B&B Amsterdam


 

“Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegenkomen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.”

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden ongeveer 1x per 8 weken georganiseerd op een wisselende doordeweekse avond door Ineke van de Water en Leonie Langius. 


Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Agenda


De agenda van Bites & Business Amsterdam ziet er als volgt uit:

Juli 2024

Netwerkdiner Bites & Business Amsterdam

Bites & Business Amsterdam
Equals, Amsterdam

This event will be in English, in cooperation with Equals

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

September 2024

Netwerkdiner Bites & Business Amsterdam

Bites & Business Amsterdam

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

December 2024

Netwerkborrel met hapjes Bites & Business Amsterdam

Bites & Business Amsterdam

Promotie


Lijkt het je leuk om onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur ons dan een bericht. Op de site en in de mailing wordt jouw cadeau dan onder de aandacht gebracht. En op de avond zelf krijg je de gelegenheid om je cadeau nader toe te lichten, evenals je bedrijf.

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Amsterdam zijn:

Leonie Langius

ondernemer.support | www.spotonorganizing.nl

Virtueel Professional | Personal Organizer

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Als ondernemer hou je heel wat ballen in de lucht. Niet gek dat sommige zaken je minder vlot afgaan. Je mist kennis, tijd of gewoon interesse om je erin te verdiepen. Hoe fijn dat je precies voor die zaken iemand (tijdelijk) aan kunt haken om het voor je te regelen.

Als structuurjunkie met technisch DNA help ik je graag met het inrichten en optimaliseren van je (online) marketing en communicatiesystemen. De kostbare online tools die je hebt aangeschaft ook echt gebruiken en inzetten waarmee jij je doelgroep(en) beter bereikt, je zichtbaarheid vergroot en je omzet stijgt.

Daarnaast automatiseer ik tijdrovende processen voor je wat je overzicht, focus en aanzienlijke tijd- en kostenbesparing oplevert. Ik ben goed op de hoogte van de razendsnelle technische ontwikkelingen die het leven en ondernemen zoveel makkelijker en praktischer maken.

Ik denk in oplossingen en ben oprecht geïnteresseerd naar jouw drijfveren en passies als ondernemer en mens. Zet heel graag mijn kennis, ervaring en persoonlijkheid in om jouw doelen te bereiken.

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Ben dol op mijn werk maar nog meer op de mensen erachter. Vind je het leuk om 'virtueel' kennis met me te maken, neem dan gerust contact met me op.
Ineke van de Water

ienspiration.com

Identity Stylist

Ineke van de Water, Identity Styliste,

Oprichter van iENSPiRATiON, Een plek om creatief geïnspireerd te worden en positief op te laden.
Bij “iENSPiRATiON” zoeken we uit hoe de juiste kleuren voor jou werken , zowel in je persoonlijke uitstraling als wel in je directe omgeving.
Creativiteit zit in ieder mens. Alleen moet je weten hoe dit naar boven te halen.
Bij “iENSPiRATiON” zoeken we uit hoe de juiste kleuren voor jou werken , zowel in je persoonlijke uitstraling als wel in je directe omgeving.
Kunst speelt hierbij een grote rol. Hoe te kiezen en eventueel zelf te creëren.
Creativiteit zit in ieder mens. Alleen moet je weten hoe dit naar boven te halen.
Activiteiten van iENSPiRATiON:
- Workshops en lessen creatieve vormgeving
- Persoonlijk kleuradvies waardoor je het beste uit jezelf kunt halen en in iedere situatie je volmaakte zelf kunt zijn met de kracht van de juiste kleuren.
- Tevens verkoop ik mijn eigen kunst en kleding ontwerpen vanuit mijn atelier.

Uitnodiging ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Amsterdam en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Onze leden:


VaKWerk virtueel support

Kirsten Walgreen

Amsterdam

vakwerk-virtueelsupport.nl

Virtueel professional

Logo VaKWerk virtueel support
VakWerk virtueel support voor kwaliteit en kunde

Als allround virtueel professional help ik kleinere ondernemingen bij hun organisatorische en administratieve zaken. Ik houd van afwisseling en diversiteit, mijn diensten en klanten zijn dan ook uiteenlopend. Van een adviserende rol bij de ene cliënt tot office manager, spin in het web, hoofd communicatie en eventmanager bij andere cliënten.

Ik werk met name virtueel, maar als nodig ook met plezier bij de cliënt op locatie. Met heel veel plezier woon ik in Amsterdam (Spaarndammerbuurt).
Ilonka Coenraad

Leiden

Hoofd Marketing & Communicatie

Ondernemer in loondienst na 15 jaar interim in marketing, communicatie, Innovatie en design thinking. Bouwt aan een sterkere innovatieve organisatie die de gezondheidsverschillen in Nederland verkleind.
Heeren vermogensbeheer

Gina de Boer

Amsterdam

heerenvb.nl

relatiemanager/vermogensbeheerder/vermogensplanner

Ik ben een zeer ervaren relatiemanager, werkzaam bij Heeren vermogensbeheer, de dividendspecialist.
IM Makeup

Irena Marmelstein

Amsterdam

im-makeup.nl

Naturel make-up specialist

Logo IM Makeup
Iedere vrouw verdient het om zich mooi te voelen. Bij IM Makeup leer ik vrouwen hoe ze op een natuurlijke manier hun schoonheid kunnen benadrukken. Mijn missie is om make-up toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd en budget. Ik maak veel gebruik van natuurlijke producten, vrij van schadelijke stoffen en zonder dierproeven. Alle make-up advies en workshops zijn gericht op het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid, zodat je je op je best voelt en straalt van binnenuit. Als mijn missie je aanspreekt, neem dan contact met me op!
Astrid Davidzon

AMSTERDAM

Coach, hypnotherapeut, auteur, spreker

Mindshift Mentor voor "succesvolle" onderneemsters die doodop zijn van het gejaag, voelen dat ze steeds verder opbranden en willen weten hoe ze échte vrijheid, verbinding en vervulling kunnen vinden.
Sjouk (speed)coaching Interieurstyling

Sjoukje Bonekamp

Amsterdam

sjouk.com

(loopbaan)coach en interieurstylist 2e hands meubilair

Logo Sjouk (speed)coaching Interieurstyling
Ik ben opgeleid als coach - en later als interieurstylist. Heel verschillende dingen, maar voor mij een ideale combinatie.

Als (speed)coach begeleid ik mensen in hun loopbaan. Als speedcoach organiseer ik korte sessies waarbij mensen met mij kunnen sparren over alles wat hun bezig houdt in hun werk en hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast begeleid ik mensen met loopbaan vragen.

Als interieurstylist richt ik kantoren in met tweedehands meubilair tot een gezellig en inspirerend geheel. En ik kom bij mensen thuis en geef advies hoe ze met (tweedehands) items, kleur en verlichting hun interieur tot een persoonlijk geheel kunnen maken. En speur naar passende tweedehands items.

Wat ik in beide vakken meeneem is dat ik zaken behapbaar maak en dat ik kijk wat er allemaal al is want dat is vaak meer dan jezelf door hebt.
Solid-fit Werkgeluk aan Docenten

Susan Nijhof

Amsterdam

Trainer werkgeluk Docenten

Logo Solid-fit Werkgeluk aan Docenten
Hallo ik ben Susan Nijhof, van SOLID-FIT | Werkgeluk aan docenten. Zelf 10 jaar in het PO, VO en MBO voor de klas gestaan. Naast PABO, extra les bevoegdheden en een Master Pedagogische Wetenschappen heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in werkgeluk.

Nu mag ik deze ervaring en kennis overdragen op docenten. Ik vind het geweldig om d.m.v. Job Crafting de baan beter te laten aansluiten bij de persoon, zodat er een SOLID-FIT ontstaat. Kleine aanpassingen doen in taken, werkomgevingen en/of relaties. Daarnaast vooral kijken naar talenten en kwaliteiten en vanuit daar de docent bekrachtigen. Zo ontstaat er regie, autonomie en bevlogenheid (energie).

Daarnaast zet ik intervisie in, om de docenten bevlogen te houden en extra draagvlak en reflecterend vermogen te geven. Zo blijven ze na de training in job crafting steun en begeleiding ervaren. Zodat docenten WEL blijven en NIET uitvallen of vertrekken en KRACHTIG voor de klas kunnen blijven staan. Dat is mijn missie.
Jouw Impact Online

Layla van Daalen

Amsterdam

jouwimpactonline.nl

Webdesigner & Technische VA

Logo Jouw Impact Online
Impact maken, dát is wat Layla wil. En of het nou online is of offline, Layla is van mening dat we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken.
Offline doet ze dat door zoveel mogelijk voor de duurzame optie te kiezen. Online draagt ze haar steentje bij door tech in te zetten voor the greater good. Niet voor niks heet Layla’s bedrijf dan ook Jouw Impact Online, want het liefst zet ze haar skills in voor maatschappelijke, sociale innovaties en duurzame projecten.

Jep, Layla is the real deal. En daarom is ze ook een website wizzard, omdat ze niet alleen goed is in webdesign maar ook in de technologie erachter. Een hele rits bedrijven hebben haar expertise al ingeschakeld om ze te helpen met hun website, online zichtbaarheid en ingewikkelde technische vraagstukken. Want hoe diep je ook in de technische sh*t zit, Layla fixt het wel!
De Invallers

Kim Renskers

Amsterdam

de-invaller.nl

(b2b) sales strateeg en coach

Logo De Invallers
Doris Gottlieb Consultant | Facilitator | Mentor

Doris Gottlieb

Amsterdam

dorisgottlieb.com

Organisatieadviseur

Logo Doris Gottlieb Consultant | Facilitator | Mentor
Ik werk als organisatieadviseur met organisaties die graag gezond en weerbaar willen zijn in een constant veranderende wereld. Ik werk op holistische en participatieve wijs met mensen en organisaties zodat ze hun krachten en kennis kunnen bundelen om nieuwe oplossingen te vinden voor zijn uitdagingen. Ik werk op het gebied van gezond organisatieveranderingen, strategieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en het bouwen aan capaciteit van binnenuit. Ik werk in het Engels en in het Nederlands.
Essence Psychology Trauma Treatments

Syl Oude Egberink

Amsterdam

essencepsychology.nl

Psycholoog

Logo Essence Psychology Trauma Treatments
Als ervaren psycholoog werk ik met volwassenen met traumaklachten zodat ze weer hoop voelen en enthousiasme voor de toekomst.
Geen wachtlijst, behandeling op maat met bewezen effectieve methodes, online en irl. Je kunt me volgen op LinkedIn, FaceBook en Instagram.
Inge van der Valk t.h.o.d.n. Travel Counsellors NL

Inge van der Valk

Amsterdam

travelcounsellors.nl/inge.vandervalk

Persoonlijk reisadviseur

Als reisprofessional stel ik de mooiste reizen samen. Ik bespaar je uren zoekwerk op het internet en zorg ervoor dat jouw reis volledig aansluit bij je wensen. Ruim 14 jaar ben ik maatwerkspecialist. Ik houd van het puzzelwerk dat hier vaak bij komt kijken! Of het nu om een verre reis gaat of een trip dichterbij huis, ik bekijk graag de mogelijkheden voor je.

Ik doe prijsvergelijkingen en regel alles voor een zorgeloze vakantie. Daarnaast ben ik gemakkelijk bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

Wat kun je van mij verwachten:
- Persoonlijk contact
- Ik neem alle tijd om de wensen voor de vakantie met je door te nemen
- Ik denk met je mee, geef betrouwbaar advies en kom met creatieve ideeën.
- Een duidelijke offerte
- De ideale reis met een goede prijs/ kwaliteitverhouding
- Ik leg de gehele reis vast en regel, indien gewenst, verzekeringen, visa, autohuur, excursies, transfers etc.
- Zowel voor, tijdens als na de reis kun je op me rekenen

Probeer eens het gemak van een Travel Counsellor. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Online, bij je thuis of op kantoor.
E-mail: Inge.vandervalk@travelcounsellors.nl
Tel: 06 1738 9693

> Bekijk mijn website: www.ingevandervalk.nl
>> Volg me op Instagram @reizen_met_inge
ONDERNEMER.support SPOT ON | Professional Organizing

Leonie Langius

Amsterdam

ondernemer.support | www.spotonorganizing.nl

Virtueel Professional | Personal Organizer

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Als ondernemer hou je heel wat ballen in de lucht. Niet gek dat sommige zaken je minder vlot afgaan. Je mist kennis, tijd of gewoon interesse om je erin te verdiepen. Hoe fijn dat je precies voor die zaken iemand (tijdelijk) aan kunt haken om het voor je te regelen.

Als structuurjunkie met technisch DNA help ik je graag met het inrichten en optimaliseren van je (online) marketing en communicatiesystemen. De kostbare online tools die je hebt aangeschaft ook echt gebruiken en inzetten waarmee jij je doelgroep(en) beter bereikt, je zichtbaarheid vergroot en je omzet stijgt.

Daarnaast automatiseer ik tijdrovende processen voor je wat je overzicht, focus en aanzienlijke tijd- en kostenbesparing oplevert. Ik ben goed op de hoogte van de razendsnelle technische ontwikkelingen die het leven en ondernemen zoveel makkelijker en praktischer maken.

Ik denk in oplossingen en ben oprecht geïnteresseerd naar jouw drijfveren en passies als ondernemer en mens. Zet heel graag mijn kennis, ervaring en persoonlijkheid in om jouw doelen te bereiken.

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Ben dol op mijn werk maar nog meer op de mensen erachter. Vind je het leuk om 'virtueel' kennis met me te maken, neem dan gerust contact met me op.
Van de Water

Ineke van de Water

Amsterdam

ienspiration.com

Identity Stylist

Logo Van de Water
Ineke van de Water, Identity Styliste,

Oprichter van iENSPiRATiON, Een plek om creatief geïnspireerd te worden en positief op te laden.
Bij “iENSPiRATiON” zoeken we uit hoe de juiste kleuren voor jou werken , zowel in je persoonlijke uitstraling als wel in je directe omgeving.
Creativiteit zit in ieder mens. Alleen moet je weten hoe dit naar boven te halen.
Bij “iENSPiRATiON” zoeken we uit hoe de juiste kleuren voor jou werken , zowel in je persoonlijke uitstraling als wel in je directe omgeving.
Kunst speelt hierbij een grote rol. Hoe te kiezen en eventueel zelf te creëren.
Creativiteit zit in ieder mens. Alleen moet je weten hoe dit naar boven te halen.
Activiteiten van iENSPiRATiON:
- Workshops en lessen creatieve vormgeving
- Persoonlijk kleuradvies waardoor je het beste uit jezelf kunt halen en in iedere situatie je volmaakte zelf kunt zijn met de kracht van de juiste kleuren.
- Tevens verkoop ik mijn eigen kunst en kleding ontwerpen vanuit mijn atelier.
Clementine van den Burg

Amsterdam

cleem.nl

Webdesigner en -developer, fotograaf, grafisch ontwerper, hand letteraar

Hoi!

Ik ben Cleem en ik ben vormgever.
Dat is de korte versie.

De lange versie is:
Ik ben Clementine en ik zorg ervoor dat mijn klanten zich vol vertrouwen kunnen presenteren. Mijn vakgebied is breed: ik ben webdesigner, fotograaf, grafisch ontwerper en hand letteraar. Dit zorgt ervoor dat je altijd terecht kunt aan dit loketje zodat je look altijd consistent is en je klanten nooit meer hoeven twijfelen of ze wel de juiste hebben gevonden.

We kunnen altijd een kop koffie drinken (of thee, of limo) om te kijken waar jij tegenaan loopt en of ik je verder kan helpen.

Bel of mail me maar even: 06 11 294 924 / business@cleem.nl

Groet!
Cleem
Justine van der Velden Systemisch Business Coach

Justine van der Velden

Amsterdam

hetmarketingfundament.nl

Systemische Business Coach | Marketeer | Positioneringsstrateeg

Hoi!

Ik ben Justine van der Velden. Ervaren Business Coach, Systemisch therapeut, Marketeer en Positioneringsstrateeg.

Als systemisch business coach stem ik me volledig af op mijn klanten. Ik combineer hierbij intuïtie met kennis, kijk naar de onderstroom, zie concepten voor me en helpt mijn klanten groeien. In hun ondernemerschap en met hun business.

Ik kijk systemisch naar patronen en overtuigingen en zet daarnaast systemisch werk en opstellingen in om de strategie voor of blokkades in hun business bloot te leggen. Klanten, aanbod, de ondernemer, het bedrijf, de boodschap ,de strategie. Alles kun je opstellen. Hierdoor ga je uit je hoofd en niet meer een strategie 'bedenken' maar zien wat werkelijk speelt en nodig is.
Barbara Ganseman

Amsterdam

healthsenseamsterdam.nl

Natuurdietist

Logo Barbara Ganseman
Barbara Ganseman - eigenaar van Natuurdietistenpraktijk Health Sense Amsterdam.

Ik help mensen naar een betere gezondheid met specialisatie in de volgende onderwerpen:

- Maag/Darmklachten
- Gewicht
- Kruiden/specerijen

Ik heb een holistische benadering, en werk uitsluiten met voeding (voeding als medicijn). Mijn adviezen zijn simpel en nuchter. Mijn motto is: De beste dokter staat in de keuken.
Sophie Websites

Sophie Antoinet van Ommeren

Amsterdam

sophie-websites.nl

Webdesign, Webbouw, Websiteonderhoud & SEO

Logo Sophie Websites
Ik bouw professionele websites voor o.a. startende ondernemers & ZZP-ers

Dit zijn professionele WordPress websites die mobiel-vriendelijk zijn, goed vindbaar op internet en makkelijk zelf bij te houden.
Ook kan ik het onderhoud van je website verzorgen door regelmatige Back-ups en Updates zodat je website veilig en up to date blijft.

Door je website geheel volgens de regels van de zoekmachines (google) te bouwen, is de vindbaarheid van je website optimaal.

Ik hou van een persoonlijke aanpak, meedenken en samen regelmatig overleggen. Verder heb ik alweer ruim 18 jaar ervaring in het bouwen van websites en dit wil ik graag met je delen.

Door een analytische, technische en creatieve achtergrond ben ik uitstekend instaat om je website op alle vlakken tiptop in orde te maken.

Verder kan ik je helemaal adviseren en ontzorgen met webteksten, foto’s, video, webapps, hosting, domeinnamen en huisstijl, ik heb daar mijn vaste partners voor.
Het Boek van Ilse

Ilse Lindeijer

Amsterdam

hetboekvanilse.nl

Schrijver

Logo Het Boek van Ilse
Sinds april 2015 ben ik de wereld van het schrijven ingestapt en wil ik een of meerdere romans gaan publiceren. Naast schrijven werk ik parttime in projectopdrachten.
“Ga je mee verdwalen? Ik ken de weg.” Eén van mijn favoriete Loesje uitspraken. Ik sla steeds nieuwe wegen in. In maart 2015 ben ik met Bites & Business mee geweest op de leuke Rome trip en heb toen de knoop doorgehakt: ik ga boeken schrijven. Begin april ben ik na twee jaar teruggekeerd naar Amsterdam. Ik houd van afwisseling en netwerken, ik krijg energie van enthousiaste mensen en vind het enorm leuk om mensen te motiveren en met elkaar te verbinden.
Tech Strateeg Kaarsen van Elvi

Elvira van Gastele

Haarlem

techstrateeg.nl

Technisch Strateeg

Logo Tech Strateeg Kaarsen van Elvi
Studio Inside Out

Percy van de Werve

Hilversum

studioinsideout.nl

Interieurarchitecte

Logo Studio Inside Out
Wil jij je huis verbouwen of vergroten met een aanbouw of extra verdieping dan help ik je graag met het maken van de juiste keuzes en het maken van een passend ontwerp waarin jij je geheel kunt vinden. Als interieurarchitect vind ik het belangrijk dat je huis als een warme jas om je heen zit. Jij je er geborgen in kunt voelen, tot rust kan komen maar ook heerlijk kan feesten. Door het maken van meerdere schetsontwerpen toegespitst op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen komen we tot de beste keuze voor jou en dus het beste resultaat. Er leiden tenslotte ook meerdere wegen naar Rome, toch. Onze samenwerking is dan ook belangrijk in het gehele proces. Iedereen is anders, Gelukkig maar anders zou het een saaie boel worden. Maar de klik met elkaar draagt bij aan het optimale resultaat.
Set in Motion

Ilona Kröber

Amsterdam

setinmotion.eu

Holistische interieurarchitecte creëert vitale werkruimtes

Logo Set in Motion
Ik help coaches en therapeuten hun werkruimtes te vitaliseren en eigen te maken, zodat de verhoogde energie in de ruimtes het helingsproces kan ondersteunen en verdiepen.
BSS Familierecht Advocaten/Mediators

Monique Schellekens

Amsterdam

bssfamilierecht.nl

advocaat-mediator

Logo BSS Familierecht Advocaten/Mediators
Monique Schellekens is sinds 2002 werkzaam als advocaat-mediator. Als specialiste in het familierecht houdt Monique zich bezig met echtscheidingen, het beëindigen van samenlevingen, verdelingen van gemeenschap en gezamenlijk eigendom, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, ouderschapsplannen, kinder- en partneralimentatie, ouderlijk gezag en aanverwante familierechtelijke kwesties.

Als (collaborative) advocaat en mediator is het doel van Monique om mensen te begeleiden bij het op een goede en respectvolle manier uit elkaar gaan. Daarbij past het zoeken naar creatieve oplossingen zodat voor en door cliënten uiteindelijk een bevredigende regeling kan worden bereikt. Door middel van haar gespecialiseerde juridische kennis en inzicht in mensen, werkt Monique aan duurzame oplossingen waar haar cliënten nu én ook na jaren nog met tevredenheid op kunnen terugkijken. Met een jarenlange proceservaring en up to date kennis van de rechtspraak staat Monique haar cliënten, ook als het komt tot een gerechtelijke procedure, op een gedreven en professionele wijze bij.

Monique is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en als Collaborative Divorce Lawyer lid van de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Tevens is zij registermediator bij de Mediatorsfedaratie Nederland (MfN) en lid van de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht (FJR), van de Nederlandse Mediatorsverening (NMv) en van de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH).

Monique werkt waar nodig samen met andere professionals zoals belastingadviseurs, financieel planners, kinder-/pubercoaches, psychologen en pedagogen vanuit een netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daarnaast is zij opgeleid tot NLP Master. NLP (neuro-linguistisch programmeren) gaat over effectief communiceren. Oftewel: hoe breng je je boodschap over en bereik je je doel? Zeker in de familierechtpraktijk komen de NLP-vaardigheden goed van pas.
ilsehuizinga.com

Ilse Huizinga

Amsterdam

Jazz zangeres & vocal coach

High5 sollicitatie- & loopbaancoaching

Nancy Boot

Loenersloot

high-5.nl

Sollicitatie- en loopbaancoach

Logo High5 sollicitatie- & loopbaancoaching
Ik ben sollicitatie- en loopbaancoach, speciaal voor de vrouwelijke professional!
Vrouwen zijn vaak veel te bescheiden. Ze durven niet hardop uit te spreken waar ze goed in zijn, wat ze zouden willen doen of wat ze waard zijn.
Ik leer ze opscheppen: zichzelf op ware grootte te presenteren, zodat ze vol zelfvertrouwen op hun werk verschijnen. Of netwerk- en sollicitatiegesprekken in kunnen. Met een aanzienlijk grotere kans op een passende werkplek.

Hoe doe ik dat? Door de coachingsgesprekken te combineren met zelfverdediging (krav maga)
Je kunt bij mij terecht voor: outplacement, coaching-on-the-job, sollicitatiecoaching.
Sinds november 2019 heb ik ook een online coachingsprogramma.
Meer weten? Kijk op www.high-5.nl
Zuiver Taal Tekst en redactie

Catja Cappon

Amsterdam

zuivertaal.nl

tekstschrijver en redacteur (gender)inclusieve teksten

Logo Zuiver Taal Tekst en redactie
Ik help maatschappelijk betrokken bedrijven en andere organisaties met overtuigende en inclusieve teksten, zodat ze hun missie beter realiseren.

Ik werk o.a. samen met trainers en coaches en organisaties die actief zijn o.g.v. gender-, seksuele en etnische diversiteit.

Zorgvuldig communiceren is ook genderbewust en inclusief communiceren, zodat je hele doelgroep zich herkent in je boodschap en zich met je wilt verbinden.
DG Graphic Design

Ingelise de Jongste

Amsterdam

ingelise.nl

creative director & actrice

Logo DG Graphic Design
Ingelise de Jongste studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in vrouwen-en filmgeschiedenis, woonde in Frankrijk en deed een toneelopleiding in de Verenigde Staten. Ze werkte oa als programmamaker en redacteur. Nu werkt ze als trainingsacteur (www.ingelise.nl) en is ze mede-eigenaar van reclame ontwerp- en adviesbureau DG Graphic Design, opgericht in 2004 (www.dggraphicdesign.nl). Als ervaren, tweetalige actrice is ze dankzij haar brede achtergrond inzetbaar voor rollenspellen op alle niveaus, van balie tot directie, in zowel trainingen als assessments. Binnen DG Graphic Design is ze de creative director en houdt ze zich oa bezig met tekstschrijven en SEO. Ook is ze medewerker van de geschiedeniskalender van het Historisch Nieuwsblad en bestuurslid van het Johan Ferrier Fonds (www.johanferrierfonds.nl), een stichting die kleinschalige projecten op gebied van cultuur en educatie ondersteunt in Suriname.
LUZ Bags & Accessories

Marloes Jonker

Haarlem

luzamsterdam.com

Eigenaar tassenmerk LUZ Amsterdam

Logo LUZ Bags & Accessories
Kahn Company

Kim Kahn

Amsterdam

kimkahn.nl

Freelance Professional Marketing Communicatie Fondsenwerving

Heidi Koggel

Amsterdam

Loopbaan Adviseur / HR Adviseur

Loopbaan en HR Advies
Training with a Twist

Britta Lassen

Amsterdam

trainingwithatwist.nl

Procesbegeleider, Teamcoach, Trainer

Logo Training with a Twist
Claws

Charlotte Schilt

Amsterdam

clawslegal.nl

Jurist, eigenaar adviesbureau

Logo Claws
https://www.linkedin.com/profile/preview?locale=en_US&trk=prof-0-sb-preview-primary-button
Huis te Ruysch & Het bureau voor mooie dingen

Anne Margriet Vogelenzang-van de Kaa

Amsterdam

Verzamelaar van mooie dingen

Mariska Volkmaars

Amstelveen

Project- en interim management

Logo Mariska Volkmaars
Gestart in de marketing en communicatie, het pad vervolgd in de consultancy; het samenbrengen van vragen en originele oplossingen en een brug bouwen tussen klant, business en ICT. Organisatieontwikkeling en -verandering: er voor zorgen dat iedereen aangesloten is en blijft. Samen verleggen van grenzen. Ik houd van uitdagende doelen met doorgaans beperkte budgetten in een complex landschap (spelers, wetgeving, privacy). Ik geef richting, verzin scenario’s, stel prioriteiten en werk een strategie uit die werkt en levert. Ik organiseer graag tripjes en reizen voor man en vrienden. De ene keer met en de andere keer zonder wielrenfiets. Maar altijd naar een plek waar je lekker kunt eten.
Paula Vos

Amsterdam

schrijver, journalist en communicatieadviseur

Logo Paula Vos
Heb je iets te vertellen maar vind je het lastig die boodschap te verwoorden en te verspreiden? Dan help ik je graag! Of het nu gaat om een flyer, een webtekst, een nieuwsbrief, een journalistiek project of een boek.

Overal zit een verhaal in.
Timmerman Life en Mindset Coaching

Heleen Timmerman

Amsterdam

heleentimmerman.nl

Life en Mindset Coach

Logo Timmerman Life en Mindset Coaching
Heleen is de Life en Mindset coach die vrouwen helpt met Post Burn-out Groei. Ben je voorbij je burn-out, weer aan het werk, maar worstel je met werk-prive balans en je goed voelen? Ik help je om de (nieuwe!) balans weer te vinden, je te richten op wat je Nu belangrijk vind (dus niet terug naar 'voor de burnout') en hoe je vriendelijker kunt zijn naar jezelf.
De blije boekhouder

Donna Maijer

Amsterdam

deblijeboekhouder.nl (de nieuwe website komt in Febr online

Boekhouder

DTP & meer

Ria Mioch

Diemen

riamioch.nl

Grafisch vormgever/powerpoint

Lots to Wear

Lieselotte Bogaard

Amsterdam-Duivendrecht

lotstowear.nl

Stijlcoach voor vrouwelijke ondernemers

Logo Lots to Wear
Hoe stond je vanochtend voor jouw kledingkast? Blij omdat je precies wist wat je vandaag uit de kast ging pakken óf gefrustreerd omdat je geen idee had wat je nu weer aan moest trekken, waardoor je uiteindelijk maar weer diezelfde set aantrok...

Hi ?, mijn naam is Lieselotte Bogaard en ik ben stijlcoach voor vrouwelijke ondernemers. Het is mijn passie om jou als ambitieuze ondernemer de kracht van een persoonlijke kledingstijl te laten ervaren. Een authentieke kledingstijl die past bij jouw uiterlijk, innerlijk én bedrijf. Zodat je gezien wordt zoals jij bent met al jouw vaardigheden, persoonlijkheid en expertise!

Met mijn bedrijf Lots to Wear help ik jou met het ontwikkelen van jouw authentieke en unieke kledingstijl. Een kledingstijl waarmee jij indruk maakt.

Zo ben je zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten, waardoor ze beter naar jouw verhaal en boodschap luisteren.

Ik kan jou hierin adviseren met het persoonlijk kleur- en stijladvies, de digitale kledingkast (een app waarin allemaal combinaties staan met kledingstukken uit jouw kast) en met het Personal styling en branding programma.

Hierbij staat altijd de persoonlijke benadering voorop. Ik zet jou in het middelpunt, zodat jij kunt stralen!

Let’s connect! ?

Hartelijke groet,

Lieselotte Bogaard

E-mail: Lieselotte@lotstowear.nl
www.lotstowear.nl
Telefoonnummer: 06 - 20 74 64 39
Arianne van Staveren

Amsterdam

HR Adviseur

mail@mariloukeller.nl

Marilou Keller

Amsterdam

Changemanger en Coach

She Who Dares / HvA

Mariska van Walsum

Middenbeemster

shewhodares.nl

LEGO Serious Play facilitator/ Organisatie advies en training

Logo She Who Dares / HvA
Bouw de scenario's van morgen met LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP)

Wil je meer betrokkenheid creëren tijdens bijeenkomsten?
Wil je oplossingen genereren die door alle betrokkenen gedragen worden?
Wil je meer “fun” in een serieuze meeting?

Gebruik dan LEGO® SERIOUS PLAY®!

Lego, wie is er niet mee opgegroeid?
Legostenen roepen vaak gevoelens op van spelen, van sentiment en creativiteit. LEGO® SERIOUS PLAY® is een wetenschappelijk onderbouwde methode die gebruikt kan worden voor teambuilding, strategie- en visieontwikkeling, planvorming en innovatie. LEGO® SERIOUS PLAY® is spelen voor volwassenen; met een bruikbaar langetermijn resultaat.

De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY® is dat iedereen (niemand uitgezonderd!) met de speciaal hiervoor geselecteerde Legostenen in staat is om zijn of haar kennis, idee of mening in te brengen in het overleg of team.
Zeg het met je handen!; LEGO® SERIOUS PLAY® is een speelse en bewezen effectieve methode.

100% commitment, 100% of the time.

Ontdek het zelf!
Neem contact met ons op en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.