B&B Eindhoven


Bites & Business Eindhoven staat onder leiding van Lianne Sanders en  Djoeke van Dooren Neem contact op met de coordinatoren van B&B Eindhoven.

De netwerkavonden in Eindhoven zijn nooit in het weekend en verder variëren we zoveel mogelijk om deelnemers met vaste sport- of cursusavonden tegemoet te komen. We kiezen iedere keer weer een ander restaurant/unieke locatie uit uit het enorme aanbod in Eindhoven en omstreken. Bijkomend voordeel is zo dat je ook de stad en zijn diverse mogelijkheden beter leert kennen. 

Kijken wie er al lid is? Klik dan hieronder voor de ledenlijst. Graag tot op één van onze volgende avonden!

Je mag ons ook altijd een tip voor een leuke locatie doorgeven. Tot snel ziens bij Bites & Business Eindhoven!

Netwerkavond 2 juli 2015 Eindhoven

 

Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Eindhoven!

Agenda


De agenda van Bites & Business Eindhoven ziet er als volgt uit:

Juni 2019

Netwerkdiner Bites & Business Eindhoven

Bites & Business Eindhoven
Restaurant El Patio Andaluz, Eindhoven

Ontspannen netwerken en lekker eten met powervrouwen die inspireren. Dat is Bites & Business!

Augustus 2019

Netwerkdiner Bites & Business Eindhoven

Bites & Business Eindhoven
Oakwood Gril Restaurant, Veldhoven

Ontspannen netwerken en lekker eten met powervrouwen die inspireren. Dat is Bites & Business!

Oktober 2019

Netwerkdiner Bites & Business Eindhoven

Bites & Business Eindhoven
Retaurant 't Hoefke, Eindhoven

Ontspannen netwerken en lekker eten met powervrouwen die inspireren. Dat is Bites & Business!

November 2019

Netwerkdiner Bites & Business Eindhoven

Bites & Business Eindhoven
Café 't Rozenknopje, Eindhoven

Ontspannen netwerken en lekker eten met powervrouwen die inspireren. Dat is Bites & Business!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Eindhoven zijn:

Lianne Sanders
www.salonlooks.nl
Kapster, Schoonheidsspecialiste, Galawinkel
Hallo allemaal, mijn naam is Lianne ik ben 49 jaar en heb sinds 1995 een kapsalon en daarnaast sinds 2006 een winkel met galajurken.
Ook ben ik werkzaam als examencommisselid en assessor op verschillende kappersscholen. Mijn nevenfuncties bestaan uit voorzitter van een Broodfonds en ledenraadslid bij de Koninklijke Nederlandse Anko. Ik vind het leuk om dingen te organiseren daarom ben ik sinds januari 2019 coördinator van Bites & Business Eindhoven, mijn taak is het regelen van leuke restaurants en het bijhouden van de Social Media.
Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten op een van onze netwerk diners.
Djoeke van Dooren
www.va-vandooren.nl
Vormgever en Virtueel Assistent
Sinds januari 2018 coördinator van Bites & Business Eindhoven.

Als Virtueel Assistent, ofwel assistent op afstand, help ik je meer rust te creëren door een gedeelte van je taken over te nemen. Die taken die jij niet leuk vindt of waar je onvoldoende kennis van hebt. Dat geeft je ruimte je te focussen op het ontwikkelen van een succesvol bedrijf. Je kunt je tijd besteden aan datgene waar je kracht ligt en waar je energie van krijgt.
Kijk eens op mijn website als je wil weten welke taken ik allemaal van je kan overnemen. www.va-vandooren.nl.

Onze leden:


Departures
Monique de Vos
Veldhoven
www.departures.nl
Eigenaar
Met de persoonlijke service van Departures onbezorgd op vakantie.
Zonder het allemaal zelf uit te zoeken. Ik ben al 20 jaar de volledige onafhankelijke specialist in 4- en 5-sterren hotels. Ik inspireer, adviseer en regel. Wereldwijd.
ik luister oprecht en weet de weg. Uiteraard rekening houdend met wat je wenst, verlangt en belangrijk acht. Ik vind de beste prijzen binnen je budget. Jij hebt de luxe van gemak.
Ik ben ook actief als consultant voor luxe hotels wereldwijd als http;//www.luxuryhotelimprover.com

Voor het beste uit een wereld volg mogelijkheden neem contact met me op via 06-29000544
AM advocatuur
Annemiek Machielse
Veldhoven
www.amadvocatuur.nl
Advocaat
Logo
Ik, Annemiek Machielse, ben op 1 november 2017 mijn eigen advocatenkantoor gestart op het gebied van Huurrecht en Algemeen Verbintenissenrecht.

Heeft u een goede procesadvocaat nodig die vol vuur uw zaak bepleit? Die hoofd- van bijzaken weet te onderscheiden en de aandacht van de rechter bij uw standpunten weet te houden? Zoek dan niet verder, want in de rechtszaal voel ik mij thuis. Met de wet als leidraad en taal als mijn wapen, ga ik altijd voor maximaal resultaat.

Ik heb Nederlands en Rechten gestudeerd en heb mij de laatste 8 jaar als advocaat met name toegelegd op de rechtsgebieden huurrecht, financiering en zekerheden, ondernemingsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Daarbij is de combinatie Nederlands en Rechten vaak goed van pas gekomen. In de rechtszaal, in overleg met klanten of bij het schrijven van (pittige) brieven naar de wederpartij. De prijs hou ik laag door wel te investeren in kennis en klanten, maar niet in statussymbolen zoals een duur kantoorpand of dure leaseauto.

Naast advocaat, ben ik lid van de geschillencommissie van woningcorporatie Zayaz in Den Bosch. Ook in die rol buig ik mij regelmatig over complexe huurrechtvraagstukken.

Benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan zeker contact op!
Mieke Garnaat
Veldhoven
Grafisch ontwerper
BS Nature & BS Wellness
Boriska Schaller
Veldhoven
www.jijbentdeweg.nl
Therapeut
Ellen Borst www.ellenborst.com
Ellen Borst
Waalre
ellenborst.com
Businesscoach
Logo
Als businesscoach help ik coaches, therapeuten en trainers met het krijgen van meer klanten en omzet via internet.

Online marketing en een ondernemersmindset is dé tool om je missie te verspreiden en veel mensen te kunnen helpen.

Op een eigen wijze, passende manier, je doelgroep benaderen, zichtbaar worden en meer klanten krijgen kan ook echt leuk en gemakkelijk zijn. Dat laat ik graag zien.

Ik sla de brug tussen het sociale en het commerciële aspect. Beiden zijn nodig om je vak goed uit te oefenen en je business te laten groeien. Dan is winst een gevolg van je succes hierin.


Hartelijke groet,

Ellen Borst
Businesscoach voor ondernemers


*** Auteur van Nu wél Succes -
Successleutels voor ondernemende mensen
Verwachte publicatiedatum juni 2019

*** Boek je Business naar meer Omzet:
Naar business eXpert status met jouw boek.

*** Klaar voor groei? Neem contact op!
+31 6 523 78 261 of info@ellenborst.com
Hester Wildenberg
Hester Wildenberg
Heeze
hesterwildenberg.nl
Ontwikkelaar lesmateriaal
Na mijn Philipstijd ben ik zzp-er geworden en vanaf 2003 ontwikkel ik lesmateriaal voor productiepersoneel. Ik heb o.a. meegewerkt aan projecten in de medische-, de voeding- , de proces- en metaalindustrie, bij producenten van kantoormeubelen, keukens en kozijnen. De onderwerpen van de beschreven lesmodules lopen uiteen van het inklokken op de werkvloer tot het ombouwen van complexe machines. Meestal wordt ik ingehuurd door een partij die het hele opleidingsproject aanneemt.
Vrijheid vind ik belangrijk en met dit werk kan mijn tijd zelf indelen en heerlijk van huis uit werken. In ’t kort wat ik nog meer graag doe: buiten zijn, timmeren, schilderen, zowel kozijnen als op doek, rommelen op ons grote erf, in de zon zitten, vuurtje stoken, astrologie, ben correspondent voor de Uitstraling en o.a. lid van 2 leesclubjes. Ik ben dol op dieren, houd van alleen zijn en van gezellige feestjes. Lekker eten en glaasje(s) wijn zijn zeer aan mij besteedt!
Bonne Route
Marije Scheeren
Eindhoven
Coach Jongeren en Jong-volwassenen
Ik coach jongeren en jong-volwassenen vanaf Havo-niveau. Ik coach jongeren en jong-volwassenen vanaf Havo-niveau. Ik help ze ontdekken wie ze zijn, wat ze drijft, wat hun talenten zijn, in welke situatie ze het best tot hun recht komen. En ik ondersteun ze bij het vinden van een goede balans tussen studie/werk en privé. Dat zorgt voor meer focus en geeft ze zelfvertrouwen om zelf de regie te pakken bij het maken van loopbaan- en/of studiekeuzes. Ik ben voor twee instrumenten die hieraan een bijdrage kunnen leveren gecertificeerd, SIMA MotivatiePatroon en The Lab of Life.
Muskens Fundraising
Linda Muskens
Eindhoven
www.muskensfundraising.nl
adviseur fondsenwerving
Logo
Ik ben een bevlogen wereldburger met een passie voor fondsenwerving en communicatie. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om de wereld, dichtbij of ver weg, een beetje beter te maken.
Als zelfstandig ondernemer help ik kleine goede doelen en non-profit organisaties met hun fondsenwerving. Van particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking tot maatschappelijke organisaties op het gebied van zorg, welzijn, educatie, sport en cultuur. Voor zowel advies als uitvoering fondsenwerving kun je bij mij terecht.
Ben jij op zoek naar fondsen voor jouw project of organisatie? Ik hoor het graag!
Plek voor Verhalen
Claudine Hogenboom
Eindhoven
Storyteller/ organisator van storycirkels
Logo
Binnen mijn bedrijf Plek voor Verhalen draait het om verhalen die mensen over zichzelf, hun organisatie en hun werk vertellen aan zichzelf en aan anderen. Deze verhalen bepalen voornamelijk de manier waarop zij zich ten opzichte van hun werk verhouden en gedragen. En op sommige momenten kunnen deze verhalen een belemmering gaan vormen voor het welbevinden in het werk. Bij Plek voor Verhalen vertellen en beluisteren we elkaars verhalen en kijken we of we een ander perspectief kunnen schetsen, waardoor de belemmeringen weggenomen worden. Want door een ander perspectief op de zaak kun je nieuwe mogelijkheden en oplossingen gaan zien!
Verder begeleid ik organisaties in verandering bij het concreet uitwerken van hun visie: hoe moeten we onze visie vertalen in ons dagelijkse werk? Ook dit doen we met verhalen als instrument.
Daarnaast schrijf ik artikelen over werk en begeleid ik mensen bij het formuleren van hun speeches en presentaties.
Career Connection Achieve your full potential!
Marielle Obels
Eindhoven
www.careerconnection.nl
Loopbaancoach | Trainer | LinkedIn Expert
Logo
Als loopbaanarchitect en trainer ben ik gespecialiseerd in het werken met Internationals (Expats, Expat Spouses en nieuwe Nederlanders).

Als jij jezelf op een positieve, energieke en praktische manier wilt ontwikkelen kan ik je helpen met het beantwoorden van de volgende vragen:
1. Wat is - in NL - een professioneel en goed CV en LinkedIn profiel?
2. Welke gebruiken in NL zijn er bij het vinden van werk? (culturele verschillen)
3. Hoe werkt de Nederlandse arbeidsmarkt? (do’s & don'ts)
4. Hoe werkt netwerken in NL? Hoe bouw ik een goed netwerk op en hoe kan ik mijn netwerk inzetten om (ander) werk te vinden?
5. Hoe vind ik werk in NL in mijn eigen vakgebied en op mijn eigen niveau?
6. Wat zijn mijn talenten? Hoe wil ik die inzetten in NL?
7. Ik wil weer aan de slag nadat ik een periode NIET heb gewerkt, hoe pak ik dit aan?
8. Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen opbouwen zodat ik de arbeidsmarkt weer op durf?
9. Hoe postioneer ik mijzelf in de Nederlandse arbeidsmarkt? (Personal Branding)
10. Hoe kan ik LinkedIn inzetten voor het vinden van ander werk?

Ik werk in groepen en individueel met mensen vanuit diverse continenten: Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Europa & Oceanië. Of je nu verliefd bent geworden op een Nederlander, als Expat of Expat Spouse naar Nederland bent gekomen OF als Expat op zoek wilt naar ander werk Nederland, ik kom graag met je in contact om te kijken of ik jou kan helpen. Ik werk in 2 talen: Engels en Nederlands.

Ik geloof dat iedereen iets speciaals te bieden heeft en het is aan jezelf je talenten te ontwikkelen. Er is altijd een manier met jouw talenten aan de slag te gaan. Ik wil graag samen met jou ontdekken hoe jij dat kunt doen. Het geeft jou de mogelijkheid te werken vanuit je hart, zodat jij doet waar je goed in bent en waar je in gelooft.
Buro VIZ
Anky Poeth
Eindhoven
www.buroviz.nl
Webdesign en marketing
Logo
Force
Anke Derks
Eindhoven
www.forcecoaching.nl
Eigenaar Force Coaching
Logo
POWER to BLOSSOM
Mariska van der Meulen
Eindhoven
www.powertoblossom.nl
inspirator, coach en trainer
Logo
Ik begeleid professionals, vooral vrouwen, om vanuit hun innerlijke kracht te werken en te leven. Om zelf de regie te nemen in plaats van zich te laten leiden door de buitenwereld. Om krachtige keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Om te werken en te communiceren vanuit vertrouwen.

Het resultaat van onze samenwerking? Je voelt je vrij en ervaart rust in je hoofd. Je kiest voor jezelf zonder egoïstisch te zijn. Van geleefd worden naar grip hebben op je leven, precies zoals het bij jou past.

Op www.BlossominSpain.nl lees je alles over het Blossom in Spain Retreat, waar je je innerlijke kracht en innerlijke wijsheid (her)ontdekt en je volle hoofd tot rust brengt, terwijl je wordt ondergedompeld in zonneschijn.
Liever 1 op 1 coaching (intensief in Spanje of meer verspreid online), kijk dan op www.PowertoBlossom.nl/coaching
Stroom Communicatie
Angelique van de Wiel
Eindhoven
Interim communicatieadviseur
Petra Baten Grafisch Ontwerp
Petra Baten
Eindhoven
www.under construction.nl
Grafisch ontwerpster
Logo
Beauty salon Pretty Woman
Helene van Stratum
Geldrop
www.beautysalonprettywoman.nl
Schoonheidsspecialiste
Logo
Stylistic
Conny Postma-Smit
Geldrop
www.stylistic.nu
kleur- en kledingdeskundige
Logo
Sinds mijn pubertijd heb ik een passie voor kleding maken. Tijdens het zoeken naar stoffen en patronen merkte ik dat kleuren en modellen veel invloed op je uiterlijk hebben. Daar wilde ik meer mee doen en besloot de opleiding voor Imageconsultant te gaan volgen en ben mijn eigen bedrijf Stylistic gestart. Daarnaast werkte is als apothekersassistente. Bij Stylistic komen mijn passies samen: het helpen van mensen en het werken met kleur en kleding! Samen met mijn man en 2 zonen woon ik in Geldrop en ben een aantal jaar geleden bij B&B in Eindhoven terecht gekomen. Wat ik leuk vind van het netwerken is het leren kennen van nieuwe en ondernemende vrouwen én hen samen te brengen om elkaar te stimuleren en verder te helpen. Het is elke keer weer verrassend om te zien welke contacten op de bijeenkomsten ontstaan en wat daaruit voortkomt. En niet alleen zakelijk, soms ook privé.
LandJeTekst Webteksten & Webtraining
Jolanda Damsma
Geldrop
landjetekst.nl
Eigenaar
Logo
VA-vanDooren
Djoeke van Dooren
Son en Breugel
www.va-vandooren.nl
Vormgever en Virtueel Assistent
Logo
Sinds januari 2018 coördinator van Bites & Business Eindhoven.

Als Virtueel Assistent, ofwel assistent op afstand, help ik je meer rust te creëren door een gedeelte van je taken over te nemen. Die taken die jij niet leuk vindt of waar je onvoldoende kennis van hebt. Dat geeft je ruimte je te focussen op het ontwikkelen van een succesvol bedrijf. Je kunt je tijd besteden aan datgene waar je kracht ligt en waar je energie van krijgt.
Kijk eens op mijn website als je wil weten welke taken ik allemaal van je kan overnemen. www.va-vandooren.nl.
Praktijk Monique Wanders
Monique Wanders
's-Hertogenbosch
www.moniquewanders.nl
Thermograaf & Biontoloog
Irene's EigenWijze Reizn
Irene Welleman
Uden
www.personaltouchtravel.nl/reisadviseur/irene-welleman
Zelfstandig Reisadviseur
Rabobank Eindhoven-Veldhoven
Suzanne Schoolmeesters
Eindhoven
www.rabobank.nl
Assistent Accountmanager Private Banking
Eindhoven English
Desiree Dorling
Eindhoven
www.eindhovenenglish.nl
Docent Engels
bbkidsshop
Bianca Gomez
Eindhoven
www.bbkidsshop.nl
eigenaresse bij bbkidsshop
Multicijfers
Jolanda Verheijden
Eindhoven
Www.multicijfers.nl
Administrateur
Het Service Centrum
Betty Helsloot
Eindhoven
Kunst in bloemen
Rianne de Zwart
Eindhoven
www.kunstinbloemen.com
Eigenaar "Kunst in bloemen", kunstdocente
Logo
Cocoonzz Interieurontwerp Concept Styling| Fotografie
Nathalie Schuurman
Geldrop
www.cocoonzz.com
Interieurontwerp-Stylist-Fotograaf
Mijn naam is Nathalie Schuurman, creatieve duizendpoot. Sinds ik mij kan herinneren zijn kleuren, stoffen, de juiste indeling , sfeer scheppen en stylen mijn absolute passie. Eigenlijk hou ik gewoon van het creëren van mooie plaatjes. En wat is het fijn om anderen hiermee te kunnen helpen. Want zeg nou zelf, je ergens thuis voelen is zo belangrijk! Of dat nu thuis, op het werk of in een restaurant is. Het begint met opdrachtgevers te leren kennen, alleen dan komt er een interieur tot stand dat écht past. Dat doe ik op een persoonlijke, betrokken en flexibele manier zodat je je snel thuis voelt bij Cocoonzz.

Daarnaast help ik ondernemers of bedrijven met inspirerende fotografie. Mijn foto's zijn als verhalen, gestylde beelden die echt iets zeggen over jouw product, webshop, dienst of de identiteit van je bedrijf. Perfect dus voor je social media, website of andere marketingdoeleinden. Goede visuals spelen een steeds grotere rol in succes. Eigenlijk weet iedereen het wel, zonder goed gestylde foto's val je niet langer op.Wist je door goed gestylde beelden jou informatie 40x meer gedeeld wordt en 94% meer views krijgt? Bij ieder thema of vraag bedenk ik een concept zodat jij jouw informatie online aantrekkelijk kan presenteren.

Vragen? Stel ze gerust, ik help je graag verder.

Stijlvolle groet,

Nathalie Schuurman
2 improve hr
Veronique Philips
Nuenen
www.geen.nl
interim hr manager /business coach
Astrologisch Centrum Artemyz
Martine Misker
Best
www.artemyz.nl
Zielsgericht astroloog
Hannie Smolders
Best
Bedrijfsarts
Kristelneevel.nl
Kristel Neevel
Best
www.kristelneevel.nl
Mindset & Business trainer
Angelique van Bree
Mierlo
Bedrijfsarts

 

- advertentie -