Netwerkdiner Bites & Business Breda & Drechtsteden

Locatie:
Restaurant Onze Kerk
Kerkdijk 1A
4927 BG  Hooge Zwaluwe

https://restaurantonzekerk.nl
Aanvang:
Donderdag 20 april 2023 18:30 uur
Einde:
Donderdag 20 april 2023 22:00 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Deze activiteit is helaas volgeboekt, inschrijven is niet meer mogelijk! Eventueel is het wel mogelijk je op de wachtlijst te plaatsen, neem hiervoor even contact met ons op.

Bites & Business Breda en Drechtsteden slaan hun handen ineen. Wij organiseren samen op 20 april een netwerkdiner bij Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe.

Dit is de ultieme kans om jouw netwerk verder te laten groeien dan je eigen regio. En dit willen we graag aanmoedigen. Breda en de Drechtsteden liggen zo dichtbij elkaar. Dat biedt zoveel mogelijkheden!

Het programma is hetzelfde als je van een B&B avond gewend bent: lekker eten, onze enveloppen en leuke vrouwen om mee te sparren. Maar het grote verschil is dat je nóg meer input krijgt in jouw envelop doordat je uit een groter netwerk ideeën krijgt aangereikt.

Over de locatie

Restaurant Onze Kerk bevindt zich in Hooge Zwaluwe. Dat is dus een échte kerk. Wij mogen plaatsnemen op de bovenverdieping, waar we de enige gasten zijn. Het restaurant heeft als concept: ‘Eten met een goed gevoel’. Dat betekent dat zij het beste uit het seizoen en de streek halen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen hier de kans om hun talenten te ontwikkelen.

Let op! We starten deze avond we iets eerder dan gewoonlijk. Inloop is om 18:30 uur en om 19:00 uur gaan we aan tafel. 

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen.