Buren helpen elkaar


Vergroot de sociale cohesie in een buurt of straat met een burenlunch of buurtdiner

Het netwerkconcept van Bites & Business is een effectief middel om mensen bij elkaar te brengen. Het concept leent zich goed voor (eenmalige) netwerkdiners of netwerklunches voor specifieke groepen. Bijvoorbeeld voor buren in een straat, wijk of gebouw, maar ook voor bedrijfsverzamelgebouwen, evenementen en organisaties. Bites & Business is zo krachtig omdat het gebaseerd is op de volgende vier pijlers:

1. Mensen vinden het leuk om andere mensen te leren kennen
2. Niet iedereen is van nature goed in netwerken, men heeft soms wat aansporing nodig
3. Iedereen kent andere mensen en heeft interessante dingen te vertellen
4. Mensen kunnen elkaar vaak verder helpen, mits ze weten waar de ander naar op zoek is

De netwerkformule van Bites & Business kan door de gestructureerde wijze van netwerken en door inzet van de enveloppenmethode bijdragen aan de sociale cohesie van buurtgenoten. Ook op buurtniveau kan men immers elkaar helpen. Samen kennen we heel veel mensen en weten we heel veel. Allerlei vragen kunnen aan een burentafel snel beantwoord worden. De enveloppenmethode zorgt voor een efficient en effectief proces van vraag en antwoord.

Organiseer in het buurthuis daarom eens een “buurtlunch of burendiner a la Bites & Business”. Een groep van 10 tot 40 mensen kan dan in 1 a 2 uur tijd de andere buren leren kennen én tips en ideeën krijgen voor hun actuele vraagstuk middels de unieke en effectieve enveloppenmethode.

Een gefaciliteerde buurtlunch of burendiner la Bites & Business kost €199 (tot 40 deelnemers). Dit is exclusief de kosten voor het eten. Aan jou de keuze om de kosten door te berekenen aan de deelnemers. We bieden je gratis het gebruik van ons boekings- en betalingssysteem aan. Uiteraard helpen we ook graag bij de communicatie rondom het evenement om de opkomst zo groot mogelijk te krijgen.

Een effectieve netwerkgelegenheid bieden in het buurthuis?
Boek een burendiner a la Bites & Business!

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Krabbenbos.
Zij is de bedenker en oprichter van Bites & Business en heeft reeds meer dan 125 Bites & Business netwerkavonden meegemaakt. Marijke is te bereiken per mail of telefoon: 06 4115 4946 .

 

- advertentie -