‘t Groene Hart

Heerlijke avond gehad, gezellig, open en vooral heel gelijkwaardig. Veel animo om mee te doen met de enveloppen. Lekker eten trouwens en de wijn is verrukkelijk. Elke vrouw zou eens kennis moeten komen maken, er gaat een wereld voor ze open.

De coördinatie van ‘t Groene Hart is onder leiding van Fiona Zwart en Sylvie Mellenbergh is gestart in februari 2010. Je kan hen bereiken via het contactformulier.

B&B Groene Hart heeft haar oorsprong in Woerden, maar is gaandeweg steeds meer een regionaal netwerk geworden. Onze leden komen uit verschillende plaatsen in het Groene Hart en de netwerkavonden zijn afwisselend in Woerden en daarbuiten. Op een netwerkavond van het Groene Hart tref je tussen de 15 en 25 andere leuke vrouwen. Dat is altijd een mix van bestaande leden en nieuwkomers.

B&B Groene Hart is in februari 2010 opgericht door Heleen Gombert. In september van dat jaar voegde Sylvie Mellenbergh zich bij haar en sindsdien doen zij het samen. Heleen gaat over de correspondentie en Sylvie over de administratie. Het uitzoeken van restaurants doen ze samen. Aangezien Heleen en Sylvie allebei erg van lekker eten houden, doen ze hun best om telkens een menu met een  goede prijs-kwaliteit verhouding op een mooie locatie te regelen. 

Ik ben Sylvie Mellenbergh  (1970) en eigenaar van Passie Kompas. Ik ben trainer en coach en gespecialiseerd in gendercommunicatie.  Ik maak bewustwordingsprogramma’s voor organisaties over het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke gedragsstijlen en het effect daarvan op de werkvloer. En ik ondersteun individuele vrouwen in het verbeteren van hun zichtbaarheid en het vergroten van invloed. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik houd van koken, van leuke dingen organiseren en ik lees graag, vooral non-fictie.

Fiona ZwartMijn naam is Fiona Zwart (1987). Met mijn bedrijf Zwart Werkt werk ik als Marketing & Business coach voor dienstverlenende ondernemers.

Ik help hen met hun marketing om aan zoveel mogelijk klanten te komen waardoor zij hun omzet aanzienlijk kunnen verhogen. Dit doe ik door middel van trainingen, workshops en coachtrajecten. Naast mijn eigen bedrijf ben ik city-coördinator voor Bites & Business Groene Hart. Ik hou van nieuwe mensen ontmoeten, organiseren en lekker eten, dus ik vervul mijn functie met veel plezier. Ik woon samen met mijn vriend Dave en onze twee katten in Alphen aan den Rijn. In m’n vrije tijd ga ik graag op reis, naar de sauna en mijn grote passie is muziek. Graag tot ziens bij een leuk netwerkdiner van Bites & Business Groene Hart!

 

Interesse om een netwerkavond bij te wonen? Check dan de webagenda of houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Data 2014:

Donderdag 6 februari
Woensdag 9 april
Dinsdag 17 juni
Donderdag 25 september
Woensdag 19 november

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

- netwerkavond

- lid worden

- de mailingslijst

Sorry, the comment form is closed at this time.

Postadres

Funenpark 178
1018 AK Amsterdam

Marijke Krabbenbos

Bel 06 – 4115 4946 of
email contactformulier naar 'Centraal'

Volg ons

© 2010 Bites & Business Bites & Business is een handelsnaam van IdeaCompany
KvK 34239309 • BTW NL203823321 NL19INGB0004346733 tnv IdeaCompany
Suffusion theme by Sayontan Sinha