Netwerkdiner Bites & Business Zwolle

Locatie:
Bistro de Stadshoeve
Arendshorstlaan 23
8043 VE  Zwolle

https://www.bistrodestadshoeve.nl
Aanvang:
Woensdag 10 juli 2024 19:00 uur
Einde:
Woensdag 10 juli 2024 22:00 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Van harte welkom bij ons volgende netwerkdiner op woensdagavond 10 juli! 

Dit keer gaan we netwerken en (h)eerlijk eten in de serre van Bistro de Stadshoeve, Arendshorstlaan 23, in Zwolle. Het eten is 80-100% biologisch en er worden streekproducten geserveerd. Speciaal voor ons blijft de Stadshoeve deze avond open.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom, bij mooi weer willen we dan starten op het terras met een drankje. Om 19.15 uur gaan we aan tafel en beginnen we met het voorstelrondje. Rond 22.00 uur willen we afsluiten.

Hopelijk ben je ook aanwezig, zodat we elkaar kunnen ontmoeten en kunnen netwerken. 

De kosten van deze avond zijn € 47,50 (inclusief btw). Dit is inclusief eten en drinken (twee drankjes en koffie of thee). Wanneer je meer drankjes wilt, moet je dit zelf na afloop even afrekenen in het restaurant. 
Bij tijdige afmelding (tot 2 dagen van tevoren, 12.00 uur) krijg je je geld terug.
 

We zien je graag op woensdag 10 juli bij Bistro de Stadshoeve! 

 

Hartelijke groeten,  Willemijn en Carien

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen.