B&B Rotterdam


Ook in 2023 organiseren Miranda van der Nat en Marieke Blok weer de inspirerende netwerkdiners van Bites & Business Rotterdam. In 2021 heeft Rotterdam een doorstart gemaakt en we zijn met een mooie en groeiende groep ondernemende vrouwen. 

De avonden van Bites & Business zijn altijd co-creatie, Kom dus zelf een keer deelnemen en ervaar zelf hoe we elkaar kunnen inspireren en verder helpen. Schrijf je in hieronder dan word je vanzelf uitgenodigd. 

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je snel aan voor de uitnodigingen van Bites & Business Rotterdam!

Coördinatoren


Adem & Mind

Miranda van der Nat

ademenmind.nl

Ademcoach

Master Your Breath
Ik ben ademcoach en help jou om goed te ademen. Een goede ademhaling heeft positieve invloed op jouw gezondheid, reguleert stress en kan emoties of trauma's oplossen. Klachten zoals hyperventilatie, astma, burn-out, stressklachten kunnen met een juiste ademhaling worden verholpen.
Je kunt bij mij terecht voor een 1 op 1 sessie, maar ik geef ook groepstrainingen. Z0 geef ik ook ijsbad workshops waar koudetraining in combinatie met mindset en ademhaling centraal staan. Ook geef ik ademcirkels (verbonden ademhaling). De workshops zijn ook geschikt voor bedrijven zowel in company of op een mooie locatie.
Marieke Blok

Mindset Stylist

Ik help je met het vinden van kleding die jouw persoonlijkheid, jouw lichaamsvormen ondersteunen. En die je ook in je werk als professional ondersteunen. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van kleding die niet alleen goed staat maar je ook ondersteunt in wie je bent en wat je doet. Kleding helpt je om jezelf te laten zien. Het is een vorm van non-verbale communicatie. Iedereen scan altijd iedereen en in 1 seconde hebben we een gevoel over elkaar. We beoordelen elkaar op wat we zien. Dat klinkt hard maar helaas zitten onze hersen zo in elkaar.
'Alles wat je zegt krijgt de waarde van wat je draagt.'

Agenda


De agenda van Bites & Business Rotterdam ziet er als volgt uit:

 

September 2024

Netwerkvaren en tapashengelen Bites & Business Rotterdam

Bites & Business Rotterdam
Bootverhuur De Admiraal, Rotterdam

We gaan varen in een sloep van De Admiraal!

Tijdens het varen hengelen we naar heerlijke taps en slices verse pizza’s met een glas van het een of ander. We gaan zien hoe mooi het landschap boven Rotterdam is vanaf het water. 

We gaan elkaar beter leren kennen tijdens de enveloppenmethode die ook je de gelegenheid geeft om die vraag te stellen waar jij graag een antwoord op wilt krijgen van andere vrouwelijke ondernemers.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Oktober 2024

Netwerkdiner Bites & Business Rotterdam

Bites & Business Rotterdam
Delta Hotel, Vlaardingen

Het Delta Hotel zit aan de Waterweg en hier varen hele grote schepen voorbij terwijl wij lekker aan het kletsen zijn met elkaar. De enveloppen methode gaat je ook deze avond weer verder helpen met het beter leren kennen van elkaar.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

November 2024

Netwerkdiner Bites & Business Rotterdam

Bites & Business Rotterdam
Eethuisje Delfshaven, Rotterdam

Eten bij het Eethuisje van Delfshaven; dit is Rotterdamse gezelligheid op zijn best. We waren er al eerder en dat is zo goed bevallen dat we er nu aan het begin van de winter nog een keer na terug willen.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Onze leden:


Blij met je Boekhouding

Simona van Leeuwen

Roelofarendsveen

blijmetjeboekhouding.nl

Winst adviseur en Boekhouder

Logo Blij met je Boekhouding
Mijn naam is Simona van Leeuwen en ik ben een gepassioneerd Winst adviseur, mijn bedrijf heet Blij met je Boekhouding. Ik doe alles wat met cijfers en winst te maken heeft.

Winst creëren heb je nooit op school geleerd. Ik help creatieve vrouwelijke ondernemers die niets met cijfers hebben. Ik zie vrouwen hard werken en aan het eind van het kwartaal denken: 'waar doe ik het allemaal voor!' Herken je dat?

Ik geef persoonlijke praktische winst trainingen, hierdoor krijg je meer inzicht in cijfers en dat geeft je zelfvertrouwen, meer winst, rust en vrijheid.

Ook kan ik je compleet ontzorgen met je boekhouding.

Hoe blij ben jij met je Boekhouding en welk cijfer geef jij je boekhouding?

Is het lager dan een 7 en wil je eens sparren, neem dan eens contact op.
Buro Grafilizz Grafische Vormgeving

Elise Bakker

Den Haag

grafilizz.nl

Allround Grafisch Vormgever

Logo Buro Grafilizz Grafische Vormgeving
Als grafisch vormgever is het mijn passie d.m.v. de juiste verhouding tussen kleur, beeld, tekst en vorm je onderneming een eenduidige, visuele en professionele uitstraling te geven waarmee die onmiskenbaar en herkenbaar communiceert met je doelgroep.

Ik kom natuurlijk niet uit de lucht vallen: geboren in Rotterdam, getogen in Almelo (ja, díe stad, daar is altijd wat te doen, met een stoplicht of zo...) en voor een toeristische opleiding (VVV) weer naar het westen verhuisd en in 't Haagse neergestreken waar ik naast een fulltime job 's avonds de opleiding tot Grafisch Vormgever heb gevolgd aan de KABK (Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten). Sinds 1994 part-time en sinds eind 2015 fulltime actief in dit fantastische mooie beroep.

Wanneer je toe bent aan een nieuwe huisstijl, een nieuw logo of een responsive (mobielvriendelijke) website, neem gerust contact met me op! Vrijblijvend sparren kan ook. Cao en tot gauw!
Ymke Myrte Photography

Ymke Jansen

Nootdorp

ymkemyrte.com

Fashion- & Portretfotograaf

Logo Ymke Myrte Photography
Hallo, ik ben Ymke!

Ik ben fashion- en portretfotografe. Ondanks dat fotografie mijn beroep is, heb ik er zoveel plezier in dat fotograferen nog steeds als een hobby aanvoelt. De creativiteit is eindeloos! Samen met mijn creative team (denk onder andere aan kledingstylisten en make-upartiesten) maak ik met veel plezier stylistische portretfoto's en leg ik de mode en cosmetica voor volgend seizoen vast.

Mijn kennis overbrengen aan nieuw talent is ook een van de leukere dingen die ik doe. Van de basiskennis over het fotograferen tot geavanceerde technieken, ik leg het graag uit. Dit via privélessen en groepsworkshops.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak bezig met het up-to-date houden van mijn kennis. Dit betekent dat ik bijvoorbeeld veel boeken lees en experimenteer, maar zo nu en dan ook als assistente aan de slag ga bij fotografen in de top van de fotografiewereld.

Naast alles wat te maken heeft met het fotograferen hou ik van reizen, films kijken en boeken lezen. Eens in de zoveel tijd kun je me ook in een pretpark tegenkomen, en dan vooral (ondanks mijn hoogtevrees) in de wachtrijen voor de achtbanen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!
Targets2reach

Anita Pauwels

Berkel en Rodenrijs

Targets2reach.nl

Online Marketeer gespecialiseerd in SEO/SEA, videomarketing, contentmarketing en e-mailmarketing

Logo Targets2reach
Gedreven online marketeer met specialisaties in SEO & SEA, contentmarketing, videomarketing en e-mailmarketing. Mijn ideale klant is de klant die geïnvesteerd heeft in een professionele website, weet dat Google Analytics en Google search console bestaat maar er geen gebruik van maakt, waardoor extra omzet via de website wordt gemist waardoor niet het maximale uit de website wordt gehaald.

Persoonlijk: moeder van vier zonen, 19 jaar, 17 jaar, 15 jaar en 11 jaar, hockeytrainer van het team van de jongste zoon, liefhebber van lekker eten en Spanje.
De Veranderkeuken

Maddy Bolhuis

Moordrecht

deveranderkeuken.nl

Leiderschaps- en teamcoach

Logo De Veranderkeuken
Ik begeleid leiders, teams en individuele medewerkers in hun groei. Het is mijn missie om organisaties een plek laten zijn, waar:
- Authentieke leiders vanuit hun hart en hoofd leiden en een veilige omgeving creëren waarin ze medewerkers inspireren en uitdagen
- Alles gezegd wordt wat er te zeggen is
- Medewerkers trots zijn en met plezier werken
- De beste resultaten gerealiseerd worden
- De creativiteits- en innovatiemotor volop draait
- Groei tot stand komt door sneller en succesvoller in te spelen op toekomstige veranderingen

Als marketingmanager, projectleider en (team)coach heb ik ruim 25 jaar ervaring opgedaan in zowel corporate als mkb-omgevingen in de financiële en zakelijke dienstverlening en de openbaarvervoersector. In 2012 parttime gestart met mijn coachpraktijk voor leiderschaps- en teamontwikkeling en sinds 2023 als fulltime ondernemer aan de slag.

Nieuwsgierig naar het unieke recept voor jezelf, je team of je organisatie?
Ik maak graag kennis met je.
Take The Plunge!

Sandra Langenberg

Capelle aan den IJssel

taketheplunge.nl

zelfstandig docent/trainer Engels

Logo Take The Plunge!
Ik help iedereen die om welke reden of op welk niveau ook zijn/haar Engels wil verbeteren. Ondernemers & particulieren.

Ben je bijvoorbeeld onzeker tijdens presentaties, twijfel je over je uitspraak of wil je je grammatica opfrissen? Of wellicht wil jij je Engelse woordenschat woordenschat uitbreiden/professionaliseren of je Engelse documenten laten redigeren/vertalen. Voor al deze zaken kun je bij mij terecht. Privéles, groepsconversatie en in-company training. Online, op locatie of bij mij in Capelle a/d IJssel.

Kleinschalig, persoonlijk & betrokken, intensief & ontspannen, 100% maatwerk.

Ik hou van verbinden - ik organiseer samen met Jet Nijhuis ook een maandelijks kleinschalig netwerkontbijt in Capelle - en maak graag kennis met je, online of offline!
Adem & Mind

Miranda van der Nat

Barendrecht

ademenmind.nl

Ademcoach

Logo Adem & Mind
Master Your Breath
Ik ben ademcoach en help jou om goed te ademen. Een goede ademhaling heeft positieve invloed op jouw gezondheid, reguleert stress en kan emoties of trauma's oplossen. Klachten zoals hyperventilatie, astma, burn-out, stressklachten kunnen met een juiste ademhaling worden verholpen.
Je kunt bij mij terecht voor een 1 op 1 sessie, maar ik geef ook groepstrainingen. Z0 geef ik ook ijsbad workshops waar koudetraining in combinatie met mindset en ademhaling centraal staan. Ook geef ik ademcirkels (verbonden ademhaling). De workshops zijn ook geschikt voor bedrijven zowel in company of op een mooie locatie.
Marieke Blok

Barendrecht

Mindset Stylist

Ik help je met het vinden van kleding die jouw persoonlijkheid, jouw lichaamsvormen ondersteunen. En die je ook in je werk als professional ondersteunen. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van kleding die niet alleen goed staat maar je ook ondersteunt in wie je bent en wat je doet. Kleding helpt je om jezelf te laten zien. Het is een vorm van non-verbale communicatie. Iedereen scan altijd iedereen en in 1 seconde hebben we een gevoel over elkaar. We beoordelen elkaar op wat we zien. Dat klinkt hard maar helaas zitten onze hersen zo in elkaar.
'Alles wat je zegt krijgt de waarde van wat je draagt.'
Wilke Martens

Rotterdam

inclusieve communicatie | redacteur | tekstschrijver

Lagace HR Coaching & Training

Sandra Lagace

Rotterdam

lagace.nl

HR professional I Speaker I Podcasthost I Learning & Development I Coach I Trainer I Female Leadership & Empowerment I Loopbaanbegeleiding I IKIGAI workshop

Logo Lagace HR Coaching & Training
Nieuwsgierig naar jou! Ik luister (echt) en intuïtief en ben jouw spiegel! Mijn passie is om jou die stap te laten zetten, om jou te laten ervaren, zien, voelen, hoe je jouw gezichtspunt kunt veranderen. Ik kan niet wachten om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Laten we elkaar inspireren!

energiek - positieve mindset - verbinder - gedreven - altijd in beweging - niet het glas half leeg of vol, maar `waar is de kraan?'

Coach - Trainer - HR Generalist met specialisatie in Learning & Development.
Aandachtsgebieden zijn vrouwelijk leiderschap, Loopbaanontwikkeling en IKIGAI (vind jouw zingeving in jouw leven, jouw purpose).

M: info@lagace.nl
IG: instagram.com/lagace_hrtrainingcoaching
W: lagace.nl en lagace-hr.nl
Brito.Works hr consultancy & coaching

Maria Brito

Rotterdam

brito.works

HR consultanty & Business Support

Logo Brito.Works hr consultancy & coaching
Ik ben een gemotiveerde en doelgerichte professional met een achtergrond in HR management support bij zowel nationale als internationale organisaties. Ik help mijn klanten graag bij het behalen van (organisatie) doelen door:
* te dienen als een bron van kennis;
* te ondersteunen bij het stellen van persoonlijke en professionele ontwikkelingsdoelen;
* het geven van constructieve en waardevolle feedback.

Men omschrijft mij als een optimist, verbinder, professioneel en altijd goed gehumeurd.
Stichting Villa Abel

Anne van der Horst

Stichting Villa Abel

villaabel.nl

Bestuurder

Logo Stichting Villa Abel
In 2016 startte ik als ervaringsdeskundige met Villa Abel, een stichting, die studenten met autisme in het hoger onderwijs begeleidt. Inmiddels begeleiden we met 15 begeleiders zo'n 90 studenten, verdeeld over 2 locaties (Leiden en Rotterdam). Mijn doel en mijn passie is de groei en ontwikkeling van de organisatie en onze studenten. Daarnaast ben ik onlangs gestart met de Villa Abel Academie, waar we voor iedereen, die met (hoog functionerende) autisten te maken heeft, kunnen trainen op dit vlak.
Monique Fransen

Rotterdam

Advies en projectmanagement van online communicatie

Logo Monique Fransen
Monique Fransen is projectmanager en -adviseur met ruime ervaring, zowel bij grotere organisaties als aan bureauzijde. Monique is gespecialiseerd in projectmanagement van innovatieve en online projecten. Zij adviseert bij het conceptualiseren en inrichten van projecten, werkt als projectmanager en scrummaster, en tevens als coach en trainer voor projectmanagers.
Zij werkte onder andere voor Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, ANMEC, European Cultural Foundation (ECF), Tam Tam, IJsfontein, KNAW, Wizer, SBRCURNET, UCB, EdenSpiekermann, NS, Robeco, Gemeente Amsterdam, Belastingdienst.
bloedrood

Heike Bluthardt

Rotterdam

bloedrood.com

grafisch ontwerper

Logo bloedrood
Ik ben Heike. Jouw golden brand creator. Een onvermoeibare maker met een fascinatie voor het creatieve proces en met veel gevoel voor wat iemand drijft. Samen concepten ontwikkelen, brainstormen, onderzoeken en creëren. Daar word ik blij van! Ik help je om jouw verhaal te verwoorden en dit te verbeelden in een visueel concept.

Concept en visualisatie vormen samen een stevige, onderscheidende basis voor jouw merk - voor jou als authentieke ondernemer. We laten niet alleen zien waar je goed in bent, maar vooral ook wie je bent! Samen gaan we op zoek naar jouw ‘goud’. We creëren dus zowel een scherp persoonlijk profiel als een unieke propositie als professional.
Fleur Schreppers Coaching

Fleur Schreppers

Rotterdam

fleurschrepperscoaching.nl

Coach

Logo Fleur Schreppers Coaching
Mijn naam is Fleur en ik ben buitencoach in een mannenwereld.

Ik help vrouwen én mannen om hun balans te vinden tussen die kick van het zakendoen, het biertje in de kroeg en de acceptatie van jezelf, ook als ze even niet hard aan het werk bent.

En dan kan ik het niet laten om te denken: als je die balans hebt, dán ben je pas in staat tot geweldig presteren ?!

Maar goed, dat begint wel met ruimte geven aan jezelf.
Andjalie, Praktijk voor Holistisch en Ayurvedisch Massagetherapie

Andjalie Datadin

Rotterdam

andjalie.nl

Massagetherapeut

Logo Andjalie, Praktijk voor Holistisch en Ayurvedisch Massagetherapie
Holistische Massagetherapie
Je lichaam spreekt de taal van gevoel en emotie. Door de taal van je lijf te verstaan kun je kun je je zelf beter leren kennen. Het stelt je in staat om je hart volgen en te luisteren naar je intuïtie.

Holistische massagetherapie gaat opzoek naar de oorzaak van je klacht. Vaak zit de oorsprong van je klacht bij een emotie of gevoel die niet ‘gezien’ is door jou. Gevoelens zoals pijn, verdriet, verlies, onzekerheid gaan we liever niet naar toe. We parkeren het ergens in ons lijf en gaan verder met ons leven.

Maar wat als je pijn, verdriet, verlies, onzekerheid wel gaat zien en voelen.
Hoe zal je lijf dat vinden?
Wanneer je beter op je gevoel bent afgestemd kun je ook beter in je lijf voelen. Zo kun je de signalen die je lijf afgeeft beter begrijpen.

Holistische en Ayurvedische massagetherapie wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.
Travel Counsellor Marieke Valbracht

Marieke Valbracht

Rotterdam

Zelfstandig Reisadviseur

Logo Travel Counsellor Marieke Valbracht
Samen met jou bespreek ik al jouw ideeën en wensen voor jouw zaken- of vakantiereis. Op basis van deze informatie ga ik aan de slag om de voor jou perfecte reis samen te stellen. Ik neem je al het werk uit handen waardoor jij alleen maar hoeft te genieten van de voorpret en de reis zelf.

En mocht er iets mis gaan op reis dan sta ik, eventueel samen met mijn collega's, voor je klaar. With us... it's personal!

Hoe fijn is dat? Jouw eigen aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw reis.
Wilton at Work

Annebeth Wilton-Swane

Schiedam

Consultant

Bouman Makelaardij

Ploni Bouman

Vlaardingen

boumanmakelaardij.nl

Register makelaar-taxateur

Logo Bouman Makelaardij
Op 1 augustus 1999 ben ik met Bouman Makelaardij gestart. Het is een eenmansbedrijf, of liever gezegd een eenvrouwsbedrijf. Mijn afspraken maak ik voornamelijk bij de mensen thuis, in hun eigen omgeving. Dit is veel informeler; mensen voelen zich dan ook meer op hun gemak. Sinds 1981 ben ik werkzaam in de makelaardij; in 1991 ben ik beë-digd als makelaar in onroerende goederen.

Het idee om zelf een kantoor te starten werd mede ingegeven door het feit dat ik een meer persoonlijke benadering en behandeling wilde geven aan mijn opdrachtgevers, waarbij kwaliteit en dienstverlening alsmede integriteit en betrokkenheid voorop staan.

Mijn activiteiten bestaan voornamelijk uit bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties van verschillende aard.

Als lid van de brancheorganisatie NVM word ik gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogstmogelijke peil en dat is in het belang van mijn clienten.
YVHCoaching

Yvonne van Hilten

Rhoon

yvhcoaching.nl

Coach voor zelfontplooiing, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling & teambuilding

Logo YVHCoaching
Wil jij...
... investeren in je persoonlijke ontwikkeling?
... graag leven en werken vanuit je hart?
... ontdekken wat echt bij je past en wie jij bent als persoon?
... je echte talenten ontdekken?
... als werkgever het aanwezige talent van je medewerkers ten volle benutten?
... een leuke en verbindende workshop organiseren voor je team?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Op een creatieve manier sta ik je bij tijdens jouw reis in zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

En de Yvon achter de coach?

Die is creatief, trouw, authentiek, empatisch en houdt enorm van bakken en van doen waar je blij van wordt. Dit kan van alles zijn. Een dagje offroaden, een wandeling met de hond, creatief bezig zijn of heerlijk in de tuin genieten van de vogels en een boek. Het moet altijd 'my cup of tea zijn' want anders ervaar ik geen voldoening en doe ik de dingen die ik doe niet met volle overgave. En daar word ik niet gelukkiger van!
Vrij van Belasting

Anita Viergever

Brielle

vrijvanbelasting.nl

Belastingadviseur

Logo Vrij van Belasting
Als Allround Belastingadviseur met een eigen administratiekantoor kan ik jou bij al je financiële en fiscale vraagstukken helpen. Ik ben ook opgeleid als persoonlijk financieel planner dus met al je vragen van de wieg tot het graf kan je bij mij terecht. Ik zie mijn werk als Belastingcoach omdat ik samen met jou kijk welke keuzes het beste bij jou passen op dit moment.
Belcontact Ageeth Smit

Ageeth Smit

Nieuw-Beijerland

belcontact.nl

Acquisiteur

Logo Belcontact Ageeth Smit
Telefonische acquisitie|Trainingen|Zakelijk communiceren|Voice-Over|Win-win situatie|Effectief|Tijdwinst|Klantenbinding|Persoonlijke benadering|Leads
Catch Your Moments

Steffi Brodkorb

Rotterdam

catchyourmoments.com

Logo Catch Your Moments
Ik ben Steffi en met Catch Your Moments organiseer ik wandeltochten, groepsreizen, workshops en fotografiecursussen in de natuur die je "luikjes openzetten" om op een andere manier naar jezelf, je omgeving en je toekomst te kijken.

Zoals mijn achternaam wellicht al doet vermoeden ligt mijn roots in Duitsland. Geboren en opgegroeid ben ik voormalig Oost Duitsland. De vrijheid lonkte al op jonge leeftijd en na de val van de muur ben ik op mijn 18de verhuisd naar Nederland. Ik ben moeder van Rick (26) en woon en werk in Rotterdam aan de Kralingse plas. Tijdens een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in 2019 ben ik mijn leven in perspectief gaan plaatsen en tot inspirerende inzichten gekomen die ik met Catch Your Moments nu verder wil geven aan "de wereld".
franke van den broek interieurarchitect

Franke van den Broek

Rotterdam

frankevandenbroek.com

Interieurarchitect

Ik help organisaties en mensen om prettig te kunnen werken, zorgen en wonen door interieurs te ontwerpen waar mensen graag willen zijn.
Daarbij zie ik snel de potentie en weet hoe die ook technisch haalbaar is in een ruimte of gebouw.

Ik heb een passie voor organisaties die zich vernieuwen: daar kan ik met interieur echt aan bijdragen. Zoals op dit moment alles rondom het gecombineerd werken thuis en in een kantooromgeving; wat verandert er? Waarom gaan we straks weer naar kantoor en wat doen we voortaan liever thuis?

Ik ben er van overtuigd dat het beste ontwerp voor een ruimte niet alleen het hoofd maar ook alle zintuigen weet te bereiken. Nu we zoveel in ons leven online doen, wordt die unieke kracht van een interieur steeds belangrijker. In werk en zeker ook thuis.

Zie www.frankevandenbroek.com
Retro Rebel

Cidinha de Graaf

Hellevoetsluis

retrorebel.nl

Online Boetiek Kleding & Accessoires

Logo Retro Rebel
Mijn naam is Cidinha de Graaf en ik ben er voor de echte groovy ladies die zoekend zijn naar een stijl die bij ze past dat terug gaat in de tijd en dit niet in de reguliere winkels kunnen vinden.
Retro Rebel Boetiek biedt een verzameling aan unieke handgemaakte kleding & accessoires geïmporteerd van over de wereld waardoor ze een stijl kunnen creëren die ze uit willen stralen. Met de reis dat terug gaat naar de 60s & 70 s wil ik je inspireren om deze trends van toen nieuw leven in te blazen zodat we samen deze unieke trend kunnen creëren.

Retro Rebel is een 60s & 70s geïnspireerde online boetiek met unieke handgemaakte kleding & accessoires. "Designed & Made with Love" door samenwerkende merken voor de echte GROOVY ladies.

Let’s keep the spirit of the 60s & 70s alive.
Raw vastgoedstyling & fotografie

Caroline van Haften

Rotterdam

rawvastgoedstyling.nl

Vastgoedstylist

Logo Raw vastgoedstyling & fotografie
Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik streef ernaar om de verkoop van jouw huis zo soepel mogelijk te laten verlopen, met de focus op snelheid en het maximaliseren van de verkoopwaarde. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de psychiatrie heeft mijn vermogen om te luisteren, door te vragen en empathie te tonen versterkt. Dit stelt mij in staat om niet alleen je huis fysiek te stylen en vast te leggen, maar ook om de soms emotionele reis van de verkoop te begrijpen. Ik ontzorg jou in het gehele traject. Bij Raw style ik je huis net anders dan anders, ik kijk naar het karakter van je huis om deze te laten shinen op Funda.
Pink Office Management

Anoeska Moens

Vlaardingen

pinkoffice.nl

Office manager

Logo Pink Office Management
Als ondernemer wil je het liefste doen waar je goed in bent en al het ander met een gerust hart aan de juiste mensen overlaten. Iemand die ervoor zorgt dat alle interne zaken op rolletjes lopen en goed geregeld zijn. Dat je medewerkers doen wat ze moeten doen, met de juiste tools in een prettige werkomgeving. Ik help jou graag om dat te regelen en te managen.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik u snel verder helpen met ondersteuning, daar waar het nodig is. Met verbeteringen waar het kan. En professionalisering waar het moet.
gewoon Jet

Jet Nijhuis

Capelle aan den IJssel

gewoonjet.nl

Interieurarchitect/ grafisch vormgever

Logo gewoon Jet
Het is jouw bedrijf en dat heb je vormgegeven naar jouw visie en jouw dromen. Je klanten komen graag en voelen zich door jou gezien, alleen al door wie jij bent en door wat je doet.

Dat gevoel wil je binnen je hele bedrijf zichtbaar maken. Al bij het binnenstappen van je pand of bij het bezoeken van je website wil je dat mensen zich op hun gemak voelen en zien waar jij voor staat.

De vertaling van dat gevoel en jouw visie naar een concept én een uitvoerbaar plan is waar ik jou mee kan helpen.

Jij vertelt jouw verhaal en ik luister. Tussen de regels door krijg ik een beeld van wie jij bent, wat je doet en wat je drijft.

Dat beeld is meer dan een mooi plaatje. Het is een vertaling van jou als persoon. Het beeld vertelt jouw verhaal zonder woorden.
Roos voor Jou Extern Vertrouwenspersoon

Linda Roos

Rhoon

roos-voor-jou.nl

Vertrouwenspersoon (extern)

Logo Roos voor Jou Extern Vertrouwenspersoon
Als vertrouwenspersoon kan ik bedrijven helpen een werkplek gezond te houden, ik vang medewerkers op, begeleid ze, bied een luisterend oor. Dat kan gaan om ongewenste omgangsvormen of integriteitskwesties. Hiervoor ben ik opgeleid, ingeschreven in het beroepenregister en aangesloten bij de LVV (landelijke vereniging vertrouwenspersonen).
Jo´s Sunny Salsa

Jolien Zwaan

Rotterdam

jo-sunny-salsa.nl

Expressiecoach

WX Vastgoed Expertise BV - WX Vastgoed BV

Wendy Versteeg

Zwijndrecht

Vastgoed en bouw expert, mediation

Mariska Hoeben psychosociaal Begeleider voor ouderen

Mariska Hoeben

Vlaardingen

Psychosociaal begeleider ouderen