B&B jubileumjaar!


Jubileumactiviteiten

In 2017 bestaan we 10 jaar en dat vieren met een aantal landelijke activiteiten.

Voorjaar 2017

netwerktrip naar Malagá (8-12 februari)

per vestiging een jubileumborrel met de lancering van een eigen B&B wijn-lijn, gekoppeld aan een goed doel 

trip naar Rome met training Propositie & Presentatie (17-21 maart)

maandag 12 juni: Het Bites & Business Festival in Bunnik. Een landelijke dag vol workshops.

 

Zomer 2017

een B&B co-working break in het mooie Limburg

een zeiltocht op het IJsselmeer

 

Najaar 2017

lancering van het B&B inspiratie- en kookboek

 

Zin om te helpen organiseren?  Hier kun je het laten weten!

 

Hoe het begon

In maart 2007 vond het eerst diner plaats bij mij thuis in Amsterdam. Omdat ik zin had om met ondernemende vrouwen door te praten. De kennismakingsgesprekjes op de andere netwerkavondenm, waar ik ze ontmoette, vond ik te kort. En met iedereen apart koffie drinken vond ik te tijdrovend. En ik houd van samen eten.

Deze eerste avond bij mij thuis leidde tot een tweede avond. Echter, door te veel aanmeldingen verhuisden we naar een restaurant. En zo is het gekomen. Sinds 2007 organiseer ik netwerkdiner in restaurants. De ingredienten zijn: ondernemende vrouwen, geen spreker, geen thema, geen workshop, maar wel lange tafels, deelnemerslijst, voorstelrondje en samen eten. Deze 100% sprekersvrije netwerkdiners bieden voor velen de perfecte omstandigheden om kennis, ideeen, contacten en ervaringen te delen. Met de enveloppenmethode als efficiente en effectieve methode om snel gebruik te kunnen maken van alle denkkracht en alle contacten. Aan de formule is in al die jaren nauwelijks iets veranderd. Wel zijn we van een particulier idee gegroeid naar een netwerk met ca. 25 Bites & Business vestigingen in heel Nederland (en één in Spanje!), ca. 1000 leden en nog 2000 geinteresseerden. Cijfers waar ik erg trots op ben!

Naast de netwerkdiners zijn er al vele landelijke activiteiten georganiseerd zoals videopitchdagen, negen netwerktrips naar het buitenland, twee XXL-dagen, een online magazine, een e-book met 21 artikelen van 21 leden, een zomerse zeiltocht, veilingen voor een goed doel, een workshopweek, een moeder-en-dochternetwerkdag, Kerst- en Nieuwjaarsborrels en lunches bij leden. 

 

- advertentie -