Netwerklunch Bites & Business Breda

Locatie:
Wilgenhart
Bavelseweg 128
5124 PZ  Molenschot

https://wilgenhart.nl
Aanvang:
Vrijdag 21 juni 2024 12:00 uur
Einde:
Vrijdag 21 juni 2024 14:00 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

De start van de zomer, die gaan we vieren met een netwerklunch op vrijdag 21 juni 2024. De locatie waar we aan tafel gaan is wederom een bijzondere. We zijn te gast bij Wilgenhart in Molenschot vlakbij Breda.

Wilgenhart is een zorgboerderij, B&B, alpacaboerderij, streekwinkel én mini camping ineen. En dat alles wordt gerund door Vera en Dave. Bij dit jonge koppel zit ondernemen én zorgen voor anderen in het bloed. Zij hebben in een paar jaar tijd Wilgenhart opgebouwd tot wat het nu is. Waarschijnlijk kunnen wij nog wat van hen leren.

 

Wilgenhart


Tijden en kosten
Vanaf 12.00 uur is de inloop en rond 12.15 uur starten we met de lunch. We sluiten tussen 14.00 en 14.30 uur af. En natuurlijk kun je van te voren of na het eten nog even gluren bij de alpaca's. De kosten voor de netwerklunch, inclusief 2 drankjes, bedragen €19,50  excl. BTW.

Niet twijfelen, reserveer jouw plekje direct! 

Sta je open voor nieuwe contacten en ben je bereid je kennis, ideeen en je netwerk te delen met andere ondernemende mensen? Wees welkom bij Bites & Business.