Leiden


Bites & Business Leiden is in september 2015 van start gegaan. Elke twee maanden organiseren wij een culinaire  avond op een wisselende inspirerende locatie. Verbinding, samenhorigheid en gezelligheid staan hierbij centraal. Heb je zin om een keer mee te eten? Schrijf je dan gerust in om vrijblijvend onze sfeer te komen proeven.

 

Met warme groet,

Kim en Iris

 

 

Komende netwerkavonden:

Just Meet Leiden

Dinsdag 22 januari 2019

Op dinsdag 22 januari 2019 begint Bites & Business Leiden het nieuwe jaar goed met een heerlijk nieuwjaarsdiner. Van een visrestaurant gaan we deze keer naar een echt vleesrestaurant. We zijn te gast bij Just Meet op de Breestraat 18 in Leiden. Een heerlijk drie gangenmenu (voor, hoofd en koffie/thee met friandises) incl. tafelwater en twee drankjes (bier, fris, wijn). Uiteraard is vegetarisch ook mogelijk!

Graag tot ziens!

Warme groet,

Kim en Iris

 

Co÷rdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Leiden zijn:

Kim English
www.hrlegalvisie.nl
Partner
In 2008 ben ik begonnen als advocaat arbeidsrecht voor een middelgroot kantoor. Daarna ben ik werkzaam geweest bij een groot internationaal kantoor in de arbeidsjuridische adviespraktijk. Vervolgens ben ik intern in dienst getreden als HR Manager/senior arbeidsjurist bij een voormalig cliŰnte van mij (middelgroot bedrijf van ongeveer 400 werknemers) welke werkzaam is in de zorg. Ook heb ik in de Cao commissie plaatsgenomen voor het afsluiten van de Cao Zelfstandige Klinieken. Hier heb ik mij kunnen toeleggen op het HR beleid en de professionalering van de HR afdeling. Het contact en de band met verschillende bedrijven ging ik missen en het ondernemersbloed ging kriebelen. Daarom heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Sinds 2017 ben ik met HR Legalvisie begonnen een boutique kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht en HR.

Ik sta met name bedrijven bij en help hen de organisatie te professionaliseren. Ik adviseer omtrent het HR beleid en arbeidsrecht in brede zin en uiteraard procedeer ik indien nodig.

Daarnaast ben ik moeder van een prachtige dochter, hou ik enorm van koken en eten, sporten, reizen en gezelligheid met mijn gezin, familie en vrienden.

Voor Bites & Business Leiden vervul ik met plezier de rol van co÷rdinator sinds 2017 en ben ik verantwoordelijk voor het culinaire gedeelte en de organisatie van onze events.

Opleiding
Aan de Universiteit Leiden heb ik privaat- en strafrecht gestudeerd. Daarna heb ik in 2008 de beroepsopleiding advocatuur voltooid. Vervolgens heb ik in 2014 aan de Erasmus Universiteit de postdoctorale specialisatieopleiding Arbeidsrecht voltooid. Ook heb ik postdoctorale cursussen gevolgd op het gebied van communicatie, organisatiepsychologie, recruitment, coaching en HR.
Iris van der Heijden
Qualified Person
Sinds 2017 ben ik werkzaam als Qualified Person bij MSD in Haarlem, waar ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteit en effectiviteit van de geneesmiddelen die we verpakken.
Ik ben dus werkzaam in loondienst maar ook dan is het belangrijk om een netwerk van inspirerende ondernemende vrouwen om je heen te hebben die je met allerlei vraagstukken kunnen helpen die op je pad kunnen komen van carriŔre vraagstukken tot persoonlijke vragen.

Ik heb Farmacie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hier ben ik in 2009 afgestudeerd en ben toen begonnen aan mijn promotieonderzoek waarbij ik mocht bijdragen aan de ontwikkeling van experimentele vaccines voor huidkanker en HPV. Na het behalen van de doctorstitel in 2013 heb ik een traineeship gevolgd bij consutancybedrijf Xendo waar ik kennis heb mogen maken met alle facetten van de kwaliteitszorg in de farmaceutische industrie. Dat was een mooie basis voor mijn huidige functie.
Daarnaast ga ik graag wielrennen en borrelen of wat eten in de stad. Ik breng mijn vrije tijd dan ook het liefst buiten door, lekker door de duinen fietsen of een mooie strandwandeling maken is daarbij favoriet!

Contact


Wil je contact met ons opnemen? Mail ons op onderstaand adres, dan hoor je z.s.m. van ons.

Hartelijke groet van Kim & Iris

Klik hier om een e‑mailbericht te sturen naar de coördinatoren.

Onze leden:


HypothekersUnie
Martine de Vries
Katwijk
Logo
T2 Design en Communicatie
Patricia Torrance
Katwijk
www.t2design.nl
Logo
Helio
Leanne Lovink
Leiden
Www.helio.nl
Logo
HR Legalvisie
Kim English
Leiden
www.hrlegalvisie.nl
Logo
Talent op 1
Gemma Steemers
Leiden
www.talent-op-1.nl
Logo
Danielle Nieuwold
Leiden
Jacqueline Jansen
Leiden
Iris van der Heijden
Leiden
Romana Switzer
Romana Switzer
Oegstgeest
www.romanaswitzer.nl
Logo
Sylvia Melzer Training|Coaching Goed uitgerust werkt beter!
Sylvia Melzer
Oegstgeest
www.sylviamelzer.nl
Logo
Regina Dijkstra
Oegstgeest
www.reginadijkstra.nl
Logo
Wisselland
Marianne van Velzen
Leiderdorp
www.wisselland.nl
Logo
Stefanie de Koning- Verschuren
Leiderdorp
Logo
Linea Directa Ontspannen werken
Jolanda Touw
Leiderdorp
www.ontspannenwerken.nu
Logo
Igna van Dijk
Leiderdorp
Logo
Dominique van der Sluis
Noordwijkerhout
Doelgerichte Coaching
Evelien Bijl
Leiden
www.doelgerichtecoaching.nl
Nathaly Schreuder
Leiden
VerbeterVonk
Natalie van Keulen
Leiden
www.verbetervonk.nl
fit20 Leiden
Bouwiena Boer
Leiden
fit20.nl/nl/studios/fit20-leiden
Marike.life
Marike de Jong
Oegstgeest
www.Marike.life
Shawfotografie
Monique Shaw
Oegstgeest
www.shawfotografie.nl
Provincie Zuid-Holland
Stephanie Lutz
Leiderdorp
Zuid-holland.nl
Gemiva-SVG
Sandra Larsen
Leiderdorp
www.gemiva-svg.nl
Hammer Holding BV Vibas.nu
Jelena van Hameren
Roelofarendsveen
Vibas.nu
Rabobank Leiden-Katwijk
Florine Zandbergen
Zoeterwoude
Wilke Martens
Someren
TeekensKarstens advocaten notarissen
Roos Tijssen
Leiden
www.tk.nl