't Gooi


 

Bites & Business ’t Gooi is een boeiende regio, centraal gelegen op een creatief, kruispunt in NL.  Het wemelt er van de ambitieuze, ondernemende vrouwen die op een informele manier willen netwerken op verrassende, inspirerende culinaire hotspots .  Voor minder doen we het niet!

Veronique da Silva Solis en Babs van Gisbergen organiseren de netwerkbijeenkomsten in 't Gooi. Hieronder een korte introductie. 

Hopelijk tot snel op één van onderstaande data!

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business B&B 't Gooi en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business B&B 't Gooi zijn:

Veronique da Silva Solis

grid-agency.nl

Digital marketeer & growth hacker

Met mijn digital marketing buro Grid Agency schep ik overzicht in het digitale bos. Mijn pay-off is dan ook: "adding method to your digital madness". Zo zorg ik bijvoorbeeld dat ondernemers en bedrijven zowel goed online vindbaar zijn of zelfs bovenaan staan binnen Google. Daarnaast ontwikkel en implementeer ik diverse online campagnes voor uiteenlopende producten en diensten binnen de lifestyle, sport- en leisure-branches. Tot slot ontwikkel ik ook content- en social media-strategieën om zo je online branding goed op poten te zetten, zodat je ook hiermee je ideale klant zo optimaal mogelijk aanspreekt en kunt bedienen!

Vragen? Laat het gerust weten!

Agenda


De agenda van Bites & Business B&B 't Gooi ziet er als volgt uit:

 

Mei 2023

Netwerkontbijt Bites & Business 't Gooi

Bites & Business 't Gooi

Onze leden:


Talent to Coach

Frédérique Gerlacius van Swinderen

Hilversum

talenttocoach.nl

Trainer I Coach I Loopbaanbegeleider I Stress-en Burn-out Counselor I TMA Professional

Logo Talent to Coach
Mijn naam is Frédérique Gerlacius van Swinderen (1976). Ik ben professioneel gecertificeerd beroepscoach. Mijn bedrijf heet 'Talent to Coach'.

'Talent to Coach' is een bureau dat gespecialiseerd is in Loopbaanbegeleiding, Personal Coaching en Stress en Burnout Counseling met afspraaklocaties in het Gooi en omstreken, zoals Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Met andere professionals met wie ik samenwerk, begeleiden en ondersteunen wij bedrijven en particulieren door middel training en coaching in het kader van Duurzaam Inzetbaarheid.

Talent to Coach is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen talent heeft. Dankzij onze training en coaching kunnen mensen zich ontwikkelen en bewust(ere) keuzes maken. Dat is essentieel voor het geluk in je leven! Medewerkers zijn mede hierdoor Duurzaam Inzetbaar en bedrijven kunnen hen op die manier langer behouden.

Met behulp van erkende en wetenschappelijk onderbouwde testen (TMA) brengen we dat talent o.a. in kaart.

LoopbaanKOMPASsie is een onderdeel van 'Talent to Coach'. Het is een training verdeeld over twee zondagen waarop je een kompas gaat creëren dat richting geeft aan jouw loopbaan, je čcht in beweging brengt en waarmee je ná die twee dagen aan de slag gáát. Voor meer info: www.loopbaankompassie.nl.

Bij het opleidingsinstituut "De Balansgroep", ben ik CO trainer voor de opleiding tot Professioneel Coach.
Laura Loos WordPress Tech-girl

Laura Loos

Hilversum

lauraloos.nl

WordPress websites en webshops

Logo Laura Loos WordPress Tech-girl
Laura Loos voor al je WordPress websites en webshops (maken, beheer en onderhoud).
Vivian Heugen Personal Touch Travel

Vivian Heugen

Hilversum

viviantravels.nl

Zelfstandig Reisadviseur

Logo Vivian Heugen Personal Touch Travel
De wereld ligt aan je voeten...laat mij jou helpen het juiste pad te volgen!

Vanaf 5 april 2019 ben ik mijn grootste passie gaan volgen...reizen maken voor iedereen die de wereld wil gaan ontdekken.
Na een opleiding bij de Personal Touch Academy kon ik eindelijk beginnen om de leukste reizigers op pad te gaan sturen. Mijn eerste reizigers zijn naar Zakynthos geweest en kwamen erg enthousiast terug...toen wist ik het zeker...THIS IS IT!

Hoe leuk is het om al mijn verworven kennis en zelf opgedane kennis over alle landen te mogen delen met andere reizigers en zo samen de mooiste reizen te mogen maken. Van maatwerk reizen, strandvakantie, stedentrips, groepsvakanties, singlereizen, treinvakanties, cruises, fietsvakanties, wandelvakanties, wintersport en ga zo maar door. Ik hou van de wereld en zo op alle reizen die er zijn. Ik regel het complete plaatje...je hoeft alleen nog maar te gaan en o ja...te genieten!

Doordat ik zelf ook veel verschillende reizen heb gemaakt op verschillende manieren kan ik mij goed vinden in alle verhalen of reiswensen. Dit geeft mij een breed idee wat bij jouw past en kan ik vaak uit eigen ervaringen spreken. Voeg hier keuze uit een breed en diep assortiment aan touroperators en reisproducten (ook die jij niet zelf kan boeken) aan toe en de cirkel is rond en compleet!

Laat mij jou helpen voor geen dubbeltje extra! Dus alle lusten bij de voorpret...het uren lang zoeken op internet doe ik voor je, de lusten tijdens de reis...is er iets aan de hand of wil je een fantastische foto of verhaal delen...ook dan ben ik er voor je...en de lusten na de reis...ik luister graag naar je verhalen en kijk de foto`s! Zijn er dan lasten...nou...als je het mij vraagt niet...dus waar wacht je nog op!

Jouw (droom)reis gaat een magische ervaringen worden die nieuwe ervaringen en herinneringen oplevert die je nooit meer gaat vergeten!
Waarom niet nu!?

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/Vivian.Heugen.PTT
Of op Instagram: https://www.instagram.com/vivian.personaltouchtravel/
En anders op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vivian-heugenptt/
Eigen website voor al mijn reisverhalen kan je vinden op www.viviantravels.nl
Blossom with Joy

Jolien van 't Hoog

Laren

Marketeer & essentiële olie specialist

Logo Blossom with Joy
Hi! Leuk je hier te ontmoeten :) Ik ben Jolien van Blossom with Joy.

Na +1o jaar in loondienst als marketing manager, werk ik nu als zzp'er. Enerzijds als freelance marketeer en anderzijds als essentiële olie specialist.

En nee, ik ben geen geitenwollensokkenvrouwtje ;-) Ik heb zelf ervaren wat plant power kan doen en wil je graag laten zien dat er vaak ook een natuurlijke oplossing is.

Ben je benieuwd wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Of een leuke workshop bijwonen zodat je het zelf kunt ervaren? Let me know!

Ook denk ik graag met je mee hoe je jouw bedrijf nog beter op de kaart kunt zetten qua marketing, branding & copy - vrijblijvend, gewoon omdat ik het leuk vind om elkaar te helpen!Hi! Leuk je hier te ontmoeten :) Ik ben Jolien van Blossom with Joy.

Na +1o jaar in loondienst als marketing manager, werk ik nu als zzp'er. Enerzijds als freelance marketeer en anderzijds als essentiële olie specialist.

En nee, ik ben geen geitenwollensokkenvrouwtje ;-) Ik heb zelf ervaren wat plant power kan doen en wil je graag laten zien dat er vaak ook een natuurlijke oplossing is.

Ben je benieuwd wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Of een leuke workshop bijwonen zodat je het zelf kunt ervaren? Let me know!

Ook denk ik graag met je mee hoe je jouw bedrijf nog beter op de kaart kunt zetten qua marketing, branding & copy - vrijblijvend, gewoon omdat ik het leuk vind om elkaar te helpen!
Mijnhout&Mijnhout

Marjon Mijnhout

Huizen

mijnhoutenmijnhout.com

Interieurontwerper en praktijkmanager

Logo Mijnhout&Mijnhout
Mijn bedrijf bestaat uit twee onderdelen:

Mijnhout&Mijnhout ontwerpt interieurs voor particulieren en bedrijven en begeleidt de verbouwing naar het eindresultaat.

Struttura biedt praktijkmanagement aan orthodontische en tandheelkundige praktijken.
MarjoleinInschakelen Eenmanszaak

Marjolein van der Linden

Huizen

marjoleininschakelen.nl

Kickstarter/troubleshooter voor ondernemers

Logo MarjoleinInschakelen Eenmanszaak
In mijn Conceptenbakkerij heb ik altijd de juiste ingrediënten voor een knettergoed aanbod.
Elke dag zie ik ondernemers die worstelen met het ondernemer zijn, die totaal geen plezier meer beleven aan wat ze doen en op het punt staan er gewoon maar mee te stoppen. Ik kan de wanhoop bijna voelen in hun social media posts en elke selfie roept “Help!”. En dat vind ik zó zonde!
Want ondernemen is leuk en geweldig, maar dan moet je wél met het juiste recept werken!

In mijn Conceptenbakkerij help ik ondernemers hun eigen succesrecept samen te stellen.
Met ingrediënten die ze zelf kiezen en op hun eigen manier.
Want in ondernemen is er maar één manier en dat is de jouwe.
Je gaat terug naar je eigen keuken met het allerlekkerste aanbod voor jouw klanten. Zo’n aanbod waarvoor ze watertandend in de rij staan.
Zorg voor Gouden Jaren - Seniorencoaching -

Roos de Graaf

Naarden

zorgvoorgoudenjaren.nl

SeniorenCoach

‘Zorg voor Gouden Jaren’ is de naam van de Senioren Coaching Praktijk van Roos de Graaf.

Coaching van senioren (60 - 106+) of hun mantelzorgers ondersteunt het omgaan met het proces van ouder worden.

Als seniorencoach begeleid ik senioren, die veelal nog zelfstandig wonen of in een kleinschalige dan wel grotere woonzorgvoorziening, bij kleine of grote (levens)vragen die er kunnen spelen. Veel voorkomende thema's zijn verlieservaring, eenzaamheid en zingeving. Samen kijk ik met de senior hoe zij zélf weer meer grip kunnen krijgen én behouden op het leven en op het doorgaande proces van verandering en aanpassing dat veroudering is. Uitgaande van de mogelijkheden die er NU zijn gaan we samen kijken hoe de cliënt uiteindelijk zélf invulling kan geven aan eigen wensen en verlangens. Met als resultaat, ondanks de toenemende beperkingen en zorgbehoeften, een zo gezond mogelijke, gelukkige en vitale oude dag met gouden glans.

Doelen om bijvoorbeeld naar te streven:
- zélf weer grip krijgen op de dingen die gelukkig maken en zin geven;
- zich gehoord en gesteund voelen bij (levens)vragen of wensen;
- meer balans tussen zorg voor jezelf en voor een ander;
- voorkomen/verminderen van sociaal isolement;
- zich krachtiger voelen;
- meer gouden glans ervaren!

Werkwijze

Een 1-op-1 coachingstraject bestaat uit ong. 5 gesprekken én een V.I.P.-dagdeel ter inspiratie. Dit traject is naar voorkeur bij de cliënt thuis of ‘buitenshuis’.

Een andere mogelijkheid is deelname aan een V.I.P. dag, een Grip&Glans-groepscursus of een workshop uit de serie 'De Glans van ouder worden'.

‘Zorg voor Gouden Jaren’ is er ook ter ondersteuning van mantelzorgers, wijkteams, lokale overheden, bedrijven en instellingen wiens medewerk(st)ers met of voor ouderen werken.

Opleiding en ervaring

Na een HBO-lerarenopleiding zijn de volgende 3 post-HBO-opleidingen afgerond: Coach, Master Practitioner N.L.P. en Seniorencoach.
Ik ben gecertificeerd en bevoegd om als Grip&Glans-docente de Grip&Glans-groepscursus aan eindgebruikers te geven. Deze cursus is evidence-based.
Sinds september 2010 ben ik als coördinator in dienst van Stichting ‘Vier het Leven’ om culturele film-uitstapjes te coördineren en te begeleiden voor senioren (70+).
Sinds januari 2014 ben ik werkzaam als LIFE-coach en begeleidster bij Stichting ‘Topsport for Life’. Hierbij wordt persoonlijke en professionele coaching/begeleiding gegeven aan volwassenen die leven met een levensbedreigende ziekte, onder het motto ‘Samen strijden is Topsport’. Ook bied ik aan deze Stichting hulp bij het organiseren en uitvoeren van evenementen en onvergetelijke dagen (veelal met een sportief karakter) voor onze doelgroep, al dan niet samen met hun direct naasten.

Als zorgaanbieder heb ik de klachtenregeling, die voldoet aan de WKKGZ ondergebracht bij het onafhankelijke KlachtenPortaal Zorg te Enkhuizen. Algemene voorwaarden zijn te vinden op de website.

Voor meer informatie en/of een offerte kun je vrijblijvend contact opnemen met ‘Zorg voor Gouden Jaren’. Telefoon: 06-14188671. Email: info@zorgvoorgoudenjaren.nl
Beter Gevonden Worden - LinkedIn

Judith den Dunnen

Eemnes

betergevondenworden.nl

LinkedIn Trainer

Logo Beter Gevonden Worden - LinkedIn
Beter gevonden worden via Linkedin
STOPT HET SUCCES VAN LINKEDIN BIJ JOUW PROFIEL?

Hoor je vaak genoeg dat LinkedIn GOUD is? Maar heb je geen idee HOE DAN?Ik ben LinkedIn coach en trainer en laat jou in 3 stappen werk maken van LinkedIn, zodat jij er klanten en omzet uit kunt halen.

HEEFT DAT NOG ZIN DAN, DAT LINKEDIN?

Ja dus. LinkedIn is inmiddels wel het meest duurzaam bewezen platform. Het zakelijk en professioneel. Je kunt er actief netwerken op een inhoudelijke manier. Kom daar maar eens om! En de derde grote factor om LinkedIn niet te onderschatten? LinkedIn is de rechterhand van Google als zoekmachine. Veel handel ontstaat, werft en selecteert op LinkedIn. Dat gaat veel veel verder dan vindbaarheid, maar begint daar wel!

HIER KAN IK JE MEE HELPEN

TRAININGEN

Open trainingen of inhouse. Je profiel optimaliseren, je netwerk uitbreiden en écht geld halen uit je acties. Maandelijks op meerdere locatie of op aanvraag.

COACHING 1:1

Maatwerk voor marketingmanagers en teamleiders maar ook voor zelfstandig ondernemers. Je profiel of bedrijfspagina vullen en strategische keuzes maken voor je zoekmachine-optimalisatie en je content.

UITBESTEDEN

De laatste stap is de uitvoering. Twee keer per dag een half uur. Kom je er zelf niet aan toe? Dan kan ik je helpen. Maar laten we eerst eens kennismaken.GAAT HET BIJ JOU MIS OP LINKEDIN?

Snap je het spelletje van social media? Maar wérkt LinkedIn gewoon niet voor je? Heel herkenbaar. De meeste mensen doen veel te veel. Of juist te weinig. LinkedIn is persoonlijk maar óók zakelijk. Iedereen is druk. Niemand wil gestoord worden. En van spelletjes spelen krijgen we allemaal de kriebels. Daarom pluk ik dat gouden fruit praktisch. Koester ik relaties. En schieten we niet met hagel maar zoeken we met zorg de contacten waar je dán wel goed voor zorgt. Dán werkt het. En hoe!

Download gewoon de checklist als je twijfelt over de kracht van je profiel. Of boek gewoon direct een training, dan weet je zeker en leer je nog véél meer.

IN DRIE STAPPEN STA JE STEVIGER:

Stap 1: Profiel Optimaliseren

Stap 2: Netwerken en klanten vinden

Stap 3: Content & StrategieUITGANGSPUNT

Mijn uitgangspunt is diepgang. LinkedIn is juist zo sterk omdat we dat hysterische gedoe van Facebook en Insta weglaten. Het draait niet om al die volgers en likes. Het gaat om kwaliteit. Om te beginnen met je profiel. Voldoe jij zelf eigenlijk wel aan de normen waarop jij een zakelijke relatie zou beoordelen. Stap 1 om aan te pakken!

Stap 2: Je netwerk. Benader je de goede mensen? Weet je waar je ze vindt, hoe je contacten legt? En DOE je dat ook? Ik leer het je. En de derde stap? Je content. Roep je maar wat of verkoop je ook? En ben je wel vindbaar voor degenen die jouw dienst zoeken? Van levensbelang! Maar zonder stap 1 en 2, ten dode opgeschreven! Werk aan de winkel dus!

WAAROM BIJ MIJ?

Ik ben Judith den Dunnen. Van huis uit marketeer. Vanuit mijn hart vooral betrokken bij mensen. Heb jarenlang de ene partij aan de andere kunnen koppelen dankzij LinkedIn. Zolang ik schrik van de profielen en berichten die ik voorbij zie komen, is er werk aan de winkel.

Het is niet moeilijk, het is een kwestie van tijd maken, uitvoeren en acties blijven herhalen. Ik laat jou het succes ruiken, zodat ik weet dat je zult gáán. Daarom werk ik het liefst met resultaatgerichte professionals uit de sales en marketing, of daadkrachtige ondernemers met serieuze groeiambities.
Mandala Academie / Spiritueel Bewust

Kim Vermeer

Huizen

spiritueelbewust.nl

Transformatiecoach

Als transformatiecoach help ik moegestreden vrouwen na scheiding, een verlies of burn-out, door gebruik van creativiteit en praktische spiritualiteit, te transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carričre staat.
Gold Label Creation

Pascall de Groen

Hilversum

goldlabelcreation.com

Facilitator / procesbegeleider

Cooldowncoaching

Magda de Muijnck

Hilversum

cooldowncoaching.nl

Coach

Grid Agency | Online Marketing: Adding method to your digitalmadness

Veronique da Silva Solis

Huizen

grid-agency.nl

Digital marketeer & growth hacker

Logo Grid Agency | Online Marketing: Adding method to your digitalmadness
Met mijn digital marketing buro Grid Agency schep ik overzicht in het digitale bos. Mijn pay-off is dan ook: "adding method to your digital madness". Zo zorg ik bijvoorbeeld dat ondernemers en bedrijven zowel goed online vindbaar zijn of zelfs bovenaan staan binnen Google. Daarnaast ontwikkel en implementeer ik diverse online campagnes voor uiteenlopende producten en diensten binnen de lifestyle, sport- en leisure-branches. Tot slot ontwikkel ik ook content- en social media-strategieën om zo je online branding goed op poten te zetten, zodat je ook hiermee je ideale klant zo optimaal mogelijk aanspreekt en kunt bedienen!

Vragen? Laat het gerust weten!
Nieske Schimmel

Nederhorst den Berg

Webbouwer

Buijs da Costa Legal

Lucky da Costa

Den Dolder

Juridisch en aanbestedingsadviseur/Advocaat