Utrecht

Dinsdag 13 september, het volgende netwerkdiner in Utrecht na de zomervakantie!

Heb je een lekkere zomer (gehad)? Wij hebben er al weer zin in om na de zomer weer met vele van jullie te dineren. Ditmaal gaan we dineren in restaurant Zussen op de korte jansstraat 23. Aanmelden kan al voor dit diner.

Aanmelden voor het diner op 13 september.
Terugblik diner van 7 juni in Griftpark1.
2016-05-09 19.30.00

Het was een mooie lente avond en we konden weer heerlijk buiten zitten. En we zaten natuurlijk in het mooie griftpark. We waren met een leuke, afwisselende groep, vooral veel schrijvers en vrouwen die actief zijn in de zorg. Leuk groepje, inspirerende antwoorden en veel tijd voor elkaar! Het was een mooie avond met weer veel nieuwe vrouwen! Want ben je geen lid en heb je wel interesse? Dan kan je altijd een keertje vrijblijvend aansluiten!

 


Promotie

Vind je het leuk om ook een keer, onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur dan een bericht naar utrecht@bitesenbusiness.nl.


Coördinatoren Utrecht

Bites & Business Utrecht staat sinds februari 2016 onder leiding van Didi Spieksma en Bente Adriaens. Wij streven er naar elke 4 tot 6 weken een diner te organiseren in Utrecht.

Bente2

Bente Adriaens is eigenaar van GetTheLaughFlow, zij voorziet in workshops, evenementen, energizers en trainingen met een lach en emotie. Met als doel om deelnemers te laten ervaren hoe het is om te lachen zonder reden, hoe het is om het kind in je zelf weer op te zoeken en vooral ook veel plezier met elkaar te hebben. Dat werkt voor een goede werksfeer en het vergroten van het zelfvertrouwen. Met een neplach kun je je hersenen voor de gek houden en maak je endorfines (gelukshormonen) aan. Bente is een allrounder, van projectcoördinatie, boekhouding, social media,  planning tot voor kleine en grote groepen staan.

DIDI2

Didi Spieksma is projectmanager bij de Gemeente Amsterdam en houdt zich bezig met het opzetten en aansturen van projecten gericht op gedragsverandering. Hoe krijg je mensen in beweging om een doelstelling te behalen? Hoe zorg je dat je samen met hen een oplossing ontwikkelt die leidt tot succes ? Daarnaast faciliteert zij groepssessies waarin op een speelse creatieve manier een oplossing gezocht wordt voor bedrijfsvraagstukken.


Wij vinden het altijd leuk als er nieuwe dames aanschuiven. Je bent dus van harte welkom om vrijblijvend een avond mee te eten. Schrijf je in voor de eerstvolgende avond via de link onderaan deze pagina of via de agenda-pagina. Wil je op de hoogte blijven van de komende avonden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang de uitnodigingen in je email.

De data voor B&B Utrecht in 2016:

dinsdag 13 september – Aanmelden voor het diner – Restaurant Zussen
donderdag 3 november
maandag 12 december – KERSTDINER!
woensdag 25 januari 2017

Kosten voor deelname aan een diner zijn €36,50 exclusief BTW pp.
Zelfde prijs voor leden en introducees/gasten.

Aanmelden voor een netwerkavond kan hier

Bekijk hier wie er lid is van B&B Utrecht

Meer informatie over lidmaatschap of DIRECT LID WORDEN!

Of wil je op hoogte gehouden worden van onze activiteiten? maillijst

Voor vragen en opmerkingen kan je ook bij ons terecht via het contactformulier o.v.v. locatie Utrecht.

Met ondernemende groet,
Bente en Didi

 

Leden bij B&B Utrecht:

Madeleine Verhoeven tesoro profielfoto (1)Tesoro, Holistische massagetherapie
Marie-Claire van Poelje image Driven Sales
 Susanne van der Lugt  Image Commfactor
Hilde Peters-Wopereis logo Ontwerpplek (2)

Reageren is niet mogelijk