Bites & Business Den Bosch


We zoeken voor Bites & Business Den Bosch twee coördinatoren die deze vestiging weer nieuw leven willen inblazen. 

Iets voor jou? Hier lees je er meer over

Agenda


De agenda van Bites & Business Den Bosch ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

Co÷rdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Den Bosch zijn:

Er zijn geen registraties (meer) gevonden.

Uitnodiging ontvangen?


Interesse? Meld je hier aan voor de netwerkdiners van Bites & Business Den Bosch en je krijgt de uitnodigingen vanzelf in je inbox!

Onze leden:


Elise van Bussel

's-Hertogenbosch

elisevanubussel.world

Organisatiepsycholoog

Sophie Kracht

Oss

Reisjournalist / Communicatieadviseur

Wie ben ik?
Ik ben een enthousiaste en gedreven tekstschrijver en communicatieadviseur met ruim 10 jaar ervaring. Sinds 2007 werk ik als zzp'er en daarvoor in loondienst bij verschillende bedrijven (zorg, overheid en communicatiebureau). Mijn kracht ligt in het aanjagen van interne veranderingen, het enthousiasmeren van mensen en het communicatief maken van de organisatie. Ik leg verbinding tussen strategie en uitvoering en manage de reputatie van de organisatie. Tussen mijn opdrachten door pak ik graag mijn rugzak om de wereld te verkennen en mooie reisreportages te maken.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Heb je vervanging nodig bij zwangerschap of ziekte? Ik ben snel ingewerkt en zorg dat het werk en projecten gewoon doorgaan. Ook bij een reorganisatie, fusie of organisatieverandering kun je op mijn inzet rekenen. Ik schakel moeiteloos tussen strategie, regie en uitvoering en steek graag mijn handen uit de mouwen. Drukke periode en veel lopende projecten? Ik kan je werk uit handen nemen en zorgen dat deadlines gehaald worden.

Tekstschrijver en redacteur
Tekstschrijver nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ga voor heldere en duidelijke teksten, toegespitst op de doelgroep. Een tekst moet aanspreken en de boodschap overbrengen. Ik heb ruime kennis van B1-taalniveau en pas dit regelmatig toe bij verschillende opdrachtgevers (websites, brieven, klantmagazines, folders). Ik schrijf teksten voor o.a. woningcorporaties, gemeenten, vak- en reisbladen en verschillende bedrijven in de profit en non-profitsector. Daarnaast heb ik kennis van SEO voor een betere vindbaarheid op internet. Als freelance tekstschrijver schrijf ik regelmatig voor Texperts, een tekstbureau uit Oss.

Ervaring:
- Verandercommunicatie
- Positionering, profilering en reputatie
- Imago, identiteit en kernwaarden
- Online communicatie
- Communicatiestrategie
- Ontwikkelen communicatiemiddelen
- Organiseren van bijeenkomsten en evenementen
- Schrijven van begrijpelijke en aansprekende teksten
- (Eind) redactie