Netwerkdiner Bites & Business Breda & Drechtsteden

Locatie:
Restaurant Onze Kerk
Kerkdijk 1A
4927 BG  Hooge Zwaluwe

https://restaurantonzekerk.nl
Aanvang:
Donderdag 20 april 2023 18:30 uur
Einde:
Donderdag 20 april 2023 22:00 uur

Bites & Business Breda en Drechtsteden slaan hun handen ineen. Wij organiseren samen op 20 april een netwerkdiner bij Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe.

Dit is de ultieme kans om jouw netwerk verder te laten groeien dan je eigen regio. En dit willen we graag aanmoedigen. Breda en de Drechtsteden liggen zo dichtbij elkaar. Dat biedt zoveel mogelijkheden!

Het programma is hetzelfde als je van een B&B avond gewend bent: lekker eten, onze enveloppen en leuke vrouwen om mee te sparren. Maar het grote verschil is dat je nóg meer input krijgt in jouw envelop doordat je uit een groter netwerk ideeën krijgt aangereikt.

 

Over de locatie

Restaurant Onze Kerk bevindt zich in Hooge Zwaluwe. Dat is dus een échte kerk. Wij mogen plaatsnemen op de bovenverdieping, waar we de enige gasten zijn. Het restaurant heeft als concept: ‘Eten met een goed gevoel’. Dat betekent dat zij het beste uit het seizoen en de streek halen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen hier de kans om hun talenten te ontwikkelen.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen, de eerste keer hoef je nog geen lid te zijn. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we aan tafel.