Netwerkwandeling B&B Breda

Aanvang:
Dinsdag 13 oktober 2020 19:00 uur
Einde:
Dinsdag 13 oktober 2020 22:00 uur

Aan de wandel!


Wandel lekker mee door het mooie Breda! Tijdens het wandelen is er alle tijd om te netwerken. We verzorgen geen diner deze avond, maar iedereen krijgt wel een heerlijke bite en dorstlesser voor onderweg mee, verzorgd door Monique van Boxtel van Zaligsmakend. Helemaal coronaproof, per persoon verpakt en vooral heel lekker! 

De hapjes zijn zoet of hartig en deels glutenvrij. We kunnen deze keer helaas geen rekening houden met overige dieetwensen, maar ik denk dat er voor ieder wel wat lekkers bij zit. Je mag zelf uit onderstaande hapjes kiezen welke combinatie je graag hebt. Je kiest daarbij ook 2 drankjes. LET OP: geef jouw hapjes- en drankkeuze op door deze te vermelden in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

De hapjes (2 kiezen graag):
1. Amandelcakeje met pistache (zoet & glutenvrij)
2. Homemade mueslireepje (zoet)
3. Mini-muffin met zalm en cavolo nero (hartig)
4. Geroosterde zoete aardappel met tomato-yoghurt (hartig & glutenvrij)

De drankjes (2 kiezen graag):
1. Sapje
2. Cola Light
3. Spa rood
4. Spa blauw

We starten de wandeling om 20.00 uur en zijn naar verwachting rond 21.30 uur weer terug. Een dag vooraf ontvang je een mail met daarin de laatste praktische details, zoals de startlocatie.

De kosten voor deze netwerkwandeling zijn €15,00 incl. BTW en kan je via een simpele tikkie betalen (zonder factuur). Aan- en afmelden kan tot uiterlijk 11 oktober 12.00 uur. 

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

 

- advertentie -