Utrecht

2016-04-05 20.44.28

Eerstvolgende netwerkdiner is 7 juni 2016!

Het diner vindt plaats bij in Griftpark1 in Utrecht. Ontvangst vanaf 19 uur, we starten met het diner om 19.30.


Wil je iets verloten aan de aanwezige dames om zo je eigen bedrijf extra in de picture te zetten? Geef dat aan op je inschrijfformulier of mail ons op utrecht@bitesenbusiness.nl

Aanmelden voor de netwerkavond 7 juni kan hier

Terugblik diner van 9 mei 2016 in The Colour Kitchen.

2016-05-09 19.30.00De colour kitchen is een mooie, speciale locatie en super geschikt voor ons B&B diner! Er waren maar liefst 15 vrouwen die veel hebben gebracht en gekregen. Mooie vragen op de enveloppen en leuke gesprekken. Gezien het super mooie weer, hebben we een tafel buiten kunnen regelen.
Het was een mooie avond met veel nieuwe mensen, die hopelijk allemaal de volgende keer er weer bij zijn! Want ben je geen lid en heb je wel interesse? Dan kan je altijd een keertje vrijblijvend aansluiten!

Terugblik 5 april 2016 bij restaurant Claar

Het was het eerste diner onder leiding van ons, Didi en Bente, en wij kijken terug op een leuke, energieke avond met maar liefst 17 vrouwen. Er zijn veel mooie vragen voorbij gekomen en we zagen leuke connecties ontstaan. We hopen dat we met dit diner de toon gezet hebben en dat de volgende diners ook zo vol inspiratie en positieve energie zullen zijn!


Promotie

Vind je het leuk om ook een keer, onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur dan een bericht naar utrecht@bitesenbusiness.nl.


Coördinatoren Utrecht

Bites & Business Utrecht staat sinds februari 2016 onder leiding van Didi Spieksma en Bente Adriaens. Wij streven er naar elke 4 tot 6 weken een diner te organiseren in Utrecht.

Bente2

Bente Adriaens is eigenaar van GetTheLaughFlow, zij voorziet in workshops, evenementen, energizers en trainingen met een lach en emotie. Met als doel om deelnemers te laten ervaren hoe het is om te lachen zonder reden, hoe het is om het kind in je zelf weer op te zoeken en vooral ook veel plezier met elkaar te hebben. Dat werkt voor een goede werksfeer en het vergroten van het zelfvertrouwen. Met een neplach kun je je hersenen voor de gek houden en maak je endorfines (gelukshormonen) aan. Bente is een allrounder, van projectcoördinatie, boekhouding, social media,  planning tot voor kleine en grote groepen staan.

DIDI2

Didi Spieksma is projectmanager bij de Gemeente Amsterdam en houdt zich bezig met het opzetten en aansturen van projecten gericht op gedragsverandering. Hoe krijg je mensen in beweging om een doelstelling te behalen? Hoe zorg je dat je samen met hen een oplossing ontwikkelt die leidt tot succes ? Daarnaast faciliteert zij groepssessies waarin op een speelse creatieve manier een oplossing gezocht wordt voor bedrijfsvraagstukken.


Wij vinden het altijd leuk als er nieuwe dames aanschuiven. Je bent dus van harte welkom om vrijblijvend een avond mee te eten. Schrijf je in voor de eerstvolgende avond via de link onderaan deze pagina of via de agenda-pagina. Wil je op de hoogte blijven van de komende avonden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang de uitnodigingen in je email.

De data voor B&B Utrecht in 2016:

dinsdag 7 juni – Griftpark1
woensdag 6 juli (LUNCH) 12.45-14.30
dinsdag 13 september
donderdag 3 november
en we willen nog een kerstdiner plannen!

Kosten voor deelname aan een diner zijn €36,50 exclusief BTW pp.
Zelfde prijs voor leden en introducees/gasten.

Aanmelden voor een netwerkavond kan hier

Bekijk hier wie er lid is van B&B Utrecht

Meer informatie over lidmaatschap of DIRECT LID WORDEN!

Of wil je op hoogte gehouden worden van onze activiteiten? maillijst

Voor vragen en opmerkingen kan je ook bij ons terecht via het contactformulier o.v.v. locatie Utrecht.

Met ondernemende groet,
Bente en Didi

 

Leden bij B&B Utrecht:

Madeleine Verhoeven tesoro profielfoto (1)Tesoro, Holistische massagetherapie
Marie-Claire van Poelje image Driven Sales
 Susanne van der Lugt  Image Commfactor
Hilde Peters-Wopereis logo Ontwerpplek (2)

Reactiemogelijkheid is gesloten