B&B Audiopitches


Wil je kort vertellen wie je bent en wat je doet? En dat laten horen aan alle leden van B&B? Schrijf je dan in voor de B&B Audio-pitches. De B&B Audiopitch is eigenlijk een voorstelrondje op band. De drie vragen voor de pitch krijg je van te voren. Je schrijft de vragen uit en spreekt je pitch in en stuur hem naar mij. 

Ik bundel ze en maak er podcast-afleveringen van. Ik maak de Audiopitches per vestiging en per onderwerp. Dus, 5 leden van B&B Zwolle, leuk voor op de site van B&B Zwolle. Per onderwerp denk ik aan bijv. Tekst en taal, Grafisch ontwerp, Interieur, Juridisch, Culinair en catering, Werken met kinderen, Werken met dieren, Coaching, Bewegen, Voeding, Gezondheid, Marketing, Communicatie, Toerisme, Administratie en Financiën.

Dus zoek je een boekhouder, dan kun je rechtsbovenin zoeken in de leden en je kunt hier straks een paar boekhouders beluisteren. Ze vertellen wie ze zijn, van welke vestiging ze zijn, wat ze doen en vooral waarom ze dat doen. Je hoort ze dus vertellen over hun drive. 

Wil je ook een audiopitch opnemen? De kosten bedragen €30 per pitch. Je pitch komt wellicht in zowel de vestigingsaflevering als in de onderwerp-aflevering. En we plaatsen hem bij je profiel.
Jij hebt alleen een computer of What’s app nodig.

 

 

- advertentie -