Happen en stappen in Meppel door B&B Noord (Groningen, Emmen, Friesland en Zwolle)

Locatie:
de bakker & de schenker
Groenmarkt 2a
7941 KT  Meppel

https://debakkerendeschenker.nl
Aanvang:
Donderdag 12 oktober 2023 18:30 uur
Einde:
Donderdag 12 oktober 2023 22:30 uur

Save the date en meld je aan voor 12 oktober

Op donderdagavond 12 oktober gaan we Happen en Stappen in Meppel met Bites & Business Noord. De 4 noordelijke clusters (Groningen, Emmen, Friesland en Zwolle) sluiten voor dit speciale netwerkdiner de handen ineen! We gaan met elkaar genieten van een netwerkavond zoals je van ons gewend bent, maar dan net even anders. Je kunt het een beetje vergelijken met een 'walking dinner'. 

We ontmoeten elkaar om 18.30 uur bij De Bakker & De Schenker in Meppel voor een drankje en een voorgerecht. Daarna gaan we naar het volgende adres voor het hoofdgerecht en we sluiten de avond af op de derde locatie met een nagerecht. Oftewel: Happen en Stappen in Meppel waarbij we 3 mooie restaurants bezoeken en volop duurzaam gaan netwerken met elkaar. 

Ontmoeten. Netwerken. Genieten.

Aanmelden

Wil jij aansluiten? Meld je dan aan via bovenstaande knop 'Inschrijven'. We ontmoeten je graag in Meppel!

Wil je een andere ondernemende vrouw of vrouwelijke ondernemer laten kennismaken met ons netwerk? Wees welkom! Bij Bites & Business mag je 2x proefdraaien, voordat je lid wordt. 

Graag tot 12 oktober.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen.