Eindejaars wijnproeverij Wijnbar OAK- interactief hybride event

Aanvang:
Donderdag 10 december 2020 19:00 uur
Einde:
Donderdag 10 december 2020 22:30 uur

De wijnproeverij wordt georganiseerd door Wijnbar OAK uit Zwolle.
Goede wijnen drinken die je combineert met smaakvolle hapjes. Maar wat als je geen liefhebber bent van wijn? Geen probleem! Proef dan één van de heerlijke speciaalbieren of een alcoholvrij sapje. Je krijgt een héérlijk pakket thuisbezorgd. 

We ontmoeten elkaar in groepjes van 2-4 personen, bij jou thuis, op kantoor, in het zaaltje bij de buren, .....
Online hebben we contact met de hele groep. 

Agenda:

19.00 - 19.30 kennismaken, hoe gaat het met je?

19.30 - 21.30 wijnproeverij begeleid door Wijnbar OAK

21.30 - 22.00/22.30 netwerkkaarten op tafel

 

We zien je graag!

Brenda & Anita

 

 

 

Let op: de tekst hieronder over het netwerkdiner is deze keer niet helemaal van toepassing. Deze keer is er geen maaltijd, maar je krijgt meer dan waar voor je geld met de bijzonder wijnen, bijpassende hapjes en het bijzondere pakket dat we persoonlijk bij je thuis afleveren. Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief helpen, dat zijn ook de ingrediënten van dit netwerkevent. Hier wil je bij zijn!!

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen, de eerste keer hoef je nog geen lid te zijn. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we aan tafel.

-

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -