Zet ook jouw product in de etalage


Hier vind je de B&B-etalage met producten van onze leden. Elk lid kan een product in de etalage zetten, iets wat gekocht kan worden zonder haar tussenkomst, dus ook midden in de nacht besteld en betaald. Soms met een leuke korting, speciaal voor leden. 

We willen echte producten.

Geen events met een datum, die kunnen op de agenda gezet worden. 
Geen diensten. als je jezelf in de etalage wil zetten, raad ik je aan een vermelding op Professionalista te nemen.

Ben je benieuwd wat we allemaal verkopen? Kijk rustig rond in de etalage, daar is ie voor bedoeld. Misschien zie je iets dat je aanspreekt!

De etalage van Bites & Business
ZO VERHUIS JE SLIM: Hét werkboek voor een soepele verhuizing
van Gerda Vink
(B&B Twente)
Veel mensen ervaren een verhuizing als erg stressvol: er is veel te regelen en te plannen. Daarom heb ik - samen met twee collega's - dit overzichtelijke verhuiswerkboek gemaakt. Voor jezelf of om als cadeau te geven! Maar liefst 60 pagina’s dik, A4-formaat, boordevol tips, checkslists, planners en notitieruimte. Met een gratis, leuke verrassing bij je bestelling. Prijs is € 12,95 excl verzendkosten.
ga naar het aanbod
Club van moeders met LEF
van Bjelke Rietveld-Debruijn
(B&B Drenthe)
De gratis Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van LEF. Dat niet alleen moed en durf betekent maar ook staat voor Liefde, Energie en Focus. Iets dat je als moeder goed kunt gebruiken. En hoe fijn is het als je omringd en gesteund wordt door andere moeders die dit herkennen?
ga naar het aanbod
Werken met het 7 Stappenplan
van Andrea Lagerwey
(B&B Nijmegen)
Een online training ontwikkelen? Hoe dan? Waar begin je? En hoe zorg je voor variatie? Met dit 3-in-1 pakket start je vandaag nog met het ontwikkelen. Dankzij het 7 stappenplan en de begeleidende online training, weet je precies wat je moet doen, hoe en wanneer. En met de code B&B krijg je € 50,50 korting EN gratis het ebook 15 INSPIRATIES voor je online training. Daarin vind je alternatieve manieren om je stof over te brengen en je deelnemers te laten oefenen. Succes verzekerd!
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Boek 'Gewoon Goed; jouw koopgids voor een mooiere wereld'
van Karen Kammeraat
(B&B Den Haag)
Hoe kun je met winkelen en boodschappen doen bijdragen aan een betere wereld? Deze gids maakt het makkelijk en leuk! Het boek is laagdrempelig en inspirerend en laat zien dat er voor ieder product een duurzame variant is. Niet dat je die allemaal hoeft te gebruiken! De producten moeten natuurlijk ook leuk, lekker en betaalbaar zijn en bij jouw levensstijl passen. Als we allemaal een beetje doen, komen we samen een heel eind.
ga naar het aanbod
Boek Gezond Verstand in het sociale domein
van Anne Vrieze
(B&B Zaanstreek)
Het boek Gezond Verstand in het sociale domein beschrijft hoe de wetten, regelingen en uitvoering in het veld van zorg en welzijn de afgelopen jaren zijn gelopen. Tevens beschrijft auteur Anne Vrieze hoe zij het zelf heeft ervaren als beleidsadviseur en ook beschrijft zij hoe de clienten zowel positieve als negatieve ervaringen hebben gehad. De conclusie is in ieder geval dat voortdurend wets- en stelselwijzigingen geen effect hebben op de ervaringen van zorgvragers.
ga naar het aanbod
Verticale Moestuin
van Suzanne Broers
(B&B Breda)
Zelf het jaar rond je eigen kruiden, groente en fruit kweken. Op je terras, balkon, logeerkamer of in de keuken. Dat kan met de Towergarden. Voor alle Bites&Business leden is er bij aanschaf een gratis 2 uur workshop twv 70 euro waarin je voor jouw gezin leert kweken en een vulling planten zaait. Mooie stap naar een gezondere levensstijl. Bel Suzanne op 0654-690000 voor alle info. Instagram en Facebook; Moestuinbysuus!
ga naar het aanbod
Boek: Volg je eigen weg - Creëer het leven dat echt bij je past.
van Irene van Gent
(B&B Utrecht)
Echt helemaal doen waar jij je goed bij voelt, op een manier die helemaal bij jou past? Oprecht leven vanuit je diepste essentie? In dit boek vind je 11 rituelen om je eigen weg te volgen. En 11 interviews met mensen die ècht hun eigen weg volgen. Ontdek hoe jij je niet meer laat leiden door wat de maatschappij van je verwacht. Verander de kijk op je leven en de wereld om je heen zal veranderen.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Boek 'Bellen voor Contact, de kracht van zeepbellen'
van Myra Steens
(B&B Veluwse Vallei)
Grote zeepbellen. Betoverend, verwondering, plezier. Verhalen over bijzondere ontmoetingen maar ook delen we in dit boek alle geheimen, trucs en tips om zelf ook 'bellenkunstenaar' te worden. Voor jong en oud(er). Om heerlijk te spelen, bij elke gelegenheid is dit een feest. Geef het boek cadeau of hou het gewooon lekker zelf . Stuur een berichtje! en ik neem contact op ! Hardcover 144 pagina's verkoopprijs 17,50 Leverbaar na 7 juli 2021 Met de onderstaande code gratis verzenden!
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
In 10 stappen klaar met je ex
van Renata Vermeulen
(B&B Achterhoek)
Neem de regie over je eigen ouderschap en vind rust voor jou en je kind. Een scheiding is meer dan alleen het maken van goede afspraken. Je wilt los komen van de ander. Je nekharen niet meer overeind, geen klamme handjes meer en die lichte spanning niet meer voelen als je de ander moet spreken. Het boek wordt aangeraden aan alle ouders in en rondom een scheiding door kinderen van gescheiden ouders en door diverse scheidingsbegeleiders. Nu verkrijgbaar zonder verzendkosten.
ga naar het aanbod
Leaf
van Marianne Tuerlings
(B&B Veluwse Vallei)
Een sjaal van 100%wol uit Kasjmier. Het bladmotief is ontworpen door Marianne Tuerlings en is gezeefdrukt op dunne zachte wol. Afmeting :70cm x 200cm. Consument: Shirdakshop.com Groothandel : Sjaelz.com
ga naar het aanbod
audiocursus Goed idee! In 7 stappen van idee naar actie
van Marijke Krabbenbos
(B&B Amsterdam)
He, jij hebt een idee. Wat leuk! Misschien loop je er al een tijdje mee rond, misschien al jaren, en vind je het nu tijd om er echt iets mee te gaan doen. Fijn! In de audiocursus Goed idee! In 7 stappen van idee naar actie neem ik je aan de hand en help ik je om jouw idee stap voor stap goed uit te werken. Er is een gratis proefles en er zijn 7 lessen. Met de kortingscode voor leden betaal je geen €39, maar €29.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Videotraining Kleurbewust
van Riet de Vlieger
(B&B 't Groene Hart)
Een cursus boordevol frisse en leuke technieken om kleur in je kleding te gebruiken. Of je nu gewend bent om altijd zwart te dragen, of juist een kast vol kleur hebt, met deze cursus kom je echt verder. Je leert o.a. het hoe en waarom van kleuren combineren, van kleur op je lichaam, kleurcontrasten, wat kleur communiceert, en hoe je kleuren kunt gebruiken om bepaalde effecten te bereiken. Een training vol technieken waar professionals mee werken.
ga naar het aanbod
De B van beginnen - met schrijven
van Barbara Trappenburg
(B&B Amsterdam)
'De B van beginnen - met schrijven' is er om schrijven makkelijker en leuker te maken. En om met vertrouwen aan de slag te gaan, in plaats van met bezorgdheid, angst of stress. Een naslagwerk zonder strenge regels, waarin ik jou laat zien wat zich voor mij heeft bewezen bij het schrijven van non-fictieteksten. Met veel voorbeelden, praktische oplossingen en simpele stappen. 295 onderwerpen die jou met z’n allen helpen om makkelijker (betere teksten) te schrijven.
ga naar het aanbod
Kadobon interieuradvies aan huis
van Brenda Schram
(B&B 't Groene Hart)
Ken jij iemand die een zetje in de juiste (in)richting kan gebruiken? Bestel dan nu een kadobon voor een (mondeling) interieuradvies aan huis. Tarief: € 75,- per uur excl. BTW (min. 1,5 uur). Je ontvangt een leuk, tastbaar kadopakketje om aan de gelukkige te geven. De ontvanger maakt vervolgens zelf een afspraak met mij om het interieuradvies aan huis te plannen. Hij of zij krijgt tijdens het advies aan huis alle gelegenheid vragen te stellen en ik geef zoveel mogelijk concrete tips.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Een reis vol herinneringen
van Sylvia van Ostende - de Blouw
(B&B Drenthe)
Wanneer twee vriendinnen een reis naar Wales winnen zijn ze door het dolle heen. Juist nu ze bijna 25 jaar vriendinnen zijn. Tijdens de reis gaan ze terug naar het verleden met ontroerende, grappige en aangrijpende herinneringen. Het is de debuutroman van Sylvia van Ostende. Geef bij bestellen de kortingscode in het veld en je ontvangt 2,50 euro korting.
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod
Senior Port
van Martine van den Bos
(B&B Delft)
Een Tawny Port die 7 jaar in kleine houten vaten heeft gerijpt in Vila nova de Gaia / Porto. Niepoort is een familiebedrijf gevestigd in Porto sinds 1842 en van oorsprong Nederlands (Hilversum).
Ben je lid van B&B?
Log eerst in voor de kortingscode!
ga naar het aanbod

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -