Bijna al onze leden zijn ondernemer en heel wat leden maken een podcast.
Hieronder vind je de podcasts. Ter inspiratie!

 

 

 

 

The happiness podcast

door Melanie Kruis-Matschos (B&B Drechtsteden)
 

Melanie is Coach voor persoonlijke ontwikkeling en (werk-) geluk en heeft 2021 haar bedrijf Happy M opgericht om mensen te begeleiden op hun persoonlijke ontwikkelingsreis naar een gelukkig en voldaan (werk-)leven. In haar podcast deelt zij waardevolle tips met je over werkgeluk en over een gelukkig leven leiden in het algemeen. En ze neemt je regelmatig mee op haar persoonlijke reis als mens, ondernemer en Coach.

 

De Bloemen Podcast

door Annemarije Mellema en Jorien Bloemink (B&B Stedendriehoek).

 

De één heeft meer dan 300 m2 aan plukgeluk. De ander probeert wat in een voortuin van 25 m2. Maar allebei zijn ze al vanaf klein meisje dol op bloemen. Annemarije is bloemist, uitgever & schrijfster van Flower Happiness en maker van de gelijknamige opleiding. Jorien heeft Bloem al in haar naam en maakt als natuurlijke marketeer graag bloemencontent. En is met Uniek Potlood een creatieve ondernemer. Over bloemen raken we nooit uitgepraat. Hou jij ook van bloemen en kun je nog tips gebruiken? Luister dan gezellig elke week naar de Bloemen Podcast.

 

the Women's Table Podcast

door Tina de Keyzer-van Bruggen (B&B Friesland)

 

When Women support each other, incredible things happen... Welcome to the Women's Table Podcast. In the different episodes I talk to many different women about gender (in)equality in different areas/topics and the impact this has on women. With my podcast I would like to inspire, to uplift, to support, to empower and to embrace all women all over the world, women of all nationalities, ethnicities, ages and cultures.

De Zuiver Kiezen Podcast

door Yolande Avé (B&B Utrecht)

 

Yolande Avé is de #1 stijlcoach van Nederland voor vrouwelijke, succesvolle ondernemers. In de Zuiver Kiezen Podcast neemt Yo je mee in alle ins & outs van zuiver kiezen, je hart volgen, het ontwikkelen van je stijl, je eigen regels maken en zo je beste, mooiste en meest stijlvolle leven te leiden.

2Be-Have Podcast

door Angela van Kouwenhoven (B&B Drechtsteden)

 

Angela is life- en lifestylecoach voor ondernemers en leiders in loondienst. Tijdens deze podcasts staat ze stil bij balans, rust, invloed, energie en focus zowel zakelijk als privé. Ze reikt effectieve tools en technieken aan, waarmee jij dagelijks de waan van de dag kan TROTSEREN - en van daaruit krachtige gewoontes ontwikkelt waardoor jij elke dag TROTS bent op wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.

 

Een podcast die inspireert tot het bouwen aan jezelf.

Werken aan Nederland

door Roos Wouters van de Werkvereniging (B&B Amsterdam)


Omdat wij ons als Werkvereniging zorgen maken over het toenemende gebrek aan wendbaarheid, weerbaarheid, sociale zekerheid en moderne solidariteit onder de Nederlandse beroepsbevolking, gaan wij in de podcast Werken aan Nederland op zoek naar oplossingsrichtingen om tot een arbeidsmarkthervorming te komen die werkt voor iedereen.

Moeiteloos bewegen

door Suzanne de la Fonteijne.nl van Moeiteloos bewegen (B&B Arnhem). 
Wil je ook weer moeiteloos bewegen? Géén quick fix, wél een leven zonder spanning en in verbinding met je lichaam.

Nieuwe ideeën gespotcast

door Marijke Krabbenbos van IdeaCompany (oprichter B&B)

In deze podcast hoor je bijzondere ideeën. Interviews met mensen die een bijzonder idee hebben. We praten vooral over de ideeënfase.

 

Ben jij lid en staat jouw podcast hier nog niet? Mail me!