Netwerkdiner Bites & Business

Aanvang:
Dinsdag 26 november 2019 19:00 uur
Einde:
Dinsdag 26 november 2019 22:30 uur

De afgelopen Bites & Business diners vonden plaats in privé restaurants. Het hebben van de gehele ruimte voor onszelf was heel erg fijn en daarom heb ik ervoor gekozen om het volgende diner weer in een van deze restaurant te houden. Dit restaurant opent haar deuren die avond alleen voor Bites & Business!

Dit diner plaats bij Restaurant De Witte Zwaan. Dit is een modern restaurant met een verfijnde Hollandse keuken welke gevestigd is om de hoek van de Nieuwmarkt. Er wordt vers, lokaal en vooral biologisch gekookt. Dit alles onder leiding van de zeer attente Marty Zwaan.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. De avond starten we met een pitch van elke deelnemer en daarna gaan we genieten van een heerlijk 3 gangen menu. Bij elke gang wisselen we van plek zodat je zoveel mogelijk (nieuwe) mensen leert kennen.

De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw. Dit is inclusief 3 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, start diner om 19.30 uur.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen, de eerste keer hoef je nog geen lid te zijn. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we aan tafel.

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -