Zet ook jouw product in de etalage


Hier vind je de B&B-etalage met producten van onze leden. Elk lid kan een product in de etalage zetten, iets wat gekocht kan worden zonder haar tussenkomst, dus ook midden in de nacht besteld en betaald. Soms met een leuke korting, speciaal voor leden. Login op je account om zelf je product in te voeren. 

Let op, we willen echte producten. Dus geen events met een datum, die kunnen op de agenda gezet worden. 
En ook geen diensten. Als je jezelf in de etalage wil zetten, raad ik je aan een vermelding op Professionalista te nemen.

Ben je benieuwd wat de leden van Bites & Business allemaal verkopen? Kijk rustig rond in de etalage, daar is ie voor bedoeld. Misschien zie je iets dat je aanspreekt!

De etalage van Bites & Business
Club van moeders met LEF
van Bjelke Rietveld-Debruijn
(B&B Drenthe)
De gratis Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van LEF. Dat niet alleen moed en durf betekent maar ook staat voor Liefde, Energie en Focus. Iets dat je als moeder goed kunt gebruiken. En hoe fijn is het als je omringd en gesteund wordt door andere moeders die dit herkennen?
ga naar het aanbod
Kadobon interieuradvies aan huis
van Brenda Schram
(B&B 't Groene Hart)
Ken jij iemand die een zetje in de juiste (in)richting kan gebruiken? Bestel dan nu een kadobon voor een (mondeling) interieuradvies aan huis. Tarief: € 75,- per uur excl. BTW (min. 1,5 uur). Je ontvangt een leuk, tastbaar kadopakketje om aan de gelukkige te geven. De ontvanger maakt vervolgens zelf een afspraak met mij om het interieuradvies aan huis te plannen. Hij of zij krijgt tijdens het advies aan huis alle gelegenheid vragen te stellen en ik geef zoveel mogelijk concrete tips.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Laat jouw website jou wel genoeg zien? Gratis websitescan voor leden
van Mariska Eijsten
(B&B Haarlem)
Ik help jou graag als mede Bites & Business collega met een website scan van jouw website. Ik kijk naar de inhoud, opbouw, de uitstraling, de mobiele versie en of het duidelijk is wat jij te bieden hebt. Daarna bespreek ik graag mijn advies over je website met jou via de telefoon of zoom. Jij kan zelf beslissen wat je hiermee doet. Geheel vrijblijvend. Ik krijg energie om jou als ondernemer te helpen met je website en presentatie online en daarom bied ik dit gratis aan.
ga naar het aanbod
LEFWIJF 2 | 50 vrouwen, 50 verhalen
van Arja van der Pot
(B&B Stedendriehoek)
BOEK LEFWIJF 2 | € 23,50 (excl. verzendkosten) Het woord LEF, afkomstig van 'lev' dat HART betekent, kwam eind 2020 flink bij me binnen. Ik moest er iets mee, voelde dat dit echt voor mij was, het klopte. Want ik heb HART voor LEF, voor krachtige keuzes, die nog krachtiger uit de verf komen als ik óók mijn kwetsbaarheid durf te laten zien. Mijn verhaal en dat van 49 andere 'lefwijven' lees je in dit inspirerende boek!
ga naar het aanbod
Werken met het 7 Stappenplan
van Andrea Lagerwey
(B&B Nijmegen)
Een online training ontwikkelen? Hoe dan? Waar begin je? En hoe zorg je voor variatie? Met dit 3-in-1 pakket start je vandaag nog met het ontwikkelen. Dankzij het 7 stappenplan en de begeleidende online training, weet je precies wat je moet doen, hoe en wanneer. En met de code B&B krijg je € 50,50 korting EN gratis het ebook 15 INSPIRATIES voor je online training. Daarin vind je alternatieve manieren om je stof over te brengen en je deelnemers te laten oefenen. Succes verzekerd!
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Boek Gezond Verstand in het sociale domein
van Anne Vrieze
(B&B Zaanstreek)
Het boek Gezond Verstand in het sociale domein beschrijft hoe de wetten, regelingen en uitvoering in het veld van zorg en welzijn de afgelopen jaren zijn gelopen. Tevens beschrijft auteur Anne Vrieze hoe zij het zelf heeft ervaren als beleidsadviseur en ook beschrijft zij hoe de clienten zowel positieve als negatieve ervaringen hebben gehad. De conclusie is in ieder geval dat voortdurend wets- en stelselwijzigingen geen effect hebben op de ervaringen van zorgvragers.
ga naar het aanbod
Boek 'Gewoon Goed; jouw koopgids voor een mooiere wereld'
van Karen Kammeraat
(B&B Den Haag)
Hoe kun je met winkelen en boodschappen doen bijdragen aan een betere wereld? Deze gids maakt het makkelijk en leuk! Het boek is laagdrempelig en inspirerend en laat zien dat er voor ieder product een duurzame variant is. Niet dat je die allemaal hoeft te gebruiken! De producten moeten natuurlijk ook leuk, lekker en betaalbaar zijn en bij jouw levensstijl passen. Als we allemaal een beetje doen, komen we samen een heel eind.
ga naar het aanbod
De B van beginnen - met schrijven
van Barbara Trappenburg
(B&B Amsterdam)
'De B van beginnen - met schrijven' is er om schrijven makkelijker en leuker te maken. En om met vertrouwen aan de slag te gaan, in plaats van met bezorgdheid, angst of stress. Een naslagwerk zonder strenge regels, waarin ik jou laat zien wat zich voor mij heeft bewezen bij het schrijven van non-fictieteksten. Met veel voorbeelden, praktische oplossingen en simpele stappen. 295 onderwerpen die jou met z’n allen helpen om makkelijker (betere teksten) te schrijven.
ga naar het aanbod
Jaarlegging 2022
van Esther Foppen
(B&B Veluwse Vallei)
Wil jij graag alvast een blik op jouw nieuwe jaar? Kun jij wel een steuntje van jouw gidsen en de kleuren gebruiken? Dan kun je hier de Jaarlegging 2022 bestellen voor 50 euro voor B&B dames i.p.v. 55 euro. Stuur een mailtje naar info@estherfoppen.nl
ga naar het aanbod
Een reis vol herinneringen
van Sylvia van Ostende - de Blouw
(B&B Drenthe)
Wanneer twee vriendinnen een reis naar Wales winnen zijn ze door het dolle heen. Juist nu ze bijna 25 jaar vriendinnen zijn. Tijdens de reis gaan ze terug naar het verleden met ontroerende, grappige en aangrijpende herinneringen. Het is de debuutroman van Sylvia van Ostende. Geef bij bestellen de kortingscode in het veld en je ontvangt 2,50 euro korting.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
audiocursus Goed idee! In 7 stappen van idee naar actie
van Marijke Krabbenbos
(B&B Amsterdam)
He, jij hebt een idee. Wat leuk! Misschien loop je er al een tijdje mee rond, misschien al jaren, en vind je het nu tijd om er echt iets mee te gaan doen. Fijn! In de audiocursus Goed idee! In 7 stappen van idee naar actie neem ik je aan de hand en help ik je om jouw idee stap voor stap goed uit te werken. Er is een gratis proefles en er zijn 7 lessen. Met de kortingscode voor leden betaal je geen €39, maar €29.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
E-boek 'Opgeruimd Jezelf Worden'
van Francien van Rijt-Artz
(B&B Drenthe)
Tegenwoordig lijken we voor alles en iedereen tijd beschikbaar te stellen, behalve voor onszelf. Ik gun het jou om meer tijd voor jezelf te hebben; daarom heb ik dit e-boek heb geschreven. Als jij meer jezelf wilt worden, is dit e-boek voor jou bestemd; Ik neem in 11 stappen met je door hoe jij meer balans in je leven krijgt en helemaal ’Opgeruimd Jezelf' kunt worden. Als E-boek (37 pagina's) te bestellen voor slechts € 7,50.
ga naar het aanbod
ZO VERHUIS JE SLIM: Hét werkboek voor een soepele verhuizing
van Gerda Vink
(B&B Twente)
Veel mensen ervaren een verhuizing als erg stressvol: er is veel te regelen en te plannen. Daarom heb ik - samen met twee collega's - dit overzichtelijke verhuiswerkboek gemaakt. Voor jezelf of om als cadeau te geven! Maar liefst 60 pagina’s dik, A4-formaat, boordevol tips, checkslists, planners en notitieruimte. Met een gratis, leuke verrassing bij je bestelling. Prijs is € 12,95 excl verzendkosten.
ga naar het aanbod
Boek: Volg je eigen weg - Creëer het leven dat echt bij je past.
van Irene van Gent
(B&B Utrecht)
Echt helemaal doen waar jij je goed bij voelt, op een manier die helemaal bij jou past? Oprecht leven vanuit je diepste essentie? In dit boek vind je 11 rituelen om je eigen weg te volgen. En 11 interviews met mensen die ècht hun eigen weg volgen. Ontdek hoe jij je niet meer laat leiden door wat de maatschappij van je verwacht. Verander de kijk op je leven en de wereld om je heen zal veranderen.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Daten met vertrouwen
van Patricia Huijbers Koenders
(B&B 't Gooi)
Daten is leuk en spannend, maar kan je op sommige momenten ook onzeker maken als het niet lukt of niet loopt zoals je het zou willen. Loop jij ook tegen bepaalde issues aan tijdens je afspraakje en wil je handvatten krijgen hoe jij met nieuwe inzichten en vol vertrouwen op zoek kan gaan naar een partner? Deze online cursus is ontwikkeld om je handvaten te geven om zo met meer vertrouwen en innerlijke rust op zoek te kunnen gaan naar een partner. Normaal €249,- Voor jullie met korting €149,-
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Videotraining Kleurbewust
van Riet de Vlieger
(B&B 't Groene Hart)
Een cursus boordevol frisse en leuke technieken om kleur in je kleding te gebruiken. Of je nu gewend bent om altijd zwart te dragen, of juist een kast vol kleur hebt, met deze cursus kom je echt verder. Je leert o.a. het hoe en waarom van kleuren combineren, van kleur op je lichaam, kleurcontrasten, wat kleur communiceert, en hoe je kleuren kunt gebruiken om bepaalde effecten te bereiken. Een training vol technieken waar professionals mee werken.
ga naar het aanbod
Hét handboek voor iedere jongere op weg naar zelfstandigheid.
van Heleen Blazer
(B&B Groningen)
Al jouw zaakjes geregeld en op orde in 12 hoofdstukken. Alle informatie en belangrijke papieren op één plek, nooit meer zoeken, niet te veel betalen, geen stress... Volwassen worden is al ingewikkeld genoeg. Ook super handig voor (groot)ouders en iedereen die professioneel met jongeren te maken heeft. Heb je interesse om het Handboek18+ in jouw bedrijf in te zetten? Of heb je een tip voor iets wat in de inhoud niet mag ontbreken? We horen graag van je! Kortingscode van 10% voor B&B
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Senior Port
van Martine van den Bos
(B&B Delft)
Een Tawny Port die 7 jaar in kleine houten vaten heeft gerijpt in Vila nova de Gaia / Porto. Niepoort is een familiebedrijf gevestigd in Porto sinds 1842 en van oorsprong Nederlands (Hilversum).
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
In 10 stappen klaar met je ex
van Renata Vermeulen
(B&B Achterhoek)
Neem de regie over je eigen ouderschap en vind rust voor jou en je kind. Een scheiding is meer dan alleen het maken van goede afspraken. Je wilt los komen van de ander. Je nekharen niet meer overeind, geen klamme handjes meer en die lichte spanning niet meer voelen als je de ander moet spreken. Het boek wordt aangeraden aan alle ouders in en rondom een scheiding door kinderen van gescheiden ouders en door diverse scheidingsbegeleiders. Nu verkrijgbaar zonder verzendkosten.
ga naar het aanbod

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -