Collega's helpen elkaar


Stimuleer het interne en informele netwerk met een netwerklunch

Het netwerkconcept van Bites & Business is een effectief middel om mensen bij elkaar te brengen. Het concept leent zich goed voor (eenmalige) netwerkdiners of netwerklunches voor specifieke groepen. Bijvoorbeeld voor bedrijven (collega’s), maar ook voor bedrijfsverzamelgebouwen en evenementen. Bites & Business is zo krachtig omdat het gebaseerd is op de volgende vier pijlers:

1. Mensen vinden het leuk om andere mensen te leren kennen
2. Niet iedereen is van nature goed in netwerken, men heeft soms wat aansporing nodig
3. Iedereen kent andere mensen en heeft interessante dingen te vertellen
4. Mensen kunnen elkaar vaak verder helpen, mits ze weten waar de ander naar op zoek is

De netwerkformule van Bites & Business kan door de gestructureerd wijze van netwerken en door inzet van de enveloppenmethode bijdragen aan de medewerkerstevredenheid, het interne netwerk en het kan ook de businesskansen vergroten!

Binnen een organisatie met veel buitendienstmensen, freelancers of gedetacheerden kan een netwerklunch a la Bites & Business helpen om de sociale cohesie te vergroten. Mensen leren elkaar op een leuke manier kennen en blijken elkaar heel vaak verder te kunnen helpen. De gunfactor is immers al aanwezig is, iedereen werkt voor dezelfde organisatie. Een netwerklunch a la Bites & Business is dan een zeer effectief middel om de aanwezige kennis, ideeën en kansen te laten delen en stromen.

Organiseer in jouw bedrijfsrestaurant daarom eens een “netwerklunch a la Bites & Business”. Een groep van 10 tot 40 mensen kan dan in 1 a 2 uur tijd de andere collega’s echt leren kennen én tips en ideeën krijgen voor hun actuele werkvraagstuk middels de unieke en effectieve enveloppenmethode.
De netwerklunch a la Bites & Business is geschikt voor zowel vrouwen als mannen van allerlei beroepen, branches en leeftijden.

Een gefaciliteerde netwerklunch a la Bites & Business kost €199 (tot 40 deelnemers). Uiteraard helpen we ook graag bij de communicatie rondom de lunch om de opkomst zo groot mogelijk te krijgen.

Moeten afdelingen meer met elkaar samenwerken? Wil je meer onderlinge contacten stimuleren? Een effectieve netwerkgelegenheid bieden in jouw organisatie? Boek een netwerklunch a la Bites & Business!

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Krabbenbos.
Zij is de bedenker en oprichter van Bites & Business en heeft reeds meer dan 125 Bites & Business netwerkavonden meegemaakt. Marijke is te bereiken per mail of telefoon: 06 4115 4946 .

 

- advertentie -