manon de Jongh

Velsen-Zuid

minddetective-manon.com

Onderbewustzijns transformatie coach/therapeut

Ik los blokkades op voor ondernemers rondom geld, zichtbaarheid, authentiek zijn en succes.
Amèr Coaching

Annemarie Reeuwijk

Haarlem

amercoaching.nl

Senior Coach

Logo Amèr Coaching
Stevige leiderschaps- en loopbaancoach in Haarlem.

Zou je nog wel een volgende stap (in je loopbaan) willen maken maar merk je dat je jezelf in- of tegenhoudt? Ben je daar klaar mee en ben je eraan toe om daarmee af te rekenen en vol te gaan?

Wees welkom!

Wat je van mij kan verwachten
Mijn stevige bedding en daadkracht leidt tot jouw gewenste beweging
Ik nodig jou uit om jouw verlangen te onderzoeken en de grenzen te verkennen waar jij van weg beweegt,.Ik zorg voor een stevige bedding, creëer en bied een plek waar jij helemaal jezelf kan zijn. Ik help je aan te gaan wat je tot nu toe hebt kunnen ontwijken of ontduiken. Ik laat je niet wegkomen en daag je uit. Zodat je vervolgens echt werk kunt gaan maken van dat waar het voor jou over gaat, concreet en praktisch.

Neem geen genoegen met minder dan jou met je hele hebben en houwen en ontdek waar dat toe leidt!
Cynt. Marketing

Cynthia Vaders

Haarlem

cyntmarketing.nl

Online marketeer

Logo Cynt. Marketing
Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige bedrijven voortdurend in de spotlight staan, terwijl anderen onzichtbaar blijven, ongeacht hoe hard ze werken?

Dit is geen toeval of geluk.

Het gaat om zichtbaar zijn op de juiste plekken, met sterke communicatie, bij de juiste doelgroep. Dat is waar ik binnenstap.

Ik ben hier om bedrijven en ondernemers te helpen focussen op wat ze het beste doet: impact maken en ondernemen.

Hoe doe ik dit? Door een mix van social media, SEO en online advertenties te combineren, creëer en implementeer ik een doelgerichte strategie die jouw online aanwezigheid versterkt bij de doelgroep die ertoe doet. Het resultaat? Een verhoogde zichtbaarheid die leidt tot meer verkeer, leads en groei.

Mijn aanpak is simpel: ik optimaliseer jouw website en social media platformen met een op maat gemaakte online marketing strategie.

Zo krijg je weer grip op jouw zichtbaarheid en groei.
verhaalmy en zo!ontwerp

Yvon Thewessen

Haarlem

verhaalmy.nl

Verhaalmaker en ontwerper

Logo verhaalmy en zo!ontwerp
Parisa Skin & Laser Clinics

Parisa Jahangard

Haarlem

parisaskinclinic.nl

Huidtherapeut

Doe-VA

Marlies Doeve

Haarlem

doe-va.nl

Financieel professional

Logo Doe-VA
Hi, ik ben Marlies en ik werk als Virtual Assistant. Als Moneybird expert kan ik je dus helpen en ondersteunen bij je financiële administratie, maar ook voor andere dingen waar jij zelf niet aan toe komt, kun je aan mij uitbesteden!
Millie Gietman - coach voor creatieve ondernemers

Millie Gietman

Haarlem

milliegietman.nl

Coach | Communicatie coördinator

Logo Millie Gietman - coach voor creatieve ondernemers
Coach met sterk coördinerende vaardigheden en coördinator met sterk coachende vaardigheden

WAT IK DOE: Ik begeleid creatieve ondernemers en professionals naar meer helderheid in hun doelen, denken en doen.

- Doelen: Wat wil je bereiken??
- Denken: Orde in je gedachten
- Doen: We maken een praktische to do lijst van de dingen die je te doen hebt om te bereiken waar je heen wilt.

MET ALS RESULTAAT: Meer overzicht over al je wensen en to do's, meer meer rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen dat je ook écht kunt beginnen. Elk gesprek eindig met 'huiswerk'.

WAAROM DOE IK WAT IK DOE? Ik weet hoe fijn het is om overzicht te hebben. Om niet te worden overvallen door 'het leven', maar je eigen koers te kunnen varen en de regie op je leven stevig in handen te hebben. Daardoor kun je bergen verzetten. En kun je bereiken wat je voor elkaar wilt krijgen. Dat gun ik iedereen. Dat je je eigen pad vind door grip en overzicht op je eigen ideeën en plannen te hebben.

WAAROM 1 op 1 BEGELEIDING? Omdat het fijn is als ik vanaf een afstandje met je meekijk. Ik heb sneller helder hoe het zit dan jij en ik geef je dat zo terug dat je er iets mee kunt. Omdat ik hard ben waar het moet en zacht ben waar het kan. Omdat het mijn expertise is de puzzel op te lossen en helder te krijgen wat je nou écht wilt. En omdat we het samen ook echt gezellig hebben, maar je wel aan de gang komt en blijft.

VOOR WIE? Voor creatieve ondernemers en professionals die vooruit willen. Die hun kansen en ideeën om willen zetten in iets concreets. Voor mensen die werken aan zichzelf en aan hun plannen tof vinden. Voor mensen die snappen dat de antwoorden die je nodig hebt in jezelf zitten, maar dat een goede spiegel onontbeerlijk is om dat te zien.

I an nutshell: scherp denken met hoog energieke creatieve professionals | inspiratie | realistisch kijken naar tijd | prioriteiten & structuur | (online) marketing & communicatie | helderheid in doelen, denken en doen | voortgang begeleiden


PS: Omdat ik houd van een concreet eindresultaat en graag in een team werk. Maar zeker ook omdat ik het belangrijk vind met mijn 'poten in de klei' te blíj?ven staan ben ik met regelmaat beschikbaar voor freelance marketingcommunicatie & coördinatie opdrachten.
BAMOS concepts Fotografie Empowering People

Barbara Ammerlaan

Haarlem

bamosconcepts.nl

Fotograaf & Adviseur Fondsenwerving

Logo BAMOS concepts Fotografie Empowering People
Dare to be YOU

Hebben je website en socials een level up nodig? En weet je diep in je hart dat fotografie het verschil gaat maken? Wil je ook zo graag een fotoshoot waar je superblij van wordt? Maar houdt iets je tegen? Sta je niet graag in de spotlights? Had je ooit een fotoshoot waar je niet razend enthousiast over was? Weet je niet goed wat je aan moet? Hoe je moet poseren? Of voel je je er ongemakkelijk of onzeker bij? Gooi dan al je argumenten overboord.

Ik geloof dat iedere vrouw het geboorterecht heeft om te stralen. Dat je je echte zelf mag zijn en jezelf mag laten zien. Elke vrouw is mooi en uniek! Ik fotografeer en style jou in een veilige setting, waardoor jij volledig jezelf durft te zijn voor de camera. Ik kijk, ik luister en coach je. Met als resultaat een prachtige beeldbank waar je eindeloos uit kunt putten.

Lieve groet, Barbara
Primatch Haarlem/Amsterdam

Femke Roze

HAARLEM

primatch.nl/recruitment-business-partners/recruitmentpartner-haarlem

Recruitment Partner

Als partner van Primatch HR Groep help ik graag organisaties bij het optimaliseren en efficiënter inrichten van hun recruitment proces. Dit doe ik voor de regio Haarlem, waar ik zelf ook woonachtig ben. In mijn werk als Recruitment Business Partner kan ik mijn juridische achtergrond en mijn ruime ervaring met recruitment binnen het (IT)bedrijfsleven optimaal benutten om zo samen met mijn opdrachtgever tot de meest duurzame oplossing te komen.
PIEN HR advies

Pien Hengeveld

Haarlem

pienhradvies.nl

HR Consultant

Logo PIEN HR advies
Buro Ellis en Co Begeleiding bij Rouw en Verlies

Ellis Middelhuis

Haarlem

ellisenco.nl

coach, schrijver, uitvaartspreker

Logo Buro Ellis en Co Begeleiding bij Rouw en Verlies
Buro Ellis & Co is in 2014 opgericht door Ellis Middelhuis. Buro Ellis en Co is gespecialiseerd in Rouw en Verlies en richt zich daarbinnen op drie takken: schrijven, rouw,- en verlies coaching en het begeleiden van uitvaarten als uitvaartspreker.

Ellis is schrijver van levensverhalen en heeft onlangs een boek uitgegeven: " Mensen met Lef, verhalen over levend verlies en veerkracht" .
Binnen haar coaching richt zij zich op volwassenen die te maken hebben met verlies op diverse levensgebieden en na een overlijden.
De dagen na het overlijden van een dierbare zijn intens. Als uitvaartspreker geeft Ellis samen met u vorm aan de afscheidsceremonie. Een Ellis en CO-productie, op weg naar een herkenbare, persoonlijke uitvaart passend bij u en uw dierbare en zijn of haar wensen, geloofsovertuiging of levensvisie.
Team-E-Quest Paard en Balans

Leoni Springer

Haarlem

team-e-quest.nl

Psycholoog

Logo Team-E-Quest Paard en Balans
Anita Visscher Preventieve geneeskunde

Anita Visscher

Overveen

anitavisscher.nl

orthomoleculair darmtherapeut

Logo Anita Visscher Preventieve geneeskunde
Leefstijl en voeding als jouw medicijn.

Versterk je jezelf door je leefstijl en voeding aan te passen. Dit zorgt ervoor dat je klachten verdwijnen, je meer energie hebt en je maximaal van het leven kunt genieten.

Voeding en leefstijl is de basis van mijn aanpak. In sommige gevallen is ook het ook nodig om tekorten aan vitaminen en mineralen aan te vullen, om je immuunsysteem te versterken of disbalansen weg te werken door middel van suppletie.

Mijn specialisatie zijn de darmen, ook wel je 2e brein genoemd. Je darmen hebben ongelooflijk veel invloed op jouw energie, (huid)klachten en ook op jouw gemoedstoestand!
Door te werken aan gezonde darmen, werk je aan je totale gezondheid zowel lichamelijk als mentaal.
Groei Door Zien

Ruth Janssen-Zantingh

Overveen

groeidoorzien.nl

Stresscounselor, Hormooncoach & Vitaliteitscoach

Logo Groei Door Zien
In mijn praktijk Groei Door Zien begeleid ik vrouwen, die dolgraag gezonder willen leven, maar niet weten waar ze moeten beginnen en het moeilijk vinden zichzelf prioriteit te geven. Ik leer ze hoe ze écht goed voor zichzelf kunnen zorgen zodat ze weer die energieke en stralende vrouw worden.

Mijn expertise ligt op het gebied van
* Stressmanagement
* Veerkracht en vitaliteit
* Duurzaam geluk
* Hormonale balans en disbalans
eenwebsitevoorjou

Mariska Eijsten

Overveen

eenwebsitevoorjou.nl

Wordpress websites ontwikkelen voor vrouwelijke zzp-ers - Persoonlijke websites - Online zichtbaarheid - Betaalbaar en op maat

Logo eenwebsitevoorjou
Mariska Eijsten van Eenwebsitevoorjou.nl:
Ik ontwikkel persoonlijke websites voor vooral vrouwelijke (startende) ZZP-ers en adviseer bij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Heb je nieuwe website nodig voor je eigen nieuwe bedrijf?
Of is je website echt toe aan een nieuwe en professionele lay-out?

Laat mij je helpen met een persoonlijke website. Ik ontwikkel al vanaf 2012 websites in WordPress voor vrouwelijke ZZP-ers zoals freelancers en coaches. Jouw persoonlijke presentatie en jouw unieke USP's wil ik graag laten zien in je website. Dus geen standaard website, maar een website die echt bij jou past, die goed aanvoelt en de juiste uitstraling heeft om jouw ideale doelgroep aan te spreken.

Ik hou zelf van websites die persoonlijk zijn, maar ook duidelijk, professioneel en helder zijn, met een goede boodschap. Daarom vind ik het leuk om je ook echt te leren kennen, zodat we jouw wensen concreet kunnen maken. Ik werk snel (gemiddeld duurt het 3 weken voor je site live kan) en hanteer scherpe tarieven.

Meer weten? Kom langs voor een gratis kennismaking. Kijk alvast even rond naar de websites die ik al ontwikkeld heb op https://www.eenwebsitevoorjou.nl/portfolio/

Tot ziens, Groet Mariska
In Process

Joanneke Mels-de Ruiter

Spaarndam

joannekemels.nl

Adviseur/Consultant/Trainer

Logo In Process
Opgeleid als bestuurs- en bedrijfskundige heb ik mijn gereedschapskist de afgelopen 25 gevuld met kennis en ervaring om MKB klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Vanaf 2010 doe ik dit met veel plezier als zelfstandige.

Ik ben projectmatig inzetbaar bij veranderprocessen op het snijvlak van mens, proces en techniek. Als sparringpartner van MKB ondernemers en ZZP-ers wil ik graag meedenken, inspireren en motiveren bij ondernemers- en ondernemingsontwikkeling.

Kennis is centraal thema bij mijn werkzaamheden of dit nu onderdeel is van een veranderproces of op zichzelf staat bij het ontwikkelen en geven van een onderwerp gerelateerde training.

Als MapsTell guide zet ik zowel de ondernemer als zijn personeel op de kaart. Vaak is dit onderdeel van een (verander) project om de impact van het project te vergroten.
Healthcare Assist

Kelly den Ouden

Heemstede

healthcareassist.nl

Gezondheidscoach

Petra Vlekke

Hillegom

Zelfstandig

Mijn naam is Petra Vlekke ik heb 20 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt .
Toen mij duidelijk werd dat dat alleen symptoom bestrijding is , ben ik mij gaan verdiepen in hoe het ook anders kan. Ik vind preventieve zorg belangrijker. Zo ben ik bij Beyuna terecht gekomen. Een Nederlands netwerk marketing bedrijf met 100 % natuurlijke voedingssupplementen en een 100% sociaal betaalplan.
Nu help ik mensen met het nastreven van een gezonde leefstijl met aanvulling van 100% natuurlijke voedingssupplementen en een gezond financieel plan om een gezonde toekomst op te bouwen.
Ik ben opzoek naar leuke mensen , die samen met mij een succesvol netwerk willen bouwen.
Power to Blossom

Maris van der Meulen

Haarlem (ES)

powertoblossom.nl

(Zelf)leiderschapscoach en -mentor

Logo Power to Blossom
Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik sinds 1999 vrouwen op senior- of directieniveau (adviseurs, ondernemers, leidinggevenden, CEO's) die voelen dat ze geleefd worden, die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, stagneren op bepaalde gebieden in hun leven of niet weten wat de volgende stap is.

Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit innerlijke rust, ruimte en energie in je drukke leven.

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence.
The Health Rezet

Laura de Haan

Amsterdam

thehealthrezet.nl

Als orthomoleculair therapeut help ik vrouwen met darmklachten

Logo The Health Rezet
Als Orthomoleculair therapeut en Trainer Hormoonfactor help ik vrouwen met darmklachten. Maar ik ben er ook voor je als je andere klachten ervaart zoals long-COVID, overgangsklachten, hormonale disbalans, extreme vermoeidheid, voedselintoleranties of als je gezond wilt afvallen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor orthomoleculair therapeuten (MBOG).
Hoedt Media

Rochelle Hoedt

Haarlem

hoedtmedia.nl

Videograaf

Logo Hoedt Media
Ik ben Rochelle Hoedt, videograaf en ik help mensen met het vastleggen van belangrijke momenten in het leven, in de vorm van trouwfilms en levensportretten.

Na het overlijden van mijn ouders ben ik de waarde van herinneringen gaan inzien. Ik kijk vaak genoeg oude video's en foto's van vroeger terug. Iets waar ik mij aan kan vasthouden en wat mij helpt om door te gaan.

We beleven zulke speciale momenten met dierbare vrienden en familie. Maar het gaat snel voorbij en soms wil je even teruggrijpen naar dat moment. Wanneer het is vastgelegd, kan je dat op ieder moment en je hele leven lang doen. Dat geeft plezier, maar ook rust en dankbaarheid.
Hiske Kuilman Sprekerscoach voor ondernemers

Hiske Kuilman

Heemskerk

hiskekuilman.nl

Spreker, Trainer en Coach

Logo Hiske Kuilman Sprekerscoach voor ondernemers
Ik help als sprekerscoach ondernemers die met een goed verhaal het podium op willen. Ondernemers die een missie hebben en die door zich uit te spreken meer impact in de wereld willen maken. Ik leer hoe je de aandacht van het publiek krijgt én houdt. Ik zorg ervoor dat je je boodschap krachtig kunt formuleren zodat je publiek niet alleen fan wordt, maar ook klant.
Annebel de Nooij

Haarlem

Professional Organizer

Logo Annebel de Nooij
Ik ben Annebel de Nooij en woon in Haarlem met mijn vriend Remco en 3 katten.
Mijn carrière is begonnen als lichtontwerper voor televisie en ik was belichter bij evenementen en theater. Een afwisselend, creatief en sociaal beroep, waar veel organisatie en logistieke inzichten bij kwamen kijken.
Met de opgedane kennis heb ik daarna jarenlang met veel plezier mij ingezet bij verschillende bedrijven om producties en projecten te plannen, coördineren en het budget te bewaken.
Door bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik daarnaast mijn bedrijf BlueBel waar ik als professional organizer jou help met structuur en overzicht scheppen met de juiste organisatie en begeleiding van je werk, je huis en je gezin.
Zo haal je het beste uit jezelf.
Linda Ossendorp

Haarlem

Spiritueel life coach & Energetisch healer

Suzanne’s Consulting

Suzanne Peters

Aalsmeer

linkedin.com/in/suzannepetersprofiel

HR Consultant

Logo Suzanne’s Consulting
In mijn werk ben ik een HR professional die een positieve impact wil maken in de levens van mensen. Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving die een transitie doormaakt, wil vernieuwen, een positieve impact maakt op de wereld en waarbij ik projectmatig kan werken. Het vernieuwen en verbeteren van het beleid is hierbij mijn kracht. Dit concreet maken in een plan van aanpak, overdragen aan het HR team die het tot uitvoering brengt en borgt is waar ik blij van word.

Ben of ken jij een MBK bedrijf van tussen de 50-300 medewerkers en projectmatige ondersteuning nodig heeft op de HR Afdeling? Neem dan gerust contact met mij op!
Iktomi

Judith Tegels

Haarlem

Transformationeel (team)coach

Logo Iktomi
Ik begeleid teams waarin het rommelt om de angel te vinden en eruit te trekken. We gaan het eerlijke gesprek aan, met de teamleden én met de teamleider. Na een traject met mij ervaart het team rust, onderling vertrouwen en een gezamenlijk enthousiasme om aan de slag te gaan en successen te boeken.

Ik begeleid (alleenstaande) ouders met een eigen bedrijf die moeite hebben tijd voor zichzelf te creëren. In de drie-eenheid “werk-gezin-jijzelf” zijn zij op zoek naar de juiste balans. Na een traject met mij maken zij zonder schuldgevoel de juiste keuzes in het verdelen van hun energie. Hierdoor ervaren ze meer rust en ruimte voor zichzelf, zijn echt betrokken bij (de beleefwereld van) de kinderen en werken vol energie in en aan hun bedrijf. De drie-eenheid is omgedraaid: jijzelf-gezin-werk.

Meer weten? Bel of mail: 06-41 222 457/judith@iktomi.online
Vromans Advocatuur Arbeidsrecht | Arbeidsmediation

Ratna Vromans

Uitgeest, Noord-Holland

advocaatlewin.nl

Advocaat Arbeidsrecht

Skin District

Marlous van Meeuwen

Haarlem

skindistrict.nl

Eigenaar

Logo Skin District
Skin District is een salon en webshop met een clean beauty concept en een holistische insteek. Alle producten zijn natuurlijk en non-toxic. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en daar moeten we dus extra goed voor zorgen!
Bij Saar Thuis

Elise de Bruijn

Haarlem

bijsaarthuis.nl

Dames boutique

Imre de Roo

Haarlem

Vanessa Paterson Design

Vanessa Paterson

HAARLEM

graphic / brand designer www.vanessapaterson.com

I am a skilled graphic designer and branding consultant with more than 15 years experience in the business. My passion is helping start ups or 'young' companies with their branding:

What does your business stand for? Why are you doing what you are doing? What makes your company different from your competitors?...

Ultimately all your touch points (website, social media posts etc.) should resonate the essence of your business and consistently reinforce your brand values and dna - through the logo, the choice of colours, fonts, the tone of voice, the style of photography...
I listen, think, question and together we create!
Travelcounsellors

Marinka van Dijk

Overveen

travelcounsellors.nl/nl/leisure

Online Reisagent

Sunita Konings

Bloemendaal

Onderwijsadviseur