Bezoekers helpen elkaar


Faciliteer het netwerken op je congres of beurs-evenement

Het netwerkconcept van Bites & Business is een effectief middel om mensen bij elkaar te brengen. Het concept leent zich goed voor (eenmalige) netwerkdiners of netwerklunches voor specifieke groepen. Bijvoorbeeld voor evenementen (bezoekers), maar ook voor bedrijven (collega’s), bedrijfsverzamelgebouwen (ondernemers) en buurten (buren). Bites & Business is zo krachtig omdat het gebaseerd is op de volgende vier pijlers:

1. Mensen vinden het leuk om andere mensen te leren kennen
2. Niet iedereen is van nature goed in netwerken, men heeft soms wat aansporing nodig
3. Iedereen kent andere mensen en heeft interessante dingen te vertellen
4. Mensen kunnen elkaar vaak verder helpen, mits ze weten waar de ander naar op zoek is

De netwerkformule van Bites & Business kan door de gestructureerde wijze van netwerken en door inzet van de enveloppenmethode bijdragen aan de klanttevredenheid van de bezoekers van jouw event.

Op een congres of evenement lopen deelnemers vaak wat verloren rond tijdens de pauze. Niet iedereen spreekt zomaar iemand anders aan. Met een netwerkluch a la Bites & Business bied je als event organiser de deelnemers gefaciliteerde netwerkgelegenheid. En mensen blijken elkaar verrassend vaak verder te kunnen helpen. Iedereen kent immers mensen, heeft ervaringen, meningen en ideeen. Na afloop van de lunch is iedereen voorzien van veel nieuwe contacten en concrete tips. Terwijl men het kunnen "geven" als heel bevredigend ervaart. 

"Op ons congres werd er volop genetwerkt tijdens de lunch. De enveloppenmethode maakte veel los bij de bezoekers, ontzettend leuk om te zien!"

Maak van de lunch op jouw congres een “netwerklunch a la Bites & Business”

De netwerklunch a la Bites & Business is geschikt voor zowel vrouwen als mannen van allerlei beroepen, branches en leeftijden. Een groep van 20 tot 100 mensen kan in 1 a 2 uur tijd nieuwe mensen echt leren kennen én tips en ideeën krijgen voor hun actuele vraagstuk middels de unieke en effectieve enveloppenmethode. Uiteraard is het ook mogelijk de lunch in het Engels te faciliteren.

Een netwerklunch of diner a la Bites & Business is te boeken vanaf €250. Er komen dan één of meerdere facilitators die de communicatie rondom de netwerklunch samen met jou voorbereiden en tijden het event de lunch faciliteren.

Een effectieve netwerkgelegenheid bieden op jouw event? Boek een netwerklunch a la Bites & Business.

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Krabbenbos.
Zij is de bedenker en oprichter van Bites & Business en heeft reeds meer dan 125 Bites & Business netwerkavonden meegemaakt. Marijke is te bereiken per mail of telefoon: 06 4115 4946 .

 

- advertentie -