Wat kan je uit het netwerk halen?


Ben je lid geworden van ons mooie netwerk? Heel goed, daar ga je geen spijt van krijgen!

Je haalt er meer uit als je je even inleest, actief deelneemt aan de netwerkdiners én jezelf goed laat zien, hier op de website en op de socials.

Zodra je lid wordt, krijgt je per mail stap-voor-stap uitgelegd hoe je het meeste uit Bites & Business haalt. Hou je mail dus in de gaten.

Op deze pagina geven we een overzicht van alle andere activiteiten buiten de netwerkdiners om.  

 

Let's share

 

Binnen ons netwerk zijn er vele mogelijkheden om je kennis en ervaringen te delen en dat doen de andere leden dus ook. Doe er je voordeel mee!

1. We delen actief onze kennis, ervaringen, ideee, meningen en contacten via de enveloppenmethode tijdens de netwerkdiners. Bereid je dus altijd voor en neem je zakelijke "boodschappenlijstje" mee. Je krijgt hier vooraf aanwijzingen voor. 

2. We delen onze boekentips en filmtips hier op de website. Bekijk ze, geniet ervan en vul aan!

3. In de B&B Vakgenotenmeetings gaan vakgenoten van verschillende vestigingen met elkaar in gesprek over het vak. Op Zoom.  

4. In de 65 afleveringen van de B&B Podcast hoor je 65 verschillende leden. Marijke interviewde ze over hun werk en over het leven.  

5. Op de B&B Trips, meestal naar het buitenland, onstaan vaak de mooiste gesprekken en deel-momenten. We gingen al 16 keer op reis naar Marokko, Portugal, Spanje, Italië, Engeland, Zweden en naar mooie bestemmingen in Nederland. Soms met een inhoudelijk programma (thematrips), soms als workation, soms als netwerktrip, dat wil zeggen korte workshops door de deelnemers en heel veel netwerktijd. 

6.  Zoek een businessbuddy binnen het netwerk met de B&B Businessbuddy-zoekservice en deel je ondernemerservaring één-op-één met elkaar. Of kijk wie er nu een businessbuddy zoekt, misschien zoekt ze jou wel!

7. Organiseer zelf een co-workshop. Waarin je samen met anderen iets uitzoekt en leert. In een online sessie. Als gelijken. De initiator kiest het onderwerp.

8. Deel je ondernemersverhaal in een interview van de interviewserie

 

Let's shine

 

Binnen ons netwerk zijn er vele mogelijkheden om jezelf en je business te laten zien. Maak er goed gebruik van, je verdient het immers om gezien te worden!

1. Log in op de site en vul in je online account je profiel goed in met een foto, logo en profielAnderen kunnen je dan vinden en bekijken. 

2. Heb je een mooi netwerkverhaal? Schrijf er een blog over! Elk lid kan een blogpost aanleveren voor op de site van Bites & Business. 

3. Organiseer je een open zakelijke workshop, training, webinar of event? Laat het op de agenda van events van leden plaatsen.

4. Verkoop je fysieke producten? Elk lid kan kostenloos een product in de B&B etalage zetten, zichtbaar voor alle bezoekers van de website. Tegen betaling kun je ook meer producten tonen. 

5. Lever (tegen betaling) een recept aan voor onze serie B&B Succesrecepten. Deze zakelijke non-food recepten worden in een oplage van 500 stuks gedrukt en overal in het land verspreid onder deelnemers van de netwerkdiners. 

6. Je kunt ook adverteren op de website en in de nieuwsbrief. Voor leden met zeer aantrekkelijke tarieven. 

7. Vertel anderen je ondernemersverhaal tijdens een interview van de interviewserie

8. Geef een workshop tijdens de B&B Summerschool in augustus 2024.

 

Let's grow

1.  Zoek een businessbuddy binnen het netwerk met de B&B Businessbuddy-zoekservice en help elkaar één-op-één met ondernemen. Of kijk wie er nu een businessbuddy zoekt, misschien zoekt ze jou wel!

2. Doe mee aan een workshop in jouw regio (of online) door B&B-oprichter, Marijke Krabbenbos. Er is keuze uit:
Creatief Denken, In 7 stappen van Idee naar actie en de Workshop Netwerken. Elke workshop wordt gehouden in een regio met ca. drie vestigingen samen. Op een middag of avond. Vraag er je coördinator naar. 

3. Luister naar de 65 afleveringen van de B&B Podcast. Marijke interviewde leden over hun werk en over het leven, inspirerend en leerzaam!  

4. Lees een inspirerend ondernemersboek of bekijk een film met een krachtige vrouw in de hoofdrol. Wij hebben ze al voor je uitgezocht en op een rij gezet.

5. Doe mee met een Strategiedag, een heidag voor ZZP'ers. In een kleine groep ga je interactief aan de slag met je propositie, je webteksten en krijg je heel veel ideeën voor je actuele vraagstuk.

6. Doe mee met het event De kracht van netwerken. Met diverse workshops, een netwerkspel en natuurlijk veel vrije netwerktijd.   

7. Organiseer zelf een co-workshop. Waarin je samen met anderen iets uitzoekt en leert. In een online sessie. Als gelijken. De initiator kiest het onderwerp.

8. Gratis toegang tot allerlei inspirerende content in het members-only deel van de website, zoals handige werkbladen, TED-talk-tips, en fijne workshopruimtes.

9. Luister naar een ervaren ondernemer en leer van haar tijdens de interviews uit de interviewserie.

10. Doe mee met de B&B Summerschool in augustus 2024.

 

BONUS:

1. Leden kunnen profiteren van diverse leden-aanbiedingen. We worden regelmatig benaderd door andere partijen met leuke deals

2.  Directe toegang tot het grote netwerk en het meedenkvermogen van Marijke. Je kunt haar altijd bellen, ze kent ontzettend veel mensen en vindt het altijd leuk om met een concrete vraag van een lid mee te denken.

3. Member gets member-regeling: Als dankzij jou iemand anders lid wordt en ze vermeld je naam, dan krijg je een maand lidmaatschap kado

 

 

B&B Summerschool


SDBVdfbd

bdbsgb arw

B&B Summerschool


bdgbgfbsgrb