B&B Breda


 

De organisatie van Bites & Business Breda is in handen van Marloes Hoefnagels en Charlotte Derksen.

Om de maand organiseren deze twee enthousiastelihngen een Bites & Business netwerkavond en tussendoor diverse specials. De avonden zijn wisselend op dinsdag, woensdag of donderdag. En voor de afwisseling wordt een lunch ook af en toe georganiseerd. In de gezellige, bourgondische regio Breda kiezen ze steeds een ander restaurant voor de bijeenkomsten. Interesse om een netwerkevent in Breda bij te wonen? 

Bekijk de agenda voor regio Breda hieronder en meld je alvast aan voor de avonden waarop jij zeker wil komen! 

 

Ook een uitnodiging ontvangen?


Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Breda en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Breda zijn:

Marloes Hoefnagels-Meijer

fitmetloes.nl

Beweegcoach & Voedingscoach

Marloes Hoefnagels heeft 20 jaar gewerkt in de marketing en communicatiewereld, waarvan ruim 10 jaar als freelance Event- en projectmanager. Met haar bedrijf Loef Company coördineerde ze uiteenlopende (bedrijfs)evenementen, communicatie- en marketingprojecten.
In 2020 besloot ze het roer om te gooien en zich om te scholen tot Beweeg- en voedingsoach. Vanuit haar passie voor sport en gezondheid en haar behoefte om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van anderen, is ze gestart met haar eigen praktijk Fit met Loes Beweegcoaching (FML). Ze coacht je om de fitste versie van jezelf te worden, op een manier die bij jouw leven, jouw doelen en jouw persoonlijkheid past.
Marloes is al sinds 2016 coördinator van Bites & Business in Breda en vervulde deze rol daarvoor ook al in Rotterdam.

“Na al die jaren geniet ik nog steeds van de Bites & Business avonden en mijn rol hierin als coördinator. Het concept van B&B vind ik erg prettig vanwege de relaxte sfeer en tegelijkertijd toch het zakelijke karakter. Ik ontmoet hier echte power vrouwen die stuk voor stuk uniek zijn en vol inspiratie zitten. Het is zo leuk om te zien hoe de aanwezige vrouwen elkaar vinden, inspireren en verder helpen. De gunfactor onderling is heel hoog.
Ik vind een vrouwennetwerkclub echt een verrijking naast alle gecombineerde netwerkclubs (waar ik óók fan van ben). Heel simpel; over eenzelfde onderwerp heb je met vrouwen gewoon een ander gesprek dan met mannen. B&B is heel laagdrempelig. Ik noem het een softe vorm van netwerken. Geen harde sales, pitchrondes, targets en kaartjesruil, maar het opbouwen van duurzame relaties. De manier van netwerken is veilig en ontspannen. Je plekje aan tafel is gereserveerd en heb je even niets te vertellen, dan luister je lekker naar het gesprek van de anderen om je heen en geniet je van het eten“.
Charlotte Derksen

blossomyourbusiness.nl

Coach / Adviseur Huisvesting

Ik coach in mijn 1 op 1 trajecten met name vrouwen die heel veel ballen tegelijk in de lucht proberen te houden. Hoe ga je om met het laten vallen van een bal, wat is echt belangrijk, waar sta je nu en waar wil je naar toe. Ik maak gebruik van verschillende methodes en technieken, waarbij beweging en bezig heel belangrijk zijn. Wandelen, tekenen, spelen en praten.

Naast 1 op 1 coaching, begeleid ik ook teams met allerhande vraagstukken.

Het spelen en in beweging zijn komt ook naar voren in de Blauwprint methodiek. Ik maak als Blauwprintcoach, bij zowel mijn 1 op 1 als team coaching trajecten, gebruik van (tafel)zandbakken en miniaturen.

Plato zei ooit: "Je leert meer over een persoon met een uurtje spelen, dan met een jaar lang gesprekken voeren."

Door gedachten te visualiseren, miniaturen te plaatsen in het zand, maak je zaken inzichtelijk, waardoor het makkelijker wordt erover te praten en ze te duiden.

Naast mijn eigen coaching praktijk Blossom your Business, werk ik een aantal uur per week bij Surplus in Breda als Adviseur Huisvesting. Het vastgoedbloed kruipt toch waar niet gaan kan.

Agenda


De agenda van Bites & Business Breda ziet er als volgt uit:

Oktober 2023

Netwerkontbijt Bites & Business Breda

Bites & Business Breda
Emily's Healthy Bar, Breda

Samen deze vrijdag nuttig en vol inspiratie starten met een heerlijke verantwoord ontbijtje, terwijl we ongedwongen netwerken.

Leuk als je erbij bent! 

November 2023

Netwerkdiner Bites & Business

Bites & Business Breda

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren, elkaar verder helpen. In ontspannen sfeer. Dat is Bites & Business!

December 2023

Netwerkborrel Bites & Business

Bites & Business Breda

Onze leden:


Female Presence Coach

Mona Schuitemaker

Amsterdam

femalepresencecoach.nl

Zelfvertrouwen en presentatie coach

Logo Female Presence Coach
Je zelfvertrouwen en uitstraling daar valt of staat alles mee.
Je kunt nog zo mooi zijn maar zonder uitstraling heb je er echt niets aan.
En andersom natuurlijk, je hoeft niet de mooiste of beste zijn maar met een geweldige uitstraling ( lees zelfvertrouwen ) kun je alles bereiken wat je wil.

Ik leer jouw het geheim van een verpletterende uitstraling!

Met je verpletterende uitstraling geef je makkelijk presentaties voor een groep en wordt verkopen makkelijk.
LEIN-legal

Marjolein van Zundert

St. Willebrord

lein-legal.nl

Jurist

Logo LEIN-legal
Jurist voor ondernemers. Maakt het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.
Enerqui

Lonneke Kroon

Sprundel

Enerqui.nl

Teamcoach

Logo Enerqui
Ik coach en train mid-level managers en hun teams naar fijner en succesvoller werken, door de oorsprong van het gedoe te vinden en in beweging te raken. Systemisch, equine assisted en gecertificeerd.

Ontwikkelvragen van mijn klanten zijn bijvoorbeeld:
- Mijn team draagt geen eigenaarschap, wat moet ik doen?
- We hebben last van een hoog verloop, hoe pakken we dat aan?
- We komen maar niet verder met elkaar, hoe verander ik dat?
- Mijn werk kost me zoveel energie; als ik het niet doe, doet niemand het. Hoe kan ik beter voor mijzelf zorgen?
- We voeren altijd de zelfde discussies; hoe komen we daar uit?
- Mijn team werkt slecht samen, hoe moet ik daarmee omgaan?

Je bent welkom voor:
- Teamcoaching en -opstellingen
- 1-1 coaching van mid-level managers
- Coaching, opstellingen en training met het paard als interventionist
-(Bedrijfs)trainingen op het gebied van teamdynamiek, samenwerking en het systemisch werk
- Drijfveeranalyses
Fabičnne Tielemans

Breda

justionadvocaten.nl

Advocaat

Ik ben een jonge advocate die opkomt voor ondernemers. Graag denk ik met je mee over Algemene Voorwaarden of een Privacy Statement, maar ik kan je ook ondersteunen bij geschillen met klanten, verhalen van schade of doorgroeien naar een B.V.

We doen het samen čn in duidelijke taal!

Samen met mijn collega's van Justion Advocaten hebben we kennis over veel verschillende rechtsgebieden in huis en zijn wij te vinden in Breda, Middelburg, Rotterdam en Terneuzen.

Wil je meer weten over mijn manier van werken of heb je ergens hulp bij nodig? Stuur me vooral een berichtje.
Gea Simons Technisch Business Expert

Gea Simons

Breda

geasimons.nl

Technisch Business Expert

Logo Gea Simons Technisch Business Expert
Als Technisch Business Expert kan ik jou, als online ondernemer, helpen door je website, je e-mailmarketing en andere programma's op te ruimen, goed in te stellen/te koppelen en bij te houden zodat je hier niet onnodig tijd meer aan hoeft te spenderen.

Daarnaast heb ik ook een heel mooi team van veertien VA's die mij ondersteunen, maar die ook jou kunnen gaan ondersteunen en vooral kunnen ontzorgen door alle werkzaamheden die niet tot jouw kern business behoren, uit handen te nemen.
Studio Duizendpoot

Kirsten Happel

Breda

studioduizendpoot.nl

Virtual Assistant en vormgeving

Logo Studio Duizendpoot
Voel jij je ook weleens overweldigd door wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap? Je bent te veel tijd kwijt aan bijzaken en je hebt het idee dat het allemaal veel efficiënter, sneller én mooier moet kunnen.

Herkenbaar? Ik kan je helpen! Als Virtual Assistant kan ik taken uit handen nemen, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen waar jij goed in bent. Ik help je niet alleen met de algemene ondersteunende taken, maar door mijn passie voor vormgeving heb ik bovendien aandacht voor je huisstijl en branding. Want het oog wil ook wat.

VIRTUAL ASSISTANT
Organiseren en structureren zitten in mijn DNA. Ik breng je werkprocessen in kaart en vereenvoudig waar nodig. Door middel van checklists, tabellen en schema’s zorg ik ervoor dat er weer overzicht en structuur ontstaat én dat alles net even wat efficiënter (en dus sneller) gaat.

Daarnaast help ik je bij het versturen van je e-mailnieuwsbrief, beheer van je social media kanalen, bijhouden van je website, uitzoekklussen, het regelen van een trainingsruimte, etc. En ik plaats je content niet alleen, maar redigeer, verbeter of (her)schrijf je teksten ook, als je dat wilt.

VORMGEVING
Je hebt heel veel te vertellen en barst van de content ideeën, maar het lukt je niet om deze in een mooie vorm te gieten. Geen probleem! Of het nu gaat om je website, een e-book, social media kanalen of een infographic, ik zorg ervoor dat het er mooi uit ziet.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan een gelikte PowerPoint presentatie, nieuwe templates voor offertes en facturen, brochures, etc. Ik zorg dat je boodschap visueel versterkt wordt en dat je brand identity in alles wordt doorgevoerd. Zo zorg je voor een consequente visuele boodschap en herkenbaarheid.

CONTACT
En natuurlijk is bovenstaande maar een greep uit de mogelijkheden. Heb je andere taken die je wilt uitbesteden? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!
Reptielenhuis de Aarde

Daphne Slooters

Breda

deaardebreda.nl

Manager

Logo Reptielenhuis de Aarde
Mijn naam is Daphne Slooters en ik ben de trotse manager van Reptielenhuis de Aarde.
Dit is een kleinschalige dierentuin waar educatie en persoonlijke aandacht voor bezoekers centraal staat. Je kan de dieren bekijken, meedoen met het vaste programma, kinderfeestjes inplannen, de locatie huren en nog veel meer.
Petra Bosma

Breda

Businesscoach | ondernemerscoach

Logo Petra Bosma
Businesscoach in de zakelijke dienstverlening voor creatieve en ambitieuze ondernemers die:

?Weten wie hun droomklanten zijn en tegelijkertijd te weinig verdienen om goed van te kunnen leven
?Genoeg geld verdienen, maar niet bij de klanten die ze vlinders in hun buik bezorgen
?Weten wat ze willen met hun bedrijf en toch niet in beweging komen
?Een hekel hebben aan verkopen en toch een eigen bedrijf runnen ?
?Tijdens netwerkbijeenkomsten vooral gezellig bijkletsen
?Hun ondernemersvaardigheden willen ontwikkelen
?Meerdere uitgewerkte ideeën op de plank hebben liggen en deze regelmatig moeten afstoffen
?Zich bewust zijn dat ze hulp nodig hebben om met een ondernemers mindset met hun bedrijf te groeien
?Een stok achter de deur (of schop onder hun .....) nodig hebben om hun expert status in te gaan nemen

Eén op één coaching | groepstrajecten | online coaching
Fit met Loes Beweegcoaching

Marloes Hoefnagels-Meijer

Breda

fitmetloes.nl

Beweegcoach & Voedingscoach

Logo Fit met Loes Beweegcoaching
Marloes Hoefnagels heeft 20 jaar gewerkt in de marketing en communicatiewereld, waarvan ruim 10 jaar als freelance Event- en projectmanager. Met haar bedrijf Loef Company coördineerde ze uiteenlopende (bedrijfs)evenementen, communicatie- en marketingprojecten.
In 2020 besloot ze het roer om te gooien en zich om te scholen tot Beweeg- en voedingsoach. Vanuit haar passie voor sport en gezondheid en haar behoefte om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van anderen, is ze gestart met haar eigen praktijk Fit met Loes Beweegcoaching (FML). Ze coacht je om de fitste versie van jezelf te worden, op een manier die bij jouw leven, jouw doelen en jouw persoonlijkheid past.
Marloes is al sinds 2016 coördinator van Bites & Business in Breda en vervulde deze rol daarvoor ook al in Rotterdam.

“Na al die jaren geniet ik nog steeds van de Bites & Business avonden en mijn rol hierin als coördinator. Het concept van B&B vind ik erg prettig vanwege de relaxte sfeer en tegelijkertijd toch het zakelijke karakter. Ik ontmoet hier echte power vrouwen die stuk voor stuk uniek zijn en vol inspiratie zitten. Het is zo leuk om te zien hoe de aanwezige vrouwen elkaar vinden, inspireren en verder helpen. De gunfactor onderling is heel hoog.
Ik vind een vrouwennetwerkclub echt een verrijking naast alle gecombineerde netwerkclubs (waar ik óók fan van ben). Heel simpel; over eenzelfde onderwerp heb je met vrouwen gewoon een ander gesprek dan met mannen. B&B is heel laagdrempelig. Ik noem het een softe vorm van netwerken. Geen harde sales, pitchrondes, targets en kaartjesruil, maar het opbouwen van duurzame relaties. De manier van netwerken is veilig en ontspannen. Je plekje aan tafel is gereserveerd en heb je even niets te vertellen, dan luister je lekker naar het gesprek van de anderen om je heen en geniet je van het eten“.
FotoFling

Jille Zuidema

Breda

fotofling.nl

Fotograaf

Logo FotoFling
Naast vrij werk dat ik te koop aanbied in mijn webshop op Werk aan de Muur, maak ik ook graag foto's voor mediagebruik: foto's voor websites, flyers en folders. Maar ook het vastleggen van evenementen, reportagefotografie, is mijn ding, Daarbij steeds weer zoekend naar een creatieve invalshoek. met oog voor het verhaal dat verteld moet worden
Angelique Personeelswerk

Angelique van Leeuwen

Breda

HR adviseur

Buiten Afscheid B.V.

Hella de Wit

Prinsenbeek

buitenafscheid.nl

oprichtster afscheidshuis

Logo Buiten Afscheid B.V.
Hi, mijn naam is Hella de Wit en ik ben in november 2021 gestart met Buiten Afscheid. Een plek waar families in de dagen na een overlijden tot aan de dag van de uitvaart alle tijd hebt om samen te zijn. Met de overledene, maar ook met andere nabestaanden.
In mijn afscheidshuis in Prinsenbeek bied ik hen de gelegenheid om de overledene op te baren en afscheid te nemen in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Ze kunt er hun bezoek ontvangen, indien gewenst een afscheidsceremonie houden of er ongestoord wandelen in de tuin om even tot bezinning te komen. Of ze nu de hele dag bij de overledene in buurt willen blijven of niet, het huis staat deze dagen exclusief tot hun beschikking. Ze kunnen er zelfs blijven overnachten. Veel families die hier te gast zijn geweest, ervaren Buiten Afscheid als een soort airbnb, maar dan anders.

Tevens zie ik het als mijn missie om het taboe dat nog steeds op de dood & rouw rust te doorbreken. Dit doe ik door mooi initiatieven die er in de uitvaartbranche zijn kenbaar te maken via verschillende kanalen. Want één ding is zeker: iedereen komt een keer te overlijden. En dan kan je je maar beter hebben voorbereid of er ten minste over nagedacht hebben. Dit geeft degene die zal gaan overlijden rust, maar is zeker ook helend voor de nabestaanden. Om geďnteresseerden alvast wat op weg te helpen heb ik een overzicht opgesteld met 7 aandachtspunten die je helpen op het moment dat iemand overlijdt. Daarmee voorkom je dat je na een uitvaart met een gevoel van frustratie achterblijft. In plaats daarvan kun je ondanks het verdriet en gevoelens van gemis troost vinden in de herinneringen aan deze periode.

Mocht je geďnteresseerd zijn in de digitale brochure van Buiten Afscheid of het document met de aandachtspunten voor een bewust en passend afscheid, laat dan even een reactie achter op de contactpagina op mijn website www.buitenafscheid.nl.

Meer weten? Bel me dan op 06-10826243 en anders zien we elkaar vast wel een keer bij een van de Bites & Business bijeenkomsten.
MCB Finance & Consultancy

Mirjam Bos

Dorst

mcb-fc.nl

Financiële dienstverlening

Logo MCB Finance & Consultancy
Special Villas

Lirette Jansen

Etten-Leur

specialvillas.nl

Reisspecialist van unieke vakantiehuizen

Logo Special Villas
Bij Special Villas vind je bijzondere logeeradressen in Frankrijk, België en Nederland.
Van villa tot landhuis, kasteel, boerderij of safaritent.
Verrassend in ligging, architectuur en inrichting. Voor een romantisch weekend met zijn tweetjes, een gezinsvakantie, vriendenweekend of vergadering. Persoonlijk geselecteerd en bezocht.
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Esther Evenblij

Etten-Leur

ak-advocaten.eu

Advocaat arbeidsrecht

Logo Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Ik ben Esther Evenblij, geboren en getogen in Roosendaal.

In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, waar ik nu vanaf 2020 werk bij de sectie Arbeidsrecht. Sinds maart 2022 als advocaat.

Ik werk zowel voor werkgevers als voor werknemers. Ik adviseer onder meer over collectief en individueel ontslag, arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen, arbeidsvoorwaarden, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Naast het arbeidsrecht houd ik mij bezig met het vastgoedrecht.

Als ik niet aan het werken ben, kun je mij in de sportschool vinden. Ik vind het heerlijk om na een dag werken mijn hoofd leeg te maken. Verder houd ik erg van gezelligheid en kun je mij altijd wakker maken voor een lekker wijntje.
Beks Consultancy Stal Beks

Joriene van Driesten-Beks

Etten-Leur

jorienebeks.nl

Inspirator op inhoud en gedrag

Liaroma

Lianne Bekker

Etten-Leur

liaroma.nl

hsp coach en masseur

Logo Liaroma
Mijn naam is Lianne Bekker en ik help hooggevoelige volwassenen meer rust van binnen te ervaren, zodat ze ontspannen en nuchter met prikkels om kunnen gaan.
C your business

Clarinda Wijnbergen

Geertruidenberg

cyourbusiness.nl

Online business manager

Logo C your business
Ik help ondernemers minimaal 6 uur per week te besparen
Moestuinieren met Suus

Suzanne Broers

Molenschot

moestuinierenmetsuus.nl

Moestuincoach voor gezinnen en dagbesteding

Logo Moestuinieren met Suus
Zelf je eigen groente en kruiden kweken is niet meer onhandig en tijdrovend, het is helemaal van nu! Super duurzaam en veel gezonder.

Ik ben Suzanne en ik help je jaarrond gemakkelijk, gezond, verse groente, kruiden en fruit te kweken op een verticale moestuin met een onderhoud van 14 minuten in de week ook zonder groene vingers of zwarte randjes onder je nagels.
Dit doe ik ook graag in het onderwijs, dagbesteding of in bedrijven.

Moestuinieren met Suus helpt om gewenst (gedeeltelijk)zelfvoorzienend te worden. De verticale moestuin op wielen voorziet je team, klanten of cliënten van gezonde, verse groente, fruit en kruiden. Maar het is ook nog eens een geweldige educatieve tool én een echte eyecatcher. www.moestuinierenmetsuus.nl

Bel Suzanne op 0654-690000 of mail op Suzannebroers@outlook.com neem gerust contact op als je eens wil komen kijken,
Grz Suzanne Broers
Beter Gevonden Worden - LinkedIn

Judith den Dunnen

Waalwijk

betergevondenworden.nl

LinkedIn Trainer

Logo Beter Gevonden Worden - LinkedIn
Beter gevonden worden via Linkedin
STOPT HET SUCCES VAN LINKEDIN BIJ JOUW PROFIEL?

Hoor je vaak genoeg dat LinkedIn GOUD is? Maar heb je geen idee HOE DAN?Ik ben LinkedIn coach en trainer en laat jou in 3 stappen werk maken van LinkedIn, zodat jij er klanten en omzet uit kunt halen.

HEEFT DAT NOG ZIN DAN, DAT LINKEDIN?

Ja dus. LinkedIn is inmiddels wel het meest duurzaam bewezen platform. Het zakelijk en professioneel. Je kunt er actief netwerken op een inhoudelijke manier. Kom daar maar eens om! En de derde grote factor om LinkedIn niet te onderschatten? LinkedIn is de rechterhand van Google als zoekmachine. Veel handel ontstaat, werft en selecteert op LinkedIn. Dat gaat veel veel verder dan vindbaarheid, maar begint daar wel!

HIER KAN IK JE MEE HELPEN

TRAININGEN

Open trainingen of inhouse. Je profiel optimaliseren, je netwerk uitbreiden en écht geld halen uit je acties. Maandelijks op meerdere locatie of op aanvraag.

COACHING 1:1

Maatwerk voor marketingmanagers en teamleiders maar ook voor zelfstandig ondernemers. Je profiel of bedrijfspagina vullen en strategische keuzes maken voor je zoekmachine-optimalisatie en je content.

UITBESTEDEN

De laatste stap is de uitvoering. Twee keer per dag een half uur. Kom je er zelf niet aan toe? Dan kan ik je helpen. Maar laten we eerst eens kennismaken.GAAT HET BIJ JOU MIS OP LINKEDIN?

Snap je het spelletje van social media? Maar wérkt LinkedIn gewoon niet voor je? Heel herkenbaar. De meeste mensen doen veel te veel. Of juist te weinig. LinkedIn is persoonlijk maar óók zakelijk. Iedereen is druk. Niemand wil gestoord worden. En van spelletjes spelen krijgen we allemaal de kriebels. Daarom pluk ik dat gouden fruit praktisch. Koester ik relaties. En schieten we niet met hagel maar zoeken we met zorg de contacten waar je dán wel goed voor zorgt. Dán werkt het. En hoe!

Download gewoon de checklist als je twijfelt over de kracht van je profiel. Of boek gewoon direct een training, dan weet je zeker en leer je nog véél meer.

IN DRIE STAPPEN STA JE STEVIGER:

Stap 1: Profiel Optimaliseren

Stap 2: Netwerken en klanten vinden

Stap 3: Content & StrategieUITGANGSPUNT

Mijn uitgangspunt is diepgang. LinkedIn is juist zo sterk omdat we dat hysterische gedoe van Facebook en Insta weglaten. Het draait niet om al die volgers en likes. Het gaat om kwaliteit. Om te beginnen met je profiel. Voldoe jij zelf eigenlijk wel aan de normen waarop jij een zakelijke relatie zou beoordelen. Stap 1 om aan te pakken!

Stap 2: Je netwerk. Benader je de goede mensen? Weet je waar je ze vindt, hoe je contacten legt? En DOE je dat ook? Ik leer het je. En de derde stap? Je content. Roep je maar wat of verkoop je ook? En ben je wel vindbaar voor degenen die jouw dienst zoeken? Van levensbelang! Maar zonder stap 1 en 2, ten dode opgeschreven! Werk aan de winkel dus!

WAAROM BIJ MIJ?

Ik ben Judith den Dunnen. Van huis uit marketeer. Vanuit mijn hart vooral betrokken bij mensen. Heb jarenlang de ene partij aan de andere kunnen koppelen dankzij LinkedIn. Zolang ik schrik van de profielen en berichten die ik voorbij zie komen, is er werk aan de winkel.

Het is niet moeilijk, het is een kwestie van tijd maken, uitvoeren en acties blijven herhalen. Ik laat jou het succes ruiken, zodat ik weet dat je zult gáán. Daarom werk ik het liefst met resultaatgerichte professionals uit de sales en marketing, of daadkrachtige ondernemers met serieuze groeiambities.
Get Id Done

Diana van Bergeijk

Wemmel

getiddone.com

Ideeëncoach

Logo Get Id Done
Ideeëncoach - Ik help je bij de concrete uitwerking van je idee, ook over de grenzen Nederland-België.
Joyportray

Joyce van Bergen

Etten-Leur

joyportray.nl

Fotograaf en visual contentspecialist

Hi, ik ben Joyce

Als jong meisje van een jaar of 12 kreeg ik een professionele camera van mijn ouders, nadat ik op online blogs zag wat je allemaal kan creëren met een camera. Hierdoor is mijn enthousiasme voor fotografie ontstaan en ben ik zelf meer gaan fotograferen en over fotografie gaan lezen. Een aantal jaar heb ik gewerkt als (content) marketeer voor verschillende bedrijven. Later heb ik besloten om van fotografie mijn beroep te maken en dit combineer ik nu met mijn achtergrond in marketing.

Ik help ondernemers hun merk ijzersterk online te vertalen voor exponentiële groei door het inzetten van onweerstaanbare content.
Charlotte Derksen

Breda

blossomyourbusiness.nl

Coach / Adviseur Huisvesting

Logo Charlotte Derksen
Ik coach in mijn 1 op 1 trajecten met name vrouwen die heel veel ballen tegelijk in de lucht proberen te houden. Hoe ga je om met het laten vallen van een bal, wat is echt belangrijk, waar sta je nu en waar wil je naar toe. Ik maak gebruik van verschillende methodes en technieken, waarbij beweging en bezig heel belangrijk zijn. Wandelen, tekenen, spelen en praten.

Naast 1 op 1 coaching, begeleid ik ook teams met allerhande vraagstukken.

Het spelen en in beweging zijn komt ook naar voren in de Blauwprint methodiek. Ik maak als Blauwprintcoach, bij zowel mijn 1 op 1 als team coaching trajecten, gebruik van (tafel)zandbakken en miniaturen.

Plato zei ooit: "Je leert meer over een persoon met een uurtje spelen, dan met een jaar lang gesprekken voeren."

Door gedachten te visualiseren, miniaturen te plaatsen in het zand, maak je zaken inzichtelijk, waardoor het makkelijker wordt erover te praten en ze te duiden.

Naast mijn eigen coaching praktijk Blossom your Business, werk ik een aantal uur per week bij Surplus in Breda als Adviseur Huisvesting. Het vastgoedbloed kruipt toch waar niet gaan kan.
At Heart Coaching

Mirthe Thijssen

Teteringen

atheartcoaching.nl

Leiderschapscoach

Logo At Heart Coaching
Ik ben Mirthe Thijssen. Ik sta voor verbinding, warmte, kracht en inspiratie en breng dat in alles wat ik doe.

Met behulp van de energie van kleur help ik jou uit je hoofd en komen we tot waar het voor jou in de kern om gaat.

Leven en werken vanuit wie jij At Heart bent, zodat je de regie over je eigen leven neemt en houdt en vanuit jouw authentieke kracht kunt bijdragen.

Ik ben er voor jou als je:
• vastzit in je hoofd,
• het even niet weet,
• steeds in dezelfde rondjes blijft lopen
• of denkt “is dit het nou”

Ik ben er voor teams en organisaties die :
leiders en medewerkers willen die bijdragen vanuit hun authentieke kracht en die kracht optimaal willen benutten.
MindMakeover

Monique Vekemans

Bavel

calendly.com/mindmakeovernl/30min

Online Mindset & PMA Coach

Hi! Ik ben Monique en ik coach ambitieuze vrouwen om zich in korte tijd gezonder, gelukkiger en succesvoller te voelen. Dat doe ik met PMA, een methode om snel en blijvend onbewuste blokkades op te lossen.

PMA staat voor Progressive Mental Alignment en is een vraagmethode om de onderliggende oorzaak te ontdekken én op te lossen van datgene waar jij nu tegenaan loopt.

Iets waar je nu last van hebt, wordt altijd getriggerd door wat je eerder in je leven hebt meegemaakt, Ik help je graag om te ontdekken wat dat bij jou precies is, zodat je hier voorgoed vanaf kunt komen.

Het resultaat is dat je meer energie krijgt, meer zelfvertrouwen, meer innerlijke rust en dat je meer kunt genieten in het moment. Iets wat ik elke vrouw gun.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op. Via de link hierboven plan je heel eenvoudig een kennismakingsgesprek in.

Ik kijk er naar uit je online of bij een van de bijeenkomsten te ontmoeten!
Pack and Go

Mandy van Tetering

Klundert

mede-eigenaar kantoor reisbemiddeling