Netwerkwandeling op blote voeten, voor het goede doel - zaterdag 13 mei


In gesprek met Myra Steens, coördinator B&B Veluwse Vallei én vrijwilliger bij Stichting Hamlin Fistula, is het idee ontstaan om met B&B-leden aan een bijzondere wandeling mee te doen. Wandelen en netwerken, op een zaterdagmiddag. Dat betekent: een prachtige omgeving, lekker jaargetijde, leuke vrouwen, nieuwe contacten, lekker bewegen én een goed gevoel. Doe ook mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het goede doel

 Stichting  Hamlin Fistula Nederland zet zich in voor het herstel, de revalidatie en de reïntegratie van (jonge) moeders in Ethiopië die als gevolg van een noodlottige bevalling incontinent zijn geraakt. Deze vrouwen leven vaak aan de rand van de samenleving omdat ze onfris ruiken. Na een hersteloperatie kunnen deze vrouwen weer een menswaardig bestaan leiden. Het inschrijfgeld gaat direct naar het werk dat de stichting doet.

 

 

Blote voetenwandeling

De wandeling is ca. 5 kilometer en gaat vanuit het centrum van Voorthuizen door het prachtige Wilbrinkbos en weer terug naar het centrum. De tocht is goed te doen op blote voeten (slippers mag ook) en training is niet nodig. In Ethiopie lopen de vrouwen kilometers op blote voeten om noodzakelijke zorg te kunnen bereiken. Tijdens deze wandeling denken we zo aan hen.

We prikkelen op blote voeten ondertussen onze zenuwen waardoor we meer energie kwijtraken én trainen zo de spieren in de voeten, onderstel en rug. Dat heeft weer effect op ons hoofd en onze concentratie.

Elke stap in deze tocht draagt bij aan een veilige bevalling en daarmee goede start voor moeder en kind in Ethiopië.


 

Praktisch

Deelname aan de netwerkwandeling kost € 35 incl BTW. Je krijgt een factuur.
We ontmoeten elkaar op zaterdag 13 mei rond 13.15 uur.
We starten met de B&B-vrouwen vanaf 14.00 uur met de wandeling.
Je krijgt een speciale handmade B&B-tas mee met daarin wat te eten en te drinken en je kunt er vanuit je bedrijf iets in doen voor de groep.
Na afloop proosten we samen op de mooie wandeling. 
Rond 16.00 uur gaan we weer uiteen. 

--> aanmelden

 

Naast het inschrijfgeld kan de stichting ook extra geld goed gebruiken.
Myra heeft een geef.nl actie opgezet.
Laat je hart voor de vrouwen in Ethiopië spreken en geef via deze link.