B&B Arnhem


 

Bites & Business Arnhem is een gezellige groep “Arnhemse meisjes” van verschillende leeftijden die ook in 2019 eens in de 2 maanden op de 29e van de maand een netwerkavond hebben. Er is altijd veel gespreksstof over uiteenlopende onderwerpen en interesse in elkaar. Natuurlijk gaan ook bij ons de enveloppen met vragen rond op de netwerkavonden en weer gevuld met antwoorden mee naar huis.

Wij vinden het gezellig als er nieuwe dames aanschuiven. Je bent dus van harte welkom om vrijblijvend een avond mee te eten. Schrijf je in voor de eerstvolgende avond via de link onderaan deze pagina of via de agenda-pagina. Wil je op de hoogte blijven van de komende avonden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang de uitnodigingen in je email.

In het voorjaar van 2014 ging Bites & Business Arnhem van start onder leiding van Karin van den Berg. Vanaf zomer 2018 zijn de City Coördinatoren Renate Bouwman en Vivienne van der Veen.

De netwerkavonden in 2019:

  • maandag 14 januari 2019 – Nieuwjaarsborrel bij Café Verheyde, Arnhem
  • maandag 8 april 2019 – Arsenaal, Arnhem-Nijmegen
  • woensdag 12 juni 2019 – Gezamenlijk netwerkdiner met B&B Nijmegen
  • vrijdag 29 september 2019 – locatie nog onbekend, Arnhem
  • donderdag 14 november 2019 - locatie nog onbekend

 

Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Arnhem!

Agenda


De agenda van Bites & Business Arnhem ziet er als volgt uit:

Er zijn nog geen activiteiten!

CoŲrdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Arnhem zijn:

Droombanen bestaan, die creŽer je zelf als je je talenten verbindt aan werk! Met De Droombaanfabriek help ik organisaties en medewerkers bij het verhogen van rendement uit talent. Het doel is plezierig werken ťn succesvol zijn. Middels advies, projecten, workshops geef ik ook invulling aan mijn eigen droombaan. In 2016 is de eerste Droombaanreis naar Rome afgerond, een 3-daags loopbaantraject op een klooster in ItaliŽ met impact. Want een droombaan blijft hard werken, bijschaven en uit je comfortzone durven treden. Dit levert meer voldoening, bevlogenheid en je eigen droombaan op!
Vivienne van der Veen
www.wassinkautogroep.nl
Verantwoordelijk voor de zakelijke autoverkopen in de regio Arnhem/Velp/Duiven/Zevenaar.
Twee jaar geleden ben ik gestart als de eerste en enige vrouwelijke automakelaar van Nederland.
Naarmate ik meer en meer bij autobedrijven kwam en met hen sprak over de organisatie en de toekomst, hoe meer ik gepassioneerd raakte om ook daar een rol bij te mogen spelen. Ook mijn ervaring met Ďredesigní van afdelingen en zelfs hele organisaties prikkelde mij hierin. Dus besloot ik een opleiding verandermanagement te volgen. Niet omdat ik het niet al kon, maar omdat ik het nog meer handen en voeten wilde kunnen geven. Vlak na afloop van deze opleiding kreeg ik de kans mij verder te specialiseren, namelijk als werkgelukdeskundige. Dit is natuurlijk een prachtige aanvulling, want zo ben ik in staat beide kanten van het spectrum in organisatiekunde te kunnen bedienen.
Mijn werk als automakelaar bleek vooral een coachende rol te zijn. Mijn klanten wisten eigenlijk al wat ze wilden, ze wilden graag hulp bij het nemen van de beslissing. Een steun in de rug als het ware.

Ik ervoer het ondernemerschap wel als eenzaam, ik miste heel erg een team van collega's om mij heen. Met deze functie kan ik autonoom werken, mijn ervaringen en opleidingen zijn van nut en ik maak deel uit van een gave groep gepassioneerde collega's. Dus per 1-1-2019 ben ik bewust terug naar een loondienstfunctie, op een nieuwe vestiging van Wassink Autogroep waar we met zijn allen werken aan de opbouw en groei van ons netwerk en aandeel in de automarkt.

Onze leden:


Christien Woltjer Online Business Manager
Christien Woltjer
Tiel
www.christienwoltjer.nl
Online Business Manager
Logo
Ik help ondernemers met hun Online Marketing en dat doe ik door het aanbieden van:

1. Do-It-Yourself ochtend
Samen met andere ondernemers en onder begeleiding van een Online Business Manager werken aan jouw online zichtbaarheid, je funnel optimaliseren of meer structuur aanbrengen in je online systemen? Ik organiseer ongeveer elke maand een keukentafelsessie waarbij we heel praktisch te werk gaan en jouw vragen m.b.t. je funnel, autoresponders of een combinatie van dit alles, bespreken.

2. Kick-start Online Marketing van 1 dag.
Wil je meer online zichtbaarheid, passief inkomen of online gaan verkopen? In 1 dag zetten we de systemen klaar of maak ik een adviesplan zodat je een vliegende start maakt en niet alles zelf hoeft uit te zoeken.

3. Online training
Een online training Autorespond of Active Campaign.

4. Onderhoudspakketten Online Marketing
Ik neem het onderhoud van de sales/marketing funnel van de ondernemer over en heb daarvoor een team van specialisten klaar staan.

Samengevat
Ben jij of ken jij een ondernemer die wil starten met Online Marketing of dit graag wil uitbesteden dan kom ik graag in contact.
Studio Mijs grafisch ontwerp
Mťlanie Rijs
Nijmegen
www.mijs-grafischontwerp.nl
Grafisch ontwerper
Logo
Praktijk Craanen / FA Coaching
Maaike Craanen
Ede
www.stresstrainingen.nl
psycho-sociaal therapeut en boekhouder
Logo
Ik ben Maaike Craanen, 36 jaar en eigenaar van Praktijk Craanen en FA Coaching. Op het 1ste gezicht 2 heel verschillende bedrijven maar die toch een beetje in elkaars verlengde liggen.

Binnen Praktijk Craanen begeleid ik (voornamelijk) mensen met burn-out klachten en geef ik workshops over burn-out preventie. Dit doe ik vanuit een holistische blik en ik gebruik naast gesprekstechnieken diverse technieken uit de verschillende psychologische en alternatieve praktijk.

Van oorsprong ben ik accountant/boekhouder en dat doe ik nog steeds binnen FA Coaching, hierin doe ik boekhouding voor diverse klanten. Vooral het begeleiden, luisterend oor zijn en mee helpen bij starters vind ik ongelofelijk leuk.

In beide gevallen vind ik het een voorrecht om mensen op weg te mogen helpen en te zien dat mensen zelfstandiger worden (met welke vraag ze dan ook bij me gekomen zijn).
Taking action in communicatie en ontwikkeling
Barbaree van den Ende
Arnhem
Www.takingaction.nl
Trainer en coach
Logo
Communicatie zonder frustratie. Ja het kan! Via de non-verbale video-analyse van je gezicht krijg je inzicht in hoe je overkomt, wat je kernkwaliteiten zijn, wat je gedrag is onder stress en wat je communicatiestijl is. Deze methode is bewezen effectief en maakt het coachingstraject kort en krachtig. Het is breed in te zetten zoals bij conflicten is teams of bij partners (zakelijk en privť) maar ook bij teambuilding. Hoe leuk en handig is het om te weten wat de communicatiestijl is van je teamleden. En als de communicatie moeizaam gaat hoe dat komt en wat je er aan kunt doen. We willen toch allemaal gezien, gehoord en begrepen worden!
Wil je meer weten neem dan contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Chilax Gezichtsverjonging
Judith Huinink
Arnhem
www.chilax.nl
Kinesioloog-acupuncturist
Logo
Ik help je graag aan een stralend, fris en jong gezicht met cosmetische acupunctuur en gezichtsmassages die hun oorsprong hebben in de Traditional Chinese Medicine.
Studio MoSK
Henriette Visser
Arnhem
studiomosk.nl
identity stylist, personal brand designer & image coach
Logo
Een kledingstijl die je op het lijf geschreven is en voor je werkt!
Een krachtige uiterlijke presentatie en een authentieke visuele
handtekening zullen je helpen om zakelijk en persoonlijk succesvoller te zijn.
Vertel jij met je uitstraling wel het verhaal dat je wilt vertellen?

Wil jij op een nieuwe manier kijken naar jezelf en je bedrijf leren kijken?
Ben je op zoek naar inspirerende tools en praktische tips?
Met jouw unieke innerlijke talenten en uiterlijke kenmerken help ik je
een kledingstijl te creŽren, die jou op het lijf geschreven is en voor je werkt.
Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.
Zo voel jij je mooi, zelfverzekerd en goed.
Dat geeft je professionele aantrekkingskracht en verbetert je visuele communicatie.

Ik nodig je van harte uit om in een persoonlijk gesprek vrijblijvend te bespreken
hoe ik je kan helpen. Stuur een mailtje naar henriette@studiomosk.nl of bel 06-10750327
http://studiomosk.nl/
Eenzijdig Relaties Verbeteren
Claudie van Ginneken
Arnhem
www.anachroon.nl
Behandelaar & Opleider Eenzijdig Relaties Verbeteren
Logo
Niemand kan die ander veranderen. Wel zichzelf. Ik kan je leren hoe jij elke relatie eenzijdig kunt verbeteren.
Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERVģ biedt praktijkgerichte bijscholingen voor professionele begeleiders, zoals therapeuten en coaches.

In lang niet alle gevallen is het mogelijk en helpend om een relatie met de ander te bespreken. Bijvoorbeeld omdat er een ongelijkwaardige verhouding is (zoals bij ouder-kindrelaties of werkrelaties). Of omdat praten het alleen maar erger maakt (zoals bij vechtscheidingen). Het kan ook dat een goed gesprek simpelweg onmogelijk is, zoals bij dementie, een verloren liefde of na overlijden.
Een verstoorde beleving van jezelf en de mensen om je heen vormt ook een bron van faalangst, vermoeidheid, stress of onverklaarde lichamelijke klachten. Een eenzijdig verbeteren van relaties is dan ook de sleutel naar het verhelpen van langdurige klachten.

Als jij hierin cliŽnten van jou herkent, dan is Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERVģ de methode die jou gaat helpen aan betere resultaten, meer cliŽnten, persoonlijke en professionele groei en warme aanbevelingen.

Kamp jij zelf met relatieproblemen of andere langdurige klachten, zoals vermoeidheid, onverklaarde klachten of spanningsklachten? Dan help ik je graag om in enkele maanden tijd levenslustig, zelfverzekerd en energiek te worden.
Voelt Goed
Claudia Dorland
Arnhem
www.voeltgoed.nl
Voedingscoach/gewichtsconsulent
Logo
Mijn naam is Claudia Dorland, ik ben getrouwd en moeder van een dochter.

Na een jarenlange strijd, diverse diŽten en alles zonder resultaat, ben ik serieus aan mezelf gaan werken. Waar had ik werkelijk behoefte aan en waar voelde ik mij goed bij. Zonder dat ik mezelf ben gaan uithongeren, ben ik mijzelf juist gaan voeden.
Ik heb andere inzichten in mijzelf gekregen. Nu kan ik weer genieten van eten en zie ik eten niet meer als straf. Voordeel van deze leefstijl is dat mijn energie er met sprongen op vooruit is gegaan en de kiloís eraf gingen. Mijn zelfvertrouwen kwam weer terug. De combinatie van voeding, beweging en mindset, heeft ervoor gezorgd dat ik me weer Goed Voel en heerlijk in mijn vel zit.

Om dit met meer mensen te kunnen delen ben ik in 2013 de opleiding tot gewichtsconsulente bij de Civas gaan volgen en verschillende coachingsopleidingen en in 2014 ben ik mijn eigen praktijk Voelt Goed gestart.

Mijn aanpak is erop gericht om door middel van goede en gezonde voeding blijvend af te vallen, gezonder en fitter te worden en/of om definitief het emotie-eten en jo-jo-en onder controle te krijgen.

We gaan doelen stellen, plannen maken, actie ondernemen, valkuilen onderzoeken, positief blijven, patronen doorbreken en blijvend doorgaan.

Mijn adviezen bestaan uit voedingsadviezen en coachen. Veel mensen weten wel hoe ze gezonder moeten gaan eten. Voeding is dan vaak ook maar een klein stukje in het coachingstraject, maar nemen we meer tijd in het onderzoeken naar de onderliggende problemen en hoe kunnen we dit positief ombuigen naar het gewenste eetgedrag en hoe ga je jezelf weer Goed Voelen.
Van der Kamp Coaching
Willy van der Kamp
Arnhem
www.vanderkampcoaching.nl
personal coach/Intervisiecoach/assessor
Logo
Ik begeleid leidinggevenden en professionals die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Met name op het vlak van (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In mijn stijl van coachen lopen praktische handvatten en de ervaring van diepe inzichten als twee rode draden door de sessies. Deze twee versterken elkaar, hebben elkaar nodig en leiden zo tot de authentieke leidinggevende of professional die je wilt zijn.

In de begeleiding van de Intervisie Coaching staat persoonlijke bezinning en het reflecteren op het eigen functioneren centraal. Nadenken over de effectiviteit van je handelen in relatie tot het oplossen van vraagstukken in interactie met andere professionals. Dit is kortweg waar intervisie een waardevolle en krachtige bijdrage aan levert.
ADHD-Praktijk
Arda Nieboer
Arnhem
www.adhd-praktijk.nl
ADHD-trainer/coach
Petra tekst&taal
Petra Steffens
Arnhem
www.petrasteffensnl
tekstschrijver, redacteur en schrijfcoach
Logo
Met plezier schrijven doe ik al vanaf de basisschool; lekker opgaan in mijn eigen fantasie, dat was mijn fijne wereldje. Aan een carriŤre als schrijver denk ik dan nog lang niet.

Nieuwsgierig en luistervaardig
Mijn carriŤre in de reisbranche leert mij dat in contact met mensen zijn mij boeit. Aandachtig luisteren en nieuwsgierig zijn naar wat er leeft bij de ander is wat ik iedere dag doe. Wat schrijven betreft blijft het bij kladjes met de wensen van mensen. Jaren later, als ik van hot naar haar gereisd heb, pak ik het schrijven op. Voor een cultuurmagazine interview ik amateurtheater gezelschappen en maak er artikelen over. Luistervaardig zijn komt goed van pas en nieuwsgierig zijn doet wonderen. Mijn schrijversknopje is aan!

Schrijven maakt blij
Lang twijfel ik of ik wel goed genoeg ben in schrijven. Maar schrijven maakt me blij. Een paar cursussen bij de Hogeschool voor Journalistiek geven me een extra boost. Zo ontpopt zich steeds meer de schrijver in mij. Van mijn passie maak ik mijn beroep en in 2012 start ik mijn onderneming Petra tekst&taal.

Zichtbaarheid
Met Petra tekst&taal help ik ondernemers hun boodschap verwoorden. Op een website, een platform, op sociale media, in een brochure, een flyer of een advertentie. Het maakt eigenlijk niet uit. Teksten spelen op zoveel verschillende plekken een leidende rol. Het commerciŽle schrijven zoek ik op voor bedrijven, samen met auteurs maak ik hun artikelen krachtiger dankzij mijn eindredacteurschap voor een tijdschrift. Telkens houd ik me bezig met de juiste boodschap overbrengen en het de ontvanger zo gemakkelijk mogelijk maken. Tot de kern komen dus.

Geschreven portretten
Naast kernachtig schrijven werk ik vooral ook aan zichtbaar zijn. Dat is mijn missie. En dan vooral de mens achter de onderneming. In persoonlijke gesprekken ontmoet ik de mens achter het bedrijf, het product of een dienstverlening. De daaruit volgende verhalen noem ik geschreven portretten. Een must voor iedere ondernemer omdat het de kans geeft te vertellen waarom je doet wat je doet! Iedereen heeft zijn of haar eigen gave verhaal. Dat de wereld inbrengen - zodat anderen zich met jou kunnen verbinden - is waar ik met plezier mijn talent voor inzet. Iedereen verdient het om zichtbaar te zijn als mens.
Francine Oldenhuizing
Arnhem
Uitvaartonderneemster, uitvaartverzorgster
Logo
De Droombaanfabriek
Renate Bouwman
Oosterbeek
www.droombaanfabriek.nl
Logo
Droombanen bestaan, die creŽer je zelf als je je talenten verbindt aan werk! Met De Droombaanfabriek help ik organisaties en medewerkers bij het verhogen van rendement uit talent. Het doel is plezierig werken ťn succesvol zijn. Middels advies, projecten, workshops geef ik ook invulling aan mijn eigen droombaan. In 2016 is de eerste Droombaanreis naar Rome afgerond, een 3-daags loopbaantraject op een klooster in ItaliŽ met impact. Want een droombaan blijft hard werken, bijschaven en uit je comfortzone durven treden. Dit levert meer voldoening, bevlogenheid en je eigen droombaan op!
Wassink Autogroep accountmanager fleetsales
Vivienne van der Veen
Renkum
www.wassinkautogroep.nl
Verantwoordelijk voor de zakelijke autoverkopen in de regio Arnhem/Velp/Duiven/Zevenaar.
Logo
Twee jaar geleden ben ik gestart als de eerste en enige vrouwelijke automakelaar van Nederland.
Naarmate ik meer en meer bij autobedrijven kwam en met hen sprak over de organisatie en de toekomst, hoe meer ik gepassioneerd raakte om ook daar een rol bij te mogen spelen. Ook mijn ervaring met Ďredesigní van afdelingen en zelfs hele organisaties prikkelde mij hierin. Dus besloot ik een opleiding verandermanagement te volgen. Niet omdat ik het niet al kon, maar omdat ik het nog meer handen en voeten wilde kunnen geven. Vlak na afloop van deze opleiding kreeg ik de kans mij verder te specialiseren, namelijk als werkgelukdeskundige. Dit is natuurlijk een prachtige aanvulling, want zo ben ik in staat beide kanten van het spectrum in organisatiekunde te kunnen bedienen.
Mijn werk als automakelaar bleek vooral een coachende rol te zijn. Mijn klanten wisten eigenlijk al wat ze wilden, ze wilden graag hulp bij het nemen van de beslissing. Een steun in de rug als het ware.

Ik ervoer het ondernemerschap wel als eenzaam, ik miste heel erg een team van collega's om mij heen. Met deze functie kan ik autonoom werken, mijn ervaringen en opleidingen zijn van nut en ik maak deel uit van een gave groep gepassioneerde collega's. Dus per 1-1-2019 ben ik bewust terug naar een loondienstfunctie, op een nieuwe vestiging van Wassink Autogroep waar we met zijn allen werken aan de opbouw en groei van ons netwerk en aandeel in de automarkt.
De Kracht Van Eenvoud
Mirjam Smakman
Wolfheze
www.dkve.nl
interieurontwerpster/stylist
Logo
Een interieur dat past bij jouw levensstijl, jouw levensfase en identiteit. Met jouw unieke, persoonlijke stijl creŽer je een interieur waar je je thuis voelt en heerlijk jezelf kan zijn.

Je wilt graag een karaktervol interieur met bijzondere oplossingen, praktische indeling, harmonie en balans in kleuren, materialen en accessoires.
Maar hoe pak je dat nu aan. Waar begin je en hoe realiseer je dan echt jouw droominterieur?

De Kracht Van Eenvoud ontwerpt en realiseert interieurs voor particulieren, hotels en restaurants, ieder met hun eigen unieke stijl en identiteit. Een serene basis,gecombineerd met spannende elementen waarbij zowel de functionaliteit als authenticiteit het uitgangspunt zijn.
Marleen Nijdam
Velp
Reisorganisatie Marlucia Travel, kleinschalige reizen naar Marokko + Virtual business support
Logo
Succesvol in Balans
Sandra van Lenthe
Zevenaar
www.succesvolinbalans.nl
Rust in je hoofd coach en Reiki trainer
Logo
Inge van Dalen
ZEVENAAR
psychosociaal therapeut
Logo
Ik ben Inge vanDalen en heb sinds mei 2018 een praktijk voor psychosociale therapie waar mensen terecht kunnen voor hulp en ondersteuning als ze vast lopen in het leven omdat ze bijvoorbeeld:
-een(dreigende) burn-out hebben
- zij zelf ernstig ziek zijn of een dierbare dit is
- er sprake is van een scheiding
- ze hen baan dreigen te verliezen of zijn ontslagen
- ze depressieve klachten ervaren, of zich uitgeblust en eenzaam voelen
- gebeurtenissen uit de jeugd boven komen
- ze allerlei gevoelens ervaren maar niet weten hoe hiermee om te gaan
- ze alles hebben, maar toch niet gelukkig zijn en waardoor ze niet meer terug kunnen naar de oude situatie en geen idee hebben hoe zede toekomst verder vorm kunnen geven.

Voor meer informatie kijk op www.4-elementen.nl
Buro Kees & Theunissen V.O.F.
Gwendolynn Theunissen
Duiven
www.burokeesentheunissen.nl
Organizing en Bemiddeling
Logo
Ik werk samen met mijn zakenpartner (specialist op het gebied van financiŽn, hypotheken en assurantiŽn). In mijn eigen vakgebied breng ik als begeleider bij (echt-)scheidingen en als professional organizer op allerlei vlakken weer evenwicht door overzicht. Dit kan zijn als een thuisadministratie weer op orde moet worden gebracht. Of wanneer iemand weer structuur moet vinden na een scheiding, een verhuizing of na het overlijden van een partner. Mijn advies en ondersteuning kan ook binnen een werksituatie toegepast worden, wanneer iemand na langdurig verzuim moet re-integreren of juist om te voorkomen dat iemand door een slechte balans tussen werk en privť uitvalt. Door de combinatie van de diensten binnen onze VOF kunnen we de klant op een breed gebied advies en ondersteuning bieden. We zijn eigenzinnig en betrokken.
San & Only
Sandra Rekker
Westervoort
www.san-only.nl
Virtueel Assistent
Logo
Maaike KŲhne
Apeldoorn
Paardenbewegingstherapeut
Logo
Suze Maclaine Pont
Suze Maclaine Pont
Deventer
www.suzemaclainepont.com
Money Mindset Strategist
Logo
De Kempenaer Advocaten N.V.
Nynke de Jager
Arnhem
www.dekempenaer.nl
Advocaat
Stokvis Mediation
Anoeska Stokvis
Arnhem
Mediator
Martine Jetten
Martine Jetten
Arnhem
www.nog geen.nl
senior adviseur en accountmanager onderwijs, trainer en coach mindfulness en hoogsensitiviteit
Leef in je Werk
Marieke Sanders
Arnhem
www.leefinjewerk.nl
Arbeid & Organisatiepsycholoog
Lef & Ambitie | EigenStyl
Talitha Jurjus Sombroek
Arnhem
www.lefenambitie.nl
Realiseren van Performance verbetering, Imago en Stijl adviseur, Consultant Klantwaardering,
VA-Na
Natalie van Vuure
Arnhem
virtueel assistent
Smart Vizion
Sabine Lips
Doorwerth
www.smartvizion.nl
Business (Proces) Consultant
IntuÔtieve Verbinding
Nancy Snijders
Westervoort
www.intuitieveverbinding.nl
LIIV Ontwerpbureau voor Kunst en Architectuur
Linda Hofman
Didam
www.liiv.nl

 

- advertentie -