Zet ook jouw product in de etalage


Hier vind je de B&B-etalage met producten van onze leden. Elk lid kan een product in de etalage zetten, iets wat gekocht kan worden zonder haar tussenkomst, dus ook midden in de nacht besteld en betaald. Soms met een leuke korting, speciaal voor leden. Login op je account om zelf je product in te voeren. 

Let op, we willen echte producten. Dus geen events met een datum, die kunnen op de agenda gezet worden. 
En ook geen diensten. Als je jezelf in de etalage wil zetten, raad ik je aan een vermelding op Professionalista te nemen.

Ben je benieuwd wat de leden van Bites & Business allemaal verkopen? Kijk rustig rond in de etalage, daar is ie voor bedoeld. Misschien zie je iets dat je aanspreekt!

De etalage van Bites & Business
Tijdschriften Kiind in 30-, 50- of 100-tal
van Yvonne Woldberg
(B&B B&B Amersfoort)
Werk je met (aanstaande) ouders? Of kopen ouders mooie producten via jouw webshop? En wil jij graag het goede nieuws dat Kiind heet verspreiden? Bestel dan hier tegen een klein prijsje eerdere edities Kiind. Je ontvangt in principe 1 editie. Wij selecteren welke editie aan de beurt is. Te bestellen per pakket van 100 exemplaren, ter waarde van 1000 euro. Of per 30 of 50 stuks.
ga naar het aanbod
Checklist Business Case
van Moniek Nelissen
(B&B B&B Drechtsteden)
Gratis ontwikkeld voor (freelance) project- en programmamanagers die hun projectplan financieel willen onderbouwen. Werk je bij de overheid en wil je zeker weten dat je de juiste getallen gebruikt, dan is dit je houvast!
ga naar het aanbod
Workshop Inner Harmonie & Vrouwelijke Energie
van Kim Wijnsma
(B&B B&B Groningen)
Bij deze workshop leer jij hoe je lichaam geen spanning meer blijft vasthouden en hoe jij jezelf kunt gaan ontspannen. Je gaat aan de slag met het activeren van je Vrouwelijke Energie. Daarbij gaan we ervoor zorgen dat jij je heerlijk voelt in je eigen lichaam en om daar in te kunnen bewegen. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, moet je 55 euro betalen. Wil jij Inner Harmony kunnen creëren? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende workshop!
ga naar het aanbod
Kinderverhaal verdeeld over meer dan 19 ansichtkaarten!
van Marian van Pelt
(B&B B&B Drechtsteden)
Avonturen van Panda voor € 34,95 (verhaal incl. enveloppen). Voor leden geldt 10% korting.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
8 september Wise Women Retraite Nederland!
van Esther Foppen
(B&B B&B Veluwse Vallei)
Wegens groot succes van eerdere workshops/journeys en de Frankrijk retraite, NU een 1daagse Retraite in Nederland! Een diepe innerlijke reis, terug naar je eigen natuur! We gaan onthaasten, vertragen, verdiepen, verbinden en reflecteren…De kracht en veiligheid van de vrouwelijke energie geeft een bedding voor loslaten & transformatie. Terug naar wie je van nature bent. Meer info via de link:
ga naar het aanbod
Prentenboek: De fantastische slurf
van Willemijn Kloosterman
(B&B B&B Zwolle)
In het prentenboek staan tien korte verhaaltjes over een blinde mama-olifant met haar dochter, Olifa. Thema’s die aan bod komen, zijn onder andere: de geleidehond, de witte stok, kleuren en braille. De verhaaltjes zijn geïllustreerd met levendige illustraties. Achterin het boek staan vragen die je helpen om samen het gesprek aan te gaan. Leeftijd: 2-6 jaar zelf lezen: vanaf 8 jaar Prijs: 14,95
ga naar het aanbod
Sfeervolle feestdagen met Bijzonder Kaarsen
van Petra Lemoine - van der Meijden
(B&B B&B Zwolle)
Verras je medewerkers, klanten of zakenrelaties komende kerst met kaarsen. Kaarsen zijn een populair cadeauartikel, vooral tijdens de feestdagen. Bijna iedereen brandt wel eens een kaarsje, ze brengen licht en daarmee veel sfeer in huis. Wil je meer informatie kijk dan op www.bijzonderkaarsen.nl of bel/app naar 0655161088
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Geef jezelf een fotoshoot cadeau met deze cadeaubon twv €240,-
van Katja Diroen
(B&B B&B Arnhem)
Tijdens een fotoshoot met mij, maak ik krachtige portretten van jouw vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid, persoonlijkheid en uitstraling. Daarmee laat ik een blijvende visuele indruk bij jou achter, zodat jij prachtige portretten voor jezelf hebt en voor je website of socials. Wees trots op wie je bent, hou van wie je bent en maak in 2024 gebruik van deze cadeaubon voor een fotoshoot. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail naar info@katjadiroen.nl of bel 0654994117.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Zin in vakantie, in Frankrijk? Welkom op Jachtslot Le Logis in Chenaud
van Vera van de Ven
(B&B B&B Zwolle)
3 mooie moderne huizen te huur in een oud Jachtslot! In totaal kunnen er 14 volwassenen verblijven in deze huizen. De huizen hebben alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Zeer geschikt voor vrienden, families, workshops en training locatie. Of voor jou alleen als plek om in stilte bij jou te zijn. Dit en meer is allemaal mogelijk op Le Logis. Specials wensen? Deel je wensen en wie weet is het zomaar haalbaar. De poort staat voor jou open! Jouw B&B korting is 10% op de huur.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Werken met het 7 Stappenplan
van Andrea Lagerwey
(B&B B&B Nijmegen)
Een online training ontwikkelen? Hoe dan? Waar begin je? En hoe zorg je voor variatie? Met dit 3-in-1 pakket start je vandaag nog met het ontwikkelen. Dankzij het 7 stappenplan en de begeleidende online training, weet je precies wat je moet doen, hoe en wanneer. En met de code B&B krijg je € 50,50 korting EN gratis het ebook 15 INSPIRATIES voor je online training. Daarin vind je alternatieve manieren om je stof over te brengen en je deelnemers te laten oefenen. Succes verzekerd!
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Hét boek voor beelddenkers. 'Ontdek de schrijver in jezelf'
van Saskia van de Riet
(B&B B&B Veluwse Vallei)
Je hebt een boek voor de creatieve ondernemer met een heldere visie in handen. Je vindt je eigen weg en bent van grote waarde voor anderen juist dankzij jouw creativiteit. Je hebt je eigen-wijze van werken, je barst van creativiteit, maar schrijven vergt veel energie. Je hebt dat brandend verlangen je boek te schrijven, maar je weet niet hoe. Dit boek laat je de schrijver in jezelf ontdekken. In begrijpelijke taal vind je hier het gereedschap en de oefeningen om je kennis om te zetten in tekst.
ga naar het aanbod
LEFWIJF 2 | 50 vrouwen, 50 verhalen
van Arja van der Pot
(B&B B&B Stedendriehoek)
BOEK LEFWIJF 2 | € 23,50 (excl. verzendkosten) Het woord LEF, afkomstig van 'lev' dat HART betekent, kwam eind 2020 flink bij me binnen. Ik moest er iets mee, voelde dat dit echt voor mij was, het klopte. Want ik heb HART voor LEF, voor krachtige keuzes, die nog krachtiger uit de verf komen als ik óók mijn kwetsbaarheid durf te laten zien. Mijn verhaal en dat van 49 andere 'lefwijven' lees je in dit inspirerende boek!
ga naar het aanbod
Online DIY cursus beeldhouwen in speksteen
van Marloes Durinck
(B&B B&B Arnhem)
Heb je altijd al je eigen beeldje willen maken, maar weet je niet waar te beginnen? Met mijn exclusieve online cursus, speciaal ontworpen voor beginners zoals jij, maak jij je eigen beeldje, op jouw tempo. Waar en wanneer jij dat wilt. Op dit moment is de pilotprijs 87 euro inclusief, dat is: pakket met steen, video instructies EN verzendkosten.
ga naar het aanbod
Jaarlidmaatschap Weer een blij kind platform en community
van Monique van Zoelen
(B&B B&B Zuidwesthoek)
Ben jij degene die een meerwaarde is voor onze community? Wil jij meer verbinding binnen het gezin, waar je door middel van zelfbewustzijn samen zorgt voor meer zelfvertrouwen? Dan ben je bij het Weer een blij kind platform op de juiste plek! Klik op de link en lees snel verder wat je allemaal bij je lidmaatschap krijgt! Als lid van Bites & Business krijg je maar liefst €250 korting op het jaarlidmaatschap op het Weer een blij kind platform en community.
ga naar het aanbod
Boek 'Bellen voor Contact, de kracht van zeepbellen'
van Myra Steens
(B&B B&B Veluwse Vallei)
Grote zeepbellen. Betoverend, verwondering, plezier. Verhalen over bijzondere ontmoetingen maar ook delen we in dit boek alle geheimen, trucs en tips om zelf ook 'bellenkunstenaar' te worden. Voor jong en oud(er). Om heerlijk te spelen, bij elke gelegenheid is dit een feest. Geef het boek cadeau of hou het gewooon lekker zelf . Stuur een berichtje! en ik neem contact op ! Hardcover 144 pagina's verkoopprijs 17,50 Het inspirende cadeau!
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Privé coach-workshop Lichtvanger maken
van Yvon Feenstra
(B&B B&B Tilburg)
Het licht vangen! Dat doen we met deze coach-workshop. Spelen met gekleurd glas en een mooi gesprek met het thema 'licht'. Thuis hang je de lichtvanger op een mooie plek om steeds even te genieten. Door het creatief bezig zijn, ga je 'uit je hoofd'. Door het genieten van het licht door het glas, heb je automatisch een positief gevoel in het gesprek. De workshop duurt 2 tot 2.5 uur. De investering is normaal 175 euro. Leden van Bites & Business krijgen 25 euro korting.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Gratis e-book: Voorkom de 8 meest gemaakte fouten
van Karin Tielkemeijer
(B&B B&B Amersfoort)
Speciaal voor jou een gratis e-book om de 8 meest gemaakte fouten te voorkomen. Download nu gratis!
ga naar het aanbod
Boek en inzichtkaartenset Dansen met je ziel
van Carla Knorren
(B&B B&B Veluwse Vallei)
Het boek Dansen met je ziel over holisme met bijbehorende inzichtkaarten die je laten dansen op je levensboom. Verpakt als luxe set voor € 39,95
ga naar het aanbod
Au Souleu - vakantie woning in Vence, Zuid Frankrijk
van Hanneke Teisseire - van de Ven
(B&B B&B Arnhem)
Au Souleu is onze vakantiewoning in Zuid Frankrijk. Au Souleu heeft 6 slaapkamers en 4 badkamers, een grote tuin met petanque, trampoline en klein maar stijlvol zwembad. Het ligt op 4 minuten lopen van het oude stadje met gezellige terrasjes. Vence is de perfect basis om te Cote d'Azur te verkennen met steden zoals, Cannes, Nice, Antibes, St Paul de Vence. Beschikbaar in de maanden juli en augustus.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Laat jouw website jou wel genoeg zien? Gratis websitescan voor leden
van Mariska Eijsten
(B&B B&B Haarlem)
Ik help jou graag als mede Bites & Business collega met een website scan van jouw website. Ik kijk naar de inhoud, opbouw, de uitstraling, de mobiele versie en of het duidelijk is wat jij te bieden hebt. Daarna bespreek ik graag mijn advies over je website met jou via de telefoon of zoom. Jij kan zelf beslissen wat je hiermee doet. Geheel vrijblijvend. Ik krijg energie om jou als ondernemer te helpen met je website en presentatie online en daarom bied ik dit gratis aan.
ga naar het aanbod
FMS Planner
van Mariska Mollenkopf
(B&B B&B Zuidwesthoek)
De FMS Planner is een compleet op maat gemaakte planner toegespitst op jouw behoeften. Prijs: 45,00 euro exclusief btw en verzendkosten.
ga naar het aanbod
Een reis vol herinneringen
van Sylvia van Ostende - de Blouw
(B&B B&B Drenthe)
Wanneer twee vriendinnen een reis naar Wales winnen zijn ze door het dolle heen. Juist nu ze bijna 25 jaar vriendinnen zijn. Tijdens de reis gaan ze terug naar het verleden met ontroerende, grappige en aangrijpende herinneringen. Het is de debuutroman van Sylvia van Ostende. Geef bij bestellen de kortingscode in het veld en je ontvangt 2,50 euro korting.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
CREALIN VORMGEVING gepersonaliseerde artikelen, bedrukken kleding
van Linda Kaaijk
(B&B B&B Drenthe)
https://www.facebook.com/CreaLinVormgeving
ga naar het aanbod
Club van moeders met LEF
van Bjelke Rietveld-Debruijn
(B&B B&B Drenthe)
De gratis Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van LEF. Dat niet alleen moed en durf betekent maar ook staat voor Liefde, Energie en Focus. Iets dat je als moeder goed kunt gebruiken. En hoe fijn is het als je omringd en gesteund wordt door andere moeders die dit herkennen?
ga naar het aanbod
Op avontuur met je Google bedrijfsprofiel tijdens live-trainingsdag
van Caroline Mosies
(B&B B&B Zuidwesthoek)
Wil jij online (lokaal) goed gevonden worden, zonder daar alle dagen mee bezig te zijn? Maak dan optimaal gebruik gebruik van je Google Bedrijfsprofiel! Wat je daar allemaal mee kunt en hoe je dit dan optimaal inzet? Ga dan mee op avontuur met je Google Bedrijfsprofiel. Tijdens de training gaan we aan de slag met het optimaliseren van je bedrijfsprofiel en handvatten voor de vervolgstappen. Ook ga je naar huis met inspiratie voor content en een helder beeld van de energie van jouw onderneming.
ga naar het aanbod
Bijles, coaching & schoolspullen
van Michelle Pouwels
(B&B B&B Arnhem)
Kan jouw zoon of dochter wel wat hulp gebruiken bij school, huiswerk & leren? Wij staan voor jullie klaar met begeleiding op maat. Daarnaast bieden wij in onze webshop schoolspullen om thuis slim aan de slag te gaan.
ga naar het aanbod
PAUWervrouwen Magazine
van Corine van Zoelen
(B&B B&B Veluwse Vallei)
DE fysieke Business glossy voor ondernemers. Het 112( ! )pagina’s dikke magazine is niet zomaar een magazine. Het heeft lessen uit mijn trainingen en geeft inspiratie om zelf een succesvol online bedrijf neer te zetten. Met artikelen over Human Design, Akara numerologie, Ayurveda, Bosnische piramides, ondernemen in Tanzania et cetera. Inclusief online programma twv 55, extra online artikelen en boekentips en podcasttips. Met code ' B&B' 5 euro korting. Ipv 20 voor 15 euro incl BTW.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Doe-het-zelf-gids Videomarketing voor online en offline ondernemers
van Elisabeth Griffioen
(B&B B&B Utrecht)
Videovakvrouw Elisabeth Griffioen vertelt je in 3 x 5 tips voor succesvolle video’s waarmee je als ondernemer heel veel klanten bereikt die ook nog ’s spontaan JA! tegen je zeggen - zonder reclame te maken voor jezelf. Voor dit boek betaal je alléén verzend- en handlingkosten á €4,95
ga naar het aanbod
LinkedIn trainingen
van Judith den Dunnen
(B&B B&B Breda)
Beter vindbaar en zelfverzekerd zichtbaar worden op LinkedIn om zo meer klanten te vinden
ga naar het aanbod
Online masterclass Maak Jouw Winstgevende Plan
van Hilde Radt
(B&B B&B Tilburg)
Maak snel jouw eigen winstgevende plan Inclusief: - Kant en klare Exceltemplates die jouw plan doorrekenen - Speciale Exceltemplate die berekent hoeveel belasting jij moet betalen - Planningstool om door het jaar heen bij te houden of je op schema loopt - Elk jaar gratis een aangepaste versie als de belastingtarieven wijzigen €50 korting voor B&B leden
ga naar het aanbod
Samen je marketingteksten aanscherpen?
van Meta Groot Antink
(B&B B&B Friesland)
Bedenk in 1 dag samen met copywriter Meta hoe jouw marketingteksten vele malen persoonlijker, krachtiger en leuker kunnen, zodat je website ineens wél telefoontjes oplevert!.Voor € 545,- heb je alle conceptteksten voor je site, of een serie e-mailberichten of een leuke reeks LinkedIn-posts. Dit had je zelf nooit zo bedacht!
ga naar het aanbod
Senior Port
van Martine van den Bos
(B&B B&B Delft)
Een Tawny Port die 7 jaar in kleine houten vaten heeft gerijpt in Vila nova de Gaia / Porto. Niepoort is een familiebedrijf gevestigd in Porto sinds 1842 en van oorsprong Nederlands (Hilversum).
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Hét handboek voor iedere jongere op weg naar zelfstandigheid.
van Heleen Blazer
(B&B B&B Groningen)
Al jouw zaakjes geregeld en op orde in 12 hoofdstukken. Alle informatie en belangrijke papieren op één plek, nooit meer zoeken, niet te veel betalen, geen stress... Volwassen worden is al ingewikkeld genoeg. Ook super handig voor (groot)ouders en iedereen die professioneel met jongeren te maken heeft. Heb je interesse om het Handboek18+ in jouw bedrijf in te zetten? Of heb je een tip voor iets wat in de inhoud niet mag ontbreken? We horen graag van je! Kortingscode van 15% voor B&B
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Brainstorm Sessie - Waar hang je vast?
van Monique Coppens
(B&B B&B Tilburg)
Loopt het niet zoals je wilt in je bedrijf? Heb je een plan of situatie waar je graag eens met een verse blik naar zou willen kijken? Of zit je misschien verlegen om een creatieve boost? Dan heb ik goed nieuws voor je…… Ik kan je in 1 uur verder helpen en je antwoorden laten vinden! Het gesprek vindt plaats via zoom. Op het einde van de sessie heb je een concrete actielijst waar je verder mee kan gaan werk! BBleden krijgen 40% korting!
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Boek Gezond Verstand in het sociale domein
van Anne Vrieze
(B&B B&B Zaanstreek)
Het boek Gezond Verstand in het sociale domein beschrijft hoe de wetten, regelingen en uitvoering in het veld van zorg en welzijn de afgelopen jaren zijn gelopen. Tevens beschrijft auteur Anne Vrieze hoe zij het zelf heeft ervaren als beleidsadviseur en ook beschrijft zij hoe de clienten zowel positieve als negatieve ervaringen hebben gehad. De conclusie is in ieder geval dat voortdurend wets- en stelselwijzigingen geen effect hebben op de ervaringen van zorgvragers.
ga naar het aanbod
audiocursus Goed idee! In 7 stappen van idee naar actie
van Marijke Krabbenbos
(B&B B&B Zaanstreek)
He, jij hebt een idee. Wat leuk! Misschien loop je er al een tijdje mee rond, misschien al jaren, en vind je het nu tijd om er echt iets mee te gaan doen. Fijn! In de audiocursus Goed idee! In 7 stappen van idee naar actie neem ik je aan de hand en help ik je om jouw idee stap voor stap goed uit te werken. Er is een gratis proefles en er zijn 7 lessen. Met de kortingscode voor leden betaal je geen €39, maar €29.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Boek 'Gewoon Goed; jouw koopgids voor een mooiere wereld'
van Karen Kammeraat
(B&B B&B Den Haag)
Hoe kun je met winkelen en boodschappen doen bijdragen aan een betere wereld? Deze gids maakt het makkelijk en leuk! Het boek is laagdrempelig en inspirerend en laat zien dat er voor ieder product een duurzame variant is. Niet dat je die allemaal hoeft te gebruiken! De producten moeten natuurlijk ook leuk, lekker en betaalbaar zijn en bij jouw levensstijl passen. Als we allemaal een beetje doen, komen we samen een heel eind.
ga naar het aanbod
E-book Ik wil gewoon gelukkig zijn
van Briska Smit
(B&B B&B Utrecht)
Wil je meer dan dit e-book koop dan de workshop 'Nu ben ik aan de beurt'. Die is al goedkoop genoeg op mijn site. Dus geen korting, tenzij je op mijn nieuwsbrief staat er en af en toe een leuke korting voorbij komt ;-) Kijk maar onder aanbod op mijn site.
ga naar het aanbod
Carddeck 'Natuurlijke Intelligentie'
van Marijke Koetsier-Koopmans
(B&B B&B Friesland)
De carddeck van Studio Smik heeft als thema: natuurlijke intelligentie. Deze carddeck wordt geleverd in een vierkant blikje van 8,7 x 8,7 x 4 cm. De set bestaat uit 74 kaartjes met een aansprekende natuurfoto en daarop één woord. Een korte uitleg over het gebruik van de kaartjes (1 kaartje) is bijgevoegd. Het is een fraai uitgevoerde carddeck. De 74 kaartjes zijn gedrukt op dik papier en afgewerkt met een glanslak ter bescherming. Voor bewustwording, inspiratie of motivatie.
ga naar het aanbod