’t Groene Hart

 
Heerlijke avond gehad, gezellig, open en vooral heel gelijkwaardig. Veel animo om mee te doen met de enveloppen. Lekker eten trouwens en de wijn is verrukkelijk. Elke vrouw zou eens kennis moeten komen maken, er gaat een wereld voor ze open.

De coördinatie van ’t Groene Hart is onder leiding van Fiona Zwart en Krista de Heer. Je kan hen bereiken via het contactformulier.

B&B ‘t Groene Hart heeft haar oorsprong in Woerden, maar is gaandeweg steeds meer een regionaal netwerk geworden. Onze leden komen uit verschillende plaatsen in ‘t Groene Hart en de netwerkavonden zijn afwisselend in Woerden en daarbuiten. Op een netwerkavond van ‘t Groene Hart tref je tussen de 15 en 25 andere leuke vrouwen. Dat is altijd een mix van bestaande leden en nieuwkomers.

B&B ‘t Groene Hart is in februari 2010 opgericht door Heleen Gombert. In september van dat jaar voegde Sylvie Mellenbergh zich bij haar. Op dit moment is de coördinatie in handen van Fiona en Krista. Aangezien zij allebei erg van lekker eten houden, doen ze hun best om telkens een menu met een  goede prijs-kwaliteit verhouding op een mooie locatie te regelen. 

Fiona ZwartMijn naam is Fiona Zwart (1987). Met mijn bedrijf Zwart Werkt werk ik als Marketing & Business coach voor dienstverlenende ondernemers.

Ik help hen met hun marketing om aan zoveel mogelijk klanten te komen waardoor zij hun omzet aanzienlijk kunnen verhogen. Dit doe ik door middel van trainingen, workshops en coachtrajecten. Naast mijn eigen bedrijf ben ik city-coördinator voor Bites & Business ‘t Groene Hart. Ik hou van nieuwe mensen ontmoeten, organiseren en lekker eten, dus ik vervul mijn functie met veel plezier. Ik woon samen met mijn vriend Dave en onze twee katten in Alphen aan den Rijn. In m’n vrije tijd ga ik graag op reis, naar de sauna en mijn grote passie is muziek. Graag tot ziens bij een leuk netwerkdiner van Bites & Business ‘t Groene Hart!

 

Ik ben Krista de Heer-Kramer (1973), eigenaar van Belliz. Als grafisch vormgever/webdesigner help ik andere ondernemers in het MKB, maar ook ZZP’ers en starters aan een professionele uitstraling van hun bedrijf. Of dat nu via een nieuw logo, complete huisstijl, advertentie, folder of ontwerp, bouw of onderhoud van hun website is. Sinds de zomer van 2014 help ik Fiona met het administratieve gedeelte van de coördinatie van Bites & Business ‘t Groene Hart, omdat B&B mij veel goeds heeft gebracht en ik iets terug wilde doen. Met mijn man en twee zoons woon ik heerlijk in Harmelen, waar ik mij in mijn vrije tijd het liefst bezighoud met het zingen in mijn band en tuinieren.

Interesse om een netwerkavond bij te wonen? Check dan de webagenda of houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Klik —hier— om te zien wie er lid is van B&B ’t Groene Hart.

Data 2015:
Donderdag 17 september bij Eetcafé Fabels, Woerden- aanmelden
Woensdag 11 november

Data 2016:
Dinsdag 12 januari
Donderdag 3 maart

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

netwerkavond

lid worden

de mailingslijst

Bezoek de websites van onze leden:

Carla Bastiaans carla-b
Krista de Heer Belliz_logo
Karen Visser logo-new-broom
Sylvie Mellenbergh logo-passiekompas
Susan Jedeloo aililio_logo_naam
Heleen Gombert orfeo_logo
Karen van Hout logo-of-wood
Riet de Vlieger logo-image-companion
Fiona Zwart zwart-werkt_logo