Bites & Business Zeeland


We zouden heel graag in Zeeland een vestiging starten..

Iets voor jou? Lees dan verder.

Dit zou de tekst kunnen zijn:

Bites & Business Zeeland is hét nieuwe netwerk voor ondernemende vrouwen en vrouwen werkend in loondienst in Zeeland.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten tijdens onze netwerkavonden of lunches. 

De organisatie van Bites & Business Zeeland is in handen van X en X, deze twee ondernemende dames organiseren om de maand een lokaal Bites & Business netwerk event in de regio. 

Ben jij ondernemer, starter of ondernemende dame in loondienst? Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd voor onze netwerkevents. 

De lokaal georganiseerde netwerkavonden van Bites & Business zijn laagdrempelig, informeel, zakelijk en inspirerend. Er is nooit een spreker of thema, want ondernemende dames hebben immers zelf genoeg gespreksstof. De leden van Bites & Business kunnen dus steeds in hun eigen stad, nieuwe mensen leren kennen, inspiratie op doen en elkaar verder helpen met de enveloppenmethode ™. Dit alles tijdens een heerlijk 2-gangen diner of lunch. Elk lokaal B&B netwerk heeft één of meerdere coördinatoren die de netwerkavonden of lunches organiseren.

We zien je heel graag binnenkort!

 

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Zeeland en krijg de uitnodigingen vanzelf in je mailbox!

Co÷rdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Zeeland zijn:

Er zijn geen registraties (meer) gevonden.

Agenda


Er zijn nog geen activiteiten!

Onze leden:


Er zijn geen registraties (meer) gevonden.