Waterland


B&B Waterland is in septemeber 2017 gestart. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg ook de uitnodigingen!

Netwerkdiners met andere ondernemende vrouwen uit de regio. Op steeds wisselende en verrassende locaties in Waterland. Vrouwen uit stad en land ontmoet elkaar hier. Met creatieve vragen op de envelop kom je zo achter inspirerende aanbevelingen en tips. Eet mee op plaatsen waar een ander nog nooit heeft gegeten. Ontmoet hier steeds nieuwe mensen. Een zakelijke bijeenkomst, inspirerend maar nooit hetzelfde.

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Waterland en krijg de uitnodigingen vanzelf in je mailbox!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Waterland zijn:

Anita de Waard
HR Manager Nederland
Als HR professional vind ik het belangrijk om de organisatie te ondersteunen in het bereiken van haar doelstellingen. Hierbij houd ik van dynamische omgevingen, waarin veranderingstrajecten spelen en waarin ik enigszins kan pionieren.

Voor mij is het belangrijk in mijn werk om: ‘de neuzen’ dezelfde kant op te krijgen en samen te werken met anderen. Ik ben in staat problemen en/of vraagstukken snel in kaart te brengen, vanuit een overzichtspositie en ik houd van praktische en werkbare oplossingen. Gedrag van mensen heeft mijn speciale interesse. Ik ben in staat hen in de spiegel te laten kijken en open te laten staan voor oplossingen. Mensen in hun kracht zetten, daar krijg ik energie van.
Linda Misdorp - van der Zee
www.imprezzionz.nl
Ondernemer
Sinds 2005 ben ik ondernemer, ooit gestart als interim-manager in de telecom branche. Door de tijd heen ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen in het coachen en trainen binnen bedrijven. Met name gericht op het verbeteren van de samenwerking, de communicatie en het klantcontact. Voor mij is dit uiteindelijk allemaal terug te voeren naar verbinding. Vanuit verbinding met jezelf waardevol kunnen verbinden met de ander(en)

Dit jaar is er een prachtige samenwerking ontstaan met twee collega's en ik maak nu onderdeel uit van Kernkr8. Wij brengen een duurzame verbinding tussen denken, voelen en doen tot stand zowel binnen organisaties als in het dagelijkse leven. Zodat je succesvol kunt werken en leven.

Bites & Business is voor mij een plek om te verbinden, elkaar te inspireren en op een ontspannen manier te netwerken. Je bent van harte welkom.

Agenda


Er zijn nog geen activiteiten!

Onze leden:


Mirjam van der Zee
Mirjam van der Zee
Purmerend
www.mirjamvanderzee.nl
Anita de Waard
Wijdewormer
Imprezzionz en Kernkr8
Linda Misdorp - van der Zee
Purmer
www.imprezzionz.nl
BellesDentelles lingerie groothandel
Krista Peereboom
Krommenie
Www.bellesdentelles.nl
Logo
Vertaalbureau Multitaal
Astrid Mulder
Landsmeer
Logo

 

- advertentie -