netwerktrip naar Hamburg


 

vrijdag 8 tot en met maandag 11 juni 2018:
Workshops, inspiratie opdoen en netwerken in Hamburg!

 

Wat zeg je van een netwerktrip in de maart naar de mooiste stad van Duitsland? Naar de mooie, trendy stad Hamburg? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Hamburg

 

Hamburg is met ruim 1,7 miljoen inwoners de tweede stad van Duitsland. En volgens kenners, de mooiste stad van Duitsland. Met één van ’s werelds grootste havens is de stad een echte metropool en zeer watergericht. .

De stad heeft veel groen, bijzondere monumenten, gezellige markten en sfeervolle wijken met leuke winkeltjes. En een uitgebreid uitgaansleven, met cafés, restaurants en plekken om te dansen. 

Britta Lassen, lid van Bites & Business Amsterdam en Hamburger van geboorte, zal ons als gids door deze stad leiden. Het blijft maar B&B-netwerktrip met veel vrijheid, maar de highlights zet zij voor ons op een rij.  

Het programma

Het programma in het kort:

Ik regel de transfers en de accomodatie, op basis van 2-persoonskamers. Ik regel het ontbijt en de diners en regel een netwerkdiner met lokale, ondernemende vrouwen. Elke deelnemers mag 1,5 uur vullen met een workshop of andere activiteit, altijd vlak na het ontbijt of voor het diner, zodat er grote blokken vrije tijd over zijn maar je ook allerlei nuttige kennis op doet. En vergeet de goede gesprekken niet die je onderweg hebt met de andere deelnemers. Het is dus me-time, zakelijk interessant en goed voor de inspiratie, je humeur en je contacten. We lachen altijd veel en iedereen heeft wel een momentje van groei, waarbij ze uit haar comfortzone gaat.  

De reis

Je kunt kiezen uit twee manieren van reizen:

1) met de auto, gezellig samen carpoolen. Het is vanaf Utrecht 450 km. 

2) met de trein, groepstickets zijn zeer betaalbaar. De treinreis duurt 5 a 6 uur. Bijv. 9.06 uur vanaf Utrecht is 14.14 uur in Hamburg. Kosten €65 pp (Sparangebot op basis van 4 personen). 

We starten vrijdagmiddag om 15 uur in het hotel. 

De hele trip is inclusief drie overnachtingen, drie keer ontbijt, drie diners en de workshops.
De reis kost €350 en kent geen BTW. Je krijgt een factuur die je zakelijk kunt boeken.

Let op: dit is exclusief de reis die je zelf regelt per auto of trein.
Niet-leden betalen een toeslag van €50. 
Toeslag voor een éénpersoonskamer bedragt €75. 

 

Interesse? Meld je snel aan!

 

- advertentie -