Twente

Bites & Business Twente is sinds augustus 2011 actief en wordt gecoördineerd door Corrie Slootweg, Natalie Vijlbrief en Femke Doornbos. Voor vragen en opmerkingen kun je bij hen terecht via het contactformulier o.v.v. locatie ‘Twente’.

CorrieCorrie is een mensen-mens en loopbaanbegeleider bij coachenflow.org die gemotiveerd te werk gaat en mensen inspireert om zinvol werk en zin in werk te realiseren. Ze is iemand die denkt in creatieve oplossingen en mogelijkheden, ze kan met haar vrolijke aard de sfeer positief beïnvloeden.

 

 

Natalie vindt het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en mensen met elkaar te verbinden. Als online marketeer binnen haar eigen bedrijf Digitalie verbindt ze bedrijven met hun (potentiële) klanten. Ze geeft training, advies maar werkt vooral ook graag samen aan de uitkomst. Natalie is een vrolijke, positieve bezige bij die voor een vrolijke noot zorgt tijdens de Bites&Business bijeenkomsten.

 

 

 

foto rabobankYRE2013-64

 

Femke is een enthousiaste en gedreven vrouw. Ze is nieuwsgierig naar wat mensen drijft, houdt ervan nieuwe mensen te ontmoeten en mensen met elkaar te verbinden. Als teamleider bij de gemeente Enschede geeft ze leiding aan een dynamisch team en is tevens meewerkend voorvrouw. Samen werken aan een uitkomst, waarbij ieders bijdrage telt, dat is waar het haar om gaat!

 

 

Corrie Slootweg, Natalie Vijlbrief en Femke Doornbos zorgen voor de PR, houden de ledenadministratie bij en verzorgen de e-mailcommunicatie voor Bites & Business Twente. Daarnaast zoeken en vinden zij de leuke locaties voor Bites & Business Twente en zijn ze gastvrouw op de netwerkavonden.

Mocht je op de hoogte willen blijven van het volledige overzicht dan verwijzen wij je naar de nieuwsbrief (hieronder) of de webagenda.

Zien wie er al lid zijn? Klik —hier—

Tot snel ziens bij Bites & Business Twente!

De data voor 2016:

  • Woensdag 20 april
  • Donderdag 26 mei
  • Maandag 5 september
  • Dinsdag 1 november
  • Woensdag 7 december (kerstborrel)

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

netwerkavond

lid worden

maillijst

Tot snel ziens bij Bites & Business Twente!

Reageren is niet mogelijk