’t Groene Hart

Heerlijke avond gehad, gezellig, open en vooral heel gelijkwaardig. Veel animo om mee te doen met de enveloppen. Lekker eten trouwens en de wijn is verrukkelijk. Elke vrouw zou eens kennis moeten komen maken, er gaat een wereld voor ze open.

Eerstvolgende netwerkavond:
Donderdag 15 september 2016 – Bij Robbert in Bodegraven – aanmelden >

De coördinatie van ’t Groene Hart is onder leiding van Krista de Heer. Je kan haar bereiken via het contactformulier. Ook kun je onze eigen Facebook-pagina bezoeken.

B&B ‘t Groene Hart heeft haar oorsprong in Woerden, maar is gaandeweg steeds meer een regionaal netwerk geworden. Onze leden komen uit verschillende plaatsen in ‘t Groene Hart en de netwerkavonden zijn afwisselend in Woerden en daarbuiten. Op een netwerkavond van ‘t Groene Hart tref je tussen de 10 en 20 andere leuke vrouwen. Dat is altijd een mix van bestaande leden en nieuwkomers.

B&B ‘t Groene Hart is in februari 2010 opgericht door Heleen Gombert. In september van dat jaar voegde Sylvie Mellenbergh zich bij haar. Op dit moment is de coördinatie in handen van Krista en zijn we op zoek naar een tweede coördinator.

Ik ben Krista de Heer-Kramer (1973), eigenaar van Belliz. Als grafisch vormgever/webdesigner help ik andere ondernemers in het MKB, maar ook ZZP’ers en starters aan een professionele uitstraling van hun bedrijf. Of dat nu via een nieuw logo, complete huisstijl, advertentie, folder of ontwerp, bouw of onderhoud van hun website is. Sinds de zomer van 2014 verzorg ik het administratieve gedeelte van de coördinatie van Bites & Business ‘t Groene Hart, omdat B&B mij veel goeds heeft gebracht en ik iets terug wilde doen. Met mijn man en twee zoons woon ik heerlijk in Harmelen, waar ik mij in mijn vrije tijd het liefst bezighoud met het zingen in mijn band en tuinieren.

Op zoek naar een nieuwe coördinator!
Wil jij (nog) actiever aan je netwerk werken? Om de werkzaamheden rond de netwerkavonden te verdelen, is Bites & Business ’t Groene Hart op zoek naar een enthousiaste dame die het leuk vindt om restaurants te regelen en Bites & Business zelf en de netwerkavonden bekend te maken in (sociale) media. Krista blijft de administratie regelen, zodat het je niet al te veel tijd kost. Wil je meer informatie over de functie, neem dan even contact op.

Interesse om een netwerkavond bij te wonen? Check dan de webagenda of houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Klik —hier— om te zien wie er lid is van B&B ’t Groene Hart.

Data 2016:
Donderdag 15 september
Woensdag 16 november

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

netwerkavond

lid worden

de mailingslijst

Bezoek de websites van onze leden:

Carla Bastiaans carla-b
Krista de Heer Belliz_logo
Karen Visser logo-new-broom
Sylvie Mellenbergh logo-passiekompas
Susan Jedeloo aililio_logo_naam
Heleen Gombert orfeo_logo
Karen van Hout logo-of-wood
Riet de Vlieger logo-image-companion
Fiona Zwart zwart-werkt_logo
Leid Oudemans brief def 3

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageren is niet mogelijk