Netwerkdiner Bites & Business Drechtsteden

Locatie:
Restaurant Aan de Spuihaven
Spuiboulevard 3
3311 GM  Dordrecht

https://www.aandespuihaven.nl
Aanvang:
Donderdag 29 juni 2023 19:00 uur
Einde:
Donderdag 29 juni 2023 22:30 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen. 
 

Over Restaurant Spui aan de Haven

Een uniek knus Restaurant met een zonnig terras gelegen aan de Spuihaven.

Roos vertelt: "Het Restaurant bestaat nu een jaar. Je kunt bij ons terecht op donderdag t/m zondag, voor de lunch, diner of High Wine. Wij leveren ook maatwerk, zoals bijvoorbeeld Private Dinning, Walking Dinner, een borrel of wijnproeverij. 

Ons concept is Fine Dining met een klassieke Franse basis met wereldse invloeden hierin verwerkt.

Op het moment van schrijven zijn er vooral Oosterse smaken toegevoegd aan het menu. Je wordt verrast door de diverse ingrediënten die zijn samengevoegd.

Wij veranderen ons menu regelmatig. Het kan ook zomaar zo zijn, dat er aan het nieuwe menu Italiaanse smaken zijn toegevoegd. We blijven hierin vernieuwen en een ieder doen verrassen. Ons streven is om continu een stapje hoger te gaan in ons segment. We vinden het ook vooral uitdagend om bijzondere combinaties te maken.

Een klein voorbeeld hiervan: We hebben op dit moment een dessert met huisgemaakt drop ijs, gebrande peer en een compôte van bleekselderij."

Als je smaakpapillen nu niet nieuwsgierig zijn geworden, weten wij het ook niet meer! Doe dus gezellig mee! Heb je vragen en/of wil je eerst meer weten? Dan kun je natuurlijk contact opnemen.