B&B Den Haag


Bites & Business bestaat al sinds 2010 in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Een stad met vele mogelijkheden en hele actieve en ondernemende dames. Dat willen we met B&B Den Haag graag stimuleren. Doe je mee?

Mariët Hendrikx en Irma de Vaan hebben jarenlang de kar getrokken en zijn per augustus 2023 gestopt.

Neem jij het stokje over? Als je als ondernemende vrouw in Den Haag e.o. woont, van organiseren en lekker eten houdt, dan ben je geschikt als coördinator! Met zijn tweeën werkt het beste. Hier lees je er meer over.

De netwerkavonden voor ondernemende vrouwen zijn zo'n 6 keer per jaar op wisselende avonden in de week en op wisselende locaties: van trendy hotspot tot knusse huiskamer en van koninklijke allure tot kraakpand. 

Wil je op de hoogte blijven van de Haagse netwerkavonden en de landelijke nieuwsbrief ontvangen, meld je dan aan via de knop hieronder.  
En wordt ook zeker even lid van onze Facebookgroep en deel mee!

Agenda


De agenda van Bites & Business Den Haag ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Den Haag zijn:

Er zijn geen registraties (meer) gevonden.

Uitnodiging ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Den Haag en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Onze leden:


Denise Bruseker Financial Life Planning

Denise Bruseker

Leidschendam

denisebrusker.nl

Financial Life Planner

Arbo Dynamica

Irma de Vaan

Voorburg

arbo-dynamica.nl

Arbeids- en Organisatiedeskundige

Logo Arbo Dynamica
CityCoördinator B&B Den Haag.
Met veel plezier heb ik deze rol op me genomen om met de vele ondernemende dames in het Haagse te kunnen netwerken en vooral ook om van elkaar te leren en elkaar te leren kennen.

Verder ben ik een enthousiaste, betrokken en praktisch ingestelde arbeids- en organisatiedeskundige die samen met organisaties een stip op de horizon zet om te werken aan de arbeidsomstandigheden. Niet omdat het moet maar omdat het bijdraagt aan het veilig en gezond werken, aan het werkplezier van de medewerkers en aan het resultaat van het bedrijf. Daarin zoek ik een goede balans in zakelijkheid en betrokkenheid.

In mijn begeleiding richt ik me op teams en afdelingen om te werken met plezier en goed presteren, werken aan vitaliteit en performance. Kernwoorden zijn eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Daarbij hoort vanzelfsprekend begeleiding van het systeem (management, team, individu) binnen het grote geheel van en in verbinding met de organisatie.
Op die manier kan het organisatieperspectief verbonden worden met het individuele perspectief van de medewerker en vice versa.

Als arbeids- en organisatieadviseur ben ik steeds bezig met de mens en zijn arbeid binnen
de organisatie. Als coach en NLP-er ben ik bezig om de interactie binnen het systeem te
begeleiden en te optimaliseren.

Doel; een organisatie die het beste uit zichzelf haalt door aandacht te geven aan haar medewerkers en hun arbeidsomstandigheden.
Het resultaat; een optimale inzetbaarheid en productiviteit.

Verder ben ik een sportieve dame die graag op een catamaran zeilt of duikt in warme waters naar de mooiste vissen.
Ik squash in competitieverband en maak regelmatig zelf kleding.

Groet, Irma de Vaan
Karen Kammeraat

Voorburg

trainer/consultant ontwikkelingssamenwerking

Logo Karen Kammeraat
Mijn missie is een eerlijk inkomen voor iedereen, wereldwijd.
Hier werk ik in Nederland aan vanuit mijn stichting EerlijkWinkelen, waarmee we via een app site en papieren kaartjes de weg wijzen naar winkels die fair trade, biologische en tweedehands producten verkopen. Voor meer info: www.eerlijkwinkelen.nl
In ontwikkelingslanden en opkomende economieen train ik MKB onderneemsters met als doel hun bedrijf succesvoller te maken. Dit valt onder programma Briljante Onderneemster dat ik samen met Yvette van Dok heb opgericht. Voor meer info: www.briljanteonderneemster.nl
VIE Voeding in evenwicht

Sara van Grootel

Den Haag

viedietist.nl

Dietist

Logo VIE Voeding in evenwicht
Ik ben Sara, dietist, gezondheidswetenschapper en Emotie-eten de baas specialist. Mijn missie is mensen leren anders met emoties en gedachten rondom eten om te gaan, waardoor ze zelfvertrouwen krijgen dat ze eetgedrag kunnen veranderen en blijvend afvallen. Ik doe dit individueel en in kleinschalige workshops. Mijn manier van werken omschrijft zich als prikkelend, praktisch, positief en doelgericht. Ben je hier benieuwd naar? Ik bied je een gratis kennismakingsgesprek aan.
Anchor Intellectual Property

Diana Versteeg

Den Haag

anchor-ip.com

Jurist/Advocaat

Logo Anchor Intellectual Property
Ik verwonder me nog iedere dag over de onbegrensde creativiteit van andere ondernemers. Het is gewoon zo leuk wat de mens kan bedenken of maken!

Ik ben heel graag het juridische fundament onder die creativiteit. Al ruim 20 jaar ben ik jurist/advocaat, gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht ("IE"), het leukste rechtsgebied dat er is, al zeg ik het zelf.

Intellectuele Eigendomsrechten zijn bijvoorbeeld handelsnamen, merken, domeinnamen, maar ook reclamerecht en auteursrechten vallen eronder.

Het gaat om producten, diensten, content. Deze zaken verdienen juridische bescherming tegen kopiëren of ander misbruik. Met de juiste bescherming bouw je daarmee daadwerkelijk aan een waardevolle onderneming.

Ik denk graag met je mee, van idee naar IE.
MHIO

Mariët Hendrikx

Den Haag

mhio.nl

interieurarchitect

Logo MHIO
Centeno Coaching

Jet Centeno

Den Haag

centenocoaching.nl

Coach/trainer

Logo Centeno Coaching
Bezieling en leiderschap zijn twee belangrijke thema's waarin ik mensen begeleid. Ik focus mij vooral op vrouwen en het hervinden van de balans tussen het vrouwelijke en mannelijke en het herontdekken van liefde en macht. Het systemisch gedachtegoed en wijsheden uit het sjamanisme lopen als een rode draad door mijn werk. Ik geef workshops, cursussen, retraites, individuele sessies en ben als partner verbonden aan de Academie voor Opstellingen.
Ans Meiborg

Den Haag

Hoofdredacteur

Logo Ans Meiborg
Ik ben een ervaren communicatieadviseur met een grote liefde voor tekstschrijven en gespecialiseerd in het maken van magazines. Ik schrijf helder, aansprekend en toegankelijk en altijd met een duidelijk doel voor ogen. Een magazine of tekst staat immers nooit op zichzelf maar maakt onderdeel uit van een plan. Om mensen te informeren, te overtuigen, te binden of om de organisatie duidelijk te positioneren. Ik ga dus altijd eerst op zoek naar dat doel. Ik verdiep mij snel in de materie, kom rap tot de kern en vertaal dit inzicht naar lekker leesbare en aansprekende teksten.

Daarnaast ben ik initiatiefnemer en voorzitter van het creatief samenwerkingsverband BLAD! Producties. Een samenwerking tussen tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en een eindredacteur. Wij maken magazines in opdracht van bedrijven en organisaties en zijn goed thuis in alle aspecten van het maken van een magazine. Van een uitgekiend concept, aanspekende teksten en beelden, vormgeving en begeleiding van het drukwerk.
LOL Media Design

Nicole Lousberg

Den Haag

lolmediadesign.nl

Webdesigner

Logo LOL Media Design
Ik heb een professioneel, dynamisch bedrijf dat inderdaad LOL heeft in het bedenken en creëren van een webdesign, website of webshop voor ondernemers, voornamelijk in het MKB, die goed beseffen dat internet het belangrijkste massamedium van deze eeuw is, maar die de tijd niet hebben om de snelle veranderingen en innovaties op dit gebied te implementeren in hun bedrijfsvoering.

# Ontwerp, implementeer en onderhoud websites en webshops voor ondernemers in het MKB.
# Optimaliseer uw bestaande website.
# Steek uw bestaande site in een nieuw jasje, door middel van redesign.
# Vergroot uw vindbaarheid op internet door middel van zoekmachineoptimalisatie.
# Ben gespecialiseerd in WordPress.
# Adviseer en train op het gebied van Social Media.
# Ontwerp en maak banners voor Facebook en Twitter.

Je kan altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een scan van je website en passend advies!
Dames Op Bezoek

Els Lonissen

Den Haag

damesopbezoek.nl

Zelfstandig professional

Logo Dames Op Bezoek
Els wordt door haar collega’s omschreven als energiek en gezond kritisch. Deze kritische blik gebruikt zij om situaties te analyseren en op zoek te gaan naar de meest geschikte oplossing. Zij kan met een breed scala mensen overweg in alle lagen van de organisatie. Els is mens- en relatiegericht en gaat graag informeel, eerlijk en direct met mensen om. Verbinden is haar kracht: in haar rol als sparringpartner en ‘critical friend’ weet ze mensen binnen organisaties in beweging te krijgen en te motiveren om bij te dragen aan de totstandkoming van een werkend resultaat.
Clingendael Media Groep StudieKeuze Academie

Martha van Delden

Nootdorp

Adjunct Directeur CMG en Mede eigenaar StudieKeuze Academie

Logo Clingendael Media Groep StudieKeuze Academie
• Ik ben een energieke, enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte doener met aanwijsbare commerciële expertise, uitstekende communicatievaardigheden en leidinggevende capaciteiten.
• Mijn passie is iets nieuws in de wereld tot stand brengen en heb dit in mijn werkzame leven ook vaak mogen doen.
• Daarnaast word ik ook heel blij als ik anderen kan wijzen op zaken die zij nog niet eerder hebben gezien en hen zo te stimuleren om het beste uit zichzelf, uit anderen en/of uit het bedrijf te halen.
Lionette Kleijnen Coaching

Lionette Kleijnen

Utrecht

lionettekleijnen.com

coach

Hi, mijn naam is Lionette. Ik begeleid vrouwen naar rust, ruimte en richting zowel in werk en privé.
Ik help hen de rust in zichzelf te ervaren, waardoor er ruimte ontstaat.
In het toestaan van deze volledige ruimte ontstaat de richting.

Dit doe ik door hen te laten inzien hoe ze zichzelf in de weg zitten en hen te helpen zichzelf uit de weg te gaan door in - en uitzoomen, door emotionele en mentale detox.
Zodra we niets langer in onszelf vastzetten (emotioneel of mentaal) kunnen we volledig onszelf zijn, gaat het weer stromen in ons en voelen we de richting die ons gewezen wordt van binnenuit.

Dit versterkt weer de rust en ruimte die we voelen.
Daarnaast ervaren we meer energie, ontspanning, vertrouwen en geluk.
En dit is veel makkelijker dan je nu denkt. Het vergt wel moed om de eerste stappen te zetten. Ik ga voor en loop graag met je mee!
Margreet Smit-Geerling

Den Haag

Logo Margreet Smit-Geerling
beautiful results

Carien van den Hoek

Leidschendam

project/interimmanager

Kirsten Kilian

Voorburg

Hoofd Strategie & Business Development