Online wijnproeverij B&B 't Gooi & Utrecht

Locatie:
Online
Aanvang:
Donderdag 25 februari 2021 19:30 uur
Einde:
Donderdag 25 februari 2021 21:30 uur

Momenteel is inschrijven voor deze activiteit niet mogelijk.

Op donderdagavond 25 februari kun je vanuit je eigen knusse huis toch een vleugje Oostenrijk ervaren. Met de online wijnproeverij die de B&B regio's 't Gooi en Utrecht die avond gezamenlijk organiseren. Er even 'tussenuit' in de voorjaarsvakantie, helemaal C-proof. Geen 'last' van de avondklok. Een moment helemaal voor jezelf. Horen wij daar een oprechte 'JA'?!

We starten om 19.30 uur (inloop vanaf 19.25 uur). Tijdens het eerste deel van de avond brengt vinoloog Ewout Jansen van Il diVino Wijnen uit Bussum ons in Oostenrijkse (wijn)sferen. Daarna is er nog ruimschoots gelegenheid om bij te kletsen, nader kennis te maken etc. Al dan niet in breakout rooms. En voor het benodigde wijnpakket (incl. kleine bijbehorende versnapering) hoef je de deur niet eens uit, dat krijg je gewoon thuis geleverd. We eindigen de avond uiterlijk om 21.30 uur. 


Aamelden en bestellen wijnpakket uiterlijk 21 februari 12.00 uur!!
Aanmelden voor deze wijnproeverij is voorbehouden voor leden van Bites & Business 't Gooi en Utrecht en voor geïnteresseerde niet-leden woonachtig in genoemde regio's. Dit in verband met de bezorgkosten van het wijnpakket die in de afgesproken prijs zijn inbegrepen. Voor het gehele wijnpakket (incl. online wijnproeverij door vinoloog Ewout Jansen) betaal je € 22,95, inclusief 21% btw. Om eventueel privacygedoe te voorkomen, bestel je je eigen wijnpakket bij Il diVino. Doe dit uiterlijk zondag 21 februari om 12.00 uur!! Daarna is het niet meer mogelijk. Dit om tijdige levering van alle pakketten te kunnen garanderen. Schrijf je daarnaast ook hierboven nog in als deelnemer aan dit evenement, zodat we weten dat je komt. (We hanteren namelijk een minimum aantal deelnemers. Dus als jullie niet net zo enthousiast zijn als wij, dan zullen we dit event helaas uiterlijk 18 februari om 20.00 uur annuleren.....) 


Let op: 

  • deze wijnproeverij is voorbehouden voor leden van Bites & Business 't Gooi en Utrecht en voor geïnteresseerde niet-leden woonachtig in genoemde regio's. Dit in verband met de bezorgkosten van het wijnpakket die in de afgesproken prijs zijn inbegrepen.
     
  • aanmelden en bestellen van het wijnpakket kan tot uiterlijk zondag 21 februari om 12.00 uur!!


Borrel jij gezellig mee op de 25e?!


Om op de 25e toegang te krijgen tot de online wijnproeverij, ga naar: https://us02web.zoom.us/j/88401873563?pwd=dE1qYnh5WjUydERLQkVuT0hzSGxWdz09

 

Mocht Zoom er om wat voor een reden onverhoopt uit liggen of niet lukken, dan ontvang je per mail een uitnodiging van mij van MS Teams. Tot zo!

- advertentie - 

- advertentie -

- advertentie -