Advertentiemogelijkheden


Bites & Business biedt de volgende mogelijkheden voor het onder de aandacht brengen van jouw boodschap:

1. Profiel op de site

Elk lid mag haar foto, logo en link naar haar site op de vestigingssite laten zetten. Dit is gratis. 

2. Activiteiten van leden in de agenda van B&B

Elk lid mag haar events / workshops / webinars in de B&B agenda laten zetten, mits ze passen bij en niet concurreren met Bites & Business. Dit kan vanaf 2 maanden van te voren.

B&B Centraal voert het event in op de agendapagina, wel met een andere lay-out en liefst met een korting voor B&B-leden. Dit is gratis.

3. Adverteren op de site

Op de site van Bites & Business staan 3 advertentieplekken. Deze kunnen worden gevuld met advertenties van leden en niet-leden. Beelden of animated gifs met link, geen video’s.

Indien het heel populair wordt, worden de advertenties in een carrousel geplaatst. De plekken zijn allemaal onderaan op de pagina’s (300×300). 

Als je als lid wil adverteren op de site, neem dan contact op met Marijke van B&B Centraal. Je dient vooraf te betalen en de advertentieduur is minimaal een maand.

Bezoekerscijfers van de website: 2500 unieke bezoekers per maand.

4. Adverteren in de landelijke nieuwsbrief

In de landelijke nieuwsbrief van Bites & Business is per keer plek voor 3 advertenties. Deze kunnen worden geplaatst door leden en niet-leden, mits passend bij Bites & Business. De advertentie is langwerpig, 728×90. De nieuwsbrief gaat maandelijks naar ruim 3.000 ondernemende vrouwen in heel Nederland. 

Als je als lid wil adverteren in de nieuwsbrief, neem dan contact op met Marijke van B&B Centraal. Je dient vooraf te betalen.

5. Adverteren in de podcast

Elke week komt er een podcast online. Marijke Krabbenbos interviewt een lid. De podcast duurt ca 30 minuten. Je kunt een audiobericht van ca. 20 seconden (tekst en/of muziek) aanleveren, dit wordt in het midden van de podcast verwerkt. De podcast is te beluisteren via de site en op de bekende podcastplatforms.  

Als je als lid wil adverteren in de podcast, neem dan contact op met Marijke van B&B Centraal. Je dient vooraf te betalen.

De tarieven

Voor deze exposuremogelijkheden gelden de volgende tarieven, excl. 21% BTW:

 

  lid

  coordinator

  niet-lid

profiel en logo op de site   gratis   gratis   niet mogelijk
activiteiten in de agenda (vanaf 2 maanden van te voren)   gratis   gratis   niet mogelijk
advertentie op de site (per maand)

  €40

  gratis

  €75

adverteren in de nieuwsbrief (per keer)

  €40

  €25

  €75
adverteren in de podcast (per keer)   €40   €25   €75

 

Voor vragen, neem contact op met Marijke van B&B Centraal.