B&B Amsterdam


 

“Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegenkomen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.”

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd op een wisselende doordeweekse avond door Charlotte Agterberg en Roos Wouters. In coronatijd doen we online events en wandelingen. 
Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Uitnodiging ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business B&B Amsterdam en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Promotie


Lijkt het je leuk om onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur ons dan een bericht. Op de site en in de mailing wordt jouw cadeau dan onder de aandacht gebracht. En op de avond zelf krijg je de gelegenheid om je cadeau nader toe te lichten, evenals je bedrijf.

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business B&B Amsterdam zijn:

Barbara Ganseman

healthsenseamsterdam.nl

Natuurdietist

Barbara Ganseman - eigenaar van Natuurdietistenpraktijk Health Sense Amsterdam.

Ik help mensen naar een betere gezondheid met specialisatie in de volgende onderwerpen:

- Maag/Darmklachten
- Gewicht
- Kruiden/specerijen

Ik heb een holistische benadering, en werk uitsluiten met voeding (voeding als medicijn). Mijn adviezen zijn simpel en nuchter. Mijn motto is: De beste dokter staat in de keuken.

Agenda


De agenda van Bites & Business B&B Amsterdam ziet er als volgt uit:

Juni 2023

Netwerkdiner Bites & Business Amsterdam

Bites & Business Amsterdam
Oresti's Taverna, Amsterdam

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

Ondernemende vrouwen onder elkaar, lekker eten en ontspannen netwerken. Nooit een spreker, want we hebben genoeg zelf te vertellen. Neem gerust een vraag mee, je krijgt van alle andere deelnemers input. 

Onze leden:


Suzanne’s Consulting

Suzanne Peters

Aalsmeer

HR Consultant

In mijn werk ben ik een HR professional die een positieve impact wil maken in de levens van mensen. Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving die een transitie doormaakt, wil vernieuwen, een positieve impact maakt op de wereld en waarbij ik projectmatig kan werken. Het vernieuwen en verbeteren van het beleid is hierbij mijn kracht. Dit concreet maken in een plan van aanpak, overdragen aan het HR team die het tot uitvoering brengt en borgt is waar ik blij van word.

Ben of ken jij een MBK bedrijf van tussen de 50-300 medewerkers en projectmatige ondersteuning nodig heeft op de HR Afdeling? Neem dan gerust contact met mij op!
De Invallers

Kim Renskers

Amsterdam

de-invaller.nl

(b2b) sales strateeg en coach

Logo De Invallers
Doris Gottlieb Consultant | Facilitator | Mentor

Doris Gottlieb

Amsterdam

dorisgottlieb.com

Organisatieadviseur

Logo Doris Gottlieb Consultant | Facilitator | Mentor
Ik werk als organisatieadviseur met organisaties die graag gezond en weerbaar willen zijn in een constant veranderende wereld. Ik werk op holistische en participatieve wijs met mensen en organisaties zodat ze hun krachten en kennis kunnen bundelen om nieuwe oplossingen te vinden voor zijn uitdagingen. Ik werk op het gebied van gezond organisatieveranderingen, strategieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en het bouwen aan capaciteit van binnenuit. Ik werk in het Engels en in het Nederlands.
Essence Psychology Trauma Treatments

Syl Oude Egberink

Amsterdam

essencepsychology.nl (under construction)

Psycholoog

Logo Essence Psychology Trauma Treatments
Als ervaren psycholoog werk ik met volwassenen met traumaklachten zodat ze weer hoop voelen en enthousiasme voor de toekomst.
Ik werk online en irl en heb diverse methoden waarmee ik behandel. Je kunt me volgen op LinkedIn, FaceBook en Instagram.
sabine.nl

Sabine Visser

Amsterdam

sabine.nl

Webdeveloper

Logo sabine.nl
Technisch websitebouwer sinds 1999, zelfstandig sinds 2003. Ik bouw kleine en middelgrote sites, voornamelijk met WordPress maar ik ontwikkel ook web-applicaties op maat in PHP.
Daarnaast bied ik ook website-onderhoud-en-beveiligings-abonnementen en hosting op mijn eigen VPS aan.
Is je WordPress website gehackt of ineens off-line? Dan kun je mij ook inschakelen!
Inge van der Valk t.h.o.d.n. Travel Counsellors NL

Inge van der Valk

Amsterdam

travelcounsellors.nl/inge.vandervalk

Persoonlijk reisadviseur

Als reisprofessional stel ik de mooiste reizen samen. Ik bespaar je uren zoekwerk op het internet en zorg ervoor dat jouw reis volledig aansluit bij je wensen. Ruim 14 jaar ben ik maatwerkspecialist. Ik houd van het puzzelwerk dat hier vaak bij komt kijken! Of het nu om een verre reis gaat of een trip dichterbij huis, ik bekijk graag de mogelijkheden voor je.

Ik doe prijsvergelijkingen en regel alles voor een zorgeloze vakantie. Daarnaast ben ik gemakkelijk bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

Wat kun je van mij verwachten:
- Persoonlijk contact
- Ik neem alle tijd om de wensen voor de vakantie met je door te nemen
- Ik denk met je mee, geef betrouwbaar advies en kom met creatieve ideeën.
- Een duidelijke offerte
- De ideale reis met een goede prijs/ kwaliteitverhouding
- Ik leg de gehele reis vast en regel, indien gewenst, verzekeringen, visa, autohuur, excursies, transfers etc.
- Zowel voor, tijdens als na de reis kun je op me rekenen

Probeer eens het gemak van een Travel Counsellor. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Online, bij je thuis of op kantoor.
E-mail: Inge.vandervalk@travelcounsellors.nl
Tel: 06 1738 9693

> Bekijk mijn website: www.ingevandervalk.nl
>> Volg me op Instagram @reizen_met_inge
ONDERNEMER.support SPOT ON | Professional Organizing

Leonie Langius

Amsterdam

ondernemer.support/ | https://spotonorganizing.nl

Virtueel Professional | Personal Organizer

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Als ondernemer hou je heel wat ballen in de lucht. Niet gek dat sommige zaken je minder vlot afgaan. Je mist kennis, tijd of gewoon interesse om je erin te verdiepen. Hoe fijn dat je precies voor die zaken iemand (tijdelijk) aan kunt haken om het voor je te regelen.

Als structuurjunkie met technisch DNA help ik je graag met het inrichten en optimaliseren van je (online) marketing en communicatiesystemen. De kostbare online tools die je hebt aangeschaft ook echt gebruiken en inzetten waarmee jij je doelgroep(en) beter bereikt, je zichtbaarheid vergroot en je omzet stijgt.

Daarnaast automatiseer ik tijdrovende processen voor je wat je overzicht, focus en aanzienlijke tijd- en kostenbesparing oplevert. Ik ben goed op de hoogte van de razendsnelle technische ontwikkelingen die het leven en ondernemen zoveel makkelijker en praktischer maken.

Ik denk in oplossingen en ben oprecht geïnteresseerd naar jouw drijfveren en passies als ondernemer en mens. Zet heel graag mijn kennis, ervaring en persoonlijkheid in om jouw doelen te bereiken.

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Ben dol op mijn werk maar nog meer op de mensen erachter. Vind je het leuk om 'virtueel' kennis met me te maken, neem dan gerust contact met me op.
Ineke van de Water

Amsterdam

Identity Stylist

Ineke van de Water, Identity Styliste,

Oprichter van iENSPIRATION, Een plek om creatief geïnspireerd te worden en positief op te laden.
De vier pijlers zijn hierbij: Identiteit, expressie, kleur en culturele inspiratie waarbij kleur het hoofd thema is.
Bij “iENSPiRATiON” zoeken we uit hoe de juiste kleuren voor jou werken , zowel in je persoonlijke uitstraling als wel in je directe omgeving, zoals het interieur van je huis of kantoor en zo bijdragen aan een gelukkiger, zelfverzekerder en harmonieuzer gevoel. Je huis vertelt het verhaal van wie jij bent!
Ook speelt de kunst hierbij een grote rol. Hoe te kiezen en eventueel zelf te creëren.
Creativiteit zit in ieder mens. Alleen moet je weten hoe dit naar boven te halen.

In de vorm van workshops laat ik je op zoek gaan naar je eigen identiteit dmv het maken van inspiratieboeken. Wees je eigen stylist. Ontdek waar je voor- en afkeuren liggen. Hoe een mindmap en een moodboard te maken. Wat past echt bij jou zonder de druk van de modedwang. Kortom, open je creatieve geest!

Hiernaast geef ik persoonlijk kleuradvies:

1; voor je persoonlijke uitstraling waardoor je het beste uit jezelf kunt halen en in iedere situatie je volmaakte zelf kunt zijn met de kracht van de juiste kleuren. Je zult verbaasd zijn als je ziet hoe je gezicht opbloeit en je figuur geoptimaliseerd wordt met het juiste kleuren palet!
2: Voor een op maat gemaakt Interieur waar jij en je gezin zich helemaal thuis voelen en jullie karakter uitstraalt.

Tevens verkoop ik mijn eigen kunst en ontwerpen vanuit mijn atelier.

Na een mega verbouwing van een oud monumentaal pand uit 1679 ,in het hartje van Amsterdam, gaat mijn bedrijf het daglicht zien in maart 2023. Iedereen die hier nieuwsgierig naar is geworden nodig ik dan ook ten zeerste uit om langs te komen en zich te laten inspireren tot een kleurrijk bestaan!
Clementine van den Burg

Amsterdam

cleem.nl

Webdesigner en -developer, fotograaf, grafisch ontwerper, hand letteraar

Hoi,

Ik ben Cleem en ik ben vormgever.
Dat is de korte versie.

De lange versie is:
Ik ben Clementine en ik zorg ervoor dat mijn klanten zich vol vertrouwen kunnen presenteren. Mijn vakgebied is breed: ik ben webdesigner en -developer, fotograaf, grafisch ontwerper en hand letteraar. Dit zorgt ervoor dat je altijd terecht kunt aan dit loketje zodat je vorm altijd consistent is en je klanten nooit meer hoeven twijfelen of ze wel de juiste hebben gevonden.

We kunnen altijd een kop koffie drinken om te kijken waar jij tegenaan loopt en of ik je verder kan helpen.

Bel of mail me maar even: 06 11 294 924 / in@cleem.nl

Groet!
Cleem
Het Marketing Fundament

Justine van der Velden

Amsterdam

hetmarketingfundament.nl

Business Coach | Marketeer | Positioneringsstrateeg

Hoi!

Ik ben Justine van der Velden. Ervaren Business Coach, Marketeer en Positioneringsstrateeg.

Toen ik stopte met het verkopen van mijn uren en mijn business ging bouwen op een ander verdienmodel dan uur/factuur ging ik pas echt ondernemen op mijn voorwaarden en ging er een wereld voor me open.

Ik heb inmiddels een business waarin ik veel meer vrijheid ervaar, veel meer tijd en ruimte heb om te werken aan de groei van mijn bedrijf, meer omzet draai en mijn klanten op een volledig ander level help.

De overstap van interimmer naar echte ondernemer heeft mij in alle opzichten rijker gemaakt.

Als jij het uurtje/factuurtje model wil loslaten, minder in het bedrijf van je klant en meer aan de groei van je eigen bedrijf wilt werken, wilt groeien in jouw ondernemersschap en klaar bent voor een wereld waarin jij als vakexpert én ondernemer nog veel meer tot je recht komt, laten we elkaar dan spreken.
Barbara Ganseman

Amsterdam

healthsenseamsterdam.nl

Natuurdietist

Logo Barbara Ganseman
Barbara Ganseman - eigenaar van Natuurdietistenpraktijk Health Sense Amsterdam.

Ik help mensen naar een betere gezondheid met specialisatie in de volgende onderwerpen:

- Maag/Darmklachten
- Gewicht
- Kruiden/specerijen

Ik heb een holistische benadering, en werk uitsluiten met voeding (voeding als medicijn). Mijn adviezen zijn simpel en nuchter. Mijn motto is: De beste dokter staat in de keuken.
Mabel Houdtzagers

Amsterdam

spreker/orthomoluculair therapeut en gewichtsafname- expert/ dietist in opleiding

Hallo, ik ben Mabel Houdtzagers. Ik geef met passie theatrale lezingen over vitaliteit en gezond afvallen: "Healthy as Hell! "Humor, zelfkennis en positiviteit zijn mijn mantra's. In mijn gezondheidspraktijk Praktijk Fides ben ik er voor de leuke, hardwerkende powervrouw met weinig tijd! De vrouw die naast haar werk en leven ook haar gezonde leefstijl, voeding en gewicht wil optimaliseren. Zij kan veel zelf maar wil hierbij toch wat onwijs goeie hulp van mij gebruiken! Ik ben jouw Persoonlijke Assistent en stok achter de deur in het ècht behalen van je eigen gezondheidsdoelen. Het is nu tijd voor jou! Samen met mij ga je het mentale en praktische avontuur aan om een prachtig resultaat neer te zetten.
Praktijk Fidès voor persoonlijk consult en motiverende lezingen. Zowel fysiek als online.
Machteld Koenraad

Amstelveen

Financieel coach/ Profit First Professional

Logo Machteld Koenraad
Hi medelid en ondernemer,

Succesvol ondernemen vraagt om solide financiën.
Ondernemen is je lust en je leven. Je hebt volop aandacht voor de relatie met je klanten en het verder ontwikkelen van je bedrijf. De administratie schiet er wel eens bij in. Terwijl een goed financieel overzicht, een solide begroting en het benutten van fiscale mogelijkheden het succes van je onderneming kunnen vergroten.
Mijn motto is 'zelf doen' en 'ik help je erbij'. Als financiële professional reik ik je de tools aan die ervoor zorgen dat je financiële basis van je onderneming piekfijn in orde is en dat je zelf zoveel mogelijk grip hebt.
Afhankelijk van jouw vraag of wens en de fase waarin je als ondernemer zit, kan ik dat op een aantal manieren doen, als:
- Financieel coach,
- Sparring partner en als
- Financieel ( en fiscaal) adviseur.

Heb je een financieel of fiscale vraag, laat me weten. Als het kan help ik je direct verder.

Met financieel gezonde groet, Machteld
Sophie Websites

Sophie Antoinet van Ommeren

Amsterdam

sophie-websites.nl

Webdesign, Webbouw, Websiteonderhoud & SEO

Logo Sophie Websites
Ik bouw professionele websites voor o.a. startende ondernemers & ZZP-ers

Dit zijn professionele WordPress websites die mobiel-vriendelijk zijn, goed vindbaar op internet en makkelijk zelf bij te houden.
Ook kan ik het onderhoud van je website verzorgen door regelmatige Back-ups en Updates zodat je website veilig en up to date blijft.

Door je website geheel volgens de regels van de zoekmachines (google) te bouwen, is de vindbaarheid van je website optimaal.

Ik hou van een persoonlijke aanpak, meedenken en samen regelmatig overleggen. Verder heb ik alweer ruim 18 jaar ervaring in het bouwen van websites en dit wil ik graag met je delen.

Door een analytische, technische en creatieve achtergrond ben ik uitstekend instaat om je website op alle vlakken tiptop in orde te maken.

Verder kan ik je helemaal adviseren en ontzorgen met webteksten, foto’s, video, webapps, hosting, domeinnamen en huisstijl, ik heb daar mijn vaste partners voor.
Roos Wouters

Amsterdam

rooswouters.nl, www.werkverenging.nl

aanjager van de vernieuwing

Logo Roos Wouters
Als oprichter en directeur van de Werkvereniging zet ik sinds 2017 de behoeften van Modern Werkenden op de kaart bij politiek Den Haag en maak inzichtelijk wat deze snel groeiende groep nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren op een arbeidsmarkt in beweging. In die hoedanigheid ben ik ook geregeld deelnemer aan het lobby panel van BNR Nieuwsradio. Daarnaast werk ik als consultant en in die hoedanigheid geef ik al meer dan 14 jaar adviezen, lezingen en workshops aan overheid en bedrijfsleven over arbeid- en organisatievernieuwing. Vernieuwingen die leiden tot betere prestaties van de organisatie en de medewerker, meer werkplezier, een betere balans en een optimale ontplooiing van talent.
Het Boek van Ilse

Ilse Lindeijer

Amsterdam

hetboekvanilse.nl

Schrijver

Logo Het Boek van Ilse
Sinds april 2015 ben ik de wereld van het schrijven ingestapt en wil ik een of meerdere romans gaan publiceren. Naast schrijven werk ik parttime in projectopdrachten.
“Ga je mee verdwalen? Ik ken de weg.” Eén van mijn favoriete Loesje uitspraken. Ik sla steeds nieuwe wegen in. In maart 2015 ben ik met Bites & Business mee geweest op de leuke Rome trip en heb toen de knoop doorgehakt: ik ga boeken schrijven. Begin april ben ik na twee jaar teruggekeerd naar Amsterdam. Ik houd van afwisseling en netwerken, ik krijg energie van enthousiaste mensen en vind het enorm leuk om mensen te motiveren en met elkaar te verbinden.
Elvira Virtual Sidekick

Elvira van Gastele

Amsterdam

Technisch Strateeg

Logo Elvira Virtual Sidekick
Studio Inside Out

Percy van de Werve

Hilversum

studioinsideout.nl

Interieurarchitecte

Logo Studio Inside Out
Wil jij je huis verbouwen of vergroten met een aanbouw of extra verdieping dan help ik je graag met het maken van de juiste keuzes en het maken van een passend ontwerp waarin jij je geheel kunt vinden. Als interieurarchitect vind ik het belangrijk dat je huis als een warme jas om je heen zit. Jij je er geborgen in kunt voelen, tot rust kan komen maar ook heerlijk kan feesten. Door het maken van meerdere schetsontwerpen toegespitst op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen komen we tot de beste keuze voor jou en dus het beste resultaat. Er leiden tenslotte ook meerdere wegen naar Rome, toch. Onze samenwerking is dan ook belangrijk in het gehele proces. Iedereen is anders, Gelukkig maar anders zou het een saaie boel worden. Maar de klik met elkaar draagt bij aan het optimale resultaat.
Jacqueline Dersjant PHTGRPHR

Jacqueline Dersjant

Amsterdam

jacquelinedersjant.com

fotograaf

Logo Jacqueline Dersjant PHTGRPHR
Door middel van documentaire/journalistieke fotografie leg ik een dag uit het leven vast. Of het nou gaat om het verhaal van een bedrijf, een documentaire, een bruiloft, uitvaart, event, familie, lifestyle - alles bestaat uit gewone of ongewone dagen uit het leven. Ik maak mijzelf onzichtbaar en kan zo dichtbij komen waar ik ook ben. Hierdoor kan ik elke situatie op een intieme manier vastleggen met een sterk gevoel van empathie en respect.

De mooiste momenten verzin je niet, die gebeuren gewoon en vaak wanneer je het niet verwacht. Als jij lacht, huilt of danst dan lach, huil of dans ik met je mee en leg vanuit dat gevoel de dag vast.

Waar ik steeds meer van overtuigd ben is dat het beste verhaal verteld wordt als ik helemaal de vrijheid krijg. Want meestal loopt een dag zoals ie loopt en niet zoals gepland

Oorspronkelijk opgeleid als jurist besloot ik in 2001 mijn creatieve hart te volgen en startte ik met een opleiding aan de FotoAcademie in Amsterdam. Na mijn opleiding ben ik gaan fotograferen voor tijdschriften en af en toe een reclamebureau. In 2006 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft, waarmee ik een PANL (Photographers Association of the Netherlands) award won en een 'honorable mention' bij de PX3 (Prix de la Photographie Paris).
Koppen Coaching & Training

Astrid Koppen

Amsterdam

astridkoppen.nl

Executive /business Coach

Set in Motion

Ilona Kröber

Amsterdam

setinmotion.eu

interieurarchitecte creëert vitale werkruimtes

Logo Set in Motion
Ik help coaches en therapeuten hun werkruimtes te vitaliseren en eigen te maken, zodat de verhoogde energie in de ruimtes het helingsproces kan ondersteunen.
BSS Familierecht Advocaten/Mediators

Monique Schellekens

Amsterdam

bssfamilierecht.nl

advocaat-mediator

Logo BSS Familierecht Advocaten/Mediators
Monique Schellekens is sinds 2002 werkzaam als advocaat-mediator. Als specialiste in het familierecht houdt Monique zich bezig met echtscheidingen, het beëindigen van samenlevingen, verdelingen van gemeenschap en gezamenlijk eigendom, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, ouderschapsplannen, kinder- en partneralimentatie, ouderlijk gezag en aanverwante familierechtelijke kwesties.

Als (collaborative) advocaat en mediator is het doel van Monique om mensen te begeleiden bij het op een goede en respectvolle manier uit elkaar gaan. Daarbij past het zoeken naar creatieve oplossingen zodat voor en door cliënten uiteindelijk een bevredigende regeling kan worden bereikt. Door middel van haar gespecialiseerde juridische kennis en inzicht in mensen, werkt Monique aan duurzame oplossingen waar haar cliënten nu én ook na jaren nog met tevredenheid op kunnen terugkijken. Met een jarenlange proceservaring en up to date kennis van de rechtspraak staat Monique haar cliënten, ook als het komt tot een gerechtelijke procedure, op een gedreven en professionele wijze bij.

Monique is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en als Collaborative Divorce Lawyer lid van de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Tevens is zij registermediator bij de Mediatorsfedaratie Nederland (MfN) en lid van de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht (FJR), van de Nederlandse Mediatorsverening (NMv) en van de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH).

Monique werkt waar nodig samen met andere professionals zoals belastingadviseurs, financieel planners, kinder-/pubercoaches, psychologen en pedagogen vanuit een netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daarnaast is zij opgeleid tot NLP Master. NLP (neuro-linguistisch programmeren) gaat over effectief communiceren. Oftewel: hoe breng je je boodschap over en bereik je je doel? Zeker in de familierechtpraktijk komen de NLP-vaardigheden goed van pas.
ilsehuizinga.com

Ilse Huizinga

Amsterdam

Jazz zangeres & vocal coach

High5 sollicitatie- & loopbaancoaching

Nancy Boot

Loenersloot

high-5.nl

Sollicitatie- en loopbaancoach

Logo High5 sollicitatie- & loopbaancoaching
Ik ben sollicitatie- en loopbaancoach, speciaal voor de vrouwelijke professional!
Vrouwen zijn vaak veel te bescheiden. Ze durven niet hardop uit te spreken waar ze goed in zijn, wat ze zouden willen doen of wat ze waard zijn.
Ik leer ze opscheppen: zichzelf op ware grootte te presenteren, zodat ze vol zelfvertrouwen op hun werk verschijnen. Of netwerk- en sollicitatiegesprekken in kunnen. Met een aanzienlijk grotere kans op een passende werkplek.

Hoe doe ik dat? Door de coachingsgesprekken te combineren met zelfverdediging (krav maga)
Je kunt bij mij terecht voor: outplacement, coaching-on-the-job, sollicitatiecoaching.
Sinds november 2019 heb ik ook een online coachingsprogramma.
Meer weten? Kijk op www.high-5.nl
Zuiver Taal Tekst en redactie

Catja Cappon

Amsterdam

zuivertaal.nl

tekstschrijver en redacteur (gender)inclusieve teksten

Logo Zuiver Taal Tekst en redactie
Ik help maatschappelijk betrokken bedrijven en andere organisaties met overtuigende en inclusieve teksten, zodat ze hun missie beter realiseren.

Ik werk o.a. samen met trainers en coaches en organisaties die actief zijn o.g.v. gender-, seksuele en etnische diversiteit.

Zorgvuldig communiceren is ook genderbewust en inclusief communiceren, zodat je hele doelgroep zich herkent in je boodschap en zich met je wilt verbinden.
DG Graphic Design

Ingelise de Jongste

Amsterdam

ingelise.nl

creative director & actrice

Logo DG Graphic Design
Ingelise de Jongste studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in vrouwen-en filmgeschiedenis, woonde in Frankrijk en deed een toneelopleiding in de Verenigde Staten. Ze werkte oa als programmamaker en redacteur. Nu werkt ze als trainingsacteur (www.ingelise.nl) en is ze mede-eigenaar van reclame ontwerp- en adviesbureau DG Graphic Design, opgericht in 2004 (www.dggraphicdesign.nl). Als ervaren, tweetalige actrice is ze dankzij haar brede achtergrond inzetbaar voor rollenspellen op alle niveaus, van balie tot directie, in zowel trainingen als assessments. Binnen DG Graphic Design is ze de creative director en houdt ze zich oa bezig met tekstschrijven en SEO. Ook is ze medewerker van de geschiedeniskalender van het Historisch Nieuwsblad en bestuurslid van het Johan Ferrier Fonds (www.johanferrierfonds.nl), een stichting die kleinschalige projecten op gebied van cultuur en educatie ondersteunt in Suriname.
LUZ Bags & Accessories

Marloes Jonker

Haarlem

luzamsterdam.com

Eigenaar tassenmerk LUZ Amsterdam

Logo LUZ Bags & Accessories
Rooshert Uitvaartbegeleiding

Anne Margriet Kaa

Amsterdam

rooshert.nl

Uitvaartbegeleider

Logo Rooshert Uitvaartbegeleiding
Rooshert Uitvaartbegeleiding begeleidt naasten doorheen het hele proces vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. We kijken naar wat er nodig is voor die specifieke familie of vriendengroep rondom de overledene. Soms doen we heel veel en nemen we mensen aan de hand mee door die ingewikkelde eerste periode, als dat nodig is dan zijn we er op die manier. Maar ook als er behoefte is aan veel minder van onze kant, als mensen zelf heel veel willen en kunnen doen, dan zijn wij er als coach op de zijlijn. We bespreken wat nodig is voor u en stemmen daar onze begeleiding op af.
Kahn Company

Kim Kahn

Amsterdam

kimkahn.nl

Freelance Professional Marketing Communicatie Fondsenwerving

Heidi Koggel

Amsterdam

Loopbaan Adviseur / HR Adviseur

Loopbaan en HR Advies
Training with a Twist

Britta Lassen

Amsterdam

trainingwithatwist.nl

Procesbegeleider, Teamcoach, Trainer

Logo Training with a Twist
Claws

Charlotte Schilt

Amsterdam

clawslegal.nl

Jurist, eigenaar adviesbureau

Logo Claws
https://www.linkedin.com/profile/preview?locale=en_US&trk=prof-0-sb-preview-primary-button
Mariska Volkmaars

Amstelveen

Organisatiekundige

Logo Mariska Volkmaars
Gestart in de marketing en communicatie, het pad vervolgd in de consultancy; het samenbrengen van vragen en originele oplossingen en een brug bouwen tussen klant, business en ICT. Organisatieontwikkeling en -verandering: er voor zorgen dat iedereen aangesloten is en blijft. Samen verleggen van grenzen. Ik houd van uitdagende doelen met doorgaans beperkte budgetten in een complex landschap (spelers, wetgeving, privacy). Ik geef richting, verzin scenario’s, stel prioriteiten en werk een strategie uit die werkt en levert. Ik organiseer graag tripjes en reizen voor man en vrienden. De ene keer met en de andere keer zonder wielrenfiets. Maar altijd naar een plek waar je lekker kunt eten.
Paula Vos

Amsterdam

schrijver, journalist en communicatieadviseur

Logo Paula Vos
Heb je iets te vertellen maar vind je het lastig die boodschap te verwoorden en te verspreiden? Dan help ik je graag! Of het nu gaat om een flyer, een webtekst, een nieuwsbrief, een journalistiek project of een boek.

Overal zit een verhaal in.
Fendi ten Hoeve

Nederhorst den Berg

Birth, Bereavement en End of Life doula

Du Bois Advocatuur Du Bois Advocatuur

Denise Du Bois

Amsterdam

duboisadvocatuur.nl

Advocaat

Charlotte Agterberg

Amsterdam

Vertaler, editor

Lots to Wear

Lieselotte Bogaard

Amsterdam-Duivendrecht

lotstowear.nl

Stijlcoach voor vrouwelijke ondernemers

Logo Lots to Wear
Hoe stond je vanochtend voor jouw kledingkast? Blij omdat je precies wist wat je vandaag uit de kast ging pakken óf gefrustreerd omdat je geen idee had wat je nu weer aan moest trekken, waardoor je uiteindelijk maar weer diezelfde set aantrok...

Hi ?, mijn naam is Lieselotte Bogaard en ik ben stijlcoach voor vrouwelijke ondernemers. Het is mijn passie om jou als ambitieuze ondernemer de kracht van een persoonlijke kledingstijl te laten ervaren. Een authentieke kledingstijl die past bij jouw uiterlijk, innerlijk én bedrijf. Zodat je gezien wordt zoals jij bent met al jouw vaardigheden, persoonlijkheid en expertise!

Met mijn bedrijf Lots to Wear help ik jou met het ontwikkelen van jouw authentieke en unieke kledingstijl. Een kledingstijl waarmee jij indruk maakt.

Zo ben je zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten, waardoor ze beter naar jouw verhaal en boodschap luisteren.

Ik kan jou hierin adviseren met het persoonlijk kleur- en stijladvies, de digitale kledingkast (een app waarin allemaal combinaties staan met kledingstukken uit jouw kast) en met het Personal styling en branding programma.

Hierbij staat altijd de persoonlijke benadering voorop. Ik zet jou in het middelpunt, zodat jij kunt stralen!

Let’s connect! ?

Hartelijke groet,

Lieselotte Bogaard

E-mail: Lieselotte@lotstowear.nl
www.lotstowear.nl
Telefoonnummer: 06 - 20 74 64 39
Arianne van Staveren

Amsterdam

HR Adviseur

mail@mariloukeller.nl

Marilou Keller

Amsterdam

Changemanger en Coach

She Who Dares / HvA

Mariska van Walsum

Middenbeemster

shewhodares.nl

LEGO Serious Play facilitator/ Organisatie advies en training

Logo She Who Dares / HvA
Bouw de scenario's van morgen met LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP)

Wil je meer betrokkenheid creëren tijdens bijeenkomsten?
Wil je oplossingen genereren die door alle betrokkenen gedragen worden?
Wil je meer “fun” in een serieuze meeting?

Gebruik dan LEGO® SERIOUS PLAY®!

Lego, wie is er niet mee opgegroeid?
Legostenen roepen vaak gevoelens op van spelen, van sentiment en creativiteit. LEGO® SERIOUS PLAY® is een wetenschappelijk onderbouwde methode die gebruikt kan worden voor teambuilding, strategie- en visieontwikkeling, planvorming en innovatie. LEGO® SERIOUS PLAY® is spelen voor volwassenen; met een bruikbaar langetermijn resultaat.

De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY® is dat iedereen (niemand uitgezonderd!) met de speciaal hiervoor geselecteerde Legostenen in staat is om zijn of haar kennis, idee of mening in te brengen in het overleg of team.
Zeg het met je handen!; LEGO® SERIOUS PLAY® is een speelse en bewezen effectieve methode.

100% commitment, 100% of the time.

Ontdek het zelf!
Neem contact met ons op en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.