Netwerk-kerstlunch Bites & Business Drechtsteden

Locatie:
Potato Dordrecht
Aardappelmarkt 19
3311 BA  Dordrecht

https://mrspotatohead.nl
Aanvang:
Woensdag 13 december 2023 12:00 uur
Einde:
Woensdag 13 december 2023 14:30 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Op woensdag 13 december organiseert Bites & Business Drechtsteden voor het eerst een netwerklunch. In kerststijl! Dat gaan we doen bij Potato in Dordrecht.

Kom laagdrempelig netwerken, maak gebruik van elkaars kennis, ideeën en contacten en groei weer in je business. Share, Shine & Grow noemen we dat bij Bites & Business.

Na afloop van de lunch kun je lekker blijven zitten, want Potato is een werkplek, vergader- en workshoplocatie. Je kunt dus het nuttige met het aangename combineren en na de lunch doorwerken. 

De kosten van de lunch zijn €17 incl. btw per persoon. De inloop is om 12:00 en om 12:30 schuiven we aan. Het loopt door tot uiterlijk 14:30. Een dag vóór de bijeenkomst ontvang je van ons een routebeschrijving en de deelnemerslijst zoals je dat ook bij netwerkdiners gewend bent.

Over Potato

Tatjana en Lisanne startte 5 jaar geleden Stichting Quiet Drechtsteden op. Deze stichting verzacht armoede in de regio doormiddel van het weggeven van producten en diensten van lokale sponsoren, denk hierbij aan een kappersbeurt, lunch, vaartocht of zelfs een overnachting in een hotel. De dames hadden hiervoor een werkplek nodig op de maandagen en zo kwam het pand aan de Aardappelmarkt op hun pad. 

Omdat zij het pand enkel op de maandagen gebruikte zochten ze naar een invulling voor de overige dagen van de week en zo ontstond Potato!

Potato is, naast de uitvalbasis van de stichting, een werkplek, vergader- en workshoplocatie. De flexwerkers werken bij ons op basis van een strippenkaart. Daarnaast wordt de locatie verhuurd voor vergadering en trainingen. Ook bieden onze flexwerkers hun diensten aan, zo hebben wij een teamtrainer in ons midden en geeft Tatjana brainstormsessies. Sinds 2020 is Koosje betrokken bij Potato, zij zorgt voor de communicatie en alle zaken die met flexwerken en vergaderen te maken hebben.

 

Een mooiere kerstgedachte kunnen we ons niet bedenken!