Strategiedag voor ZZP'ers


“Ik vond de Bites & My Business Strategiedag een zeer inspirerende, heel erg op ieders bedrijf toegesneden dag, vol met praktische en toepasbare ideeën. Werkelijk een verademing vergeleken met al die peperdure ‘produkten’ van de talloze businesscoaches, waar je vaak één van de velen (tientallen, zo niet honderden bent) en je het moet doen met algemeenheden. Kortom: een VIP-dag, die niet tig-duizend-euro’s kost, maar heeeel betaalbaar is en misschien nog wel effectiever.” Atty van der Schoot, A5 congresbureau.

Wat is een B&B Strategiedag?

Af en toe een dagje reflecteren op je business, hoe vaak doe je dat? Of echt de diepte in met een collega-ondernemer, om elkaar verder te helpen? De Strategiedagen voor leden van Bites & Business* bieden je de mogelijkheid om in één dag te leren, geïnspireerd te raken en volop te netwerken. We gaan met een kleine groep (max 6 pp) aan de slag, zodat er veel ruimte is voor jouw businessvraagstukken.

Marijke Krabbenbos, oprichter van Bites & Business en zeer ervaren ondernemer, trainer en facilitator, zal de dag leiden.

 

“De puzzelstukken op zijn plaats, dat is wat de strategiedag me heeft opgeleverd. Ik ben in een fase van heroriënteren en opnieuw leggen van de focus. Door stevig aan de slag te gaan met mijn propositie heb ik helder gekregen wat belangrijk is, wat in mijn etalage moet komen te staan. Welke diensten het zijn, en welke niet en waar ik het verschil maak met het leveren van de diensten. Daar waar ik voorheen voorzichtig was, is me nu duidelijk geworden dat ik dit juist naar voren moet brengen. Marijke heeft me goed geholpen met het eenvoudig kunnen zeggen waar je het verschil maakt. Een helpende verfrissende blik voor mij!”
Jesse van der Kallen, coaching en consulting

Programma

Een strategiedag duurt van 9.30 (inloop vanaf 9.15) tot 16.30 a 17.00 uur en ziet er als volgt uit:

Na een kennismaking doen we drie blokken van. Elk blok bestaat uit een stuk theorie en daarna ga je direct aan de slag met je eigen case. De volgende blokken komen aan de orde:

  1. mijn diensten of producten in een helder aanbod gieten, je propositie
  2. webteksten reviewen volgens het Sex & the City Model
  3. brainstormen over jouw actuele vraagstuk

We netwerken uiteraard tijdens de lunch.

Voor- en nawerk

Let op: je krijgt vooraf huiswerk en gaat met heel veel actiepunten naar huis. Dus plan naast de strategiedag ook 1 dagdeel vooraf en minimaal 1 dagdeel achteraf in om het geleerde verder in de praktijk te brengen.

“Iedereen zou zich een Strategiedag moeten gunnen. Marijke is een vakvrouw en inspirator pur sang. Heerlijk om je propositie weer aan te scherpen en je gaat er met heel veel tips, inspiratie en warme contacten vandaan.”
José Derksen, Intervenia Social Media Specialisten 

Locaties en data

 

maandag 4 maart bij Andre de Groot in Wormerveer.

vrijdag 5 april bij Monique Diemers in Krimpen aan de IJssel.

 

Ben jij B&B-lid en heb jij de beschikking over een geschikte locatie voor 6 tot 8 personen? Wellicht kunnen we dan een strategiedag bij jou plannen. Jij regelt de locatie en koffie/thee, je doet dan zelf gratis mee.  
Neem contact op met Marijke

 

"Marijke, super bedankt voor de inspirerende Strategiedag! Fijn om gericht weer eens stil te staan bij de propositie van mijn bedrijf, de webteksten onder de loep te nemen en als afsluiting een concrete vraag voor te leggen en daar samen met elkaar over te brainstormen. Je krijgt allemaal de tijd om te vertellen wie je bent, wat je gedaan hebt in het verleden en wat je nu doet. Je doet gericht oefeningen en deze bespreek je samen. Marijke stelt kritische vragen en schudt je wakker.
Interessant om te luisteren naar mijn collega ondernemers. Met elkaar ervaringen uitwisselen, brainstormen (waarbij Marijke je eerst een paar oefeningen laat doen om creatief denken los te maken!), met elkaar meedenken en tips & trucs delen. Je gaat naar huis met huiswerk waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Deze strategiedag heeft mij een extra boost gegeven om sommige zaken anders aan te gaan pakken. En extra gedrevenheid en drive gegeven. Kortom een heel waardevolle strategiedag met veel tijd voor jou!"

Anja Daleman, A-Shots Photography

Kosten

De B&B Strategiedag kost €125 per persoon, excl. BTW.

Dit is inclusief hand-out en koffie/thee en lunch.

 


* Ben je geen lid van Bites & Business, maar wel ondernemende vrouw en wil je graag meedoen? Dat kan, je betaalt dan een toeslag van €40 excl. BTW.

"Ik ben echt onder de indruk van de strategiedag, heel verschillende vrouwen uit heel verschillende disciplines die elkaar prikkelen met nieuwe of hernieuwde ideeën, en jij als spreekstalmeester (en soms strenge juf) om ons  ‘on topic’ en scherp te houden."  

"Vol inspiratie ben ik huiswaarts gekeerd, hernieuwd enthousiast over mijn business (soms vergeet je even hoe leuk het ook alweer is, als je er altijd maar middenin zit) en met mooie en duidelijke inzichten voor mijn website en plannen. Marijke is een hele snelle denker, realistisch doch empathisch en vol ideeën die elk direct en makkelijk toepasbaar zijn. Kortom, ik vond het een geweldig leuke dag met gave, gelijkgestemde vrouwen en ik raad het iedereen aan een keer te doen." Vivienne van der Veen, Carsultant

 

Aanmelden? Klik hier

Over Marijke Krabbenbos

Marijke Krabbenbos is eigenaar van IdeaCompany en oprichter van Bites & Business. Ze is bedrijfskundige en ondernemer sinds 2006. Ze heeft al vele proposities ontwikkeld en in de markt gezet. Ze heeft dus ervaring in ondernemen en scherpe proposities ontwikkelen. De creatieve geest staat altijd aan, creatieve ideeën krijg je altijd als je met mij aan de slag gaat. Ze staat al jaren voor groepen als facilitator en als trainer.

 

“De strategiedag was in één woord INSPIREREND! De energieke en kundige begeleiding van Marijke, de aangereikte tools voor een goede propositie en betere webteksten, de brainstorm met mede-ondernemers en de heerlijke lunch hebben mij veel energie en nieuwe ideeën opgeleverd! “
Corina Groffen van Frog Coaching