Ondernemers helpen elkaar


Breng huurders bij elkaar, versterk het onderlinge netwerk

Het netwerkconcept van Bites & Business is een effectief middel om mensen bij elkaar te brengen. Het concept leent zich goed voor (eenmalige) netwerkdiners of netwerklunches voor specifieke groepen. Bijvoorbeeld voor bedrijfsverzamelgebouwen (ondernemers), maar ook voor bedrijven (collega’s), evenementen (bezoekers) en buurten (buren). Bites & Business is zo krachtig omdat het gebaseerd is op de volgende vier pijlers:

1. Mensen vinden het leuk om andere mensen te leren kennen
2. Niet iedereen is van nature goed in netwerken, men heeft soms wat aansporing nodig
3. Iedereen kent andere mensen en heeft interessante dingen te vertellen
4. Mensen kunnen elkaar vaak verder helpen, mits ze weten waar de ander naar op zoek is

De netwerkformule van Bites & Business kan door de gestructureerd wijze van netwerken en door inzet van de enveloppenmethode bijdragen aan de klanttevredenheid van uw huurders en de sociale cohesie in een gebouw.

In een bedrijfsverzamelgebouw delen de huurders het gebouw, de voordeur. Wat echter vaak weinig gedeeld wordt is hun kennis en hun netwerk. Terwijl de gunfactor eigenlijk al aanwezig is, doordat men iets deelt, nl. het gebouw. Een netwerklunch a la Bites & Business is dan een zeer effectief middel om de aanwezige kennis te laten delen en stromen. Effectiever dan de gebruikelijke borrels.

Organiseer in jouw bedrijfsverzamelgebouw daarom eens een “netwerklunch a la Bites & Business”. Een groep van 10 tot 40 mensen kan dan in 1 a 2 uur tijd de ander huurders echt leren kennen én tips en ideeën krijgen voor hun actuele vraagstuk middels de unieke en effectieve enveloppenmethode.
De netwerklunch a la Bites & Business is geschikt voor zowel vrouwen als mannen van allerlei beroepen, branches en leeftijden.

Een netwerklunch of diner a la Bites & Business kost €199 (tot 40 deelnemers). Dit is exclusief de kosten voor de lunch. Aan jou de keuze om de kosten door te berekenen aan de deelnemers. We bieden je gratis het gebruik van ons boekings- en betalingssysteem aan. Uiteraard helpen we ook graag bij de communicatie rondom de lunch om de opkomst zo groot mogelijk te krijgen.

Een effectieve netwerkgelegenheid bieden in jouw bedrijfsverzamelgebouw?
Boek een netwerklunch a la Bites & Business!

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Krabbenbos.
Zij is de bedenker en oprichter van Bites & Business en heeft reeds meer dan 125 Bites & Business netwerkavonden meegemaakt. Marijke is te bereiken per mail of telefoon: 06 4115 4946 .

 

- advertentie -