Bites & Business Alkmaar


Bites & Business Alkmaar is weer terug op de kaart!

Woon jij in Alkmaar en omgeving en lijkt het je leuk om met andere ondernemende vrouwen samen te komen tijdens lokale netwerkdiners? Om elkaar te leren kennen, te inspireren en verder te helpen? Kom dan naar de eerstvolgende Bites & Business netwerk diner. Kun je niet, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan krijg je de uitnodigingen vanzelf in de mailbox. 

Uitnodigingen ontvangen?


Interesse? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Alkmaar!

Agenda


De agenda van Bites & Business Alkmaar ziet er als volgt uit:
 

 

 

December 2018

Netwerkdiner Bites & Business Alkmaar

Bites & Business Alkmaar

Ontspannen netwerken en lekker eten met powervrouwen die inspireren. Dat is Bites & Business!

CoŲrdinatoren


De coördinatoren van Bites & Business Bites & Business Alkmaar zijn:

Ellen Pichotte

Bedrijfsfotografie / Workshops SmartPhone Fotografie
Ik ben Ellen Pichotte, ik ben fotograaf bij Ellen Pichotte Fotografie en ik geef workshops 'Fotograferen met je SmartPhone'.
Mijn fotografie bestaat uitsluitend uit Bedrijfsfotografie, van profielfoto's, gedetailleerd vastleggen van een Event of ander speciaal moment tot het concept : Jij en Jouw Bedrijf.
Bij dit concept wil ik ECHT vastleggen wie JIJ bent en waar JOUW bedrijf voor staat. Eerst boeken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie/thee duidelijk te hebben wat je wilt uitstralen, hoe we de mooiste en meest complete beelden van jou en jouw bedrijf maken. Tijdens de volgende afspraak bepalen we de locatie(s) en maken we vele foto's van jou, jouw bedrijf, de sfeer, het geheel en zeker ook details. Je hebt na dit concept een bulk foto's voor jouw website, sociale media, blogs, nieuwsbrieven etc.

De workshops 'Fotograferen met je SmartPhone' zijn te boeken voor de particulier, voor de zelfstandig ondernemer en voor een groep bv als personeelsuitje of activiteit met/voor klanten.
Tijdens de workshop vertel ik je alles over HOE je goed met jouw SmartPhone kunt fotograferen, WAT goede foto's zijn en WAAROM, WELKE gadgets er op de markt zijn voor SmartPhoneFotografie en zeker ook met WELKE apps op je SmartPhone je je foto's mooi kunt bewerken en jouw eigen 'sausje' geeft.
Tijdens de workshop voor Zelfstandig Ondernemers (en mensen op de marketing-afdeling van een bedrijf) komt ook nog een stukje aan bod : HOE gebruik je jouw eigen unieke beelden voor Social Media, Blogs en Nieuwsbrieven.
Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, laat jouw unieke beelden ZIEN !!
Janneke Lutgerink

Grafische Vormgever
Ik ben Janneke Lutgerink Visser, het is mijn passie mensen en bedrijven te laten stralen. Door van mijn hobby mijn werk te maken heb ik het mooiste beroep in de wereld. In mijn vrije tijd ga ik graag aan de slag in mijn moestuin of ga ik op pad met mijn kinderen en mijn camera, maar het liefste ontwerp ik.

'Design is not a thing you do, it's a way of life'

Zicht Ontwerp is een creatieve design studio waar identiteit en uitstraling samen komen, ik creŽer daadkrachtige merken en ontwerpen. Dat doe ik door een combinatie van grafisch ontwerp, illustratie, fotografie en webdesign met een grote liefde voor merk identiteit & lifestyle design.

Wilt u weten wat mogelijk is bij het ontwerpen van een eigen identiteit en uitstraling? Samen met ondernemers creŽer ik daadkrachtige ontwerpen die hen een eigen identiteit en uitstraling geven. Door de verbinding die ik heb met mijn opdrachtgevers komen we tot krachtige ontwerpen die passie en liefde (voor het vak) uitstralen. Zodat je zichtbaar wordt en de klanten aantrekt die bij je passen.

Onze leden:


Sandra Ahlers consultancy & coaching People Development & Performance
Sandra Ahlers
Hoorn
Ellen Pichotte Fotografie
Ellen Pichotte
Heerhugowaard
Logo
Zicht Ontwerp
Janneke Lutgerink
Hensbroek
Logo
Design by Fuzz-e Creatief bureau
Geertje Ruitenburg
info@designbyfuzze.nl
Saskia Buma autisme-specialist
Saskia Buma
Petten
Logo
Lion-Advies
Ilonka van Leeuwen
Alkmaar
Logo
Page Design Nederland
Marina de Wit
Alkmaar
Logo
Vloer & Zo
Heddeke Peperkamp
Alkmaar
Logo
Tante suus en zowiezo kinderopvang
Susan Veldink
Wognum
DE ONLINEFACTOR voor toegankelijke websites
Wendy Weel
Heerhugowaard
To Be Noticed
Linda van Hagen
Heerhugowaard
Jouw Transformatie
Claudia Koehoorn
Alkmaar
Enjoy your Health
Irma Nauts- van Langen
Alkmaar
Je Bedrijf op Orde
Brigitte Pasma
Heiloo