het netwerk voor ondernemende vrouwen - share, shine, grow


Bites & Business is het netwerk voor ondernemende vrouwen. We organiseren op meer dan 25 plaatsen in het land netwerkdiners waarin je nieuwe mensen leert kennen en gebruik kunt maken van elkaars kennis, ideeën, contacten en ervaringen. We bieden allerlei mogelijkheden om jezelf te laten zien en je aanbod onder de aandacht te brengen van meer dan 3.000 ondernemende vrouwen.  We organiseren workshops, trainingen en weekenden in binnen en buitenland, waarin je in een informele en ontspannen sfeer kunt leren, van experts en van elkaar.

 

Doe de test!


Word ook uitgenodigd!


Zorg dat je ook de uitnodigingen voor de netwerkavonden bij jou in de buurt ontvangt en meld je hieronder aan:

 

Inge over B&B

Inge van Erp: "Bites & Business is een geweldig netwerk als je, net als ik, op zoek bent naar ambitieuze, leuke, hardwerkende vrouwen die willen delen en elkaar verder willen helpen. Met veel plezier bezoek ik de maandelijkse diners van B&B Utrecht."

Ingekleurt

Freka over B&B

Freka Vink: "Bij Bites & Business Groningen ben ik in contact gekomen met Hotel Plaza Groningen waar nu placemats met informatie over mijn spel op alle vergadertafels liggen. Bites & Business heeft me helpen zichtbaar te worden. Door oproepjes binnen het netwerk, ik vond in het hele land workshopgevers voor het spel."

Het Interessante Vragenspel

Annemieke over B&B

Annemieke Ferweda: "In 2018 heb ik meegedaan aan een Strategiedag van Bites & Business. Het heeft me helpen groeien. Naast de waardevolle tips en tricks die ik kreeg voor het werven van nieuwe klanten kon ik ook een idee dat ik in mijn hoofd had eens kritisch laten beoordelen door collega-ondernemers. Inmiddels heb ik deze workshop al twee keer met succes kunnen aanbieden!"

Praktijk Ferweda

Waarom Bites & Business?

Werk je van vanuit huis?


 

Wil je met gelijkgestemde vrouwen werkzaken bespreken? Ervaringen uitwisselen? Tips krijgen? Dat kan bij Bites & Business! We ontmoeten elkaar tijdens netwerkavonden waarin altijd alle tijd is voor het uitwisselen van verhalen, kennis, ideeën en contacten. De enveloppenmethod helpt ons hierbij. Op de site vind je verder allerlei interessante boeken, films en kun je tijdens Vakgenotenbijeenkomsten je ervaringen in je vak delen. 

Let’s share!

Zijn vrouwen jouw doelgroep?


Wil je jezelf laten zien? Je aanbod onder de aandacht brengen? Dat kan bij Bites & Business! Elke avond is er een deelnemerslijst en een voorstelrondje. In ruil voor iets dat we kunnen verloten, mag je je bedrijf kort presenteren. Op de socials mag je zelf berichten posten, op deze site kun je een blog aanleveren of je laten interviewen voor de podcast. Laat jezelf zien!  

Let’s shine!

Wil je jezelf blijven ontwikkelen?


Als (beginnende) ondernemer leren van experts en de andere deelnemers, in een informele setting? Dat kan bij Bites & Business! We organiseren regelmatig Strategiedagen (een heidag voor ZZP-ers), themaweekenden (bijv. een  Schrijfweekend) en twee keer per jaar het event De Kracht van Netwerken, waarin je je netwerkvaardigheden kunt vergroten. Altijd met andere ondernemende vrouwen, altijd inspirerend en interactief. Wil jij op een leuke manier leren? 

Let's grow!

blogposts


Netwerken werkt!


In mijn vak als imagocoach en -stylist ben ik al sinds 2012 bezig met het geven van kleur- stijl en kledingadviezen. In het begin moet je naamsbekendheid opbouwen, ben je aan het zaaien. Ik weet nog wel dat ik in mijn eigen omgeving begonnen ben met het zoeken van klanten. Dat waren vriendinnen, mensen van de sportschool of collega’s. Zo bouw je langzaam een klantenkring op en breid je contacten uit. Later pluk je de vruchten ervan; dat ik nu mensen tegenkom in winkels of in het café, dat ze mij herkennen en fan van mij zijn. Hoe leuk is dat!

Lees meer  >
Naar alle artikelen

over Marijke (de oprichter)


Hoi, mijn naam is Marijke Krabbenbos en ik ben de oprichter van Bites & Business. Ik ben een
energieke ondernemende vrouw, vol ideeën en dol op nieuwe mensen leren kennen. Ik breng graag mensen bij elkaar en hou van organiseren.  

In 2006 werd ik  ondernemer, na, als bedrijfskundige, 10 jaar bij banken te hebben gewerkt. Mijn bedrijf heet de IdeaCompany en ik help mensen en organisaties aan ideeën. Mijn vrije werk, mijn eigen ideeën, werk ik soms ook uit tot een concrete dienst of product. Zoals Bites & Business.

Ik stortte mij in 2006 als kersverse ondernemer in de wereld van netwerken en bezocht allerlei netwerkbijeenkomsten. Vaak was ik teleurgesteld in de netwerkmogelijkheden omdat een deel van de tijd werd gevuld met een spreker. Ook zag ik dat er een verschil in in de manier waarop mannen en vrouwen netwerken. Een deel van de ondernemende vrouwen die ik ontmoette, voelde zich niet thuis op de “traditionele” netwerkbijeenkomsten. Ik bracht daarom een groep leuke, ondernemende vrouwen bij elkaar tijdens een etentje. Er werd van alles uitgewisseld, er werd geleerd van elkaar en er werden concrete leads en contacten aan elkaar doorgegeven.

Dat was het begin van Bites & Business. Het netwerk staat voor lekker eten én veel gelegenheid om kennis, ideeën, ervaringen en contacten te delen.

Inmiddels is het concept actief in meer dan 25 plaatsen in Nederland en ben ik heel trots dat het netwerk zoveel vrouwen bijeenbrengt en verbindt. Want we kunnen allemaal leren van elkaar!

Ik woon in Amsterdam, heb twee zoons en kom graag in nieuwe werelden, zowel zakelijk als privé. En ik ken natuurlijk heel veel mensen, dus zoek je iemand? Vraag het me gerust!

 

Ik wens je veel plezier bij Bites & Business!

advertentie

 

advertentie

 

advertentie