Kick-off & nieuwjaarsborrel Bites & Business Drechtsteden

Aanvang:
Vrijdag 12 januari 2024 15:00 uur
Einde:
Vrijdag 12 januari 2024 17:00 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Wij kunnen niet wachten op het nieuwe jaar! Op vrijdag 12 januari organiseert Bites & Business Drechtsteden in samenwerking met de Boxing Company Dordrecht een nieuwjaarsborrel. En wij zijn superenthousiast over onze nieuwjaarsborrel.

We zullen je vertellen waarom. Wij gaan niet alleen borrelen; we gaan ook een clinic doen met de Boxing Company. Want wist je dat zij elke donderdag zorgen dat ondernemers kunnen netwerken én tegelijkertijd fit blijven?

Zo gaan we het doen:

Om 15:00 is de inloop.

Rond 15:30 begint de clinic. Die is geschikt voor alle sportieve niveaus!

Daarna proosten we op het nieuwe jaar en gaan we gezellig borrelen tot ongeveer 17:00 (Uitloop mogelijk).
 

Over de Boxing Company

Los van de reguliere lessen die hier plaatsvinden is er nog wat interessants voor jou als ondernemer, namelijk: Business Boxing. Dit vindt elke donderdag namiddag plaats voor ondernemers. Hier kunnen ze netwerken én tegelijkertijd fit blijven! Ideaal toch?!

Wil je hierover meer informatie? Vraag ernaar als je voor de borrel komt.


Ben je nog geen lid? 

Sla twee vliegen in één klap en begin 2024 met netwerken en sporten! En, hoe meer dames, hoe gezelliger. Neem dus gerust een ambitieuze vriendin mee!

 

Sportief en netwerkend het nieuwe jaar in! Tof als je erbij bent!