B&B Rotterdam


Ook in 2023 organiseren Miranda van der Nat en Marieke Blok weer de inspirerende netwerkdiners van Bites & Business Rotterdam. In 2021 heeft Rotterdam een doorstart gemaakt en we zijn met een mooie en groeiende groep ondernemende vrouwen. 

De avonden van Bites & Business zijn altijd co-creatie, Kom dus zelf een keer deelnemen en ervaar zelf hoe we elkaar kunnen inspireren en verder helpen. Schrijf je in hieronder dan word je vanzelf uitgenodigd. 

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je snel aan voor de uitnodigingen van Bites & Business Rotterdam!

Coördinatoren


Adem & Mind

Miranda van der Nat

ademenmind.nl

Ademcoach

Master Your Breath
Ik ben ademcoach en help jou om goed te ademen. Een goede ademhaling heeft positieve invloed op jouw gezondheid, reguleert stress en kan emoties of trauma's oplossen. Klachten zoals hyperventilatie, astma, burn-out, stressklachten kunnen met een juiste ademhaling worden verholpen.
Je kunt bij mij terecht voor een 1 op 1 sessie, maar ik geef ook groepstrainingen. Z0 geef ik ook ijsbad workshops waar koudetraining in combinatie met mindset en ademhaling centraal staan. Ook geef ik ademcirkels (verbonden ademhaling). De workshops zijn ook geschikt voor bedrijven zowel in company of op een mooie locatie.
Marieke Blok

Mindset Stylist

Ik help je met het vinden van kleding die jouw persoonlijkheid, jouw lichaamsvormen ondersteunen. En die je ook in je werk als professional ondersteunen. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van kleding die niet alleen goed staat maar je ook ondersteunt in wie je bent en wat je doet. Kleding helpt je om jezelf te laten zien. Het is een vorm van non-verbale communicatie. Iedereen scan altijd iedereen en in 1 seconde hebben we een gevoel over elkaar. We beoordelen elkaar op wat we zien. Dat klinkt hard maar helaas zitten onze hersen zo in elkaar.
'Alles wat je zegt krijgt de waarde van wat je draagt.'

Agenda


De agenda van Bites & Business Rotterdam ziet er als volgt uit:

 

Oktober 2023

Netwerkdiner Bites & Business Rotterdam

Bites & Business Rotterdam
Delta Hotel, Vlaardingen

Schip Ahoy


Met al het lekkers uit de keuken van het Delta Hotel en met de dynamiek op het water kom je ogen en oren te kort. De plek is prachtig gelegen aan de Nieuwe Maas. Allerlei schepen, zoals watertaxi's, cruiseschepen, zeilschepen en grote container zeereuzen varen hier voorbij. Het eten van het Delta Hotel is geinspireerd door zeezeilers. Het eten en drinken is stoer, internationaal en een beetje avontuurlijk. 

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

November 2023

Netwerkdiner Bites & Business Rotterdam

Bites & Business Rotterdam
Restaurant De Watertoren, Rotterdam

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Onze leden:


Blij met je Boekhouding

Simona van Leeuwen

Roelofarendsveen

blijmetjeboekhouding.nl

Winst adviseur en Boekhouder

Logo Blij met je Boekhouding
Mijn naam is Simona van Leeuwen en ik ben een gepassioneerd Winst adviseur, mijn bedrijf heet Blij met je Boekhouding. Ik doe alles wat met cijfers en winst te maken heeft.

Winst creëren heb je nooit op school geleerd. Ik help creatieve vrouwelijke ondernemers die niets met cijfers hebben. Ik zie vrouwen hard werken en aan het eind van het kwartaal denken: 'waar doe ik het allemaal voor!' Herken je dat?

Ik geef persoonlijke praktische winst trainingen, hierdoor krijg je meer inzicht in cijfers en dat geeft je zelfvertrouwen, meer winst, rust en vrijheid.

Ook kan ik je compleet ontzorgen met je boekhouding.

Hoe blij ben jij met je Boekhouding en welk cijfer geef jij je boekhouding?

Is het lager dan een 7 en wil je eens sparren, neem dan eens contact op.
Buro Grafilizz Grafische Vormgeving

Elise Bakker

Den Haag

grafilizz.nl

Allround Grafisch Vormgever

Logo Buro Grafilizz Grafische Vormgeving
Als grafisch vormgever is het mijn passie d.m.v. de juiste verhouding tussen kleur, beeld, tekst en vorm je onderneming een eenduidige, visuele en professionele uitstraling te geven waarmee die onmiskenbaar en herkenbaar communiceert met je doelgroep.

Ik kom natuurlijk niet uit de lucht vallen: geboren in Rotterdam, getogen in Almelo (ja, díe stad, daar is altijd wat te doen, met een stoplicht of zo...) en voor een toeristische opleiding (VVV) weer naar het westen verhuisd en in 't Haagse neergestreken waar ik naast een fulltime job 's avonds de opleiding tot Grafisch Vormgever heb gevolgd aan de KABK (Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten). Sinds 1994 part-time en sinds eind 2015 fulltime actief in dit fantastische mooie beroep.

Wanneer je toe bent aan een nieuwe huisstijl, een nieuw logo of een responsive (mobielvriendelijke) website, neem gerust contact met me op! Vrijblijvend sparren kan ook. Cao en tot gauw!
Ymke Myrte Photography

Ymke Jansen

Nootdorp

ymkemyrte.com

Fashion- & Portretfotograaf

Logo Ymke Myrte Photography
Hallo, ik ben Ymke!

Ik ben fashion- en portretfotografe. Ondanks dat fotografie mijn beroep is, heb ik er zoveel plezier in dat fotograferen nog steeds als een hobby aanvoelt. De creativiteit is eindeloos! Samen met mijn creative team (denk onder andere aan kledingstylisten en make-upartiesten) maak ik met veel plezier stylistische portretfoto's en leg ik de mode en cosmetica voor volgend seizoen vast.

Mijn kennis overbrengen aan nieuw talent is ook een van de leukere dingen die ik doe. Van de basiskennis over het fotograferen tot geavanceerde technieken, ik leg het graag uit. Dit via privélessen en groepsworkshops.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak bezig met het up-to-date houden van mijn kennis. Dit betekent dat ik bijvoorbeeld veel boeken lees en experimenteer, maar zo nu en dan ook als assistente aan de slag ga bij fotografen in de top van de fotografiewereld.

Naast alles wat te maken heeft met het fotograferen hou ik van reizen, films kijken en boeken lezen. Eens in de zoveel tijd kun je me ook in een pretpark tegenkomen, en dan vooral (ondanks mijn hoogtevrees) in de wachtrijen voor de achtbanen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!
Targets2reach

Anita Pauwels

Berkel en Rodenrijs

Targets2reach.nl

Online Marketeer gespecialiseerd in SEO/SEA, videomarketing, contentmarketing en e-mailmarketing

Logo Targets2reach
Gedreven online marketeer met specialisaties in SEO & SEA, contentmarketing, videomarketing en e-mailmarketing. Mijn ideale klant is de klant die geïnvesteerd heeft in een professionele website, weet dat Google Analytics en Google search console bestaat maar er geen gebruik van maakt, waardoor extra omzet via de website wordt gemist waardoor niet het maximale uit de website wordt gehaald.

Persoonlijk: moeder van vier zonen, 19 jaar, 17 jaar, 15 jaar en 11 jaar, hockeytrainer van het team van de jongste zoon, liefhebber van lekker eten en Spanje.
Anneke Ypma, Business Ondersteuning

Anneke Ypma

Monster

annekeypma.nl

Virtual Assistent

Als Virtual Assistant bied ik jou graag mijn diensten aan op uurbasis of per week/maand. Geen extra kosten voor personeelskosten, sociale verzekeringen, ziektekosten of verplichte premies. Jij betaalt enkel voor de uren die ik werk, tegen het afgesproken tarief. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor online, dus je hoeft geen werkplekkosten te betalen.

Met mijn jarenlange ervaring als directiesecretaresse/office manager/management assistent kan ik je optimaal ondersteunen, zodat jij je kunt richten op de taken die wél direct geld opleveren. Dit kan variëren van administratieve taken tot social media beheer en meer. Ik help je graag om succesvol te zijn en meer tijd over te houden.

Investeer in een VA en bespaar tijd, kosten en moeite. Laten we samen bekijken hoe ik jou het beste kan ondersteunen en groeien als ondernemer. Flexibiliteit en transparantie staan bij mij hoog in het vaandel, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Take The Plunge!

Sandra Langenberg

Capelle aan den IJssel

taketheplunge.nl

zelfstandig docent/trainer Engels

Logo Take The Plunge!
Ik help iedereen die om welke reden of op welk niveau ook zijn/haar Engels wil verbeteren. Ondernemers & particulieren.

Ben je bijvoorbeeld onzeker tijdens presentaties, twijfel je over je uitspraak of wil je je grammatica opfrissen? Of wellicht wil jij je Engelse woordenschat woordenschat uitbreiden/professionaliseren of je Engelse documenten laten redigeren/vertalen. Voor al deze zaken kun je bij mij terecht. Privéles, groepsconversatie en in-company training. Online, op locatie of bij mij in Capelle a/d IJssel.

Kleinschalig, persoonlijk & betrokken, intensief & ontspannen, 100% maatwerk.

Ik hou van verbinden - ik organiseer samen met Jet Nijhuis ook een maandelijks kleinschalig netwerkontbijt in Capelle - en maak graag kennis met je, online of offline!
Adem & Mind

Miranda van der Nat

Barendrecht

ademenmind.nl

Ademcoach

Logo Adem & Mind
Master Your Breath
Ik ben ademcoach en help jou om goed te ademen. Een goede ademhaling heeft positieve invloed op jouw gezondheid, reguleert stress en kan emoties of trauma's oplossen. Klachten zoals hyperventilatie, astma, burn-out, stressklachten kunnen met een juiste ademhaling worden verholpen.
Je kunt bij mij terecht voor een 1 op 1 sessie, maar ik geef ook groepstrainingen. Z0 geef ik ook ijsbad workshops waar koudetraining in combinatie met mindset en ademhaling centraal staan. Ook geef ik ademcirkels (verbonden ademhaling). De workshops zijn ook geschikt voor bedrijven zowel in company of op een mooie locatie.
Marieke Blok

Barendrecht

Mindset Stylist

Ik help je met het vinden van kleding die jouw persoonlijkheid, jouw lichaamsvormen ondersteunen. En die je ook in je werk als professional ondersteunen. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van kleding die niet alleen goed staat maar je ook ondersteunt in wie je bent en wat je doet. Kleding helpt je om jezelf te laten zien. Het is een vorm van non-verbale communicatie. Iedereen scan altijd iedereen en in 1 seconde hebben we een gevoel over elkaar. We beoordelen elkaar op wat we zien. Dat klinkt hard maar helaas zitten onze hersen zo in elkaar.
'Alles wat je zegt krijgt de waarde van wat je draagt.'
Lagace HR Coaching & Training

Sandra Lagace

Rotterdam

lagace.nl

HR professional I Speaker I Podcasthost I Learning & Development I Coach I Trainer I Female Leadership & Empowerment I Loopbaanbegeleiding I IKIGAI workshop

Logo Lagace HR Coaching & Training
Nieuwsgierig naar jou! Ik luister (echt) en intuïtief en ben jouw spiegel! Mijn passie is om jou die stap te laten zetten, om jou te laten ervaren, zien, voelen, hoe je jouw gezichtspunt kunt veranderen. Ik kan niet wachten om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Laten we elkaar inspireren!

energiek - positieve mindset - verbinder - gedreven - altijd in beweging - niet het glas half leeg of vol, maar `waar is de kraan?'

Coach - Trainer - HR Generalist met specialisatie in Learning & Development.
Aandachtsgebieden zijn vrouwelijk leiderschap, Loopbaanontwikkeling en IKIGAI (vind jouw zingeving in jouw leven, jouw purpose).

M: info@lagace.nl
IG: instagram.com/lagace_hrtrainingcoaching
W: lagace.nl en lagace-hr.nl
Brito.Works coaching & consultancy

Maria Brito

Rotterdam

brito.works

HR consultant

Logo Brito.Works coaching & consultancy
Ik ben een gemotiveerde en doelgerichte professional met een solide achtergrond in Human Resource management bij zowel nationale als internationale organisaties. Met mijn diepgaande talent voor het ondersteunen, coachen en begeleiden van mensen, help ik mijn klanten graag bij het behalen van (organisatie) doelen door:

te dienen als een bron van kennis;

te ondersteunen bij het stellen van persoonlijke en professionele ontwikkelingsdoelen;

het geven van constructieve en waardevolle feedback.

Verder ben ik enthousiast, een groepsmens, gedreven, optimistisch en veranderingsgezind!
Monique Fransen

Rotterdam

Advies en projectmanagement van online communicatie

Logo Monique Fransen
Monique Fransen is projectmanager en -adviseur met ruime ervaring, zowel bij grotere organisaties als aan bureauzijde. Monique is gespecialiseerd in projectmanagement van innovatieve en online projecten. Zij adviseert bij het conceptualiseren en inrichten van projecten, werkt als projectmanager en scrummaster, en tevens als coach en trainer voor projectmanagers.
Zij werkte onder andere voor Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, ANMEC, European Cultural Foundation (ECF), Tam Tam, IJsfontein, KNAW, Wizer, SBRCURNET, UCB, EdenSpiekermann, NS, Robeco, Gemeente Amsterdam, Belastingdienst.
Fleur Schreppers Coaching

Fleur Schreppers

Rotterdam

fleurschrepperscoaching.nl

Coach

Logo Fleur Schreppers Coaching
Mijn naam is Fleur en ik ben buitencoach in een mannenwereld.

Ik help vrouwen én mannen om hun balans te vinden tussen die kick van het zakendoen, het biertje in de kroeg en de acceptatie van jezelf, ook als ze even niet hard aan het werk bent.

En dan kan ik het niet laten om te denken: als je die balans hebt, dán ben je pas in staat tot geweldig presteren ?!

Maar goed, dat begint wel met ruimte geven aan jezelf.
One2organize

Deborah Teunissen

Rotterdam

one2organize.nl

Ondernemer

Logo One2organize
Hoe georganiseerd is jouw bedrijf? Veel ondernemers worden - na een paar jaar van flinke groei - ingehaald door bureaucratische rompslomp en verliezen het totaaloverzicht. Heb jij alles nog op de rit, of ren je continu achter de feiten aan?

Ik help je om de POWer terug te brengen in je bedrijf, met het structureren en (re)organiseren van je Processen, Organisatie en Workflow.

Als organisatie adviseur help ik je met:
• Het in kaart brengen, structureren en doorvoeren van (werk) Processen
• Het (re)organiseren van je Organisatie
• Het verbeteren van jullie Workflow

Ik zorg dat je medewerkers weten wát ze moeten doen, wannéér en hóe. Zo efficiënt mogelijk. En jij kunt je weer focussen op waar je goed in bent: ondernemen! Geen ad hoc brandjes meer blussen, we zorgen gewoon dat jij je zaken op orde hebt.

Ik doe niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt!

Anderen noemen het Rotterdamse directheid, ik noem het radicale openhartigheid. Verbetering (en verandering) levert steevast weerstand op. Geen probleem, I do what needs to be done. Het liefst krijg ik de vrije hand en een ‘Nou Deb, ga maar aan de slag’, dan ben ik in mijn element!

Bij ieder POWer traject doorloop ik dezelfde drie stappen:

• Signalering: wat is het probleem? Ik vraag door totdat we bij de kern van het probleem komen, en ik neem daarbij geen blad voor de mond.
• Advisering: ik maak snel de inhoudelijke vertaalslag naar wat we nodig hebben: het kan áltijd makkelijker en leuker. Of het nu een systeem is dat we moeten herinrichten, of een team.
• Uitrol: projectmanagement systeem nodig? Ik koop het in, schrijf de processen uit en train je medewerkers. Officemanager nodig? Ik zet de vacature uit, bemiddel en voer de gesprekken. Whatever you need!

En dat alles in een sneltreinvaart. Ik maak mezelf zo snel mogelijk overbodig: ik ben 100% betrokken tijdens het traject, daarna kunnen jullie er zelf mee aan de slag.

Klaar om efficiënter en productiever te gaan werken? Neem snel contact op!
Travel Counsellor Marieke Valbracht

Marieke Valbracht

Rotterdam

Zelfstandig Reisadviseur

Logo Travel Counsellor Marieke Valbracht
Samen met jou bespreek ik al jouw ideeën en wensen voor jouw zaken- of vakantiereis. Op basis van deze informatie ga ik aan de slag om de voor jou perfecte reis samen te stellen. Ik neem je al het werk uit handen waardoor jij alleen maar hoeft te genieten van de voorpret en de reis zelf.

En mocht er iets mis gaan op reis dan sta ik, eventueel samen met mijn collega's, voor je klaar. With us... it's personal!

Hoe fijn is dat? Jouw eigen aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw reis.
Wilton at Work

Annebeth Wilton-Swane

Schiedam

Consultant

Galerie - Atelier Susan Ruiter

Susan Ruiter

Vlaardingen

susanruiter.nl

Kunstenaar

Logo Galerie - Atelier Susan Ruiter
De wereld mooier maken met (mijn) kunst is mijn passie. Ik maak schilderijen en beelden (in opdracht) die een verhaal vertellen en het interieur FLAIR geven.

Naast mijn atelier heb ik een galerie waar ik mijn werk en dat van andere kunstenaars exposeer. Ook deel ik deze inspirerende ruimte graag met andere ondernemers voor bv vergaderingen, trainingen, workshops.

Kunst geeft sfeer, stimuleert, motiveert en inspireert. Daarom help ik jou graag met het vinden van een passend kunstwerk.


Op maat gemaakt voor particulier of bedrijf | Jubileum | Blijvende herinnering of cadeau
Bouman Makelaardij

Ploni Bouman

Vlaardingen

boumanmakelaardij.nl

Register makelaar-taxateur

Logo Bouman Makelaardij
Op 1 augustus 1999 ben ik met Bouman Makelaardij gestart. Het is een eenmansbedrijf, of liever gezegd een eenvrouwsbedrijf. Mijn afspraken maak ik voornamelijk bij de mensen thuis, in hun eigen omgeving. Dit is veel informeler; mensen voelen zich dan ook meer op hun gemak. Sinds 1981 ben ik werkzaam in de makelaardij; in 1991 ben ik beë-digd als makelaar in onroerende goederen.

Het idee om zelf een kantoor te starten werd mede ingegeven door het feit dat ik een meer persoonlijke benadering en behandeling wilde geven aan mijn opdrachtgevers, waarbij kwaliteit en dienstverlening alsmede integriteit en betrokkenheid voorop staan.

Mijn activiteiten bestaan voornamelijk uit bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties van verschillende aard.

Als lid van de brancheorganisatie NVM word ik gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogstmogelijke peil en dat is in het belang van mijn clienten.
M ID Interieur Design & HappySoaps Express

Marcella van Eijsden

Vlaardingen

midstudio.nl

Interieur- en vastgoedstyliste

Logo M ID Interieur Design & HappySoaps Express
Welkom bij mijn bedrijf M ID Interieur Design. Waar ik bedrijven en particulieren help bij de realisatie van een passende interieur stijl. Samen met jou ontwikkel ik een ontwerpplan, dat exclusief, warm, gezellig, betaalbaar en makkelijk uitvoerbaar is.

Verkoop je binnenkort je huis? Dan help ik je graag om je woning verkoopbaar te maken voor een fantastische woningpresentatie online. Naast interieurstylist ben ik ook opgeleid vastgoedstylist, woningfotograaf en opruimcoach. Een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs is hier het doel.

Ook voor de workshops moodboard maken en handgemaakte woonaccessoires van merino lontwol kun je bij mij terecht met je eigen groep. Je breidt dit uitje gemakkelijk uit met een luxe borrelbox, high tea, snackbox of barbecue.

Ik help je graag op weg met je interieur of zie je graag verschijnen bij een van mijn workshops.

Op mijn website vind je ook mijn online webwinkel. Ik ben verkooppunt voor het plasticvrije en vegan zeepmerk HappySoaps en heb alle items altijd op voorraad. Ook geef ik geregeld HappySoaps product parties, waar ik uitgebreid vertel over alle items en je ook een leuke korting geef die dag. Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn bedrijf HappySoaps Express.

Mijn bedrijven zijn gevestigd in mijn eigen woon/werk-pand onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen. Hier woon ik met mijn man Marc en mijn huisdieren met heel veel plezier.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en onze kennis met elkaar te delen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Lieve groet Marcella
Yv's cup of tea

Yvonne van Hilten

Rhoon

yvscupoftea.nl

Talenten Coach

Logo Yv's cup of tea
Ik ben Yvon en mijn bedrijf heet Yv’s cup of tea. Heeft dit iets met thee te maken?Nee, helemaal niets, maar wel met alles wat ik doe 'my cup of tea' moet zijn. Want alleen dan ervaar ik passie, positieve energie en enthousiasme en dat is exact waar ik mensen graag mee naartoe neem… Passie en enthousiasme voor wat ze doen. Samen gaan we op zoek naar hun persoonlijke 'cup of tea’ met als sleutelwoorden: creativiteit, authenticiteit, empathie en vertrouwen.

Met behulp van Het Talentenpaspoort geef ik inzicht in persoonlijke passies, drijfveren en denkstijlen waarna mensen hun talenten ervaren, de regie herpakken over hun loopbaan en opnieuw plezier hervinden in wat ze doen.

In mijn creatieve workshops speelt verbinding een grote rol.
En die lekkernijen? Die horen er gewoon altijd bij!
Vrij van Belasting

Anita Viergever

Brielle

vrijvanbelasting.nl

Belastingadviseur

Logo Vrij van Belasting
Als Allround Belastingadviseur met een eigen administratiekantoor kan ik jou bij al je financiële en fiscale vraagstukken helpen. Ik ben ook opgeleid als persoonlijk financieel planner dus met al je vragen van de wieg tot het graf kan je bij mij terecht. Ik zie mijn werk als Belastingcoach omdat ik samen met jou kijk welke keuzes het beste bij jou passen op dit moment.
Barbara Baan

Oud-Beijerland

Project coördinator

Geen gewone projectcoördinator maar een ProjectKameleon! Ik opereer ten dienste van het projectteam en spreek de taal van zowel de teamleden als de mensen van hogerhand. Hierdoor schakel ik moeiteloos in elke situatie.
franke van den broek interieurarchitect

Franke van den Broek

Breda

frankevandenbroek.com

Interieurarchitect

Ik help organisaties en mensen om prettig te kunnen werken, zorgen en wonen door interieurs te ontwerpen waar mensen graag willen zijn.
Daarbij zie ik snel de potentie en weet hoe die ook technisch haalbaar is in een ruimte of gebouw.

Ik heb een passie voor organisaties die zich vernieuwen: daar kan ik met interieur echt aan bijdragen. Zoals op dit moment alles rondom het gecombineerd werken thuis en in een kantooromgeving; wat verandert er? Waarom gaan we straks weer naar kantoor en wat doen we voortaan liever thuis?

Ik ben er van overtuigd dat het beste ontwerp voor een ruimte niet alleen het hoofd maar ook alle zintuigen weet te bereiken. Nu we zoveel in ons leven online doen, wordt die unieke kracht van een interieur steeds belangrijker. In werk en zeker ook thuis.

Zie www.frankevandenbroek.com
Catch Your Moments

Steffi Brodkorb

Rotterdam

catchyourmoments.com

Logo Catch Your Moments
Ik ben Steffi en met Catch Your Moments organiseer ik wandeltochten, groepsreizen, workshops en fotografiecursussen in de natuur die je "luikjes openzetten" om op een andere manier naar jezelf, je omgeving en je toekomst te kijken.

Zoals mijn achternaam wellicht al doet vermoeden ligt mijn roots in Duitsland. Geboren en opgegroeid ben ik voormalig Oost Duitsland. De vrijheid lonkte al op jonge leeftijd en na de val van de muur ben ik op mijn 18de verhuisd naar Nederland. Ik ben moeder van Rick (26) en woon en werk in Rotterdam aan de Kralingse plas. Tijdens een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in 2019 ben ik mijn leven in perspectief gaan plaatsen en tot inspirerende inzichten gekomen die ik met Catch Your Moments nu verder wil geven aan "de wereld".
Pink Office Management

Anoeska Moens

Vlaardingen

pinkoffice.nl

Office manager

Logo Pink Office Management
Als ondernemer wil je het liefste doen waar je goed in bent en al het ander met een gerust hart aan de juiste mensen overlaten. Iemand die ervoor zorgt dat alle interne zaken op rolletjes lopen en goed geregeld zijn. Dat je medewerkers doen wat ze moeten doen, met de juiste tools in een prettige werkomgeving. Ik help jou graag om dat te regelen en te managen.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik u snel verder helpen met ondersteuning, daar waar het nodig is. Met verbeteringen waar het kan. En professionalisering waar het moet.
gewoon Jet

Jet Nijhuis

Capelle aan den IJssel

gewoonjet.nl

Interieurarchitect/ grafisch vormgever

Logo gewoon Jet
Het is jouw bedrijf en dat heb je vormgegeven naar jouw visie en jouw dromen. Je klanten komen graag en voelen zich door jou gezien, alleen al door wie jij bent en door wat je doet.

Dat gevoel wil je binnen je hele bedrijf zichtbaar maken. Al bij het binnenstappen van je pand of bij het bezoeken van je website wil je dat mensen zich op hun gemak voelen en zien waar jij voor staat.

De vertaling van dat gevoel en jouw visie naar een concept én een uitvoerbaar plan is waar ik jou mee kan helpen.

Jij vertelt jouw verhaal en ik luister. Tussen de regels door krijg ik een beeld van wie jij bent, wat je doet en wat je drijft.

Dat beeld is meer dan een mooi plaatje. Het is een vertaling van jou als persoon. Het beeld vertelt jouw verhaal zonder woorden.
Roos voor Jou Extern Vertrouwenspersoon

Linda Roos

Rhoon

roos-voor-jou.nl

Vertrouwenspersoon (extern)

Logo Roos voor Jou Extern Vertrouwenspersoon
Als vertrouwenspersoon kan ik bedrijven helpen een werkplek gezond te houden, ik vang medewerkers op, begeleid ze, bied een luisterend oor. Dat kan gaan om ongewenste omgangsvormen of integriteitskwesties. Hiervoor ben ik opgeleid, ingeschreven in het beroepenregister en aangesloten bij de LVV (landelijke vereniging vertrouwenspersonen).
ESUDE B.V.

Usha Sanchit

Barendrecht

Interim Finance Manager