B&B Amsterdam


 

“Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegenkomen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.”

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam


GEZOCHT: 2e COORDINATOR VOOR B&B AMSTERDAM! --- lees meer ---

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd op een wisselende doordeweekse avond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je kunt natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

Promotie

Lijkt het je leuk om onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur ons dan een bericht. Op de site en in de mailing wordt jouw cadeau dan onder de aandacht gebracht. En op de avond zelf krijg je de gelegenheid om je cadeau nader toe te lichten, evenals je bedrijf.

Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Amsterdam!

Agenda


De agenda van Bites & Business Amsterdam ziet er als volgt uit:

Juli 2019

Zomerdiner Bites & Business Amsterdam

Bites & Business Amsterdam

Ontspannen netwerken en lekker eten met powervrouwen die inspireren. Dat is Bites & Business!

Coördinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Amsterdam zijn:

Marlène May
www.mayiadvise.nl
Bedrijfseigenaar - Businesscoach
Marlène is een geboren en getogen Amsterdamse en kind uit een ondernemersfamilie.
Na jarenlang te hebben gewerkt als Regiomanager en Landelijk Manager bij SNS Bank heeft zij in 2017 de stap gemaakt naar het ondernemersschap.
Sindsdien is zij eigenaar van May I Advise.
May I Advise is een adviesbureau welke ondernemers en bedrijven adviseert op het gebied van strategie, sales, marketing, financien en social media.

Onze leden:


JR Style Consultancy
Jolanda Roffel
Amsterdam
Onderneemster
mozaiek.com online jaren 30 tegels + 3d ontwerp
Monique van Waes
Amsterdam
mozaiek.com
tegelconsultant
Logo
In de zomer van 2017 ben ik met Jaap verhuisd naar Amsterdam, we wonen op de Westerdoksdijk tegenover het Stenen Hoofd, onze dochter studeert en woont zelfstandig.
Ik ben lid geworden van B&B omdat ik als nieuwe Amsterdammer graag actief wil omgaan met de mensen die wonen en werken in Amsterdam. Het is fijn om een netwerk op te bouwen met andere ondernemers en te sparren over dagelijkse dingen onder het genot van lekker eten.

De tegelwinkel in Utrecht heb ik met veel plezier gerund maar de tijden veranderen.
Nu werk ik online en op locatie. Kort tegelconsult via de site is gratis, interieuradvies op locatie thuis of bij uw bedrijf is betaald.

Je kunt bij mozaiek terecht voor advies, 3d ontwerp of levering van tegels in jaren 30 stijl en tegels voor herenhuizen. De keuzes van kleuren, materialen en een doordacht ontwerp bepalen het resultaat waarvan u nog jaren kunt genieten.

Mozaiek heeft een ouderwets tegelzeepbakje en een tegeltoiletrolhouder in licentie in productie laten nemen. Het tegelzeepbakje kan gecombineerd worden met witjes in de keuken en badkamer. De tegeltoiletrolhouder is de finishing touch voor de tegellambrisering in een toilet in jaren 30 stijl.

Heb je een tegelvraag? bel of Whats-app: 0653744430
ilsehuizinga.com
Ilse Huizinga
Amsterdam
Jazz zangeres & vocal coach
Jacqueline Dersjant PHTGRPHR
Jacqueline Dersjant
Amsterdam
www.jacquelinedersjant.com
fotograaf
Logo
Door middel van documentaire/journalistieke fotografie leg ik een dag uit het leven vast. Of het nou gaat om het verhaal van een bedrijf, een documentaire, een bruiloft, uitvaart, event, familie, lifestyle - alles bestaat uit gewone of ongewone dagen uit het leven. Ik maak mijzelf onzichtbaar en kan zo dichtbij komen waar ik ook ben. Hierdoor kan ik elke situatie op een intieme manier vastleggen met een sterk gevoel van empathie en respect.

De mooiste momenten verzin je niet, die gebeuren gewoon en vaak wanneer je het niet verwacht. Als jij lacht, huilt of danst dan lach, huil of dans ik met je mee en leg vanuit dat gevoel de dag vast.

Waar ik steeds meer van overtuigd ben is dat het beste verhaal verteld wordt als ik helemaal de vrijheid krijg. Want meestal loopt een dag zoals ie loopt en niet zoals gepland

Oorspronkelijk opgeleid als jurist besloot ik in 2001 mijn creatieve hart te volgen en startte ik met een opleiding aan de FotoAcademie in Amsterdam. Na mijn opleiding ben ik gaan fotograferen voor tijdschriften en af en toe een reclamebureau. In 2006 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft, waarmee ik een PANL (Photographers Association of the Netherlands) award won en een 'honorable mention' bij de PX3 (Prix de la Photographie Paris).
Schrijflab, Beeld & Tekst
Barbara Trappenburg
Amsterdam
www.schrijflab.com, www.beeldentekst.com
schrijftrainer/tekstschrijver/webredacteur
Logo
Schrijven makkelijker maken, en leuker. Daar is Schrijflab voor.

Met de Schrijflab(schrijf)klas, workshops, 1-op-1-trainingen of wat jij maar nodig hebt. Daarna kost schrijven je veel minder moeite, schrijf je effectiever en heb je er meer plezier in.

En moet je er niet aan denken om het zelf te doen: ik schrijf graag je webteksten of wat voor andere tekst je nodig hebt.
Claws
Charlotte Schilt
Amsterdam
www.clawslegal.nl
Jurist, eigenaar adviesbureau
Logo
https://www.linkedin.com/profile/preview?locale=en_US&trk=prof-0-sb-preview-primary-button
Rowen Bags
Jennice Pengel
Amsterdam
rowen-bags.com
Designer tassen/ hulpverlener/coach
Logo
Henny de Lege
Amsterdam
Vertaler Engels - Nederlands
Specialisaties: marketing, toerisme, handleidingen, curusmateriaal
Paula Vos
Amsterdam
schrijver, journalist en communicatieadviseur
Logo
Heb je iets te vertellen maar vind je het lastig die boodschap te verwoorden en te verspreiden? Dan help ik je graag! Of het nu gaat om een flyer, een webtekst, een nieuwsbrief, een journalistiek project of een boek.

Overal zit een verhaal in.
marilou keller Project en Advies
Marilou Keller
Amsterdam
www.mariloukeller.nl
Changemanger en Coach
Set in Motion
Ilona Kröber
Amsterdam
setinmotion.eu
interieurarchitecte creëert vitale werkruimtes
Logo
Ik help coaches en therapeuten hun werkruimtes te vitaliseren en eigen te maken, zodat zij en hun cliënten meer energie krijgen en zich thuis voelen op de werkvloer.
Kahn Company
Kim Kahn
Amsterdam
www.kimkahn.nl
Freelance Professional Marketing Communicatie Fondsenwerving
Training with a Twist
Britta Lassen
Amsterdam
www.trainingwithatwist.nl
Procesbegeleider, Teamcoach, Trainer
Logo
Vorrink Intelligence
Marianne Vorrink
Amsterdam
www.vorrinkintelligence.com
marktonderzoeker
Logo
Bedrijven helpen om hun klanten (nog) beter te begrijpen is wat ik het liefste doe. Onderzoeksresultaten formuleer ik helder zodat de organisatie deze met gemak inzet om besluiten te onderbouwen. Die besluiten kunnen gaan over een aanpassing in een product/dienst, een wijziging in de inzet van communicatiemiddelen, of het aanspreken van een nieuwe of bredere doelgroep.

Zowel aan klantzijde, bij Philips, als aan bureauzijde was ik verantwoordelijk voor het managen van (inter)nationale onderzoeksprojecten. Deze ervaring helpt mij nu bij het inleven in, en oppakken van, de onderzoeksvragen van klanten. Ik heb voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers gewerkt met elk hun eigen wensen en werkwijze. Zo deed ik brede ervaring op.

Specialiteiten:
Communicatie onderzoek
Product/dienst onderzoek
Imago onderzoek
Internationaal onderzoek
DG Graphic Design
Ingelise de Jongste
Amsterdam
www.ingelise.nl
creative director & actrice
Logo
Ingelise de Jongste studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in vrouwen-en filmgeschiedenis, woonde in Frankrijk en deed een toneelopleiding in de Verenigde Staten. Ze werkte oa als programmamaker en redacteur. Nu werkt ze als trainingsacteur (www.ingelise.nl) en is ze mede-eigenaar van reclame ontwerp- en adviesbureau DG Graphic Design, opgericht in 2004 (www.dggraphicdesign.nl). Als ervaren, tweetalige actrice is ze dankzij haar brede achtergrond inzetbaar voor rollenspellen op alle niveaus, van balie tot directie, in zowel trainingen als assessments. Binnen DG Graphic Design is ze de creative director en houdt ze zich oa bezig met tekstschrijven en SEO. Ook is ze medewerker van de geschiedeniskalender van het Historisch Nieuwsblad en bestuurslid van het Johan Ferrier Fonds (www.johanferrierfonds.nl), een stichting die kleinschalige projecten op gebied van cultuur en educatie ondersteunt in Suriname.
BSS Familierecht Advocaten/Mediators
Monique Schellekens
Amsterdam
www.bssfamilierecht.nl
advocaat-mediator
Logo
Monique Schellekens is sinds 2002 werkzaam als advocaat-mediator. Als specialiste in het familierecht houdt Monique zich bezig met echtscheidingen, het beëindigen van samenlevingen, verdelingen van gemeenschap en gezamenlijk eigendom, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, ouderschapsplannen, kinder- en partneralimentatie, ouderlijk gezag en aanverwante familierechtelijke kwesties.

Als (collaborative) advocaat en mediator is het doel van Monique om mensen te begeleiden bij het op een goede en respectvolle manier uit elkaar gaan. Daarbij past het zoeken naar creatieve oplossingen zodat voor en door cliënten uiteindelijk een bevredigende regeling kan worden bereikt. Door middel van haar gespecialiseerde juridische kennis en inzicht in mensen, werkt Monique aan duurzame oplossingen waar haar cliënten nu én ook na jaren nog met tevredenheid op kunnen terugkijken. Met een jarenlange proceservaring en up to date kennis van de rechtspraak staat Monique haar cliënten, ook als het komt tot een gerechtelijke procedure, op een gedreven en professionele wijze bij.

Monique is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en als Collaborative Divorce Lawyer lid van de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Tevens is zij registermediator bij de Mediatorsfedaratie Nederland (MfN) en lid van de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht (FJR), van de Nederlandse Mediatorsverening (NMv) en van de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH).

Monique werkt waar nodig samen met andere professionals zoals belastingadviseurs, financieel planners, kinder-/pubercoaches, psychologen en pedagogen vanuit een netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daarnaast is zij opgeleid tot NLP Master. NLP (neuro-linguistisch programmeren) gaat over effectief communiceren. Oftewel: hoe breng je je boodschap over en bereik je je doel? Zeker in de familierechtpraktijk komen de NLP-vaardigheden goed van pas.
Anisha Kluivert
Amsterdam
Huishoudelijke medewerker
Logo
M. van der Voort Holding BV
Michelle van der Voort
Amsterdam
Pedagoog
Energiek, spontaan en between Jobs
A-Shots Photography
Anja Daleman
Amsterdam
www.ashots.photography
Fotograaf
Logo
In 2006 heb ik A-Shots opgericht en heb ik van fotografie mijn werk gemaakt.

Portretten en Event fotografie zijn mijn voornaamste opdrachten, maar eigenlijk ben ik specialist in veelzijdigheid. Heb je een vraag op fotografisch gebied, bel mij en stel je vraag!
Ik help je graag met een goede oplossing. Is het niet door mij in te vullen, dan misschien wel door een collega fotograaf. Ik ben iemand die graag samenwerkt, samen sta je sterk!

Naast A-Shots ben ik eigenaar van Holland Photoshoot (www.hollandphotoshoot.com), en Hondsdol & Co (www.facebook.com/HondsdolenCo), opgericht samen met Ilse Lindeijer).

Je bent van harte welkom in mijn gezellige huiskamer fotostudio voor een mooi portret.
Of ik zet mijn mobiele fotostudio in de auto en kom naar jou toe.

Je kunt mij volgen op Instagram: @ashotsphoto, @a_shots_photography, @hondsdolco

Of op Facebook: @A-Shots Photography

Tot ziens bij B&B of bel voor een afspraak, bakkie thee, lunch..

Groet, Anja
She Who Dares / HvA
Mariska van Walsum
Amsterdam
www.shewhodares.nl
LEGO Serious Play facilitator/ Organisatie advies en training
Logo
Bouw de scenario's van morgen met LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP)

Wil je meer betrokkenheid creëren tijdens bijeenkomsten?
Wil je oplossingen genereren die door alle betrokkenen gedragen worden?
Wil je meer “fun” in een serieuze meeting?

Gebruik dan LEGO® SERIOUS PLAY®!

Lego, wie is er niet mee opgegroeid?
Legostenen roepen vaak gevoelens op van spelen, van sentiment en creativiteit. LEGO® SERIOUS PLAY® is een wetenschappelijk onderbouwde methode die gebruikt kan worden voor teambuilding, strategie- en visieontwikkeling, planvorming en innovatie. LEGO® SERIOUS PLAY® is spelen voor volwassenen; met een bruikbaar langetermijn resultaat.

De kracht van LEGO® SERIOUS PLAY® is dat iedereen (niemand uitgezonderd!) met de speciaal hiervoor geselecteerde Legostenen in staat is om zijn of haar kennis, idee of mening in te brengen in het overleg of team.
Zeg het met je handen!; LEGO® SERIOUS PLAY® is een speelse en bewezen effectieve methode.

100% commitment, 100% of the time.

Ontdek het zelf!
Neem contact met ons op en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.
Zuiver Taal
Catja Cappon
Amsterdam
www.zuivertaal.nl
tekstschrijver en redacteur met expertise gender & diversiteit
Logo
Ik help maatschappelijk betrokken bedrijven en andere organisaties met overtuigende teksten, zodat ze hun missie beter realiseren.

Ik werk o.a. samen met trainers en coaches en organisaties die actief zijn o.g.v. gender-, seksuele en etnische diversiteit.

Zorgvuldig communiceren is ook gender- en diversiteitsbewust communiceren, zodat je diensten of producten door je hele doelgroep worden gezien en gekocht en je boodschap echt aankomt.
Succesvol Bloggen
Yolanda Burger
Amsterdam
www.succesvol-bloggen.nl
Succesvol Bloggen voor ondernemers: Bloggen Met én Zonder Tekst.
Logo
Je zoekt antwoord op een vraag. Waar zoek je als eerste? Google. Elke seconde worden er 60.000 zoekopdrachten in Google gegeven. Elke seconde!
Geen bevredigend zoekresultaat gekregen? Stel je vraag op social media. Tientallen reacties met verwijzingen naar relevante artikelen die antwoord geven op jouw vraag.
Dit mis jij allemaal als je géén blog hebt als ondernemer.

Laat alle kansen en mogelijkheden niet meer liggen.
Wees zichtbaar en vooral vindbaar. Vertel je eigen verhaal: Bloggen Met én Zonder Tekst.
Creëer je eigen succes. Dat is Succesvol Bloggen.
Spiering Communicatie Teksten en websites
Diana Spiering
Amsterdam
www.spieringcommunicatie.com
Communicatieadviseur
Logo
Communicatieadvies | Communicatieprojecten | Tekstschrijven | Interim

Creatieve oplossingen bedenken voor communicatievraagstukken en zaken naar een hoger plan tillen: dat is waar ik voor ga. Met Spiering Communicatie ben ik grote en kleine organisaties van dienst als (interim) communicatieadviseur, projectmanager of tekstschrijver. Op het snijvlak van strategie en uitvoering, allround en breed inzetbaar. Of het nu gaat om externe of interne communicatie, online of offline, campagnes, producties of projecten. Maatschappelijk zeer betrokken: ik zet graag mijn kennis en kunde in voor goede doelen en de zorg- en welzijnssector.
Wonderwerk
Ingrid Serruijs
Amsterdam
www.wonderwerk.nu
(paarden)coach
Logo
May I Advise
Marlène May
Amsterdam
www.mayiadvise.nl
Bedrijfseigenaar - Businesscoach
Logo
Marlène is een geboren en getogen Amsterdamse en kind uit een ondernemersfamilie.
Na jarenlang te hebben gewerkt als Regiomanager en Landelijk Manager bij SNS Bank heeft zij in 2017 de stap gemaakt naar het ondernemersschap.
Sindsdien is zij eigenaar van May I Advise.
May I Advise is een adviesbureau welke ondernemers en bedrijven adviseert op het gebied van strategie, sales, marketing, financien en social media.
Heidi Koggel
Amsterdam
Loopbaan Adviseur / HR Adviseur
Loopbaan en HR Advies
Rooshert Uitvaartbegeleiding
Anne Margriet Kaa
Amsterdam
www.rooshert.nl
Uitvaartbegeleider
Logo
Rooshert Uitvaartbegeleiding begeleidt naasten doorheen het hele proces vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. We kijken naar wat er nodig is voor die specifieke familie of vriendengroep rondom de overledene. Soms doen we heel veel en nemen we mensen aan de hand mee door die ingewikkelde eerste periode, als dat nodig is dan zijn we er op die manier. Maar ook als er behoefte is aan veel minder van onze kant, als mensen zelf heel veel willen en kunnen doen, dan zijn wij er als coach op de zijlijn. We bespreken wat nodig is voor u en stemmen daar onze begeleiding op af.
Claudia Lukkien
Amsterdam
www.ondernemersassistent.com
Ondernemersassistent
Logo
Ik ben Claudia Lukkien en ik ben Ondernemersassistent. Graag ondersteun ik mijn klanten bij dagelijks werk waar niet hun waarde ligt. Zoals bij promotie van diensten of product, online zichtbaarheid of bij andere dingen van hun ‘ik zou dit niet moeten doen’-lijst.
Mijn insteek is hen helpen bij wat ze willen bereiken, zodat zij omzet kunnen maken op hun best. Dan doe ik de rest.

Anderen een dienst bewijzen, dat vind ik belangrijk om te doen. In een netwerkclub als Bites & Business kan dat iedere bijeenkomst weer door tips, tricks of contacten met elkaar te delen. En... voor mij zijn daar betaalde opdrachten uit gekomen, dus ik raad je aan om ook mee te doen!
IdeaCompany
Marijke Krabbenbos
Amsterdam
www.ideacompany.nl
professional brainstormer
Logo
Ik ben een creatief denkende bedrijfskundige die na 10 jaar werken bij banken in 2006 voor zichzelf ging werken. Ik help mensen en organisaties aan ideeën middels brainstormsessies, trainingen creatief denken en begeleiding van (delen van) innovatietrajecten. Ook ben ik businesscoach voor ondernemers die van idee naar plan willen. Ik breng zelf ook af en toe een idee naar de markt. Zoals Bites & Business dat in 2007 in mijn huiskamer startte.
Koriolis 'de menselijke kant van veranderen'
Monique Biemans
Amsterdam
www.koriolis.nl
Verandermanager/teamcoach
Logo
Intertrust
Carol Ho
Amsterdam
www.linkedin.com/in/caro1
People Manager
Carol werkt als Finance teamleider in loondienst. In haar rol als vice voorzitter van een beursgenoteerde onderneming probeert zij een brug te slaan tussen de organisatie en de mens. Daarnaast creëert zij middels inspirerende sessies bewustzijn van kleur, waarbij ambitieuze professionals en ondernemers in een 1 op 1 sessie meer leren over kleur, over wat hun kleurgebruik uitstraalt naar anderen en of deze in lijn is met hun gevoel.
Quibble
Eva Smitt
Amstelveen
quibble.nl
content queen
Logo
Lid worden van een actief netwerk als Bites & Business is een goede manier om aan leads te komen. Zeker doen dus. Heb je voor je online marketing ook zulke slimme keuzes gemaakt? Hoeveel leads krijg je via je website en social media?

‘Daar heb ik geen tijd voor’ hoor ik vaak. Zeg je dat ook tegen de Belastingdienst als het tijd is voor de btw-aangifte? Online marketing is geen ‘handigheidje’ meer, het is een must voor elke ondernemer.

Als jij je online marketing op orde hebt kun je binnen drie maanden je droombedrijf hebben staan. Met een duidelijk doel, een strategie én een planning maak je wél een succes van je online presence.

Vind je het moeilijk om zelf haalbare doelen te formuleren en een planning te maken?
Weet je nooit wat je moet posten op je social media of vind je het schrijven van een blog lastig?

Van een slimme strategie tot het eenvoudig creëren en publiceren van content: ik coach je naar succes. Met twintig jaar ervaring als tekstschrijver, schrijfcoach en online marketingspecialist help ik jou om internet te gebruiken om je bedrijf goed op te zetten of uit te bouwen. Want zeg nou eerlijk, wordt het niet eens tijd dat we meer van jou gaan zien online?
Mariska Volkmaars
Amstelveen
Interim agile productmanager, portfoliomanager projectmanager
Samen gave projecten uit de grond trekken, daar word ik blij van. Gelukkig ben ik gezegend met een brede interesse waardoor ik niet per se de wereld hoef te redden (alhoewel?) Een mooi zakelijk project waarbij de klant of burger centraal staat. Dus of het nu gaat over omzet of waarde maximaliseren dat maakt niet uit. Daar in gezamenlijkheid voor gaan, daar word ik heel gelukkig van.
De waarde die ik toevoeg is om tot de kern te komen van ‘waar we het voor doen’ (door de juiste vragen te stellen en de juiste dingen te doen), een goede balans tussen luisteren naar de klant en daarin ook een eigen richting te kiezen. Ik geef richting, houd onderweg zicht op of we op koers zitten, stuur bij en zorg dat stakeholders aangesloten blijven. Ik vind het erg leuk om in een internationale omgeving te werken en de extra dimensie en ideeën die dat oplevert.
Studio Inside Out
Percy van de Werve
1217km Hilversum
www.studioinsideout.nl
Interieurarchitecte
Logo
lk zou graag een keer mee eten willen eten met jullie regio om te kijken of Bites en Business iets voor mij is.
Ik woon in Hilversum en ben interieurarchitect. In Hilversum en omgeving ben ik al lid van 2 netwerkorganisaties, dus ik kies hierbij liever voor een ander gebied. Ik wil graag een keer in Utrecht en Amsterdam meedoen en dan een keuze maken.

Hoop jullie te zien op de eerste avond in maart tussen het Bites & Business diner.

Met warme groet,

Percy van de Werve
Jonge Kind Centrum
Marije Magito
Almere
www.hetjkc.nl
Directeur, trainer
Logo
Marja van der Vlis
Almere
Loopbaanadviseur
Mijn naam is Marja van der Vlis.
Ik werk als zzp-er vanuit mijn eigen bedrijf Van der Vlis Advies op het snijvlak van de vakgebieden P&O/Loopbaanadvisering/(Wandel)coaching.
Per jaar kan er een accentverschil zijn in de werkzaamheden die ik verricht.

Op dit moment werk ik 3,5 dag als loopbaanadviseur bij de FNV. Dit (nieuwe) project duurt tot 1.1.2019. Als loopbaanadviseur begeleid ik mensen die met werkloosheid worden bedreigd of net werkloos/werkzoekend zijn geworden. De begeleiding is erop gericht dat deze mensen sollicitatievaardig en arbeidsmarktfit gemaakt worden.
Naast de individuele begeleiding en het geven van trainingen, houd ik me momenteel bezig met netwerken binnen de FNV-organisatie (bestuurders en kaderleden) om 'onze' deelnemers aan werk te helpen. Ook organiseer ik speeddates en geef ik presentaties over onze dienstverlening.

Als wandelcoach ben ik graag buiten, bij voorkeur in een bos of stadspark, om mensen in de natuur en met gebruikmaking van de natuur een stap verder te helpen binnen het vraagstuk waar zij mee komen.
Suzanne Driessen
Aalsmeer
Interim management en facilitair- en huisvestingsadvies
LUZ Bags & Accessories
Marloes Jonker
Haarlem
www.luzamsterdam.com
Eigenaar tassenmerk LUZ Amsterdam
Logo
Credion Amsterdam N&VB
Joanneke Mels-de Ruiter
Spaarndam
www.nevb.nl/nl/financieren
Zelfstandig bedrijfsadviseur Credion
High5 sollicitatie- & loopbaancoaching
Nancy Boot
Loenersloot
www.high-5.nl
Sollicitatie- en loopbaancoach
Logo
Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf als sollicitatie- en loopbaancoach. Voor vrouwelijke professionals.
Vrouwen zijn vaak veel te bescheiden. Ze durven niet hardop uit te spreken waar ze goed in zijn, wat ze zouden willen doen of wat ze waard zijn. Ik leer ze opscheppen: zichzelf op ware grootte te presenteren, zodat ze vol zelfvertrouwen netwerk- en sollicitatiegesprekken in kunnen. Met een aanzienlijk grotere kans op de baan van hun dromen.
Hoe doe ik dat? oa door mijn coaching te combineren met zelfverdediging & boksen.

Meer weten? Kijk op www.high-5.nl
Lotte Smits Van Waesberghe
Amsterdam
Arianne van Staveren
Amsterdam
HR Adviseur
Meander Massage Amsterdam
Marijke de Raadt
Amsterdam
www.meandermassage.nl
Stoelmasseur
Jeltsje Teeninga
Amsterdam
(Agile) Coach/Manager
I-Concern
Ellen Mulder
Amsterdam
SAM!
Marieke Stoffels
Amsterdam
Siere Cateraars
Berdien Siere
Amsterdam
www.siere.com
cateraar energiewerker
Judith de bruin av producties
Judith de Bruin
Amsterdam
Www.judithdebruin.com
Fotograaf/filmer/docent
Bada Tan
Amsterdam
Grafisch ontwerper
Jessamijn Alberts
Amsterdam
Zakelijk illustrator & trainer
Hodes Management & Consultancy
Monic Hodes
Amsterdam
www.hodesmc.nl
Interim manager en consultant
Koppen Coaching & Training
Astrid Koppen
Amsterdam
www.astridkoppen.nl
Executive /business Coach
Results X Factor
Esra Colastica
Amsterdam
www.resultsxfactor.com
Resultaten Coach
100% Hilde Art direction & Grafische vormgeving
Hilde Leusink
Amstelveen
www.100procenthilde.nl
Art director - Grafisch vormgeefster
Gewoonhanneke.nl
Hanneke Bal
Assendelft
Gewoonhanneke.nl
Trainer coach
Anicha Yoga & Ayurveda
Sangita Bovenkamp
Woerden
Yogadocent

 

- advertentie -