’t Groene Hart

Heerlijke avond gehad, gezellig, open en vooral heel gelijkwaardig. Veel animo om mee te doen met de enveloppen. Lekker eten trouwens en de wijn is verrukkelijk. Elke vrouw zou eens kennis moeten komen maken, er gaat een wereld voor ze open.

De coördinatie van ’t Groene Hart is onder leiding van Krista de Heer en Sonja Broekhuizen. Je kan hen bereiken via het contactformulier.

B&B ‘t Groene Hart heeft haar oorsprong in Woerden, maar is gaandeweg steeds meer een regionaal netwerk geworden. Onze leden komen uit verschillende plaatsen in ‘t Groene Hart en de netwerkavonden zijn afwisselend in Woerden en daarbuiten. Op een netwerkavond van ‘t Groene Hart tref je tussen de 10 en 20 andere leuke vrouwen. Dat is altijd een mix van bestaande leden en nieuwkomers.

B&B ‘t Groene Hart is in februari 2010 opgericht door Heleen Gombert. In september van dat jaar voegde Sylvie Mellenbergh zich bij haar. Op dit moment is de coördinatie in handen van Krista en Sonja. Aangezien zij allebei erg van lekker eten houden, doen ze hun best om telkens een menu met een goede prijs-kwaliteit verhouding op een mooie locatie te regelen.

Ik ben Krista de Heer-Kramer (1973), eigenaar van Belliz. Als grafisch vormgever/webdesigner help ik andere ondernemers in het MKB, maar ook ZZP’ers en starters aan een professionele uitstraling van hun bedrijf. Of dat nu via een nieuw logo, complete huisstijl, advertentie, folder of ontwerp, bouw of onderhoud van hun website is. Sinds de zomer van 2014 verzorg ik het administratieve gedeelte van de coördinatie van Bites & Business ‘t Groene Hart, omdat B&B mij veel goeds heeft gebracht en ik iets terug wilde doen. Met mijn man en twee zoons woon ik heerlijk in Harmelen, waar ik mij in mijn vrije tijd het liefst bezighoud met het zingen in mijn band en tuinieren.

Sonja BroekhuizenMijn naam is Sonja Broekhuizen (1965). Met mijn intuïtieve coaching en begeleiding (www.sonjabroekhuizen.nl) help ik mannen en vrouwen weer terug in verbinding te brengen met zichzelf, zodat ze liefde en plezier ervaren. Daardoor zijn ze, zowel zakelijk als privé, beter in staat te doen waar ze écht blij en gelukkig van worden.
Ik woon in Alphen a/d Rijn. Ik ben graag buiten en wandel het liefst aan het strand of in het bos. Zomers doe ik aan beeldhouwen in mijn tuin(tje). Ik lees en schrijf en kijk graag Engelse en Scandinavische detectives.
Ik hou van mensen met elkaar in verbinding brengen, te inspireren en te motiveren en Bites & Business sluit daar mooi op aan. En ik geniet er van om met elkaar te eten, te lachen en een goed gesprek te hebben onder het genot van een lekker wijntje of een kop thee.

Interesse om een netwerkavond bij te wonen? Check dan de webagenda of houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Klik —hier— om te zien wie er lid is van B&B ’t Groene Hart.

Data 2016:
Dinsdag 19 januari bij Alle Hens in Alphen a/d Rijn – aanmelden
Donderdag 10 maart
Woensdag 20 april
Dinsdag 14 juni
Donderdag 15 september
Woensdag 16 november

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

netwerkavond

lid worden

de mailingslijst

Bezoek de websites van onze leden:

Carla Bastiaans carla-b
Krista de Heer Belliz_logo
Karen Visser logo-new-broom
Sylvie Mellenbergh logo-passiekompas
Susan Jedeloo aililio_logo_naam
Heleen Gombert orfeo_logo
Karen van Hout logo-of-wood
Riet de Vlieger logo-image-companion
Fiona Zwart zwart-werkt_logo

Reactiemogelijkheid is gesloten